376 Απ: Το σαλόνι μας #4 Παρ Ιουλ 26, 2013 8:36 am
mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Όντως την έκλεισε! Με το καλό λοιπόν κι από αύριο πρώτα ο Θεός θα έχουμε live streaming τις πρώτες στιγμές του νεογνού!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
esprit έγραψε:Απευθείας αναμετάδοση γέννας!!!
Ούτε η Δούκισσα τέτοια μεγαλεία!!!
ede έγραψε:Μισο να δωσω κατι απαντησεις
Σας ειπα οτι λειπω εγκεν? λειπω ειμαι εξωχικο. Σοβαρα τωρα.........τι σκατα θα γινει με τα κουνουπια παιδια? <μου τσιμπησαν τον πισινο πανω απο το παντελονι
ede έγραψε:Μισο να δωσω κατι απαντησεις
Σας ειπα οτι λειπω εγκεν? λειπω ειμαι εξωχικο. Σοβαρα τωρα.........τι σκατα θα γινει με τα κουνουπια παιδια? <μου τσιμπησαν τον πισινο πανω απο το παντελονι
Θες να ξυνεσαι απο τα κουνουπια? με γαζωσαν σε ενα μισαωρο τα που@#$καNena έγραψε:Γεια σας και απο εμενα.
Μολις γυρισαμε απο θάλασσα η οποία ηταν ονειρο κορίτσια! Ημασταν ενα διωρο χαλαρα μέσα στο νερο, μουλιάσαμε.
Βλεπω πως η φρεσκια μαμα ακομα δε γεννησε. Πόσο σηριαλ αυτος ο τοκετος πια? Και έλεγα πως ο δικος μου ο πρωτος ηταν μακροσυρτος.
Τα μικρα πλενονται μεσα και μου εχουν κανει το μπανιο πισινα. Κι εγω υποτιθεται οτι θα εφτιαχνα τηγανίτες και αντ'αυτου καθομαι και ξυνομαι στο ιντερνετ...
ede έγραψε:Θες να ξυνεσαι απο τα κουνουπια? με γαζωσαν σε ενα μισαωρο τα που@#$καNena έγραψε:Γεια σας και απο εμενα.
Μολις γυρισαμε απο θάλασσα η οποία ηταν ονειρο κορίτσια! Ημασταν ενα διωρο χαλαρα μέσα στο νερο, μουλιάσαμε.
Βλεπω πως η φρεσκια μαμα ακομα δε γεννησε. Πόσο σηριαλ αυτος ο τοκετος πια? Και έλεγα πως ο δικος μου ο πρωτος ηταν μακροσυρτος.
Τα μικρα πλενονται μεσα και μου εχουν κανει το μπανιο πισινα. Κι εγω υποτιθεται οτι θα εφτιαχνα τηγανίτες και αντ'αυτου καθομαι και ξυνομαι στο ιντερνετ...
Ναι γελα .........τωρα που θα βαλω την κουνουπειρα της μπεμπας για το παρκο απο πανω μου θα δεις. να βαλω και γυαλι...σαν τον Χατζηστεφάνου θα ειμαι.Lillybell έγραψε:ede έγραψε:Μισο να δωσω κατι απαντησεις
Ωωωωωρε Πασχα εκαναν οι κονωπες!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede στις Παρ Ιουλ 26, 2013 8:53 am, 1 φορά
Στο <λονδινο με τοσο υασια δεν εχουν κουνουπια???? να δεις αυτη πως θα την εχουν κανει Ζηλευεις μαρηηηηηηηηηη εζησε απο κοντα και την γεννηση του διαδοχου...που ξερεις μπορει να ειναι φιλες με το ΚαιτακιLillybell έγραψε:ede έγραψε:Θες να ξυνεσαι απο τα κουνουπια? με γαζωσαν σε ενα μισαωρο τα που@#$καNena έγραψε:Γεια σας και απο εμενα.
My God!! Που ζειςςςςς...(που θα ελεγε και μια ...παλια φιλη σου απο τα Λονδινα..)
ede έγραψε:Θες να ξυνεσαι απο τα κουνουπια? με γαζωσαν σε ενα μισαωρο τα που@#$καNena έγραψε:Γεια σας και απο εμενα.
Ναι τα σκασμενα, εξελιχθηκαν, εχουν κατι προβοσκιδες σαν μετροποντικες ρε παιδι μου, κι εμενα πανω απο το τζιν με τσιμπουσαν.ede έγραψε:Μισο να δωσω κατι απαντησεις
mhtsaina έγραψε:
Με αυτά που γράφεις καλέ, θα το καταπιεί το παιδί, δε θα το γεννήσει!
εεε ενταξει τοτριτο βυζι καπου θα χρησιμευσει. Το τριτο ποδι ειναι προβλημα......εκει που ζηταγες ενα ζευγαρι γοβες τωρα θα ζητας μια παρτ#$ζα γοβες. προβλημα Μα πως ταλεω η ρουφιανα απορω και εγω με εμενα.Nena έγραψε:ede έγραψε:Θες να ξυνεσαι απο τα κουνουπια? με γαζωσαν σε ενα μισαωρο τα που@#$καNena έγραψε:Γεια σας και απο εμενα.
Ασε, εχουμε κι εδω γενικα θεματακι με τα κουνουπια, μιλαμε για κανονικα στουκας, κοσκινο μας κανανε άλλες χρονιες. Φετος πρεπει να επεσε ραδιενεργο απόβλητο στο ψεκασμα και δεν εμφανιστηκαν κ αι πολλά. Από τη μια καλο δε λέω, από την άλλη δεν ξερω αν θα μας φυτρωσει κανενα τριτο ποδι και τριτο βυζι πουθενα με αυτα που ριξανε...
ειπα να ερθω αερινη.....λινη πντελονα φοραγα........ασπρη..........με ασπρη τουνικ.........σαν φαντασμα.Nena έγραψε:Ναι τα σκασμενα, εξελιχθηκαν, εχουν κατι προβοσκιδες σαν μετροποντικες ρε παιδι μου, κι εμενα πανω απο το τζιν με τσιμπουσαν.ede έγραψε:Μισο να δωσω κατι απαντησεις
Θα βολεψει και το τριτο πόδι, στο αυτοκινητο, θα κουμανταρεις συμπλεκτη-φρενο-γκαζι ταυτοχρονα.ede έγραψε:
εεε ενταξει τοτριτο βυζι καπου θα χρησιμευσει. Το τριτο ποδι ειναι προβλημα......εκει που ζηταγες ενα ζευγαρι γοβες τωρα θα ζητας μια παρτ#$ζα γοβες. προβλημα Μα πως ταλεω η ρουφιανα απορω και εγω με εμενα.
ede έγραψε:σας αφηνω παω βολτα στα χωραφια.
ede έγραψε:σας αφηνω παω βολτα στα χωραφια.
freskia mama έγραψε:να με παλι λιπον ειχαμε συσπασεις περπατησα και αρκετα και τωρα ειμαι στο κρεβατι εχω συσπασεις που πονανε αλλα δεν ειναι καθε λεπτο περιμενουμε να δρασει και το υποθετο μου εδωσαν και ενα μπουσκοπαν για το βραδυ να χαλαρωσω δεν ξεμπερδευεις ετσι ευκολα οταν πας για προκλησει πρωτα θα με βοηθησουν να ανοιξω στην σωστη δυαστολη μετα θα μου σπασουν τα νερα και τελος θα γεννησω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης