76 Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 9:42 am
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σου νανα!!!!και εγω τετοια θεα εχω!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:
εεε ενταξει και εγω αν κατσω στο μπροστα μπαλκονι τα ιδια....
ενω στο οπισθεν το μπαλκονι εχω τα παρκινγκ αναμεσα με την αλλη πολυκατοικια
δεν ακουγεται και τοσο χαχαχαχ η το παιζεις αδιαφορος χιχιχιχιχκαι το ευχαριστιεσαι κιολας!!!!!!!
nanakaboubou έγραψε:katerina1983 έγραψε:
δεν ακουγεται και τοσο χαχαχαχ η το παιζεις αδιαφορος χιχιχιχιχκαι το ευχαριστιεσαι κιολας!!!!!!!
βασικα και εγω πισω εχω αυλη και πρασινο..
τωρα ευλογα θα με ρωτησεις γιατι μαρη δεν καθεσαι εκει??
δεν ξερω ειναι πολυ ησυχα πισω μονο κανα σκυλι θα ακουστει ενω μπροστα εχει παιδακια κοσμο βλεπω λιγο.. δεν ειμαι πολυ της απομονωσης.. τα θελει και μενα ο κ@@ς μου
katerina1983 έγραψε:nanakaboubou έγραψε:katerina1983 έγραψε:
βασικα και εγω πισω εχω αυλη και πρασινο..
τωρα ευλογα θα με ρωτησεις γιατι μαρη δεν καθεσαι εκει??
δεν ξερω ειναι πολυ ησυχα πισω μονο κανα σκυλι θα ακουστει ενω μπροστα εχει παιδακια κοσμο βλεπω λιγο.. δεν ειμαι πολυ της απομονωσης.. τα θελει και μενα ο κ@@ς μου
μια απο τα ιδια....αδικα εχω βαλει ενα μικρο τραπεζακι πισω με κανα σκαμπο....μονο για ξεσκονισμα το'χω ειναι ντεκορ πια!!!!!!σε ποιο οροφο εισαι????εγω πρωτο!!!!ειναι τοσο κοντα ο δρομος.τα παιδακια,οι ανθρωποι γυρω μου που ειναι λες και ειμαι σε μονοκατοικια χαιρετιομαστε ολη την ωρα!!!!!
ede έγραψε:νανα τότε μην τρως φασόλια. Δεν θα περάσουν καλά οι γείτονες.
katerina1983 έγραψε:καλα μην φανταστεις και τοοοοοοοοοον κοσμο!!!!!5-6 που μενουμε στην ιδια οικοδομη και 2-3 απεναντι!!!!!
εδε εγραψες παλι!!!!!!
εχουν ξεφυγει τελειως νανα!!! ακους εκει να πεταξει αμμο στο μωρο
αχαχαχαχ θεα η μάνα. Εγώ να ήμουν να της πέταγα πέτρα. Δεν το έχω ξανακούσει φοβερόnanakaboubou έγραψε:ede έγραψε:νανα τότε μην τρως φασόλια. Δεν θα περάσουν καλά οι γείτονες.
οταν τρωνε αυτοι ομως???
χθες τσιριζε ενας μαλωνε με την γυναικα του...
λες και ηταν μεσα στο σπιτι μου ητανε...
αχχ τωρα που το θυηθηκα χθες στη παραλια τι ειδα θεε μου
ηταν δυο παιδακια καμια 3-4 χρονων μαλλον αγνωστα μεταυ τους... πεταει το ενα αμμο στο αλλο φευγει στη μαμα του κλαμενο και ερχετε η μαμα φορτσατη και περνει παιδια αμμο και το πεταει στο μωρο... οχι απλα σοκ... παει το παιδακι στη μαμα του και να εχει γινει της τρελης... στη τελικη εχασα το φιναλε γιατι εφυγε με την μικρη αλλα ειναι δυνατον να πεταξεις αμμο στο μωρο?? και με δυναμη οχι αστεια
ede έγραψε:αχαχαχαχ θεα η μάνα. Εγώ να ήμουν να της πέταγα πέτρα. Δεν το έχω ξανακούσει φοβερόnanakaboubou έγραψε:ede έγραψε:νανα τότε μην τρως φασόλια. Δεν θα περάσουν καλά οι γείτονες.
οταν τρωνε αυτοι ομως???
ηταν δυο παιδακια καμια 3-4 χρονων μαλλον αγνωστα μεταυ τους... πεταει το ενα αμμο στο αλλο φευγει στη μαμα του κλαμενο και ερχετε η μαμα φορτσατη και περνει παιδια αμμο και το πεταει στο μωρο... οχι απλα σοκ... παει το παιδακι στη μαμα του και να εχει γινει της τρελης... στη τελικη εχασα το φιναλε γιατι εφυγε με την μικρη αλλα ειναι δυνατον να πεταξεις αμμο στο μωρο?? και με δυναμη οχι αστεια
Ε μα αυτό είπα. να ερχόταν το παιδί μου ή να την έβλεπα έγω να το κάνει. Βαστάτε Τουρκοι τα άλογα. Θα την έκανα βαρίδι για τις βάρκες. Τρελή εντελώς η κυρία. Εγώ δεν ασχολούμαι. αν μου πει μου πεταξε άμμο.............είμαι υπεράνω....''Βλακας είσαι ρε? πετα του και εσύ τι κάθεσαι?'' Απλά πράγματα. οχι χωρίς πλακα απλα δεν θα τον ξαναάφηνα να παει σε εκείνο το παιδάκι αλλά ενα ερχόταν εκείνο θα του έπρνε ο διάολος την μάνα.nanakaboubou έγραψε:ede έγραψε:αχαχαχαχ θεα η μάνα. Εγώ να ήμουν να της πέταγα πέτρα. Δεν το έχω ξανακούσει φοβερόnanakaboubou έγραψε:ede έγραψε:νανα τότε μην τρως φασόλια. Δεν θα περάσουν καλά οι γείτονες.
οταν τρωνε αυτοι ομως???
χαχαχαχαχαχα ημουν σιγουρη οτι κατι τετοιο θα ελεγες. ελα ομως να ησουν στη θεση της μανας και να ρχοταν το παιδι και να ελεγε αυτη με πεταξε αμμο ??? εκει να σε δω ποιο βραχο θα σηκωνες να πεταξεις??
ede έγραψε:Ε μα αυτό είπα. να ερχόταν το παιδί μου ή να την έβλεπα έγω να το κάνει. Βαστάτε Τουρκοι τα άλογα. Θα την έκανα βαρίδι για τις βάρκες. Τρελή εντελώς η κυρία. Εγώ δεν ασχολούμαι. αν μου πει μου πεταξε άμμο.............είμαι υπεράνω....''Βλακας είσαι ρε? πετα του και εσύ τι κάθεσαι?'' Απλά πράγματα. οχι χωρίς πλακα απλα δεν θα τον ξαναάφηνα να παει σε εκείνο το παιδάκι αλλά ενα ερχόταν εκείνο θα του έπρνε ο διάολος την μάνα.nanakaboubou έγραψε:ede έγραψε:αχαχαχαχ θεα η μάνα. Εγώ να ήμουν να της πέταγα πέτρα. Δεν το έχω ξανακούσει φοβερόnanakaboubou έγραψε:ede έγραψε:νανα τότε μην τρως φασόλια. Δεν θα περάσουν καλά οι γείτονες.
οταν τρωνε αυτοι ομως???
ηταν δυο παιδακια καμια 3-4 χρονων μαλλον αγνωστα μεταυ τους... πεταει το ενα αμμο στο αλλο φευγει στη μαμα του κλαμενο και ερχετε η μαμα φορτσατη και περνει παιδια αμμο και το πεταει στο μωρο...
οχι απλα σοκ... παει το παιδακι στη μαμα του και να εχει γινει της τρελης... στη τελικη εχασα το φιναλε γιατι εφυγε με την μικρη αλλα ειναι δυνατον να πεταξεις αμμο στο μωρο?? και με δυναμη οχι αστεια
χαχαχαχαχαχα ημουν σιγουρη οτι κατι τετοιο θα ελεγες. ελα ομως να ησουν στη θεση της μανας και να ρχοταν το παιδι και να ελεγε αυτη με πεταξε αμμο ??? εκει να σε δω ποιο βραχο θα σηκωνες να πεταξεις??
Τι στυλ ειναι το φόρεμα μάνα μου? Μακό? ισιο? φουσκωτό σαν την Βασίλισσα? Τι να σε πουμε με ακ΄ριβια. Και κάτι άλλο . Εισαι του εξτριμ ή εισαι φλωράντζα και ασφάλεια?nanakaboubou έγραψε:ede έγραψε:Ε μα αυτό είπα. να ερχόταν το παιδί μου ή να την έβλεπα έγω να το κάνει. Βαστάτε Τουρκοι τα άλογα. Θα την έκανα βαρίδι για τις βάρκες. Τρελή εντελώς η κυρία. Εγώ δεν ασχολούμαι. αν μου πει μου πεταξε άμμο.............είμαι υπεράνω....''Βλακας είσαι ρε? πετα του και εσύ τι κάθεσαι?'' Απλά πράγματα. οχι χωρίς πλακα απλα δεν θα τον ξαναάφηνα να παει σε εκείνο το παιδάκι αλλά ενα ερχόταν εκείνο θα του έπρνε ο διάολος την μάνα.nanakaboubou έγραψε:ede έγραψε:αχαχαχαχ θεα η μάνα. Εγώ να ήμουν να της πέταγα πέτρα. Δεν το έχω ξανακούσει φοβερόnanakaboubou έγραψε:ede έγραψε:νανα τότε μην τρως φασόλια. Δεν θα περάσουν καλά οι γείτονες.
οταν τρωνε αυτοι ομως???
ηταν δυο παιδακια καμια 3-4 χρονων μαλλον αγνωστα μεταυ τους... πεταει το ενα αμμο στο αλλο φευγει στη μαμα του κλαμενο και ερχετε η μαμα φορτσατη και περνει παιδια αμμο και το πεταει στο μωρο...
οχι απλα σοκ... παει το παιδακι στη μαμα του και να εχει γινει της τρελης... στη τελικη εχασα το φιναλε γιατι εφυγε με την μικρη αλλα ειναι δυνατον να πεταξεις αμμο στο μωρο?? και με δυναμη οχι αστεια
χαχαχαχα ρε βλακα δεν πεζεσε ακου βαριδι για βαρκα
εισαι θεα τερμα
ασχετο τωρα με κοραλο ασπρο φορεμα μαξι τι παπουτσι θα φορουσατε?? και τη τσαντα??
ede έγραψε:Τι στυλ ειναι το φόρεμα μάνα μου? Μακό? ισιο? φουσκωτό σαν την Βασίλισσα? Τι να σε πουμε με ακ΄ριβια. Και κάτι άλλο . Εισαι του εξτριμ ή εισαι φλωράντζα και ασφάλεια?nanakaboubou έγραψε:ede έγραψε:Ε μα αυτό είπα. να ερχόταν το παιδί μου ή να την έβλεπα έγω να το κάνει. Βαστάτε Τουρκοι τα άλογα. Θα την έκανα βαρίδι για τις βάρκες. Τρελή εντελώς η κυρία. Εγώ δεν ασχολούμαι. αν μου πει μου πεταξε άμμο.............είμαι υπεράνω....''Βλακας είσαι ρε? πετα του και εσύ τι κάθεσαι?'' Απλά πράγματα. οχι χωρίς πλακα απλα δεν θα τον ξαναάφηνα να παει σε εκείνο το παιδάκι αλλά ενα ερχόταν εκείνο θα του έπρνε ο διάολος την μάνα.nanakaboubou έγραψε:ede έγραψε:αχαχαχαχ θεα η μάνα. Εγώ να ήμουν να της πέταγα πέτρα. Δεν το έχω ξανακούσει φοβερόnanakaboubou έγραψε:ede έγραψε:νανα τότε μην τρως φασόλια. Δεν θα περάσουν καλά οι γείτονες.
οταν τρωνε αυτοι ομως???
χαχαχαχα ρε βλακα δεν πεζεσε ακου βαριδι για βαρκα
εισαι θεα τερμα
ασχετο τωρα με κοραλο ασπρο φορεμα μαξι τι παπουτσι θα φορουσατε?? και τη τσαντα??
ή................αφτερ???????????/esprit έγραψε:Επίσης η εμφάνιση θα είναι πρωινή, απογευματινή, βραδινή;
Εγω είδα την κοιλια της αλεξάνδρας σημερα κάπου να κυκλοφορεί στο φόρουμ και έιχε πολύ πλάκα. Δεν έιναι μεγάλη είναι......πεταχτή. Αυτή είχει κλάσει παπαρούνες για τον τοκετό..................Την ηρέμισα κάποια στιγμή ε΄γω....ελπίζω να μην διαβάσει το ποστ που ήθελα να φύγω απο το νοσοκομείο με κλίσμα και να παω στον προηγούμενο μου γιατροfreskia mama έγραψε:Ειδες κοπελα μια κιλια λες και τα εχω διδημα χιχιχι και ο μικρος ειναι αδυνατος εσιος να ειναι 2600
Αστην την παλιογαιδάρα. Μας έβαλε στην πρίζα να τις βρούμε παπούτσι και εξαφανίστηκε. ουυυυυυυυυυυυυυmargdimitra έγραψε:Δεν έχεις καμία φωτό το φόρεμα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης