151 Απ: Το σαλόνι μας #4 Πεμ Ιουλ 25, 2013 2:20 am
freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
καλε ρουντι θα θα χ@@@@ στα ευρο μιλαμε πολυ ζορε αν ειμαι εξαντλημενη δεν λες τιποτα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
demaki88 έγραψε:τα μαρτυρικα δεν ειναι εθιμο!ειναι μερος του μυστιριου.απλα πλεον οι βαφτησεις οπως και οι γαμοι γινοντε απλα να γινουν οπως οπως!!σε λιγο δεν θα υπαρχουν ουτε οι λαμπαδες ουτε ο σταυρος να με θυμιθεις και στους γαμους ουτε βερες ουτε στεφανα!!iouliana έγραψε:bourboulithra έγραψε:iouliana έγραψε:Kαλημέρα!!
καλα γκαφα εκανα παλι ειπα στην Νανα να μην παρει μαρτυρικα στο θεμα της κοπελας που τα πουλαει..
Νανα απαντα εδω!
ΣΟΡΥ που πεταγομαι!
εχω να δω μαρτυρικα σε βαφτιση πολλλλλλαααα χρονια!! περιττα εξοδα!!
εγω μονο δυο φορες εχω δει και τις υπολοιπες ή τιποτα ή μεσα στην μπουμπουνιερα ενα μικρο σταυρουδακι.Ειδικα αυτο που ειπες ντεμη οτι το βαζουν μετα την κολυμπηθρα δεν το εχω δει ποτε αλλα τα κοριτσια ειναι απο αλλα μερη οποτε εκει μαλλον το διατηρουν το εθιμο
Ε καλα δεν ειναι και κανενα φοβερο εξοδο. 35 ευρω το κουτι των 50 εχει και ακομα χαμηλοτερα. Ποιο περιττο ειναι το γλυκό, τα μπαλόνια , η μακιγιερ της μανας κλπ. Εγω παντως δεν εχω παω σε βαφτιση και δεν εχουν μοιράσει μαρτυρικό. Ποτε ομως.bourboulithra έγραψε:iouliana έγραψε:Kαλημέρα!!
καλα γκαφα εκανα παλι ειπα στην Νανα να μην παρει μαρτυρικα στο θεμα της κοπελας που τα πουλαει..
Νανα απαντα εδω!
ΣΟΡΥ που πεταγομαι!
Ε να σου πω το προτιμώ απο το να γεννάω 2 μέρες. η νύφη μου στην Γερμανία γενούσε 36 ώρες και μια φίλη 2 μέρες ακριβώς. Εεεεε 10 φορές καισαρική. Δεν έιναι και κακό. απο το να βασανίζομαι ετσι. Ελεος.iouliana έγραψε:εδω στην Ελλαδα οι γιατροι ακολουθουν παντα τη πιο ασφαλη επιλογη και δεν εφαρμοζουν ιδιαιτερα μοντερνες μεθοδους
ede έγραψε:Ε να σου πω το προτιμώ απο το να γεννάω 2 μέρες. η νύφη μου στην Γερμανία γενούσε 36 ώρες και μια φίλη 2 μέρες ακριβώς. Εεεεε 10 φορές καισαρική. Δεν έιναι και κακό. απο το να βασανίζομαι ετσι. Ελεος.iouliana έγραψε:εδω στην Ελλαδα οι γιατροι ακολουθουν παντα τη πιο ασφαλη επιλογη και δεν εφαρμοζουν ιδιαιτερα μοντερνες μεθοδους
margdimitra έγραψε:Τώρα Ζινι ανοίγεις μεγάλη συζήτηση.
Εγώ είμαι υπέρ της καισαρικής έχοντας κάνει έναν φυσιολογικό τοκετό. Τόσο επέμενε ο γιατρός για φυσιολογικό που το παιδί παιδεύτηκε πολύ για να βγει μετά από 14 ώρες.
Αποτέλεσμα?
Μου το κράτησαν 7 μέρες νταηλίκι στην μονάδα δήθεν για οξυγόνο και ίκτερο μετά, απλά για να εισπράξουν τα λεφτά από το ΙΚΑ.
Αν είχα κάνει καισαρική το παιδάκι μου θα το είχα από την πρώτη στιγμή δίπλα μου.
zini έγραψε:ede έγραψε:Ε να σου πω το προτιμώ απο το να γεννάω 2 μέρες. η νύφη μου στην Γερμανία γενούσε 36 ώρες και μια φίλη 2 μέρες ακριβώς. Εεεεε 10 φορές καισαρική. Δεν έιναι και κακό. απο το να βασανίζομαι ετσι. Ελεος.iouliana έγραψε:εδω στην Ελλαδα οι γιατροι ακολουθουν παντα τη πιο ασφαλη επιλογη και δεν εφαρμοζουν ιδιαιτερα μοντερνες μεθοδους
στο εξωτερικο αν δεν υπαρχει λογος δεν σε βαζουν για καισαρικη. εγω συμφωνω με αυτο οσο και αν ειναι επιπονο. γενικα δεν θεωρουν οτι ενας τοκετος (αν ειναι ολα καλα) χρειαζεται καποια ιδιαιτερη προσοχη, γι αυτους ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο.
freskia mama έγραψε:κοριτσια δεν παιζει να με αφησουν να γεννησω μεχρι να μπω στην πητ μου παλι με επιασαν πονοι και παλι με σταματησαν ...................βρηκα και την αλλη γιατρο που μου μιλισε το πρωι και μου ειπε οτι το μωρο πρεπει να ερθει μονο του παλι φαρμακο και ο πονος σταματησε ...................ποναω σαν να ποριμενω περιμενω παιριοδο αλλα δεν τους λεει κατι αυτο μου εχουν παιξει τα νευρα και την ψυχολογια μου
2 φορες την μερα μονο κανουν και ακουμε την καρδουλατου αλλα μονο μια φορα κουνιετε ολη την μερα καθολουLillybell έγραψε:freskia mama έγραψε:κοριτσια δεν παιζει να με αφησουν να γεννησω μεχρι να μπω στην πητ μου παλι με επιασαν πονοι και παλι με σταματησαν ...................βρηκα και την αλλη γιατρο που μου μιλισε το πρωι και μου ειπε οτι το μωρο πρεπει να ερθει μονο του παλι φαρμακο και ο πονος σταματησε ...................ποναω σαν να ποριμενω περιμενω παιριοδο αλλα δεν τους λεει κατι αυτο μου εχουν παιξει τα νευρα και την ψυχολογια μου
Γιωτα μου, πρεπει να προσπαθησεις να ηρεμησεις..Και να παψεις να βλεπεις τους γιατρους εκει σαν...εχθρους..Αλοιμονο αν ηθελαν το κακο σου! Το καλο το δικο σου θελουν, καθως και του μωρου..Αν εκεινοι που σε παρακολουθουν θεωρουν οτι το μωρο πρεπει να μεινει κι αλλο στη μητρα, πρεπει να το δεχτεις..Πιστευω βεβαια οτι κανουν συχνα καρδιοτοκογραφηματα και βλεπουν την κατασταση του μωρου, ετσι;;
Εγω δε μπορω να σου πω τιποτε αλλο, παρα να συμφιλιωθεις με την κατασταση και να μην γκρινιαζεις παρα να εχεις τα ματια σου και τις αισθησεις σου ανοιχτες για τις αντιδρασεις του παιδιου σου..Μολις δεις κατι που δεν σου αρεσει, τοτε να το λες...Αυτο δεν το συζηταμε καν! Στα υπολοιπα, δειξε υπομονη και μην δημιουργεις αρνητικο κλιμα γυρω σου....
iouliana έγραψε:zini έγραψε:ede έγραψε:Ε να σου πω το προτιμώ απο το να γεννάω 2 μέρες. η νύφη μου στην Γερμανία γενούσε 36 ώρες και μια φίλη 2 μέρες ακριβώς. Εεεεε 10 φορές καισαρική. Δεν έιναι και κακό. απο το να βασανίζομαι ετσι. Ελεος.iouliana έγραψε:εδω στην Ελλαδα οι γιατροι ακολουθουν παντα τη πιο ασφαλη επιλογη και δεν εφαρμοζουν ιδιαιτερα μοντερνες μεθοδους
στο εξωτερικο αν δεν υπαρχει λογος δεν σε βαζουν για καισαρικη. εγω συμφωνω με αυτο οσο και αν ειναι επιπονο. γενικα δεν θεωρουν οτι ενας τοκετος (αν ειναι ολα καλα) χρειαζεται καποια ιδιαιτερη προσοχη, γι αυτους ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο.
Η Ελλαδα θεωρειται η πιο ασφαλης χωρα για να γεννησει καποιος εξαιτιας οσων προειπα. Παροτι που παλιοτερα ειχα αντιθετη αποψη για την καισαρακιη, τον φυσιολογικο τοκετο κτλ, εχω δει για παραδειγμα πως στην Αμερικη αν το παιδι δεν εχει την καταλληλη θεση για φυσιολογικο σου κανουν κατι αεροπλανικα για να το γυρισουν που εδω τα απορριπτουν ολα οι γιατροι γιατι εμπεριεχουν μεγαλο ρισκο για μανα και παιδι. Οποτε, οντας και λιγο ορθολογιστρια, λεω αφου κανουμε που κανουμε με το ζορι δυο-τρια, ας ειναι γερα αυτα και εμεις.
freskia mama έγραψε:
2 φορες την μερα μονο κανουν και ακουμε την καρδουλατου αλλα μονο μια φορα κουνιετε ολη την μερα καθολου
zini έγραψε:iouliana έγραψε:zini έγραψε:ζινι μου δεν μιλαμε για καισαρικη..........................ede έγραψε:Ε να σου πω το προτιμώ απο το να γεννάω 2 μέρες. η νύφη μου στην Γερμανία γενούσε 36 ώρες και μια φίλη 2 μέρες ακριβώς. Εεεεε 10 φορές καισαρική. Δεν έιναι και κακό. απο το να βασανίζομαι ετσι. Ελεος.iouliana έγραψε:εδω στην Ελλαδα οι γιατροι ακολουθουν παντα τη πιο ασφαλη επιλογη και δεν εφαρμοζουν ιδιαιτερα μοντερνες μεθοδους
Η Ελλαδα θεωρειται η πιο ασφαλης χωρα για να γεννησει καποιος εξαιτιας οσων προειπα. Παροτι που παλιοτερα ειχα αντιθετη αποψη για την καισαρακιη, τον φυσιολογικο τοκετο κτλ, εχω δει για παραδειγμα πως στην Αμερικη αν το παιδι δεν εχει την καταλληλη θεση για φυσιολογικο σου κανουν κατι αεροπλανικα για να το γυρισουν που εδω τα απορριπτουν ολα οι γιατροι γιατι εμπεριεχουν μεγαλο ρισκο για μανα και παιδι. Οποτε, οντας και λιγο ορθολογιστρια, λεω αφου κανουμε που κανουμε με το ζορι δυο-τρια, ας ειναι γερα αυτα και εμεις.
Η Ελλαδα επισεις ειναι μια χωρα που με το παραμικρο σε βαζουν στο χειρουργιο, σου δινουν αντιβιωση, η μοναδικη χωρα που δεν χρειαζεσαι συνταγη γιατρου για να αγορασεις απο το φαρμακειο την αντιβιωση και αλλα πολλα. Επιης η Ελλαδα ειναι μια χωρα που αν γεννησεις και ειναι ολα φυσιολογικα και ομορφα και για σενα και το μωρο, σε κρατανε 3 νυχτες μεσα στο νοσοκομειο ενω στην Ευρωπη και στην Αμερικη (αλλα γι αυτο δεν ειμαι σιγουρη) την επομενη μερα το πρωι περνεις εξιτηριο. Επιπλεον στην Ελλαδα εσυ η ασφαλεια συ θα πληρωσεις για ολα τα εξτρα που θα σου κανουν (νοσηλεια παραπανω μερες, καισσαρικη κλπ) ενω στο εξωτερικο δεν τους κανει διαφορα. ΚΑι γι αυτο δεν σε βαζουν για καισσαρικη αν δεν υπαρχει αναγη (και αναγκη δεν ειναι η ταλαιπωρια) ουτε σε κρατανε παραπανω απο μια μερα στο νοσοκομειο αν δεν υπαρχει λογος ουτε κατα τη διαρκει της εγκυμοσυνης σου κανουν παραπανω εξετασεις χωρις λογο, γιατι απλα δεν προκειται να εχουν καποιο κερδος οικονομικο σε ολο αυτο. δεν ειμαι κατα της καισσαρκης ουτε των παραπανω εξετασεων, αλλα μονο οταν ειναι απαραιτητο να γινουν. ΚΑι θεωρω ενας σωστος γυναικολογος δεν θα σε βαλει για καισσαρικη αν δεν υπαρχει πραγματικη αναγκη.
Οχι δεν ειμαι. Μακαρι να ήμουν. Γιατί?adore3 έγραψε:Ede να σε ρωτήσω αν θέλεις απαντάς βέβαια.είσαι από την πατρίδα μου την Μακεδονία?
freskia mama έγραψε:ναι τους το λεω και μ,οπυ λενε ειναι φυσιολογικο να μην ανχονομαι................εγω τι να κανω πες μου που εχω τον διαβιτη εγκυμοσηνης και ειναι τωρα 1 βδομαδα που δεν ειναι κινητικο..............και αυτο στην αρχη τους ανυσηχησε..............αλλα αφου μετε κουνιετε λεει εστο και λιγο ειναι καλα
zini έγραψε:iouliana έγραψε:zini έγραψε:ede έγραψε:Ε να σου πω το προτιμώ απο το να γεννάω 2 μέρες. η νύφη μου στην Γερμανία γενούσε 36 ώρες και μια φίλη 2 μέρες ακριβώς. Εεεεε 10 φορές καισαρική. Δεν έιναι και κακό. απο το να βασανίζομαι ετσι. Ελεος.iouliana έγραψε:εδω στην Ελλαδα οι γιατροι ακολουθουν παντα τη πιο ασφαλη επιλογη και δεν εφαρμοζουν ιδιαιτερα μοντερνες μεθοδους
Η Ελλαδα επισεις ειναι μια χωρα που με το παραμικρο σε βαζουν στο χειρουργιο, σου δινουν αντιβιωση, η μοναδικη χωρα που δεν χρειαζεσαι συνταγη γιατρου για να αγορασεις απο το φαρμακειο την αντιβιωση και αλλα πολλα. Επιης η Ελλαδα ειναι μια χωρα που αν γεννησεις και ειναι ολα φυσιολογικα και ομορφα και για σενα και το μωρο, σε κρατανε 3 νυχτες μεσα στο νοσοκομειο ενω στην Ευρωπη και στην Αμερικη (αλλα γι αυτο δεν ειμαι σιγουρη) την επομενη μερα το πρωι περνεις εξιτηριο. Επιπλεον στην Ελλαδα εσυ η ασφαλεια συ θα πληρωσεις για ολα τα εξτρα που θα σου κανουν (νοσηλεια παραπανω μερες, καισσαρικη κλπ) ενω στο εξωτερικο δεν τους κανει διαφορα. ΚΑι γι αυτο δεν σε βαζουν για καισσαρικη αν δεν υπαρχει αναγη (και αναγκη δεν ειναι η ταλαιπωρια) ουτε σε κρατανε παραπανω απο μια μερα στο νοσοκομειο αν δεν υπαρχει λογος ουτε κατα τη διαρκει της εγκυμοσυνης σου κανουν παραπανω εξετασεις χωρις λογο, γιατι απλα δεν προκειται να εχουν καποιο κερδος οικονομικο σε ολο αυτο. δεν ειμαι κατα της καισσαρκης ουτε των παραπανω εξετασεων, αλλα μονο οταν ειναι απαραιτητο να γινουν. ΚΑι θεωρω ενας σωστος γυναικολογος δεν θα σε βαλει για καισσαρικη αν δεν υπαρχει πραγματικη αναγκη.
ε κοιτα τα βραχιολακια δεν εχουν πολλα χρονια που εκαναν την εμφανιση τους.μαρτυρικο ειναι τελος παντων ειτε υπερπαραγωγη ειτε απλο!εξαρταται απο την τσεπη και τα γουστα του καθενος!iouliana έγραψε:demaki88 έγραψε:τα μαρτυρικα δεν ειναι εθιμο!ειναι μερος του μυστιριου.απλα πλεον οι βαφτησεις οπως και οι γαμοι γινοντε απλα να γινουν οπως οπως!!σε λιγο δεν θα υπαρχουν ουτε οι λαμπαδες ουτε ο σταυρος να με θυμιθεις και στους γαμους ουτε βερες ουτε στεφανα!!iouliana έγραψε:bourboulithra έγραψε:iouliana έγραψε:Kαλημέρα!!
Νανα απαντα εδω!
ΣΟΡΥ που πεταγομαι!
εγω μονο δυο φορες εχω δει και τις υπολοιπες ή τιποτα ή μεσα στην μπουμπουνιερα ενα μικρο σταυρουδακι.Ειδικα αυτο που ειπες ντεμη οτι το βαζουν μετα την κολυμπηθρα δεν το εχω δει ποτε αλλα τα κοριτσια ειναι απο αλλα μερη οποτε εκει μαλλον το διατηρουν το εθιμο
δεν ηξερα οτι ειναι μερος του μυστηριου, απλα φανταζομαι οτι μερος του μυστηριου ειναι ενα απλο σταυρουδακι οχι ολοκληρη κατασκευη
iouliana έγραψε:
εγω να σου πω την αληθεια δεν ειμαι της νοοτροπιας οτι στο εξωτερικο ειναι καλυτεροι σε ολα πιο εξυπνοι, πιο δουλευταρηδες κτλ εχοντας γνωρισει απειρους ανθρωπους απο διαφορες χωρες
ναι θα μετραω και θα σου πωLillybell έγραψε:freskia mama έγραψε:ναι τους το λεω και μ,οπυ λενε ειναι φυσιολογικο να μην ανχονομαι................εγω τι να κανω πες μου που εχω τον διαβιτη εγκυμοσηνης και ειναι τωρα 1 βδομαδα που δεν ειναι κινητικο..............και αυτο στην αρχη τους ανυσηχησε..............αλλα αφου μετε κουνιετε λεει εστο και λιγο ειναι καλα
Να εισαι ηρεμη και να μετρας τις κινησεις του μικρου...Ειναι φυσιολογικο να μην ειναι εντονες οι κινησεις του τωρα που πια μεγαλωσε πολυ...Αλλα μπορεις να μετρησεις σε 2 ωρες περιπου ποσες ειναι;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης