Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
752 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 752 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

376Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:00 am

nanakaboubou

nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ede έγραψε:Ρε Νανα μια χαρά είναι. Περισσοτερα μου στοιχισαν και δεν θα κανω τιποτα. Η μπεμπα μονο για ντύσιμο προ βάπτισης πηγε 200 ε . Ευτυχως μας τα εκαναν δώρο. Wink 

εγω πετυχα εκπτωσεις... απο 80 το πηρα 25 απο τη raxevsky

377Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:01 am

nanakaboubou

nanakaboubou
ede έγραψε:νανα αφου θες οικονομια κόψε το γλυκό και μαλλί -νύχι.  Δεν ειναι και απαραίτητα. Wink 

το γλυκο δεν ειναι καπως ''απαραιτητο''??

λιγο ρε πουστη ου θελω να περιποιηθω τον ευατο μου που εχω γινει σαν γαμωτο και τιποτα δεν με αφηνει να το κανω ελεος πια... θελω να αισθανθω παλι λιγο ομορφη και θα αναγκαστω να παω σαν φακλανα επειδη ολοι με λιγα λογια ειναι εναντιον μου

378Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:03 am

margdimitra

margdimitra
Έχεις και ξεχωριστά γλυκά για τα παιδιά?
Τι είναι πάλι αυτό?
Πεταμένα λεφτά.
Τα πιτσιρίκια ούτε και τρώνε.

Αν θες τη γνώμη μου δες τις κουφετομηχανές που έχει και εδώ διαφημίσει η κοπέλα με 1,80 είναι σε προσφορά από χθες.
Πολύ γουστόζικες και οικονομικές και γλυκό δεν βάζεις.

379Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:04 am

iouliana

iouliana
Νανα γραψτους κοπελα μου να ευχαριστηθεις λιγο την προετοιμασια της βαπτισης, αρχισε να βγαζεις ΔΟΝΤΙΑ !Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

380Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:06 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:
ede έγραψε:
demaki88 έγραψε:μωρε να το αφησω διανελλος??θα το σκεφτω!!!
Μα σοβαρά μιλάς? Εδώ η Εβιανα θα βγάλει την κόρουλα της Δαυβιδούλα. Την παραδέχομαι πάντως αλλα δεν την έβγαζα...................
το διαβασα και εγω χτες που το ελεγε.κοιτα αφου εκανε αυτο το ταμα ετσι επρεπε να κανει!ηταν εξαρχης διατεθιμενη να το κανει!αν δεν μπορεις να εκτελεσεις το ταμα δεν υπαρχει και λογος να το κανεις!
αααααααα συμφωνώ. Απο την στιγμή που το ειπε καλά εκανε. Ουτε δευτερα ονοματα ουτε αηδιες. Την παρδέχομαι σε αυτό . Το σωστό να λέγεται.

381Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:08 am

margdimitra

margdimitra
Νανά μην κόψεις τίποτα για σένα και το παιδάκι σου.
Κόψε γλυκά και κάνε οικονομικά προσκλητήρια και μπομπονιέρες. Εξάλλου αυτά πάνε και στα σκουπίδια. Ποτέ δεν έχω κρατήσει, τουλάχιστον εγώ.

382Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:11 am

iouliana

iouliana
βασικα, τα εκλεισες?

383Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:12 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:
ede έγραψε:νανα αφου θες οικονομια κόψε το γλυκό και μαλλί -νύχι.  Δεν ειναι και απαραίτητα. Wink 

λιγο ρε πουστη ου θελω να περιποιηθω τον ευατο μου που εχω γινει σαν γαμωτο και τιποτα δεν με αφηνει να το κανω ελεος πια... θελω να αισθανθω παλι λιγο ομορφη και θα αναγκαστω να παω σαν φακλανα επειδη ολοι με λιγα λογια ειναι εναντιον μου
μαρη να περιποιηθεςι και με το παραπανω. Το παιδι σου βαφτίζεις. αλλα τι σκατα? 100 ευρω? τι θα κανεις? Ενα 50 ρικο το καταλαβαινω. 100 πολλα ειναι.
Το γλυκο είναι απαραίτητο αλλά για αυτό ειναι τα κουφέτα. Δηλαδη οτι γλυκαινεις το ονομα του μωρού. Μην κοιτας που το εκανε ενα ψωνιο και το πηραμε ολες οι υπολοιπες. Τιποτα δεν ειναι απαραιτητο. οσα αντεχει η τσεπη του καθενος.

μαρη Ιουλιανα ποσο ποιο οικονομικα οι μπομπονιερες αι τα προσκλητηρια. τι διαολο μονο εγω δεν βρήκα?

384Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:15 am

margdimitra

margdimitra
100 για νύχια και μαλλιά είναι πολλά.
Βρες μια προσφορά και κάνε τα νύχια σου από παρασκευή.
To soby.gr είναι γεμάτο προσφορές.
Και για τα μαλλιά φώναξε μια κοπελίτσα. Πόσο πια να πάρει 25 ευρώ? Καλή τιμή είναι για σπίτι.

385Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:19 am

nanakaboubou

nanakaboubou
iouliana έγραψε:βασικα, τα εκλεισες?
]]

μεχρι τωρα εχω κλεισει φοτογραφο προσκλητηρια και τραπεζι ειναι καπως περιεργη η φαση γιατι εκει που δουλευω αναλαμβαναμε βαπτισεις μπομπο γλυκα ολα και τα κανω απο την αφεντικινα μου αλλα υπεθετα το χαιβανι οτι θα με κανει εκπτωση και οχι οσο πουλαμε σε ξενους να τα δωσει και σε μενα με ειπε θα με δωσει 200 ευχρω στο χερι σαν δωρο αλλα και παλι χτυπαει ασχημα επειδη ξερω τι παιζει τα γλυκα ας πουμε τα αγοραζουμε ετοιμα 0,70 ετοιμα με κορδελες και συν το φπα παει 1,30 εε με συγψωρεις θα παω στη κοπελα που την ξερω κιολαε να τα κανω με 0,70 αλλα ειναι περιεργο γιατι θα με κανουν δωρο στολισμο και 200 ευρω και ειμαι καπως δυσκολα.. τμαζι με τα νυχια θα κανω αποτριχωση θελω να κανω τα φρυδια μου ενα σχημα και ενα ελαφρυ μακιγιαζ μαζι με μαλλια τα νυχια αποτριχωσεις και αυτα πανε 50 ευρω τα υπολοιπα θα μου τα κανει μαλλον μια κοπελα που δεν ξερω αληθεια ποσο θα με πει ακομα

386Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:23 am

iouliana

iouliana
ede έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:

μαρη να περιποιηθεςι και με το παραπανω. Το παιδι σου βαφτίζεις. αλλα τι σκατα? 100 ευρω? τι θα κανεις? Ενα 50 ρικο το καταλαβαινω. 100 πολλα ειναι.
Το γλυκο είναι απαραίτητο αλλά για αυτό ειναι τα κουφέτα. Δηλαδη οτι γλυκαινεις το ονομα του μωρού. Μην κοιτας που το εκανε ενα ψωνιο και το πηραμε ολες οι υπολοιπες. Τιποτα δεν ειναι απαραιτητο. οσα αντεχει η τσεπη του καθενος.

μαρη Ιουλιανα ποσο ποιο οικονομικα οι μπομπονιερες αι τα προσκλητηρια. τι διαολο μονο εγω δεν βρήκα?

εκτος οτι παιζει πολυ σηματικο ρολο η πολη, αλλο θεσσαλονικη αλλο Αθηνα,

τα προσκλητηρια στο τυπογραφειο βγαινουν 0,45 ευρω το ενα και αντε και κανενα φακελο να βαλεις το πολυ να φτασεις τα 0,50 ευρω, αν θελεις ποιο extreme με κανενα πουγκακι το πολυ 1 ευρω

οι μπομπο με 1,50 παιρνεις καλη, οχι ομως με παιχνιδια και τετοια επανω

καλα εγω φυσικα δεν ειμαι και καθολου χαριτωμενη και δεν μου αρεσουν τα χαριτωμενα πραγματα καθολου αλλα και παλι τα θεωρω πεταμενα λεφτα στα προσκλητηρια ειδικα

387Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:25 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααααααααα και νανα επειδη σε αγαπω...............δεν θα πας σαν την φακλανα γιατι ειναι ολοι εναντιον σου. Θα πας σαν την φακλανα γιατι τρως και δεν κλεινεις το στοματακι σου. Σωστη?Wink 

388Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:27 am

iouliana

iouliana
nanakaboubou έγραψε:
iouliana έγραψε:βασικα, τα εκλεισες?
]]

μεχρι τωρα εχω κλεισει φοτογραφο προσκλητηρια και τραπεζι ειναι καπως περιεργη η φαση γιατι εκει που δουλευω αναλαμβαναμε βαπτισεις μπομπο γλυκα ολα και τα κανω απο την αφεντικινα μου αλλα υπεθετα το χαιβανι οτι θα με κανει εκπτωση και οχι οσο πουλαμε σε ξενους να τα δωσει και σε μενα με ειπε θα με δωσει 200 ευχρω στο χερι σαν δωρο αλλα και παλι χτυπαει ασχημα επειδη ξερω τι παιζει τα γλυκα ας πουμε τα αγοραζουμε ετοιμα 0,70 ετοιμα με κορδελες και συν το φπα παει 1,30 εε με συγψωρεις θα παω στη κοπελα που την ξερω κιολαε να τα κανω με 0,70 αλλα ειναι περιεργο γιατι θα με κανουν δωρο στολισμο και 200 ευρω και ειμαι καπως δυσκολα.. τμαζι με τα νυχια θα κανω αποτριχωση θελω να κανω τα φρυδια μου ενα σχημα και ενα ελαφρυ μακιγιαζ μαζι με μαλλια τα νυχια αποτριχωσεις και αυτα πανε 50 ευρω τα υπολοιπα θα μου τα κανει μαλλον μια κοπελα που δεν ξερω αληθεια ποσο θα με πει ακομα

σκατουλες σου κανουν δωρο, τα γλυκα τοσο πανε απο το ζαχαροπλαστειο ακριβως να τα παρεις

389Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:28 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα χαριτωμενα ηταν φτηνα στο θεμα προσκληρηριο. και επειδη δεν ηθελα χαριτωμενο διαλεξα ενα καφε σκουρο με μια ρος κορδελα δαντελα. ουτε ποιηματακι ουτε τιποτα. ''Σας προσκαλουμε στην βαφτισης της κορης μα (το ονομα της) που θα γινει εκει΄΄. τιποτα αλλο.Κατω απο 1.80 δεν βρηκα. και ειναι οντως ταπιο πεταμενα λεφτα γαμωτοTwisted Evil 

390Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:29 am

iouliana

iouliana
[quote="ede"]αααααααααα και νανα  επειδη σε αγαπω...............δεν θα πας σαν την φακλανα γιατι ειναι ολοι εναντιον σου. Θα πας σαν την φακλανα γιατι τρως και δεν κλεινεις το στοματακι σου. Σωστη?Wink [/quote

εισαι ιδια με μια φιλη μου!!μονο που εκεινη δεν τη λεμε εδεVery Happy Very Happy 

391Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:31 am

iouliana

iouliana
ede έγραψε:τα χαριτωμενα ηταν φτηνα στο θεμα προσκληρηριο. και επειδη δεν ηθελα χαριτωμενο διαλεξα ενα καφε σκουρο με μια ρος κορδελα δαντελα. ουτε ποιηματακι ουτε τιποτα. ''Σας προσκαλουμε στην βαφτισης της κορης μα (το ονομα της) που θα γινει εκει΄΄. τιποτα αλλο.Κατω απο 1.80 δεν βρηκα. και ειναι οντως ταπιο πεταμενα λεφτα γαμωτοTwisted Evil 

ε, η Αθηνα ειναι πολυ πιο ακριβη, οταν παντρευομουν και παντρευοταν και αλλες φιλες μου σε μικροτερες πολεις οι τιμες ηταν εντελως διαφορετικες σε ολα

392Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:32 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ νανούκα μου αποτρίχωση κάνω μόνη μου, μαλλί θα κάνω ένα ισιωμα δενθέλω και πολλά πολλά , και τα νύχια μου φέρνω κοπέλα στο σπίτι γιατί με 3 παιδιά δεν παώ σε τέτοια μέρη. Μια χαρα θα είμαι. για μακιγιαζ τώρα.........επισης μονη μου. Ειχε βαλει μια κοπελα εδώ κάποιες δουλειες της ..................εεεεεε δεν είδα και κάτι φοβρο ποτέ ωστε να κάνει 50-100 ευρώ. οτι μακιγιαζ κάνω μόνη μου θα μου εκανε και μια μακιγιερ. Τα εργαλεία κάνουν τον μάστοραWink 

393Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:32 am

nanakaboubou

nanakaboubou
ede έγραψε:τα χαριτωμενα ηταν φτηνα στο θεμα προσκληρηριο. και επειδη δεν ηθελα χαριτωμενο διαλεξα ενα καφε σκουρο με μια ρος κορδελα δαντελα. ουτε ποιηματακι ουτε τιποτα. ''Σας προσκαλουμε στην βαφτισης της κορης μα (το ονομα της) που θα γινει εκει΄΄. τιποτα αλλο.Κατω απο 1.80 δεν βρηκα. και ειναι οντως ταπιο πεταμενα λεφτα γαμωτοTwisted Evil 
εγω τα παραγγειλα απο το ιντερνετ
το φακλανα ειναι σχετικο εννοειτε δεν θα κανω μαγια αλλα ελεγα οτι αν κανω λιγο το μαλλακια μου ενα ωραιο μακιγιαζ τα νυχια μου που ολο σπανε να ανεβενε η ψυχολογια μου και επειτα ειναι οτι δινεις περνεις εγω πηρα αυτο το φορεμα που θα το βαλω με πλατφορμα οχι μονοκοματι αλλα με τακουνι και ετσι οπως το φανταζομαι θα ειναι καλο και κρυβει τα πολλα πολλα.. αλλα και παλι δεν μπορω να τοχαρω... δεν με αφηνουν οι καταστασει τις πρροαλλες που πηγαμε παραλια και ηταν και η πεθερα μου με λεει ε μην αγορασεις ρουχο μωρε βαλε ενα δικο σου δεν εχεις??Mad Mad Mad 

τι να πεις τωρα οτι του φανει του λολοστεφανη

394Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:33 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:
ede έγραψε:αααααααααα και νανα  επειδη σε αγαπω...............δεν θα πας σαν την φακλανα γιατι ειναι ολοι εναντιον σου. Θα πας σαν την φακλανα γιατι τρως και δεν κλεινεις το στοματακι σου. Σωστη?Wink [/quote

εισαι ιδια με μια φιλη μου!!μονο που εκεινη δεν τη λεμε εδεVery Happy Very Happy 
Πως την λετε? μην ειμαι η φιλη σου. Laughing 

395Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:35 am

iouliana

iouliana
ede έγραψε:
iouliana έγραψε:
ede έγραψε:αααααααααα και νανα  επειδη σε αγαπω...............δεν θα πας σαν την φακλανα γιατι ειναι ολοι εναντιον σου. Θα πας σαν την φακλανα γιατι τρως και δεν κλεινεις το στοματακι σου. Σωστη?Wink [/quote

Σοφια τη λεμε, αλλα δεν εχει παιδια!εκτος και αν δεν ειναι δικα σου !

396Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:36 am

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πωωωωω τα νεύρα μου με πιάνουν όταν ακούω να ανακατεύονται και να απαιτούν ειδικά όταν δεν δίνουν και δραχμή! Στο διάλο μου ανεβαίνει η πίεση μιλάμε. Νανά θα έπρεπε να της πεις της κάργιας οτι κοίταξε να δεις μπορεις να καλέσεις τον τάδε αριθμό ατόμων. Κι αυτό χάρη σου κάνω γιατί η βάφτιση είναι του δικού μου μωρού και κουμάντο θα κάνω εγώ. Κόψε τον λαιμό σου από κει και πέρα. Αν φέρεις περισσότερους εσύ θα γίνεις ξεφτίλα γιατί οι μπομπονιέρες/προσκλητήρια/θέσεις στο τραπέζι είναι μετρημένες. Και κλείσε το γ@μ@μ@ν@ τηλέφωνο κι αστην να λυσσάξει μπας και ψοφήσει και ησυχάσετε! Αι σιχτίρια πια σιχαμένες! Πάτα πόδι αλλιώς δεν σε βλέπω καλά. Η βάφτιση είναι δική σας κουμάντο κάνετε εσείς και θέλεις να είναι μια υπέροχη μέρα για σένα και το μωράκι σου. Βάλε την κ@λ@γρια στην θέση της κι ας την να κελαηδαει.

397Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:37 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:
εγω τα παραγγειλα απο το ιντερνετ
το φακλανα ειναι σχετικο εννοειτε δεν θα κανω μαγια αλλα ελεγα οτι αν κανω λιγο το μαλλακια μου ενα ωραιο μακιγιαζ τα νυχια μου που ολο σπανε να ανεβενε η ψυχολογια μου και επειτα ειναι οτι δινεις περνεις εγω πηρα αυτο το φορεμα που θα το βαλω με πλατφορμα οχι μονοκοματι αλλα με τακουνι και ετσι οπως το φανταζομαι θα ειναι καλο και κρυβει τα πολλα πολλα.. αλλα και παλι δεν μπορω να τοχαρω... δεν με αφηνουν οι καταστασει τις πρροαλλες που πηγαμε παραλια και ηταν και η πεθερα μου με λεει ε μην αγορασεις ρουχο μωρε βαλε ενα δικο σου δεν εχεις??Mad Mad Mad 

τι να πεις τωρα οτι του φανει του λολοστεφανη
μωρη νανα χέσε μας. Που ειναι το κακό? Τι σου ειπε? καμπουρα σε είπε? και εγω στο 2ο μου γιο εβαλα ενα που ειχα ήδη. αντε ..........Απο την μια θα της λες ειναι ακριβά δεν μπορώ δεν κάνω και οταν σου λεει κάτι στραβώνεις. Αν σου ελεγε΄΄ Αχ δικιο μωρέ δεν πειρα΄ζει και ολα τα γλυκαναλατα δεν θα σε πειραζε. Αδικα χαλιεσαι και εσύ μου φαινεται. πφφφφφφφφφφφφ πως δεν βαριεσαι ρε μανα μου να σπας τα τετοια σου για ηλιθιοτητες.

398Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:38 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:
ede έγραψε:
iouliana έγραψε:

Σοφια τη λεμε, αλλα δεν εχει παιδια!εκτος και αν δεν ειναι δικα σου !
Λυπαμαι χασατε.

399Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:39 am

margdimitra

margdimitra
Νανά τον άντρα σου κοπάνα τον και άσε την πεθερά. Αυτή βρίσκει και τα κάνει.

Αν υποψιαστώ πάντως ότι και εμείς έτσι θα καταντήσουμε... θα πηδηχτώ από το παράθυρο.
Άτιμα πλάσματα οι γυναίκες.

400Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 16 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:40 am

margdimitra

margdimitra
esprit έγραψε: Βάλε την κ@λ@γρια στην θέση της κι ας την να κελαηδαει.

Μαρή esprit ξεσπάθωσες... Laughing Laughing Laughing 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις