51 Απ: Το σαλόνι μας #4 Τετ Ιουλ 24, 2013 11:32 am
nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
demaki88 έγραψε:Α θα την βαλω φωτο μολις βγει απο τον φουρνο!!τι ωραιο φεγγαρι σημερα!!!!
κα γω αυτο σκεφτομουν τωρα μολις!!1:lol:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
demaki88 έγραψε:Α θα την βαλω φωτο μολις βγει απο τον φουρνο!!τι ωραιο φεγγαρι σημερα!!!!
adore3 έγραψε:Γειά σας κοριτσάρες μου καλές κ όμορφες.χαθηκαμε.έκανα απογευματινές βάρδιες γύριζα αργά σπίτι κ εφτά ξερή.πως είστε?Γιωτουλα κουράγιο λίγο ακόμα.
με το καλο να ερθει ο μικρουλης σου γιωτακι!!!!!υπομονη!!!!freskia mama έγραψε:κοριτσια ενα μικρο δυαλιμα για νερακι πολυ πισμα βρε παιδι μου αλλα η γιτρος μου δεν ειναι εδω το εχω ξαναπει δεν θα γεννησω με την γιατρο μου μαζι..................κοριτσια δεν νοιωθω την μεση μου καθολου ,,,,,,,,,,,,,,,,
δημητρα να πεις την γιαγια σου μωρη!!!:-)ελα μου αλλα αν με πεις δημητρα θα σε αφησω νηστικη!!katerina1983 έγραψε:αντε με το καλο να σχολασεις να ξεκουραστεις!!!!!
πω πω τι μας κανεις ρε δημητρα βραδυατικα!!!!!σου'ρχομαιιιιι!!!!!!
demaki88 έγραψε:δημητρα να πεις την γιαγια σου μωρη!!!:-)ελα μου αλλα αν με πεις δημητρα θα σε αφησω νηστικη!!katerina1983 έγραψε:αντε με το καλο να σχολασεις να ξεκουραστεις!!!!!
εισαι στο νοσοκομειο μεσα?freskia mama έγραψε:κοριτσια πολυ θα με ζορισει αυτο το παιδι τωρα πηγα κατω και με εχουν μπερδεψει η μια γιατρος λεει 5 εκατοστα η αλλη λεει 4 και η αλλη λεει 3 στην τελικη μου δωσανε ενα μπουσκοπλαν για να μην ποναω και να κοιμηθω..............λεει τι να πω εχω τρελαθη σημερα η μεση μου ειναι χαλια υποφερω και κανεις δεν βοηθσει
οχι απο το δημητρα ειναι αλλα δεν μου αρεσει καθολου!!δεν μου ταιριαζει αυτο το ονομα μου κανει γεροντιστικο!ενω το δημητρης(λενε τον αντρα μου)μου αρεσει παρα πολυ!katerina1983 έγραψε:demaki88 έγραψε:δημητρα να πεις την γιαγια σου μωρη!!!:-)ελα μου αλλα αν με πεις δημητρα θα σε αφησω νηστικη!!katerina1983 έγραψε:αντε με το καλο να σχολασεις να ξεκουραστεις!!!!!
αν σου πω οτι την γιαγια μου οντως την λενε δημητρα!!!!!!
μισο το ντεμακι ειναι απο το δεσποινα και εγω σε ειπα δημητρα?
οκ ντεμακι μου γλυκο!!!!πες οτι δεν το ακουσες!!!!σαν μια κακια αναμνηση!!!!!demaki88 έγραψε:οχι απο το δημητρα ειναι αλλα δεν μου αρεσει καθολου!!δεν μου ταιριαζει αυτο το ονομα μου κανει γεροντιστικο!ενω το δημητρης(λενε τον αντρα μου)μου αρεσει παρα πολυ!katerina1983 έγραψε:demaki88 έγραψε:katerina1983 έγραψε:
ενταξει το ξεχασα!!katerina1983 έγραψε:οκ ντεμακι μου γλυκο!!!!πες οτι δεν το ακουσες!!!!σαν μια κακια αναμνηση!!!!!demaki88 έγραψε:οχι απο το δημητρα ειναι αλλα δεν μου αρεσει καθολου!!δεν μου ταιριαζει αυτο το ονομα μου κανει γεροντιστικο!ενω το δημητρης(λενε τον αντρα μου)μου αρεσει παρα πολυ!katerina1983 έγραψε:demaki88 έγραψε:katerina1983 έγραψε:
και τα δυο τα παιρνεις απο το σουπερ....και τα δυο ειναι ετοιμαiouliana έγραψε:παλι για φαγητα λετε?
το φυλλο κρουστας και η σφολιατα δεν ειναι το ιδιο πραγμα??αυτο ρτο ετοιμο που παιρνουμε απο το super τι ειναι??
ελα μανάρι μου τωρα το ειδα. Λοιπον αφου εχεις τα φυλλα ανοιχτά και την γέμιση στο κέντρο και λίγο πιο πλάι αν θες για να σου ειναι ευκολοτερο πιανιες απο την μια πλευρα και τυλιγεις ρολο. Αφου το τυλίξεις καλά περ΄νεις ενα φύλλο και το τυλας απο πανω για αν το ''ασφαλισεις. το ιδιο και το δευτερο. βαζεις το ρολο με τις ακρες των φυλλων προς τα κατω. καταλαβες?demaki88 έγραψε:Για να μην εχουμε νεοτερα απο την γιωτα μαλλον γενναει.
εντε οταν μπεις πες μου λιγο για το ρολο αυτο με τα δυο φυλλα μετα δεν το καταλαβα γιατι εβαλα να βρασω το κοτοπουλο!!μην το κανω οπως-οπως!!
katerina1983 έγραψε:αλλο το ενα αλλο το αλλο.....
το κρουστας ειναι πολυ λεπτα τα φυλλα του και οταν ξεροψηθουν κανουν το κρατς...καταλαβαινεις
η σφολιατα πως να στην πω ειναι οπως τρως την ετοιμη ζαμπονοτυροπιτα ειναι πιο μαλακο το φυλλο απλα η σφολιατα στο ψησιμο φουσκωνει και φαινεται να ειναι πολλα μαζι...ισως γιαυτο μπερδευτηκες...
ααα με την σφολιατα μερικοι κανουν το εσωτερικο του μιλφειγ ακι μετα την κρεμα-σφολιατα-κρεμα...
τιποτα κοριτσακι μου!!!!!iouliana έγραψε:katerina1983 έγραψε:αλλο το ενα αλλο το αλλο.....
το κρουστας ειναι πολυ λεπτα τα φυλλα του και οταν ξεροψηθουν κανουν το κρατς...καταλαβαινεις
η σφολιατα πως να στην πω ειναι οπως τρως την ετοιμη ζαμπονοτυροπιτα ειναι πιο μαλακο το φυλλο απλα η σφολιατα στο ψησιμο φουσκωνει και φαινεται να ειναι πολλα μαζι...ισως γιαυτο μπερδευτηκες...
ααα με την σφολιατα μερικοι κανουν το εσωτερικο του μιλφειγ ακι μετα την κρεμα-σφολιατα-κρεμα...
α, το καταλαβα!ευχαριστω Κατερινα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης