Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
406 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 406 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

776Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 12:18 am

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γιωτα να σου ζησει !!Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 215994 Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 215994 Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 215994 Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 215994 Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 215994

777Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 12:19 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:freskia mama να σου ζησει! γερος και καλοτυχος να ειναι! κι εσυ καλη δυναμη!
Μπονζουρ ξενιτεμενο! Τι νεα απο το βορρα?

778Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 12:31 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
trilly έγραψε:freskia mama να σου ζησει! γερος και καλοτυχος να ειναι! κι εσυ καλη δυναμη!
Μπονζουρ ξενιτεμενο! Τι νεα απο το βορρα?

τι νεα? τιποτα! ο καιρος μας κανει τσαλιμια. το σαββατο ειχαμε 37 βαθμους, και σημερα με το ζορι 21!!! ημαρτον λεμε.
εσεις? απο βουτιες πως πατε???

779Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 12:53 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φρεσκια μαμα να σου ζησεις!!! Καλως ηρθες και επισημως στο κλαμπ!!!!Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

780Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 12:57 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά τα πάμε απο βουτιές, μουλιαζουμε για τα καλα σε θάλασσες και ποταμια, αλλά μετα απο τρεις μερες συνεχομενες τα παιξα η μανα. Εδω βαραει κατι 35ρια, μονο κατα τις 2μιση-3 τα ξημερωματα δροσιζει. Με ανοιχτο παντζουρι κοιμομαστε μπας και κανει λιγο ρευμα...

781Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:05 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εντε θα σμφωνησω μαζι σου, δεν αντεχω τις μιζεριες, αχ δεν μπορω κουραστηκα κλπ..ομως οχι δε θα αγανακτησω με καμια μαμα που πασαρει τα παιδακια της αλλου...στο κατω κατω δε τα πασαρει σε μενα, δε με ενδιαφερει...ισως μονο αν το κανει σε υπερβολικο βαθμο πω κριμα για τα παιδακια της που δεν τη βλεπουν καθολου. Το ιδιο βεβαια θα σκεφτω και για την αλλη που δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ...αχχ ειναι πολυ δυσκολο να τα καταφερνουμε ολα και να τα εχουμε και ισορροπημενα..ασε εντε και το αλλο...η πιο δυσκολη δουλεια δεν ειναι αυτη που τρεχεις σαν το βεγγο για να πας κεφεδες κλπ εκει οπου χρειαζεται σκεψη και μυαλο ειναι τα δυσκολα...πιο ευκολο ειναι να τρεχεις 10 ωρες χωρις να σκεφτεσαι παρα να δουλευεις 3και να παιδευεις το μυαλο σουRolling Eyes 

782Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:10 am

iouliana

iouliana
κοριτσαι τη μιζερια ή την εχεις ως ανθρωπος ή δεν την εχεις, απο εκει και περα ακομη και υπηρετικο προσωπικο να εχεις παλι μιζεροςθα εισαι

783Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:14 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πες το παλι ιουλιαννα!!! βεβαια αν καποιος το παρει αποφαση μπορει με κοπο να το αποβαλλειWink σαν τη διαιτα ...να το παρει ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ και να του γινει τροπος ζωης

784Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:18 am

iouliana

iouliana
ναι συμφωνω οτι μπορουμε ολοι να την αποβαλλουμε αν θελουμε, απλα εχουμε ολοι την ταση να θεωρουμε τα θετικα στοιχεια της ζωης μας δεδομενα και να εστιαζουμε στα αρνητικα και να τα μεγαλοποιουμε

785Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:22 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαι τη μιζερια ή την εχεις ως ανθρωπος ή δεν την εχεις, απο εκει και περα ακομη και υπηρετικο προσωπικο να εχεις παλι μιζεροςθα εισαι

Ειναι γενικως η εντυπωση που εχουμε οτι μονο εμεις δουλεύουμε και όλοι οι άλλοι κάθονται, ή μονο εμεις την εχουμε τοσο δυσκολα και όλοι οι άλλοι ειναι σε πολυ καλυτερη φάση από εμάς. Όταν ακους να ξεκινουν την πλειοψηφια των φρασεων τους με "...ααα, αυτο δεν ειναι τιποτα, ακου να δεις εγώ τι έπαθα..." τοτε την ψυλλιάζεσαι...

786Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:35 am

mhtsaina

mhtsaina
[quote="Nena"]
κοριτσαι τη μιζερια ή την εχεις ως ανθρωπος ή δεν την εχεις, απο εκει και περα ακομη και υπηρετικο προσωπικο να εχεις παλι μιζεροςθα εισαι

Ειναι γενικως η εντυπωση που εχουμε οτι μονο εμεις δουλεύουμε και όλοι οι άλλοι κάθονται, ή μονο εμεις την εχουμε τοσο δυσκολα και όλοι οι άλλοι ειναι σε πολυ καλυτερη φάση από εμάς. Όταν ακους να ξεκινουν την πλειοψηφια των φρασεων τους με "...ααα, αυτο δεν ειναι τιποτα, ακου να δεις εγώ τι έπαθα..." τοτε την

ψυλλιάζεσαι...
[/quote

Μερικοί άνθρωποι έχουν συνείδηση των θετικών στη ζωή τους, αλλά από μια περίεργη δεισιδαιμονία επιλέγουν να δείχνουν μίζερο πρόσωποστο περιβάλλον τους... Σαν να φοβούνται ότι εάν χαρούν ανοιχτά για όσα καλά έχουν, θα τα χάσουν ξαφνικά ή θα αποκτήσουν ζηλοφθονες εχθρούς

787Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:37 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!!
Γιωτα να σου ζησει..σιδερενιος και καλοτυχος να ειναι!!!σε κουρασε αλλα τωρα ολα καλα εεε??
ιουλιανα για την μιζερια συμφωνω μαζι σου!!
οσο για την κουραση ο καθενας εχει τις δικες του αντοχες και αλλοι εχουν πολυ υπομονη αλλοι δεν εχουν!!

788Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:41 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η κάθε δουλεια εχει την δυσκολια της. και αυτη που τρεχει με τους καφεδες και καθαριζει σκαλες . και η κομμωτρια που εχει την ορθοστασια της και ακουει ενα σωρο κοτσανες και αυτη που ειναι σε ενα γραφειο και γραφει. Η δουλεια ειναι δουλεια και απο οποια πλευρα και νατην δεις πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ειναι δύσκολη. Αν η δουλεια ηταν ευκολη και ευχαριστη δεν θα πληρωνομασταν για να την κανουμε.
Τωρα οσο αφορα το θεμα που λεμε. Δεν ειναι η μιζερια μονο . ειναι αυτο που ειπα . Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να λεω συνεχως ποσο δυσκολα περναω. Θα με βοηθησει κανεις? Ρωτησα κανέναν για το πως τα φερνει βολτα? Ενδιαφερεται κανεις για το πως περναω εγω? εχω ανγκη να μου πει κανεις ''πωπω βρε τι πενρας και εσυ καψερη''? Εμενα με κουραζει το οτι αντι να κατσεις να βρεις λυσεις στο θεμα σου χανεις τον χρονο σου με το αχ και το βαχ.και εστι χανεις πολλα. ισως τα βλεπω διαφορετικα τα πραγματα λογω εμπειριων. Δεν ξερω. Πφφφφφφ τι με νοιάζει κιολας, ας λεει η καθεμια οτι νομιζει εγω το δικο μου τομαρι προσπαθω να κοιταξω.

Μολις γυρισα απο παιδιατρο. μπομπα η μικρη. για 10 μηνων 78 ποντουςShocked Shocked Shocked  Αλογα η μανταμ σαν την μανουλαLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

789Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:42 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:
Nena έγραψε:

Ειναι γενικως η εντυπωση που εχουμε οτι μονο εμεις δουλεύουμε και όλοι οι άλλοι κάθονται, ή μονο εμεις την εχουμε τοσο δυσκολα και όλοι οι άλλοι ειναι σε πολυ καλυτερη φάση από εμάς. Όταν ακους να ξεκινουν την πλειοψηφια των φρασεων τους με "...ααα, αυτο δεν ειναι τιποτα, ακου να δεις εγώ τι έπαθα..." τοτε την

ψυλλιάζεσαι...
[/quote

Μερικοί άνθρωποι έχουν συνείδηση των θετικών στη ζωή τους, αλλά από μια περίεργη δεισιδαιμονία επιλέγουν να δείχνουν μίζερο πρόσωποστο περιβάλλον τους... Σαν να φοβούνται ότι εάν χαρούν ανοιχτά για όσα καλά έχουν, θα τα χάσουν ξαφνικά ή θα αποκτήσουν ζηλοφθονες εχθρούς
Ειναι κ αυτο μητσαινα, αλλά τον καταλαβαινεις αυτον που φοβαται να χαρει, με αυτον που προσπαθει να σου γαμησει την ψυχολογια λεγοντας πόσο δυσκολα περναει και οτι εσυ εισαι ω πόσο τυχερος κτλ κτλ. Δεν γνωριζεις τι σταυρο κουβαλαει ο καθενας, εννοειται, μπορει κατι σε εμνα να φαινεται παιχνιδακι, αλλά σε αυτον που το περναει να φαινεται βουνο. Απλά αυτη η κλαψα, οτι "εγω την εχω πιο δυσκολα απο σενα", ε, σε ακυρωνει, και σε εκνευριζει.

790Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:43 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιουλιανα παλι θα συμφωνησω...και θα συμπληρωσω και κατι αλλο..το ιδανικο για μενα ειναι να καταφερουμε να ζουμε τη καθε μερα μας με το μυαλο και τις θεωριες που αποκταμε οταν για παραδειγμα καποιος αγαπημενος μας η το το παιδι μας ειναι αρρωστο..τις ωρες εκεινες που λεμε αχ να ειναι αυτο καλα και οοοολα τα αλλα προβληματα ειναι ΜΗΔΑΜΙΝΑ...μονο να ημαστε καλα και δεν θα ξαναγκρινιαξω ποτε και για τιποτε!!!!!!

791Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:45 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:
Nena έγραψε:

ψυλλιάζεσαι...
[/quote

Δεν νομιζω οτι ειναι αυτο. Εγω πιστευω οτι ο καθε ενας προσπαθει να ηρωοποιηθει. (Υπαρχει τετοια λεξη?) Θελει να το παιξει ηρωας. Οτι αυτο που κανει θελει κοτσια ,ειναι δυσκολο ειναι αξιο λογου, αξιο θαυμασμου κλπ. Εγω δεν το βλεπω ετσι. Εχω ξαναπει εχω γνωρισει ανθωπους χωρις χερια να ειναι πρωταθλητες με διακρισεις και να μεγαλωνουν παιδια μονο με τα ποδια. Αυτο ναι ειναι αξιο θαυμασμου για εμενα. Εγω που ειμαι αρτημελης, εχω ενα σωμα γερό και ενα μυαλο καθαρο δεν πιστευω οτι κανω και κατι που δεν μπορει να το κανει καποιος αλλος.

792Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:49 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
Nena έγραψε:

ψυλλιάζεσαι...
[/quote

Ειναι κ αυτο μητσαινα, αλλά τον καταλαβαινεις αυτον που φοβαται να χαρει, με αυτον που προσπαθει να σου γαμησει την ψυχολογια λεγοντας πόσο δυσκολα περναει και οτι εσυ εισαι ω πόσο τυχερος κτλ κτλ. Δεν γνωριζεις τι σταυρο κουβαλαει ο καθενας, εννοειται, μπορει κατι σε εμνα να φαινεται παιχνιδακι, αλλά σε αυτον που το περναει να φαινεται βουνο. Απλά αυτη η κλαψα, οτι "εγω την εχω πιο δυσκολα απο σενα", ε, σε ακυρωνει, και σε εκνευριζει.
και αυτο παιζεται. αν ερθεις τωρα με ενα παιδακι και μου πεις οτι δεν προλαβαινεις να φτυσεις και ειναι πολυ δυσκολο μπορει να πω οτι εγω με τρια τοτε τι να κανω. Την ακυρωνω? Μπορει να το παρει ετσι αυτη που θα το ακουσει. αλλα εγω μπορει να θελω να της δειξω οτι δεν ειναι και τοσο φοβερο και νατο δει απο αλλη σκοπια για δικο της καλο. Για να ευχαρισηθει αυτο που ζει γιατι θα ειναι για λιγο.

793Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:51 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ede ναι μεν ολες οι δουλειες ειναι δουλειες και δινουν ευρω αλλα δε θα συγκρινω την κομμωτρια με την καθηγητρια στο πανεπιστημιο...ειναι ακυρωτικο τουλαχιστον..ολες δουλειες ειναι αλλα υπαρχουν και τεραστιες διαφορες μεταξυ τους...στο κατω κατω οταν εισαι ξενυχτησμενος μπορεις να κανεις βαφη αλλα δεν μπορεις να κανεις πνευματικη δουλειαShocked 

794Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:52 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:...Εγω πιστευω οτι ο καθε ενας προσπαθει να ηρωοποιηθει.  (Υπαρχει τετοια λεξη?) Θελει να το παιξει ηρωας. Οτι αυτο που κανει θελει κοτσια ,ειναι δυσκολο ειναι αξιο λογου, αξιο θαυμασμου κλπ...

Ετσι ειναι, λες και υπάρχει καποιο βραβειο που θα πάρει ο πιο άξιος/ικανος/ταλαιπωρημενος. Αυτη η συνεχης προσπαθεια να φανει ο άλλος πιο ηρωας απο εσενα, που λες πχ στο ασχετο κάτι που σου συνεβη και ερχεσαι αντιμετωπος με την απαντηση "τι να παω κι εγω που... (συπληρωστε αναλογα)". Ε, να μην πεις τιποτα μανταμ, σε λυπαμαι διοτι την εχεις πολυ χειροτερα απο εμενα. Νταξ?

795Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 1:58 am

margdimitra

margdimitra
Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι προσπαθούν να παραστήσουν τους ήρωες. Μάλλον μου μοιάζει σα να θέλουν να μειώσουν και να κομπλεξάρουν τον συνομιλητή.
Λένε πόσο πολύ κουράζονται και αμέσως γίνονται τα θύματα. Και εσένα σε θεωρούν εξωγήινο που τους κοιτάς με απορία.

796Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 2:07 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
love4 έγραψε:Ede ναι μεν ολες οι δουλειες ειναι δουλειες και δινουν ευρω αλλα δε θα συγκρινω την κομμωτρια με την καθηγητρια στο πανεπιστημιο...ειναι ακυρωτικο τουλαχιστον..ολες δουλειες ειναι αλλα υπαρχουν και τεραστιες διαφορες μεταξυ τους...στο κατω κατω οταν εισαι ξενυχτησμενος μπορεις να κανεις βαφη αλλα δεν μπορεις να κανεις πνευματικη δουλειαShocked 
Δεν μπορεις να συγκρινεις ανομοια πραγματα, η κάθε δουλεια εχει διαφορετικές απαιτησεις. Πχ, μετα απο μιαμιση ωρα πιστολακι στο μαλλι μου, η κομμωτρια τα εχει παιξει κι εχει πιαστει το χερι της, η μεση της και απο την ορθοστασια ποναν τα ποδια της. Και αυτο ειναι για αρκετες ωρες τη μερα. Από την άλλη, οταν παει σπιτι της, ξεκουραζεται, δεν εχει δουλεια να παιρνει στο σπιτι. Επίσης δεν χρειαζεται να ενημερωνεται καθημερινα για το επαγγελμά της.
Ο καθηγητης πανεπιστημιου εργαζεται καθιστος, εκτος απο τις ωρες που παραδιδει μάθημα και δεν εχει χειρωνακτικη εργασια, οπότε η σωματική κουραση δεν ειναι η ίδια με αυτη της κομμωτριας. Εχει όμως δουλεια στο σπίτι, εχει συνεχη ενημερωση για τα θεματα της δουλειας του, και το πηξιμο των ωρων διδασκαλιας σε μια ταξη γεματη ατομα σε μετεφηβική ηλικία.
Δεν υπάρχει κάτι να συγκρίνεις. Και δεν υπάρχει και λόγος να το κάνεις.

797Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 2:08 am

iouliana

iouliana
υπαρχουν ανθρωποι που απολαμβανουν να ειναι οι πιο <δυστυχισμενοι> γιατι ετσι κρατοιουνται στο επικεντρο της προσοχης
και επισης, το τι οριζει καθενα μας ως <δραμα> ειναι τελειως υποκειμενικο, διαβαζω πολλα δραματα κι εδω στο forum και μου ερχεται να γελασω, οχι γιατι πολλες φορες δεν προκειται για μια αληθινα δυσκολη κατασταση αλλα για το ποσο ευκολα χρησιμοποιειται αυτη η λεξη τελικα

798Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 2:12 am

margdimitra

margdimitra
iouliana έγραψε:υπαρχουν ανθρωποι που απολαμβανουν να ειναι οι πιο <δυστυχισμενοι> γιατι ετσι κρατοιουνται στο επικεντρο της προσοχης

Βρίσκουν και τα κάνουν. Υπάρχει το αντίστοιχο περιβάλλον που το ενισχύει αυτό.
Έχεις απόλυτα δίκιο Ιουλιάνα.

799Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 2:13 am

iouliana

iouliana
Nena έγραψε:
love4 έγραψε:Ede ναι μεν ολες οι δουλειες ειναι δουλειες και δινουν ευρω αλλα δε θα συγκρινω την κομμωτρια με την καθηγητρια στο πανεπιστημιο...ειναι ακυρωτικο τουλαχιστον..ολες δουλειες ειναι αλλα υπαρχουν και τεραστιες διαφορες μεταξυ τους...στο κατω κατω οταν εισαι ξενυχτησμενος μπορεις να κανεις βαφη αλλα δεν μπορεις να κανεις πνευματικη δουλειαShocked 
Δεν μπορεις να συγκρινεις ανομοια πραγματα, η κάθε δουλεια εχει διαφορετικές απαιτησεις. Πχ, μετα απο μιαμιση ωρα πιστολακι στο μαλλι μου, η κομμωτρια τα εχει παιξει κι εχει πιαστει το χερι της, η μεση της και απο την ορθοστασια ποναν τα ποδια της. Και αυτο ειναι για αρκετες ωρες τη μερα. Από την άλλη, οταν παει σπιτι της, ξεκουραζεται, δεν εχει δουλεια να παιρνει στο σπιτι. Επίσης δεν χρειαζεται να ενημερωνεται καθημερινα για το επαγγελμά της.
Ο καθηγητης πανεπιστημιου εργαζεται καθιστος, εκτος απο τις ωρες που παραδιδει μάθημα και δεν εχει χειρωνακτικη εργασια, οπότε η σωματική κουραση δεν ειναι η ίδια με αυτη της κομμωτριας. Εχει όμως δουλεια στο σπίτι, εχει συνεχη ενημερωση για τα θεματα της δουλειας του, και το πηξιμο των ωρων διδασκαλιας σε μια ταξη γεματη ατομα σε μετεφηβική ηλικία.
Δεν υπάρχει κάτι να συγκρίνεις. Και δεν υπάρχει και λόγος να το κάνεις.

ναι δεν υπαρχει συγκριση πιστευω, γιατι ο καθενας εκπαιδευεται γι'αυτο που κανει δηλ. για μενα ειναι πιο ευκολο να συγκεντρωθω για να κανω μαθημα ή να γραψω ενα αρθρο αλλα θεωρω ανυποφορο να πρεπει να ειναι στο κομμωτηριο και εκτος απο το χτενισμα να πρεπει να κανω και τη φιλη/ψυχολογο με ενα χαμογελο στο χειλη

800Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 Empty Απ: Το σαλόνι μας #4 Δευ Ιουλ 29, 2013 2:15 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι προσπαθούν να παραστήσουν τους ήρωες. Μάλλον μου μοιάζει σα να θέλουν να μειώσουν και να κομπλεξάρουν τον συνομιλητή.
Λένε πόσο πολύ κουράζονται και αμέσως γίνονται τα θύματα. Και εσένα σε θεωρούν εξωγήινο που τους κοιτάς με απορία.
Νομιζω οτι ειναι και τα δυο, και το ενα βγαινει μεσω του άλλου. Για να μπορεσεις να παραστησεις τον ηρωα στο συνομιλητη σου θα πρεπει να τον "μειωσεις" και να του δειξεις οτι αυτο που θεωρει προβλημα τελικα δεν ειναι, μπροστα σε αυτα που αντιμετωπιζεις εσυ. Και αμα δειξεις οτι τα δικα σου θεματα ειναι σοβαροτερα, κατευθειαν τον ριχνεις στο λακκο με τους αχινους! Μπινγκο!
Το σαλόνι μας #4 - Σελίδα 32 186566

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις