Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
767 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 767 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

asteraki1989

asteraki1989
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα!!Καλέ τι είστε εσείς??Μια μέρα δεν μπήκα και έκανα αμάν να σας διαβάσω!!!

Εβίνι πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά με το μωράκι σας!!!

Ιωάννα καλώς να δεχτείς την προίκα!!!

Αστεράκι μου με γεια το καρότσι!!Είναι σχεδόν ίδιο με το δικό μου αλλά εμένα είναι BRITAX.Το πήρες 400 μαζί με το καθισματάκι και την καλαθούνα?

Πήγαμε στον γιατρό την Τρίτη.Η γοργονίτσα μας είναι μια χαρά και 611 γρ.!!Μετά τον γιατρό πήγαμε σε μια ταβερνούλα δίπλα στο κύμα και φάγαμε ψαράκια!Τέλεια ήταν!
Χτες και σήμερα το έχω ρίξει στο κέντημα της πάνας που πήρα!!!!

καλημερα μαρακι τι κανεις?400ε οπως το βλεπεις,καθισμα αυτοκινητου,πορτ μπεμπε και το αλλο το καθισμα(μονο που δεν ειχε την τσαντα αλλα θα βρω απο αλλου)

maraki_iraklio

maraki_iraklio
ioazon έγραψε:Διαβάζω για κεντήματα και σκέφτομαι πόσο ακαμάτρα είμαι....

Δεν είναι τίποτα καλέ!!!Και γω μόλις χτες έμαθα.Πέρασα την ημέρα στην πεθερά και μου έκανε σεμινάρια!χαχαχα!!!Πάντως για μένα που είμαι αρκετές ώρες μόνη και έρημη είναι παρέα!!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
asteraki1989 έγραψε:
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα!!Καλέ τι είστε εσείς??Μια μέρα δεν μπήκα και έκανα αμάν να σας διαβάσω!!!

Αστεράκι μου με γεια το καρότσι!!Είναι σχεδόν ίδιο με το δικό μου αλλά εμένα είναι BRITAX.Το πήρες 400 μαζί με το καθισματάκι και την καλαθούνα?

Πήγαμε στον γιατρό την Τρίτη.Η γοργονίτσα μας είναι μια χαρά και 611 γρ.!!Μετά τον γιατρό πήγαμε σε μια ταβερνούλα δίπλα στο κύμα και φάγαμε ψαράκια!Τέλεια ήταν!

καλημερα μαρακι τι κανεις?400ε οπως το βλεπεις,καθισμα αυτοκινητου,πορτ μπεμπε και το αλλο το καθισμα(μονο που δεν ειχε την τσαντα αλλα θα βρω απο αλλου)

Καλά είμαι κοριτσάκι μου!!!Σούπερ τιμή!!Εμένα μου βγαίνει 750 αλλά έχει επιπλέον την βάση isofix και ένα ακόμα κάθισμα αυτοκινήτου και τσάντα.Θα κοιτάξω μήπως βρω το δικό σου σε κανένα κατάστημα εδώ.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:

Καλά είμαι κοριτσάκι μου!!!Σούπερ τιμή!!Εμένα μου βγαίνει 750 αλλά έχει επιπλέον την βάση isofix και ένα ακόμα κάθισμα αυτοκινήτου και τσάντα.Θα κοιτάξω μήπως βρω το δικό σου σε κανένα κατάστημα εδώ.
Είναι πολύ σημαντική η βάση isofix!
Κι εμένα θα μου δώσουν τώρα το βρεφικό καθισματάκι (που κάνει και για νεογέννητο) και μόλις ξεπεταχτεί λίγο το μπεμπέ, θα πάρω besafe με isofix σίγουρα

tonia 28

tonia 28
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα σε ολες βλεπω τα ψωνια ξεκινησαν εντατικα εγω σημερα οδοντιατρο να βγαλω ενα δοντακι που με πονουσε και τωρα ει σαν ζαλισμενη κοτα 3 ενεσουλες εφαγα

Paramythenia

Paramythenia
Καλημερούδια και πάλι! Τελείωσα την πρώτη βάρδια, ιδιαίτερο ήταν, και το απόγευμα έχω και τη δεύτερη στο φροντιστήριο. Έχω ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα...

ioazon έγραψε:
Ωραία η Πατσούρου αλλά στο κρεβάτι δε βολεύει γμτ γιατί είναι βαρύ το βιβλίο και δεν μπορώ πΧια να στηρίζω τα βιβλία στο κοιλικοιτσόνι μου, όπως έκανα προς εγκυμοσύνης! (σοβαρά προβλήματα μιλάμε)

Σήμερα έρχεται η κούνια μας και η αλλαξιέρα μας και το καρότσι μας και η καλαθούνα μας και το κάθισμα αυτοκινήτου μας από τον φίλο μας! Και εγώ θα λείπω γιατί έχω τελευταίο μάθημα κρουστών και θα έχω την αγωνία κι εγώ κι η μπέμπα "πότε θα δω τα προικιά μας;"
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 8 - Σελίδα 31 893968 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 8 - Σελίδα 31 893968 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 8 - Σελίδα 31 893968 

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, δε μπορώ να τη διαβάσω στο κρεβάτι και ομολογώ ότι την έχω παρατήσει...Embarassed 
Θα τα δεις έτοιμα, στημένα στο δωμάτιο!!! Με το καλό, καλορίζικα να είναι!!! (Ούτε εγώ πάντως θα πήγαινε στο μάθημα κρουστών, θα με είχε φάει η αγωνία!)

evini7 έγραψε:
Κορίτσια, σήμερα έχω τα γενέθλια του boyfriend, με βλέπω να γίνομαι ρεζίλι. Ξύπνησε μέσα στα νεύρα και μου είπε να μην τον περιμένω το βράδυ γιατί έχει πολύ δουλειά και θα με βγάλει το ΣΚ.
Τι θα κάνω? Shocked  Φοβάμαι μην έρθει και δει τους φίλους του και θυμώσει...
είναι πνιγμένος στη δουλειά.
Τελοσπάντων, κορίτσια, του έχω παραγγείλει το τέλειο δώρο.
Κορνίζα χειροποιήτη, μεγάλη, παιδική, στα χρώματα που θα έχει το μπεμπε δωμάτιο.
και γράφει με μεγάλα γράμματα στο περίγραμμα "ο μπαμπάς μου!¨και μέσα έχει την αγαπημένη του φώτο. ελπίζω να του αρέσει!  

ΤΕΛΕΙΟ το δωράκι! Να τον χαίρεσαι Εβινάκι μου! Έλα μωρέ, λες να χαλαστεί με το πάρτυ; Εσύ τον ξέρεις...

ioazon έγραψε:Διαβάζω για κεντήματα και σκέφτομαι πόσο ακαμάτρα είμαι....
Μι του!Laughing 

Αστεράκι μεγειά το καρότσι σας! Κι εμείς το είχαμε δει αυτό αλλά ο Παραμυθένιος έχει κολλήσει στο peg perego!!! Α και με βάση isofix. Έχω άντρα large λεμε!!!Razz 

Μαράκι χρυσοχέρικο, φιλάκια πολλά, μεγαλώνει η μικρούλα ε;

Μαϊμού και Σβουρίτσα περιμένουμε φωτος λέμε!

Εγώ έχω ένα καρπούζι και λέω να φτιάξω μια καρπουζόπιτα γιατί πόσο να φάμε οι 2 μας; Την έχει δοκιμάσει καμία;

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καρπουζοπιτα???πρωτη φορα το ακουω.δοκιμασε να μας πεις κ μας!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:Καρπουζοπιτα???πρωτη φορα το ακουω.δοκιμασε να μας πεις κ μας!
Η αμαρτωλή τσιλιμπίθρα θα κάνει καρπουζόπιτα Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz 

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ιωαννα αυτο ακριβως εχω
http://www.chicco.gr/el/en_karotsi_lite_way_top_scarlet_30.html
το πηρα περυσι το σεπτεμβρη 100 ευρω με τον υπνοσακο κ τ αδιαβροχο καλυμμα.
ειναι παρα πολυ βολικο (σε αντιθεση με το πολυμορφικο που ειχα) απλα αγοραζεις εξτρα ολα τα εξαρτηματα(ας πουμε το "σωληνα" μπροστα που κραταει το μωρο, ποτηροθηκη κα)
εχω τωρα το πολυμορφικο, αυτο της chicco που χρησιμοποιω, ενα καλοκαιρινο λαχανι, ενα καλοκαιρινο πορτοκαλι, ενα ροζ που μου εδωσε η κολλητη της μαμας μου, ενα τρικυκλο ποδηλατακι που ξετρελαινεται ο μικρος κ ενα ποδηλατο με βοηθητικες που ειναι για τουλαχιστον 3 ετων πιστευω αλλα ο χαζομπαμπας μας το πηρε απο τωρα.... :p ειμαστε λιγο ο,τι να΄ναι????????

ο μικρος ενω κοιμαται γυρω στις 14,00, γκρινιαζε ολο το πρωι κ τωρα αποκοιμηθηκε στην αγκαλια μου!!!θα μαρτυρησω το μεσημερι :p

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καρπουζόπιτα??? δοκιμασε κ πες μας μετα τη συνταγη αν βγει καλη...

sophia

sophia
Καλημερα!Απο το πρωι μαζευω το δωματιο της Αλέξιας!
Αν ξαναπαρω παιχνιδι χτυπηστε με!!!Ρε ποσα εχουν μαζευτει πια!!!!Ποσα εχω δωσει ποσα και παλι δεν υπαρχει χωρος!

Αφηστε που η βιβλιοθηκη της ειναι μεγαλη και δεν ξερω που στο καλο θα βαλω την κουνια!Θελω να ειναι και σε αποσταση ασφαλειας και απο το κρεβατι και απο την κουνια αργοτερα!

Πολυ ωραιο το καροτσι Αστερακι!Με γεια σας και καλοταξιδο!

Απλωσα και το πρωτο 8κιλο της μικρης νεραιδας!Μολις τα σιδερωσω θα κατεβασω σεντονια κτλ κτλ κτλ

611 γρ κοριτσαρος!!!Αντε και στα 3600!!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 8 - Σελίδα 31 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 8 - Σελίδα 31 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 8 - Σελίδα 31 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 8 - Σελίδα 31 328109 

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια μου, βλέπω όλες μια χαρα! Very Happy 
Εβίνι μου να τον χαίρεσαι, πολύχρονος!
Ιοαζον με το καλό να πάρεις τα προικιά της μπεμπούλας σου.
Αστεράκι ωραίο το καρότσι.
Παραμυθένια είχε δείξει ο Μαμαλάκης σε κάποια εκπομπή του καρπουζόπιτα.

Πήγα σήμερα να πάρω τα αποτελέσματα της καμπύλης και είναι σκούρα τα πράγματα. Crying or Very sad 
Εχω 88 νηστείας
205 στα 60' με όριο 140 (γιατί έκανα 50gr).

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Julie85 έγραψε:ιωαννα αυτο ακριβως εχω
http://www.chicco.gr/el/en_karotsi_lite_way_top_scarlet_30.html
το πηρα περυσι το σεπτεμβρη 100 ευρω με τον υπνοσακο κ τ αδιαβροχο καλυμμα.
ειναι παρα πολυ βολικο (σε αντιθεση με το πολυμορφικο που ειχα) απλα αγοραζεις εξτρα ολα τα εξαρτηματα(ας πουμε το "σωληνα" μπροστα που κραταει το μωρο, ποτηροθηκη κα)
εχω τωρα το πολυμορφικο, αυτο της chicco που χρησιμοποιω, ενα καλοκαιρινο λαχανι, ενα καλοκαιρινο πορτοκαλι, ενα ροζ που μου εδωσε η κολλητη της μαμας μου, ενα τρικυκλο ποδηλατακι που ξετρελαινεται ο μικρος κ ενα ποδηλατο με βοηθητικες που ειναι για τουλαχιστον 3 ετων πιστευω αλλα ο χαζομπαμπας μας το πηρε απο τωρα.... :p ειμαστε λιγο ο,τι να΄ναι????????

ο μικρος ενω κοιμαται γυρω στις 14,00, γκρινιαζε ολο το πρωι κ τωρα αποκοιμηθηκε στην αγκαλια μου!!!θα μαρτυρησω το μεσημερι :p
Τι προίκα είναι αυτή!!!!!!!
Πω-πω! Μικρή διαφορά θα 'χουν τα μωρά σου!!!!! Δύσκολα στην αρχή, εύκολα μετά!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:Καλημερα!Απο το πρωι μαζευω το δωματιο της Αλέξιας!
Αν ξαναπαρω παιχνιδι χτυπηστε με!!!Ρε ποσα εχουν μαζευτει πια!!!!Ποσα εχω δωσει ποσα και παλι δεν υπαρχει χωρος!

Αφηστε που η βιβλιοθηκη της ειναι μεγαλη και δεν ξερω που στο καλο θα βαλω την κουνια!Θελω να ειναι και σε αποσταση ασφαλειας και απο το κρεβατι και απο την κουνια αργοτερα!

Πολυ ωραιο το καροτσι Αστερακι!Με γεια σας και καλοταξιδο!

Απλωσα και το πρωτο 8κιλο της μικρης νεραιδας!Μολις τα σιδερωσω θα κατεβασω σεντονια κτλ κτλ κτλ

611 γρ κοριτσαρος!!!Αντε και στα 3600!!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 8 - Σελίδα 31 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 8 - Σελίδα 31 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 8 - Σελίδα 31 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 8 - Σελίδα 31 328109 
Δωμάτιο - παιδότοπος, ε;
Πω πωωω! Κι εμάς έτσι φαντάζομαι θα γίνει!

maria-lar έγραψε:
Πήγα σήμερα να πάρω τα αποτελέσματα της καμπύλης και είναι σκούρα τα πράγματα. Crying or Very sad 
Εχω 88 νηστείας
Ωχ! Σε βλέπω με περιορισμούς στη διατροφή!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 8 - Σελίδα 31 534787 

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioazon έγραψε:

maria-lar έγραψε:
Εχω 88 νηστείας
Ωχ! Σε βλέπω με περιορισμούς στη διατροφή!!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 8 - Σελίδα 31 534787 

Τι περιορισμούς βλέπω να μου τα κόβει όλα. Μα και εγώ που πήγαινα για καμπύλη. Κάθε μέρα έτρωγα πόσο καρπούζι και τις τελευταίες μέρες ρυζι.

Paramythenia

Paramythenia
Κορίτσια από γεύση θα σας πω αργότερα, από μυρωδιά πάντως σκίζει...
Το Μαμαλάκη θυμήθηκα κι εγώ και είπα ας την κάνω.

Μαράκι Λαρισαίο μου εμένα μου είχε πει να κάνω των 75 και αν δεν έβγαινε καλή -που το θεωρούσε απίθανο-να κάνω τη μεγάλη των 100. Μήπως σε βάλει να κάνεις τη μεγάλη για να δει και εκείνα τα αποτελέσματα; Α και γιατί σου έβαλε μόνο των 50;

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Paramythenia έγραψε:Κορίτσια από γεύση θα σας πω αργότερα, από μυρωδιά πάντως σκίζει...
Το Μαμαλάκη θυμήθηκα κι εγώ και είπα ας την κάνω.

Μαράκι Λαρισαίο μου εμένα μου είχε πει να κάνω των 75 και αν δεν έβγαινε καλή -που το θεωρούσε απίθανο-να κάνω τη μεγάλη των 100. Μήπως σε βάλει να κάνεις τη μεγάλη για να δει και εκείνα τα αποτελέσματα; Α και γιατί σου έβαλε μόνο των 50;

Μου έβαλε την μικρή γιατί είχα χαμηλό σάκχαρο και δεν είχα πάρει πολλά κιλά. Θα πάω σε ενδοκρινολόγο και θα δω τι θα μου πει. Ή θα μου δώσει συσκευή για να το μετράω ή θα κάνω των 100.

Paramythenia

Paramythenia
maria-lar έγραψε:
Μου έβαλε την μικρή γιατί είχα χαμηλό σάκχαρο και δεν είχα πάρει πολλά κιλά. Θα πάω σε ενδοκρινολόγο και θα δω τι θα μου πει. Ή θα μου δώσει συσκευή για να το μετράω ή θα κάνω των 100.

Μωρέ κι εγώ χαμηλό είχα, 66, και από κιλά ζερό που λένε και οι Γάλλοι αλλά έχω την εντύπωση ότι γενικά βάζουν αυτή των 75 ή των 100. Θα τον δεις σύντομα; Αν όχι πάρε τον τηλ. να σου πει...

asteraki1989

asteraki1989
εχουν πρηστει αρκετα τα ποδια μου και εχω ψιλοτρομαξει ευτυχως εχω γιατρο το απογευμα,λετε να ειναι φυσιολογικο?

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Paramythenia έγραψε:
maria-lar έγραψε:

Μωρέ κι εγώ χαμηλό είχα, 66, και από κιλά ζερό που λένε και οι Γάλλοι αλλά έχω την εντύπωση ότι γενικά βάζουν αυτή των 75 ή των 100. Θα τον δεις σύντομα; Αν όχι πάρε τον τηλ. να σου πει...

Θα μου κλείσει η αδερφή μου ραντεβού, δεν ξέρω ακόμα. Αλλά εγώ θα ξεκινήσω διατροφή για σιγουριά. Πωπω πρώτη φορά θα κάνω διατροφή και μου φαίνεται βουνό. Shocked 

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
asteraki1989 έγραψε:εχουν πρηστει αρκετα τα ποδια μου και εχω ψιλοτρομαξει ευτυχως εχω γιατρο το απογευμα,λετε να ειναι φυσιολογικο?

κούραση, ζέστη και κατακράτηση υγρών. Μπορεί να σου κόψει το αλάτι.
Αφού θα πας σήμερα θα μάθεις.

Paramythenia

Paramythenia
Μαράκι μου μην αγχώνεσαι. Πάρε το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει. Εμένα μου είχε πει ότι συνήθως όσες έχουν διαβήτη έχουν κάποια κιλάκια παραπάνω. Εσύ δεν έχεις. Μην αλλάξεις τη διατροφή σου χωρίς να το συζητήσεις πρώτα με το γιατρό.
Αστεράκι για το πρήξιμο δεν ξέρω... Μήπως είναι από την κούραση; Ρώτησε το γιατρό σου.

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Paramythenia έγραψε:Μαράκι μου μην αγχώνεσαι. Πάρε το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει. Εμένα μου είχε πει ότι συνήθως όσες έχουν διαβήτη έχουν κάποια κιλάκια παραπάνω. Εσύ δεν έχεις. Μην αλλάξεις τη διατροφή σου χωρίς να το συζητήσεις πρώτα με το γιατρό.
Αστεράκι για το πρήξιμο δεν ξέρω... Μήπως είναι από την κούραση; Ρώτησε το γιατρό σου.

Μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο. Θα κόψω τα γλυκά, το καρπούζι και θα μειώσω το ψωμί για σιγουριά.

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Αχ Σοφία μου ευχαριστώ σε 3 βδομάδες διπλασιάστηκε ακριβώς σε βάρος το γοργονάκι μας!!!

Παραμυθένια μου good luck!!Εγώ την δοκίμασα πέρυσι στην Μήλο που είναι το παραδοσιακό της γλυκό αλλά δεν μου άρεσε καθόλου.Μπορεί η δικιά σου να βγει πιο νόστιμη!!!

Μαράκι μου τσιμπιμένη η καμπύλη θα κάνεις και την μεγάλη και μετά λογικά διατροφή!Αλλά μην σκας μωρέ...σωστή διατροφή ίσον από όλα αλλά με μέτρο!Ένα γλυκάκι τι βδομάδα θα το τρως!!!Ετσι και αλλιώς λίγος καιρός έμεινε!!

Αστεράκι μου μπορεί να είναι από κούραση και ζέστη....νεράκι πολύ να πίνεις και λιγότερο αλάτι.Αν δεις και δεν υποχωρεί...ξέρεις κλήση στον Ντοκ!!!

Πολύ ζέστη σήμερα!!!Μου φαίνεται καλόμαθα στην δροσιά τόσες μέρες!!!

tsiritri

tsiritri
Γειά σας όμορφες φιλεναδίτσες μου!
Τι κάνετε?
Πως μου είστε?
Τα μωράκια????

Τι ομορφιές βλέπουν τα ματάκια μου????
Παραμυθένια μου!!! Τι τέλεια κοιλίτσα κοπέλα μου!!!!
Φτου φτου σκόρδα!!!! Καλέ είσαι πολύ πολύ φιτ μαμά με τέλεια και ολοστρόγγυλη κοιλίτσα! Φτου σου κορίτσι μου!!!

Μαιμουδάκι μου κ εσένα μεγάλωσαν τα κοριτσάκια σου μου φαίνεται εεε????
Πω πω...επειδή έχω να μπω καιρό ξέρετε πως μου φαίνεται η διαφορά στις φώτο?
Περνάει ο καιρός!!!

Εγώ ΠΗΖΩ!!!
Δε νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω κάπως αλλιώς αυτό που μου συμβαίνει.
Το λιγότερο που δουλεύω πλέον είναι 11ωρο....
Σπάνιο βέβαια γιατί συνήθως είναι 13ωρα.
Έχω τσακωθεί με όλο τον κόσμο, χτες έριξα και ομηρικό καυγά με αδερφό και κατ'επεκταση γονείς. Ειδικά με τον αδερφό μου δεν έχουμε ξανατσακωθεί ποτέ τόσο ούτε έχουμε ξαναβριστεί τόσο άσχημα....

Νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει κανείς και ότι είμαι σε όλα μόνη μου....και σε πραγματικό επίπεδο και σε ψυχολογικό....

Οι ορμόνες σε συνδιασμό με την κούραση και τα νεύρα της δουλειάς έχουν κάνει το θαύμα τους!

Δε θέλω να μιλήσω σε κανέναν και να δω κανέναν.....

Ζω υπέροχες στιγμές....

Ευτυχώς η μπεμπούλα πρέπει να είναι καλά και κάνει τα κολπάκια της εκεί μέσα και ξεχνιέμαι που και που!

Ελπίζω να είστε σε καλύτερο στάδιο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις