601 Απ: Το σαλόνι μας #4 Σαβ Ιουλ 27, 2013 1:58 pm
nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μα καλα ειναι ντουγανια? τι σε εχουν και σε ταλαιπωρουν εκει μεσα ρε συ? δε μπορω να καταλαβω τ συστημα τους ειλικρινα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ede έγραψε:ξαναμανα τσα.
Κοιτα......... γεννας. Οποτε χαλαρωσε και συγκεντρωσου σε αυτο.freskia mama έγραψε:πως να ξεκουραστο με τις συσπασεις που ειναι δυνατες και συναιχεια
αμα σου λεω δεν γενναω σου στελνω πμede έγραψε:Κοιτα......... γεννας. Οποτε χαλαρωσε και συγκεντρωσου σε αυτο.freskia mama έγραψε:πως να ξεκουραστο με τις συσπασεις που ειναι δυνατες και συναιχεια
ede έγραψε:λοιπον............σκεφτομαι να αλλαξω κουρτινες .καλλυματα, παπλωματοθηκες, και να παρω νεα μαξιλαρακια για το σαλονι μου. επισης νεες γλαστρες και 23 δεντρακια.
Ψαχνω τα υφασματα.
ede έγραψε:λοιπον............σκεφτομαι να αλλαξω κουρτινες .καλλυματα, παπλωματοθηκες, και να παρω νεα μαξιλαρακια για το σαλονι μου. επισης νεες γλαστρες και 23 δεντρακια.
Ψαχνω τα υφασματα.
Να σου πω θα χτυπαγα ικεα αλλα μου ειπαν για ενα μαγαζι στην Νικίου (δεν το γραφω σωστα ειμαι σίγουρη). Εβρισκα το τουλι για να φτιαξω κουνουπιερα με 1,50 και ακει το εχει 45 λεπτα το μετρο. μεγαλες διαφορες.zini έγραψε:ede έγραψε:λοιπον............σκεφτομαι να αλλαξω κουρτινες .καλλυματα, παπλωματοθηκες, και να παρω νεα μαξιλαρακια για το σαλονι μου. επισης νεες γλαστρες και 23 δεντρακια.
Ψαχνω τα υφασματα.
να κατεβεις στην αιολου εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ καλες ποιοτητες και πολυ καλες τιμες. θα σου στειλω και εγω π.μ!
εχεις πμLillybell έγραψε:ede έγραψε:λοιπον............σκεφτομαι να αλλαξω κουρτινες .καλλυματα, παπλωματοθηκες, και να παρω νεα μαξιλαρακια για το σαλονι μου. επισης νεες γλαστρες και 23 δεντρακια.
Ψαχνω τα υφασματα.
Γιατι 23 δεντρακια;;;
στους γυρω δρομους απο την αιολου και στην αιολου βρισκεις διαμαντια!ede έγραψε:Να σου πω θα χτυπαγα ικεα αλλα μου ειπαν για ενα μαγαζι στην Νικίου (δεν το γραφω σωστα ειμαι σίγουρη). Εβρισκα το τουλι για να φτιαξω κουνουπιερα με 1,50 και ακει το εχει 45 λεπτα το μετρο. μεγαλες διαφορες.zini έγραψε:ede έγραψε:λοιπον............σκεφτομαι να αλλαξω κουρτινες .καλλυματα, παπλωματοθηκες, και να παρω νεα μαξιλαρακια για το σαλονι μου. επισης νεες γλαστρες και 23 δεντρακια.
Ψαχνω τα υφασματα.
να κατεβεις στην αιολου εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ καλες ποιοτητες και πολυ καλες τιμες. θα σου στειλω και εγω π.μ!
23????????? δεν εχωκτημα ενα μπαλκονακι τοσο δα εχω καλε. 2-3 ηθελα να γραψω.Lillybell έγραψε:ede έγραψε:λοιπον............σκεφτομαι να αλλαξω κουρτινες .καλλυματα, παπλωματοθηκες, και να παρω νεα μαξιλαρακια για το σαλονι μου. επισης νεες γλαστρες και 23 δεντρακια.
Ψαχνω τα υφασματα.
Γιατι 23 δεντρακια;;;
ede έγραψε:23????????? δεν εχωκτημα ενα μπαλκονακι τοσο δα εχω καλε. 2-3 ηθελα να γραψω.Lillybell έγραψε:ede έγραψε:λοιπον............σκεφτομαι να αλλαξω κουρτινες .καλλυματα, παπλωματοθηκες, και να παρω νεα μαξιλαρακια για το σαλονι μου. επισης νεες γλαστρες και 23 δεντρακια.
Ψαχνω τα υφασματα.
Γιατι 23 δεντρακια;;;
το ξερω αλλα τοθεμα μου ειναι οτι δεν εχω που να αφήσω τα παιδια και αποφευγω τοσο καιρο για αυτο το λογο. Δεν μου ειναι ευκολο να παω μαζι με τα μικρά σε αυτούς τους δρόμους να ψαχνω. Ελπιζω να βρω τροπο.zini έγραψε:στους γυρω δρομους απο την αιολου και στην αιολου βρισκεις διαμαντια!ede έγραψε:Να σου πω θα χτυπαγα ικεα αλλα μου ειπαν για ενα μαγαζι στην Νικίου (δεν το γραφω σωστα ειμαι σίγουρη). Εβρισκα το τουλι για να φτιαξω κουνουπιερα με 1,50 και ακει το εχει 45 λεπτα το μετρο. μεγαλες διαφορες.zini έγραψε:ede έγραψε:λοιπον............σκεφτομαι να αλλαξω κουρτινες .καλλυματα, παπλωματοθηκες, και να παρω νεα μαξιλαρακια για το σαλονι μου. επισης νεες γλαστρες και 23 δεντρακια.
Ψαχνω τα υφασματα.
ede έγραψε:το ξερω αλλα τοθεμα μου ειναι οτι δεν εχω που να αφήσω τα παιδια και αποφευγω τοσο καιρο για αυτο το λογο. Δεν μου ειναι ευκολο να παω μαζι με τα μικρά σε αυτούς τους δρόμους να ψαχνω. Ελπιζω να βρω τροπο.zini έγραψε:στους γυρω δρομους απο την αιολου και στην αιολου βρισκεις διαμαντια!ede έγραψε:Να σου πω θα χτυπαγα ικεα αλλα μου ειπαν για ενα μαγαζι στην Νικίου (δεν το γραφω σωστα ειμαι σίγουρη). Εβρισκα το τουλι για να φτιαξω κουνουπιερα με 1,50 και ακει το εχει 45 λεπτα το μετρο. μεγαλες διαφορες.zini έγραψε:ede έγραψε:λοιπον............σκεφτομαι να αλλαξω κουρτινες .καλλυματα, παπλωματοθηκες, και να παρω νεα μαξιλαρακια για το σαλονι μου. επισης νεες γλαστρες και 23 δεντρακια.
Ψαχνω τα υφασματα.
Και μαγικο να ηξερα αλλο κεφι δεν ειχα να φυτευω 23 δεντρα. Εγω βαριεμαι που ζω...............Lillybell έγραψε:ede έγραψε:23????????? δεν εχωκτημα ενα μπαλκονακι τοσο δα εχω καλε. 2-3 ηθελα να γραψω.Lillybell έγραψε:ede έγραψε:λοιπον............σκεφτομαι να αλλαξω κουρτινες .καλλυματα, παπλωματοθηκες, και να παρω νεα μαξιλαρακια για το σαλονι μου. επισης νεες γλαστρες και 23 δεντρακια.
Ψαχνω τα υφασματα.
Γιατι 23 δεντρακια;;;
φτου γμτο..ειπα κι εγω, κατι μαγικο ξερει αυτη και τα θελει 23....
ede έγραψε:
Και μαγικο να ηξερα αλλο κεφι δεν ειχα να φυτευω 23 δεντρα. Εγω βαριεμαι που ζω...............
σε καταλαβαινω κατερινακι μου!!και εγω τιγκα στη γλαστρα στα δεντρακια στα φυτα και το γκαζον!!το ποτισμα καθε πρωι δεν υποφερεται!!?katerina1983 έγραψε:και εγω θελω να μεταφυτεψω κανα 2 λουλουδια και να αραιωσω μερικα αλλα και να δωσω και κανενα !!!!να μειωσω καμια γλαστρα δεν παλευεται εχω 30+!!!!
Ενταξει θα σου πω.....23 ειναι ναι. Συμβολιζει την ηλικια μου.Lillybell έγραψε:ede έγραψε:
Και μαγικο να ηξερα αλλο κεφι δεν ειχα να φυτευω 23 δεντρα. Εγω βαριεμαι που ζω...............
Μα...23????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης