51 Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 6:39 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
17:38:47Παω να ταισω την κόρη φρούτα. Το αλλάξαμε αντί για πρωί θα δοκιμάσω για απόγευμα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ede έγραψε:
οχι. Ετσι ακριβώςhttps://www.youtube.com/watch?v=wogYLOvbFVE μόνο που εγώ τους κοπάναγα κιόλας Αλλα μετα.............μέχρι κόντρες στην Παραλιακή έκανα ..............ο άλλος εγω έσριβα
ede έγραψε:17:38:47Παω να ταισω την κόρη φρούτα. Το αλλάξαμε αντί για πρωί θα δοκιμάσω για απόγευμα.
roodie έγραψε:Το γλυκό ανεβάζει την πίεση ή τη ρίχνει?Λυγουρεύτηκα ένα παγωτάκι...
Το ξεπερασα . Τωρα μπηκα στο καλό ποιοτικό τραγούδι. Σας θυμίζει κάτι? https://www.youtube.com/watch?v=hTt80Sde0U0 Μην τα γ΄ραφεις όμως έτσι απότομα..............δεν προλαβαίνω να διαβάζωCatty έγραψε:YouTube http://m.youtube.com/index?gl=GB&hl=en-GB&desktop_uri=%2F%3Fgl%3DGB%26hl%3Den-GB#/watch?v=4VAgvkSzH9Y
Πάρτα μωρη άρρωστη και κλάψε!
Ωραια..............ποιος; θελει ενα μπολακι φρούτα για κλίσμα? Τιποτα η ρουφιανα.Lillybell έγραψε:ede έγραψε:17:38:47Παω να ταισω την κόρη φρούτα. Το αλλάξαμε αντί για πρωί θα δοκιμάσω για απόγευμα.
Ωχ...Πονεμενη ιστορια το φρουτο.....Καλη επιτυχια!
Μήπως της ξινίζουν; Μηπως είναι μεγάλα τα κομμάτια και βαριέται να μασήσει ή αναγουλιάζει; Έχεις δοκιμάσει άλλους συνδιασμούς φρουτων; Προσθήκη γιαουρτιού ή μπισκότου;ede έγραψε:Ωραια..............ποιος; θελει ενα μπολακι φρούτα για κλίσμα? Τιποτα η ρουφιανα.Lillybell έγραψε:ede έγραψε:17:38:47Παω να ταισω την κόρη φρούτα. Το αλλάξαμε αντί για πρωί θα δοκιμάσω για απόγευμα.
Τα ετρωγε στην αρχη. ειναι καμια 10ρο μερες που εχει κόψει τα παντα. Μονο γιαούρτι τ΄ρωει. Εχω δοκιμάσει τα παντα όλα. Και μπισκότα, και γιαούρτι και γάλα και συνδοιασμούς όσο κανείς. Τρωει 5 κουταλιές και μετά το σφραγίσει και δεν ξανανοίγει ούτε με λοστό. Της τα αλέθω τι κομμάτια καλέ. αν δεν βγλαει και τα 36 δοντια εγώ δεν δίνω φαγητό.esprit έγραψε:Μήπως της ξινίζουν; Μηπως είναι μεγάλα τα κομμάτια και βαριέται να μασήσει ή αναγουλιάζει; Έχεις δοκιμάσει άλλους συνδιασμούς φρουτων; Προσθήκη γιαουρτιού ή μπισκότου;ede έγραψε:Ωραια..............ποιος; θελει ενα μπολακι φρούτα για κλίσμα? Τιποτα η ρουφιανα.Lillybell έγραψε:ede έγραψε:17:38:47Παω να ταισω την κόρη φρούτα. Το αλλάξαμε αντί για πρωί θα δοκιμάσω για απόγευμα.
ede έγραψε:Τα ετρωγε στην αρχη. ειναι καμια 10ρο μερες που εχει κόψει τα παντα. Μονο γιαούρτι τ΄ρωει. Εχω δοκιμάσει τα παντα όλα. Και μπισκότα, και γιαούρτι και γάλα και συνδοιασμούς όσο κανείς. Τρωει 5 κουταλιές και μετά το σφραγίσει και δεν ξανανοίγει ούτε με λοστό. Της τα αλέθω τι κομμάτια καλέ. αν δεν βγλαει και τα 36 δοντια εγώ δεν δίνω φαγητό.esprit έγραψε:Μήπως της ξινίζουν; Μηπως είναι μεγάλα τα κομμάτια και βαριέται να μασήσει ή αναγουλιάζει; Έχεις δοκιμάσει άλλους συνδιασμούς φρουτων; Προσθήκη γιαουρτιού ή μπισκότου;ede έγραψε:Ωραια..............ποιος; θελει ενα μπολακι φρούτα για κλίσμα? Τιποτα η ρουφιανα.Lillybell έγραψε:ede έγραψε:17:38:47Παω να ταισω την κόρη φρούτα. Το αλλάξαμε αντί για πρωί θα δοκιμάσω για απόγευμα.
ede έγραψε:Και ειχα κάνει φρουτόκρεμα υπερπαραγωγη . Τωρα θα βαλω 50 παγάκια και θα την κάνω γρανίτα να την πασάρω στους άλλους.
Ti??????? Τροφιμός Δαφνίου? και που ξέρεις εσύ καλέ πως είμαι εγώ? Μπορεί να τα έχω κλειδωμένα στην αποθήκη και να κάνω τον μάγκα. Μπορεί να είμαι μια τρελή που γουστάρω την καριέρα του Ηρώδη. ποτέ δεν ξέρεις.esprit έγραψε:ede έγραψε:Και ειχα κάνει φρουτόκρεμα υπερπαραγωγη . Τωρα θα βαλω 50 παγάκια και θα την κάνω γρανίτα να την πασάρω στους άλλους.
Αυτά είναι δεν πετάμε τίποτα! Πολύ σε πάω ρε φίλε 3 παιδιά χωρίς καμμιά βοήθεια και είσαι ψυχραιμη και κυριλέ! Όταν κάνω παιδιά σαν εσένα θέλω να είμαι!
katerina1983 έγραψε:κοριτσια καλησπερα!!!!καλοριζικο και το τριτο το σαλονακι!!!!!
καλα ντε .....μην δείχνεις τέτοιο θαυμασμό ....με τρομάζεις.esprit έγραψε:katerina1983 έγραψε:κοριτσια καλησπερα!!!!καλοριζικο και το τριτο το σαλονακι!!!!!
Καλησπέρα!
Ede μ'αρέσεις σου λέω μ'αρέσεις!!!!
ede έγραψε:καλα ντε .....μην δείχνεις τέτοιο θαυμασμό ....με τρομάζεις.esprit έγραψε:katerina1983 έγραψε:κοριτσια καλησπερα!!!!καλοριζικο και το τριτο το σαλονακι!!!!!
Καλησπέρα!
Εσύ απο πάνω που με ξέρεις και με θεωρείς κορυφή?????????
Είμαι ταπεινός άνθρωπος.......λέγε με θρύλο. Μου πάει.katerina1983 έγραψε:ede έγραψε:καλα ντε .....μην δείχνεις τέτοιο θαυμασμό ....με τρομάζεις.esprit έγραψε:katerina1983 έγραψε:κοριτσια καλησπερα!!!!καλοριζικο και το τριτο το σαλονακι!!!!!
Καλησπέρα!
ρε κοριτσι δεν σε ξερω ΑΛΛΑ μου αρεσει παρα πολυ ο τροπος που σκεφτεσαι και γραφεις!!!!!κακο ειναι να σε θεωρω κορυφη??εχουμε μηλισει κανα δυο φορες και εβγαλα το συμπερασμα οτι μ'αρεσει ο τροπος σου και το λεγειν σου!!!!τωρα αν δεν θες να εισαι κορυφη....κορυφη το παιρνω πισω!!!!!
ede έγραψε:Είμαι ταπεινός άνθρωπος.......λέγε με θρύλο. Μου πάει.katerina1983 έγραψε:ede έγραψε:καλα ντε .....μην δείχνεις τέτοιο θαυμασμό ....με τρομάζεις.esprit έγραψε:katerina1983 έγραψε:κοριτσια καλησπερα!!!!καλοριζικο και το τριτο το σαλονακι!!!!!
Καλησπέρα!
ρε κοριτσι δεν σε ξερω ΑΛΛΑ μου αρεσει παρα πολυ ο τροπος που σκεφτεσαι και γραφεις!!!!!κακο ειναι να σε θεωρω κορυφη??εχουμε μηλισει κανα δυο φορες και εβγαλα το συμπερασμα οτι μ'αρεσει ο τροπος σου και το λεγειν σου!!!!τωρα αν δεν θες να εισαι κορυφη....κορυφη το παιρνω πισω!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης