526 Απ: Το σαλόνι μας. #3 Πεμ Ιουλ 18, 2013 12:04 pm
ede
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παντως έχω συγκινηθει. θυμήθηκα τα μικράτα μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
οχι απο μπετον.demaki88 έγραψε:φτιαγμενο απο πηλο?????ede έγραψε:και εγω. γκρι με μπεζ καιτ τώρα μου έδωσαν ενα μπλε σκουρο -πορτοκαλι. ...................πωωωωωωωω σώμααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυzini έγραψε:εγω παντως γι αυτο στην κορη μου πηρα καροτσι σε ενα ωραιοτατο γκρι μελανζε! ταιριαζει και σε ολα τα φυλα για μελλοντικες χρησεις
ε δεν ειμαι και ηλιθια...ede έγραψε:Εγω παντως το πηραdemaki88 έγραψε:καλα μωρη χαζη με πηρες στα σοβαρα οτι θα το βαψω με σπρευ τοιχου??????zini έγραψε:ναι βρε ντεμακι εχει δικιο η Εντε, ασε τους πειραματισμους, δεν προκειται να σου βγει και το ιδιο χρωμα, γιατι αλλο τοιχος, αλλο υφασμα.
Ειμαι εγω όμωςdemaki88 έγραψε:ε δεν ειμαι και ηλιθια...ede έγραψε:Εγω παντως το πηραdemaki88 έγραψε:καλα μωρη χαζη με πηρες στα σοβαρα οτι θα το βαψω με σπρευ τοιχου??????zini έγραψε:ναι βρε ντεμακι εχει δικιο η Εντε, ασε τους πειραματισμους, δεν προκειται να σου βγει και το ιδιο χρωμα, γιατι αλλο τοιχος, αλλο υφασμα.
εσυ ξερεις!!!!!ede έγραψε:Ειμαι εγω όμωςdemaki88 έγραψε:ε δεν ειμαι και ηλιθια...ede έγραψε:Εγω παντως το πηραdemaki88 έγραψε:καλα μωρη χαζη με πηρες στα σοβαρα οτι θα το βαψω με σπρευ τοιχου??????zini έγραψε:ναι βρε ντεμακι εχει δικιο η Εντε, ασε τους πειραματισμους, δεν προκειται να σου βγει και το ιδιο χρωμα, γιατι αλλο τοιχος, αλλο υφασμα.
για βαλε να ακουσω..ede έγραψε:Ta pame μονο ποτε ποτε θα πεθανω δενξερω. Μιλαμε εχω κανει προγραμματα απο τα λιγα. Με βλεπω για καριερα ντι τζεις
ede έγραψε:Aυτό το είδατε? θ απαθετε πλακα.
Ντεμακι ποσο ήσουν ΄τοτε? https://www.youtube.com/watch?v=o8t7yoW-8k8demaki88 έγραψε:για βαλε να ακουσω..ede έγραψε:Ta pame μονο ποτε ποτε θα πεθανω δενξερω. Μιλαμε εχω κανει προγραμματα απο τα λιγα. Με βλεπω για καριερα ντι τζεις
αγαπητη μου με πας σε μια ηλικια πολυ δυσκολη πολλες αναμνησεις..ημουν 8 χρονων και ομως αυτα τα τραγουδια ειναι χαραγμενα μεσα μου απο την φωνη του μπαμπακα μου!!!και ευχαριστες και δυσαρεστες αναμνησεις!!!ede έγραψε:Ντεμακι ποσο ήσουν ΄τοτε? https://www.youtube.com/watch?v=o8t7yoW-8k8demaki88 έγραψε:για βαλε να ακουσω..ede έγραψε:Ta pame μονο ποτε ποτε θα πεθανω δενξερω. Μιλαμε εχω κανει προγραμματα απο τα λιγα. Με βλεπω για καριερα ντι τζεις
Χεστηκαμεzini έγραψε:εμενα δεν με τρελενει ο Notis. δεν συζητω για τη φωνη του ειναι εκπληκτικη, αλλα δεν ειναι πολυ του γουστου μου..
ναι ναι οπως το ειπε ειμαστε κοντα ηλικιακα. Εισαι λιγο μεγαλυτερη μου αλλα τον προλαβαkaterina1983 έγραψε:θρυλε θες να με φτιαξεις καλα αποψε με το νοτη ε?!!!!!
παντως για να μας αρεσουν τα ιδια κοριτσαρες ολες πανω κατω κοντα ηλικιακα ειμαστε!!!!!
το ντεμακι το γλυκο θα ηταν μικρουλα τοτε!!!!οπως ειναι και τωρα μικρουλα και ομορφουλα!!!!
εμεις(εγω τριανταρισα)!!!!!
ede έγραψε:Χεστηκαμεzini έγραψε:εμενα δεν με τρελενει ο Notis. δεν συζητω για τη φωνη του ειναι εκπληκτικη, αλλα δεν ειναι πολυ του γουστου μου..
ede έγραψε:ναι ναι οπως το ειπε ειμαστε κοντα ηλικιακα. Εισαι λιγο μεγαλυτερη μου αλλα τον προλαβαkaterina1983 έγραψε:θρυλε θες να με φτιαξεις καλα αποψε με το νοτη ε?!!!!!
παντως για να μας αρεσουν τα ιδια κοριτσαρες ολες πανω κατω κοντα ηλικιακα ειμαστε!!!!!
το ντεμακι το γλυκο θα ηταν μικρουλα τοτε!!!!οπως ειναι και τωρα μικρουλα και ομορφουλα!!!!
εμεις(εγω τριανταρισα)!!!!!
ede έγραψε:Για μισοοοοοοοοοο τωρα το εκανα επεξεργασια. Το ντεμακι τοτε ηταν κοντα.......στην ηλικια του γιου μου Δηλαδη στις κουνιες. και εγω ήμουν εκει..........με αιλαινερ και κοκκινο κραγιον Τι μαχαιρια ήταν αυτή μάνα μου?
ελα μωρε τι ειναι 10 χρονια????ede έγραψε:Για μισοοοοοοοοοο τωρα το εκανα επεξεργασια. Το ντεμακι τοτε ηταν κοντα.......στην ηλικια του γιου μου Δηλαδη στις κουνιες. και εγω ήμουν εκει..........με αιλαινερ και κοκκινο κραγιον Τι μαχαιρια ήταν αυτή μάνα μου?
θελει να την κανει να παρει τα βουνα οπως θια ελεγε και ο νοτης!!!zini έγραψε:αχ διωξτε με! εχω του κοσμου τις δουλειες και εγω καθομαι και σας μιλαω..
σας χαιρετω!
ede έγραψε:Για μισοοοοοοοοοο τωρα το εκανα επεξεργασια. Το ντεμακι τοτε ηταν κοντα.......στην ηλικια του γιου μου Δηλαδη στις κουνιες. και εγω ήμουν εκει..........με αιλαινερ και κοκκινο κραγιον Τι μαχαιρια ήταν αυτή μάνα μου?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης