Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
739 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 739 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

76Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 9:42 am

katerina1983

katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σου νανα!!!!και εγω τετοια θεα εχω!!!!!

77Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 9:44 am

nanakaboubou

nanakaboubou
γεια σου κατερινακι καλως ηρθες στη σαλοναρα της εντε.. χαχαχα
ναι και ειδικα εδω που ειμαι εγω και να κλ@@@σεις με το μπαρντον το ακουνε ολοι για τοσο διπλα μιλαμε.... Mad Mad Mad 

78Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 9:48 am

katerina1983

katerina1983
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
εεε ενταξει και εγω αν κατσω στο μπροστα μπαλκονι τα ιδια....Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
ενω στο οπισθεν το μπαλκονι εχω τα παρκινγκ αναμεσα με την αλλη πολυκατοικιαVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
δεν ακουγεται και τοσο χαχαχαχ η το παιζεις αδιαφορος χιχιχιχιχκαι το ευχαριστιεσαι κιολας!!!!!!!

79Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 9:51 am

nanakaboubou

nanakaboubou
katerina1983 έγραψε:Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
εεε ενταξει και εγω αν κατσω στο μπροστα μπαλκονι τα ιδια....Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
ενω στο οπισθεν το μπαλκονι εχω τα παρκινγκ αναμεσα με την αλλη πολυκατοικιαVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
δεν ακουγεται και τοσο χαχαχαχ η το παιζεις αδιαφορος χιχιχιχιχκαι το ευχαριστιεσαι κιολας!!!!!!!

βασικα και εγω πισω εχω αυλη και πρασινο..
τωρα ευλογα θα με ρωτησεις γιατι μαρη δεν καθεσαι εκει??
δεν ξερω ειναι πολυ ησυχα πισω μονο κανα σκυλι θα ακουστει ενω μπροστα εχει παιδακια κοσμο βλεπω λιγο.. δεν ειμαι πολυ της απομονωσης.. τα θελει και μενα ο κ@@ς μου Laughing Laughing Laughing 

80Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 10:00 am

katerina1983

katerina1983
nanakaboubou έγραψε:
katerina1983 έγραψε:Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

δεν ξερω ειναι πολυ ησυχα πισω μονο κανα σκυλι θα ακουστει ενω μπροστα εχει παιδακια κοσμο βλεπω λιγο.. δεν ειμαι πολυ της απομονωσης.. τα θελει και μενα ο κ@@ς  μου Laughing Laughing Laughing 

μια απο τα ιδια....αδικα εχω βαλει ενα μικρο τραπεζακι πισω με κανα σκαμπο....μονο για ξεσκονισμα το'χω ειναι ντεκορ πια!!!!!!σε ποιο οροφο εισαι????εγω πρωτο!!!!ειναι τοσο κοντα ο δρομος.τα παιδακια,οι ανθρωποι γυρω μου που ειναι λες και ειμαι σε μονοκατοικια χαιρετιομαστε ολη την ωρα!!!!!

81Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 10:24 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νανα τότε μην τρως φασόλια. Δεν θα περάσουν καλά οι γείτονες. Laughing Laughing 

82Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 10:25 am

nanakaboubou

nanakaboubou
katerina1983 έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:

δεν ξερω ειναι πολυ ησυχα πισω μονο κανα σκυλι θα ακουστει ενω μπροστα εχει παιδακια κοσμο βλεπω λιγο.. δεν ειμαι πολυ της απομονωσης.. τα θελει και μενα ο κ@@ς  μου Laughing Laughing Laughing 

μια απο τα ιδια....αδικα  εχω βαλει ενα μικρο τραπεζακι πισω με κανα σκαμπο....μονο για ξεσκονισμα το'χω  ειναι ντεκορ πια!!!!!!σε ποιο οροφο εισαι????εγω πρωτο!!!!ειναι τοσο κοντα ο δρομος.τα παιδακια,οι ανθρωποι γυρω μου που ειναι λες και ειμαι σε μονοκατοικια χαιρετιομαστε ολη την ωρα!!!!!

εγω παλι εδω δεν ξερω κανεναν ακομα... μονο κοιτιομαστε.. Shocked 

83Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 10:28 am

nanakaboubou

nanakaboubou
ede έγραψε:νανα τότε μην τρως φασόλια. Δεν θα περάσουν καλά οι γείτονες. Laughing Laughing 

οταν τρωνε αυτοι ομως??? Shocked Shocked Shocked 
χθες τσιριζε ενας μαλωνε με την γυναικα του...
λες και ηταν μεσα στο σπιτι μου ητανε...

αχχ τωρα που το θυηθηκα χθες στη παραλια τι ειδα θεε μουShocked Shocked 
ηταν δυο παιδακια καμια 3-4 χρονων μαλλον αγνωστα μεταυ τους... πεταει το ενα αμμο στο αλλο φευγει στη μαμα του κλαμενο και ερχετε η μαμα φορτσατη και περνει παιδια αμμο και το πεταει στο μωρο... Shocked Shocked Shocked Shocked  οχι απλα σοκ... παει το παιδακι στη μαμα του και να εχει γινει της τρελης... στη τελικη εχασα το φιναλε γιατι εφυγε με την μικρη αλλα ειναι δυνατον να πεταξεις αμμο στο μωρο?? και με δυναμη οχι αστεια

84Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 10:31 am

katerina1983

katerina1983
καλα μην φανταστεις και τοοοοοοοοοον κοσμο!!!!!5-6 που μενουμε στην ιδια οικοδομη και 2-3 απεναντι!!!!!Very Happy Very Happy Very Happy

εδε εγραψες παλι!!!!!!

εχουν ξεφυγει τελειως νανα!!!Shocked Shocked Shocked ακους εκει να πεταξει αμμο στο μωροShocked Shocked Shocked 

85Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 10:33 am

nanakaboubou

nanakaboubou
katerina1983 έγραψε:καλα μην φανταστεις και τοοοοοοοοοον κοσμο!!!!!5-6 που μενουμε στην ιδια οικοδομη και 2-3 απεναντι!!!!!Very Happy Very Happy Very Happy

εδε εγραψες παλι!!!!!!

εχουν ξεφυγει τελειως νανα!!!Shocked Shocked Shocked ακους εκει να πεταξει αμμο στο μωροShocked Shocked Shocked 

ξες στη αρχη λεω για να ορμαει αυτη στο παιδι μαλλον αδερφακια ειναι και θα το μαλωσει αλλα να πεταξει αμμο ???? παιδια αισχος συμπεριφορα... ειναι παιδακια θα γινουν αυτα... να το μαλωσεις ναι με καλο τροπο αλλα επαθα την πλακα μου

86Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 10:44 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:
ede έγραψε:νανα τότε μην τρως φασόλια. Δεν θα περάσουν καλά οι γείτονες. Laughing Laughing 

ηταν δυο παιδακια καμια 3-4 χρονων μαλλον αγνωστα μεταυ τους... πεταει το ενα αμμο στο αλλο φευγει στη μαμα του κλαμενο και ερχετε η μαμα φορτσατη και περνει παιδια αμμο και το πεταει στο μωρο... Shocked Shocked Shocked Shocked  οχι απλα σοκ... παει το παιδακι στη μαμα του και να εχει γινει της τρελης... στη τελικη εχασα το φιναλε γιατι εφυγε με την μικρη αλλα ειναι δυνατον να πεταξεις αμμο στο μωρο?? και με δυναμη οχι αστεια
αχαχαχαχ θεα η μάνα. Εγώ να ήμουν να της πέταγα πέτρα. Δεν το έχω ξανακούσει φοβερό

87Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 10:47 am

nanakaboubou

nanakaboubou
ede έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:

αχαχαχαχ θεα η μάνα. Εγώ να ήμουν να της πέταγα πέτρα. Δεν το έχω ξανακούσει φοβερό

χαχαχαχαχαχα ημουν σιγουρη οτι κατι τετοιο θα ελεγες. ελα ομως να ησουν στη θεση της μανας και να ρχοταν το παιδι και να ελεγε αυτη με πεταξε αμμο ??? εκει να σε δω ποιο βραχο θα σηκωνες να πεταξεις??Laughing Laughing Laughing 

88Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 10:54 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:
ede έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:

χαχαχαχαχαχα ημουν σιγουρη οτι κατι τετοιο θα ελεγες. ελα ομως να ησουν στη θεση της μανας και να ρχοταν το παιδι και να ελεγε αυτη με πεταξε αμμο ??? εκει να σε δω ποιο βραχο θα σηκωνες να πεταξεις??Laughing Laughing Laughing 
Ε μα αυτό είπα. να ερχόταν το παιδί μου ή να την έβλεπα έγω να το κάνει. Βαστάτε Τουρκοι τα άλογα. Θα την έκανα βαρίδι για τις βάρκες. Τρελή εντελώς η κυρία. Εγώ δεν ασχολούμαι. αν μου πει μου πεταξε άμμο.............είμαι υπεράνω....''Βλακας είσαι ρε? πετα του και εσύ τι κάθεσαι?'' Απλά πράγματα. Laughing Laughing Laughing Laughing οχι χωρίς πλακα απλα δεν θα τον ξαναάφηνα να παει σε εκείνο το παιδάκι αλλά ενα ερχόταν εκείνο θα του έπρνε ο διάολος την μάνα. Laughing 

89Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 10:56 am

nanakaboubou

nanakaboubou
ede έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:
ede έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:

ηταν δυο παιδακια καμια 3-4 χρονων μαλλον αγνωστα μεταυ τους... πεταει το ενα αμμο στο αλλο φευγει στη μαμα του κλαμενο και ερχετε η μαμα φορτσατη και περνει παιδια αμμο και το πεταει στο μωρο...
Shocked Shocked Shocked Shocked  οχι απλα σοκ... παει το παιδακι στη μαμα του και να εχει γινει της τρελης... στη τελικη εχασα το φιναλε γιατι εφυγε με την μικρη αλλα ειναι δυνατον να πεταξεις αμμο στο μωρο?? και με δυναμη οχι αστεια

Ε μα αυτό είπα. να ερχόταν το παιδί μου ή να την έβλεπα έγω να το κάνει. Βαστάτε Τουρκοι τα άλογα. Θα την έκανα βαρίδι για τις βάρκες. Τρελή εντελώς η κυρία. Εγώ δεν ασχολούμαι. αν μου πει μου πεταξε άμμο.............είμαι υπεράνω....''Βλακας είσαι ρε? πετα του και εσύ τι κάθεσαι?'' Απλά πράγματα. Laughing Laughing Laughing Laughing οχι χωρίς πλακα απλα δεν θα τον ξαναάφηνα να παει σε εκείνο το παιδάκι αλλά ενα ερχόταν εκείνο θα του έπρνε ο διάολος την μάνα. Laughing 

χαχαχαχα ρε βλακα δεν πεζεσε ακου βαριδι για βαρκα
εισαι θεα τερμα

ασχετο τωρα με κοραλο ασπρο φορεμα μαξι τι παπουτσι θα φορουσατε?? και τη τσαντα??

90Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 10:58 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:
ede έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:
ede έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:

ηταν δυο παιδακια καμια 3-4 χρονων μαλλον αγνωστα μεταυ τους... πεταει το ενα αμμο στο αλλο φευγει στη μαμα του κλαμενο και ερχετε η μαμα φορτσατη και περνει παιδια αμμο και το πεταει στο μωρο...
Shocked Shocked Shocked Shocked  οχι απλα σοκ... παει το παιδακι στη μαμα του και να εχει γινει της τρελης... στη τελικη εχασα το φιναλε γιατι εφυγε με την μικρη αλλα ειναι δυνατον να πεταξεις αμμο στο μωρο?? και με δυναμη οχι αστεια

εισαι θεα τερμα

ασχετο τωρα με κοραλο ασπρο φορεμα μαξι τι παπουτσι θα φορουσατε?? και τη τσαντα??
Τι στυλ ειναι το φόρεμα μάνα μου? Μακό? ισιο? φουσκωτό σαν την Βασίλισσα? Τι να σε πουμε με ακ΄ριβια. Και κάτι άλλο . Εισαι του εξτριμ ή εισαι φλωράντζα και ασφάλεια?

91Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 11:19 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τσα ηρθα και εγω τι με κανετε είστε ολες καλα

92Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 11:21 am

nanakaboubou

nanakaboubou
ede έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:
ede έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:
ede έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:

εισαι θεα τερμα

Τι στυλ ειναι το φόρεμα μάνα μου? Μακό? ισιο? φουσκωτό σαν την Βασίλισσα? Τι να σε πουμε με ακ΄ριβια. Και κάτι άλλο . Εισαι του εξτριμ ή εισαι φλωράντζα και ασφάλεια?

ισιο και εξτριμ

μαρι γιωτα τι κοιλουμπα ειναι αυτη??? πο πο πο Shocked Shocked θηριακη ο μικρος

93Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 11:22 am

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επίσης η εμφάνιση θα είναι πρωινή, απογευματινή, βραδινή;

94Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 11:30 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κάνε μαρή μια περιγράφη της προσκοπής. τεσπα αν είναι τύπου αρχαιοελληνικό θα το φόραγα με σανδαλι χρώματος ταμπά. Οταν λέμε σανδάλι μιλάω Μοναστηράκι σε πιο αμπιρ μορφή. απορρίπτω χρυσό ασημί γιατί φοριούνται εδώ και μια 10ετια , το έχει βάλει και η κουτσή μαρία και γενικώς το σιχάθηκε η ψηχή μου. Τώρα αν θες σε ψηλοτάκουνο βάλε ή Κοραλί πέδιλο ή......... κρατήσου............Πράσινο ή κίτρινο. απορρίπτω τα peep toe με τακούνι τύπου στιλέτο γιατι πολύ φορέθηκαν επίσης. της Μοδός είναι πολύ τα χοντρά τακούνια με της ψηλές σόλες και μάλιστα σε σουεντ αν και καλοκαίρι. Επίσης  ψηλή πλατφόρμα . Απορρίπω επίσης ότι έχει στρας. Αιμετος. Αυτά.

95Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 11:32 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
esprit έγραψε:Επίσης η εμφάνιση θα είναι πρωινή, απογευματινή, βραδινή;
ή................αφτερ???????????/Wink 

96Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 11:40 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειδες κοπελα μια κιλια λες και τα εχω διδημα χιχιχι και ο μικρος ειναι αδυνατος εσιος να ειναι 2600

97Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 11:46 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
freskia mama έγραψε:Ειδες κοπελα μια κιλια λες και τα εχω διδημα χιχιχι και ο μικρος ειναι αδυνατος εσιος να ειναι 2600
Εγω είδα την κοιλια της αλεξάνδρας σημερα κάπου να κυκλοφορεί στο φόρουμ και έιχε πολύ πλάκα. Δεν έιναι μεγάλη είναι......πεταχτή. Αυτή είχει κλάσει παπαρούνες για τον τοκετό..................Την ηρέμισα κάποια στιγμή ε΄γω....ελπίζω να μην διαβάσει το ποστ που ήθελα να φύγω απο το νοσοκομείο με κλίσμα και να παω στον προηγούμενο μου γιατρο Laughing Laughing Laughing Laughing 

98Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 11:51 am

margdimitra

margdimitra
Δεν έχεις καμία φωτό το φόρεμα?

99Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 11:52 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Δεν έχεις καμία φωτό το φόρεμα?
Αστην την παλιογαιδάρα. Μας έβαλε στην πρίζα να τις βρούμε παπούτσι και εξαφανίστηκε. ουυυυυυυυυυυυυυ

100Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 4 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Δευ Ιουλ 15, 2013 11:57 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πραγματικά αναρωτιέμαι μερικές φορές αν κάποιες απο εμάς έχουν μυαλό ή πίτουρα (να μην πω σκ@τα) στο κεφάλι τους. Ήμαρτον Κύριε. Shocked 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις