26 Απ: Το σαλόνι μας #4 Τετ Ιουλ 24, 2013 5:02 am
freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
τωρα θα ερθει να δουμε τον τραχηλο αν ειναι 4 εκατοστα παμε για προκληση...........................
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
κουραση νοιωθω,ειχε και πολυ ζεστη σημερα ειχα και τρελο σιδερο!!!ο μπεμπαρος κοιμαται ολη μερα-ολη νυχτα!!ποολυ λιγες φορες τον καταλαβα!εσυ το καταλαβες;;roodie έγραψε:Ντεμάκι πως είσαι? Πως πάει ο μπέμπαρος? Η Γιώτα λογικά γεννάει....!
ελεος βρε γιωτουλα!!!πολυ πισματαρης ο γιος σου!!!!freskia mama έγραψε:η γιωτα κοριτσια περπαταει για να γεννησει η δυαστολη μου ειναι στο 5 πρεπει να περπατησω 2 ωρες και να ξαναπαω να με δουνε...........................
εγω που ξεκινησα βραζω το κοτοπουλο και δεν καταλαβα πως να το τυλιξω?????markella_p έγραψε:καλησπερα σας.
ede, η συνταγη φαινεται γιαμι γιαμι!!!!! λαχταριστη. θα την δοκιμασω την Παρασκευη για την γιορτη της κορης μου.
Αντε Γιωτα και πλησιαζει ο γιος-πριγκηπας!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την demaki88 στις Τετ Ιουλ 24, 2013 10:34 am, 1 φορά
freskia mama έγραψε:η γιωτα κοριτσια περπαταει για να γεννησει η δυαστολη μου ειναι στο 5 πρεπει να περπατησω 2 ωρες και να ξαναπαω να με δουνε...........................
nanakaboubou έγραψε:freskia mama έγραψε:η γιωτα κοριτσια περπαταει για να γεννησει η δυαστολη μου ειναι στο 5 πρεπει να περπατησω 2 ωρες και να ξαναπαω να με δουνε...........................
μωρο με προσωπικοτητα πριν καν ερθει στο κοσμο..
θα σε χορεψει στο ταψι ο μικρος αρί
margdimitra έγραψε:nanakaboubou έγραψε:freskia mama έγραψε:η γιωτα κοριτσια περπαταει για να γεννησει η δυαστολη μου ειναι στο 5 πρεπει να περπατησω 2 ωρες και να ξαναπαω να με δουνε...........................
μωρο με προσωπικοτητα πριν καν ερθει στο κοσμο..
θα σε χορεψει στο ταψι ο μικρος αρί
Πάντως αν ήταν στην Ελλάδα η Γιωτούλα θα είχε γεννήσει προ πολλού για να ξεμπερδεύουν οι γιατροί.
εμ τωρα το λες που πηρα ρεγγατο???παντως αν φτασει το φυλλο λεω να κανω και με τυρι κρεμα!ποσο λες να βαλω?margdimitra έγραψε:Demaki βάλε καπνιστό τυρί kerrygold το μισό. Είναι θεϊκή η συνταγή της ede.
Παρόμοια κάνω και εγώ.
Δεν τη φτιάχνετε λέω εγώ να μου στείλετε ένα κομματάκι???
freskia mama έγραψε:κοριτσια ενα μικρο δυαλιμα για νερακι πολυ πισμα βρε παιδι μου αλλα η γιτρος μου δεν ειναι εδω το εχω ξαναπει δεν θα γεννησω με την γιατρο μου μαζι..................κοριτσια δεν νοιωθω την μεση μου καθολου ,,,,,,,,,,,,,,,,
demaki88 έγραψε:Α θα την βαλω φωτο μολις βγει απο τον φουρνο!!τι ωραιο φεγγαρι σημερα!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης