101 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 Τρι Ιουλ 30, 2013 3:34 am
maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Τζουλάκι μου τέλειο το δωμάτιο του μικρού σου!
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ να κάνω να βάλω αυτη τη συρταριέρα με μια αλλαξιέρα από πάνω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δεν θα βάλω σεντονακια,μονο τις πάντες,κουνουπιερες κ τα παπλωματακια τους που ούτως ή άλλως δεν θα σκεπάζονται με αυτα κ οπότε θέλω τα ξαναπλενω,ετσι να όμορφινουν λίγο!maria-lar έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Julie μου κάθομαι κ τις κοιταω κ μετραω να δώ που με παίρνει για συρταριερα.
Τωρα καθαρίστηκαν κι ολας κ ειναι έτοιμες για στρωσιμο!:
Σαν ψέματα μου φαινεται!
Μαϊμουδάκι μου μηπως είναι νωρίς να τις στρώσεις; θα σκονιστούνε μωρε τα σεντονάκια και θα θέλουν πλύσιμο.
Maimou2009 έγραψε:Δεν θα βάλω σεντονακια,μονο τις πάντες,κουνουπιερες κ τα παπλωματακια τους που ούτως ή άλλως δεν θα σκεπάζονται με αυτα κ οπότε θέλω τα ξαναπλενω,ετσι να όμορφινουν λίγο!maria-lar έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Julie μου κάθομαι κ τις κοιταω κ μετραω να δώ που με παίρνει για συρταριερα.
Τωρα καθαρίστηκαν κι ολας κ ειναι έτοιμες για στρωσιμο!:
Σαν ψέματα μου φαινεται!
Μαϊμουδάκι μου μηπως είναι νωρίς να τις στρώσεις; θα σκονιστούνε μωρε τα σεντονάκια και θα θέλουν πλύσιμο.
sophia έγραψε:
Πως σας φαινεται αυτη η ταπετσαρια?http://www.tapetsaries-toixou.gr/productDetails.php?productid=4559
ή κατι τετοιο?http://www.tapetsaries-toixou.gr/productDetails.php?productid=5031
Καλη επιτυχία αυριο Bini !bini έγραψε:γεια σας και απο εμενα!ευχαριστω για τις ευχες σας!mamageorge υπομονη και πολυχρονη ολα καλα θα πανε!μια χαρα βλεπω κοντευουμε ολες!ποπακι 2 κιλα?τελεια αυριο εχω και εγω ντοπλερ το απογευμα για να δουμε!
julieτο δωματιο πολυ ομορφο!
bini έγραψε:εγω παντως κοριτσια εχω απο ικεα τετοια συρταριερα μεγαλη για μας σε αλλο χρωμα και ειναι τελεια!εγω σας ειπα δεν ξερω ακομα το δωματιο οποτε θα το κανω μολις νοικιασουμε αλλο!ευχαριστω μαιμουδακι η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ αγωνια για αυριο!
εγω απο ψωνια καποια λιγα μου μεινανε σιγα σιγα ξεμπερδευω!
Maimou2009 έγραψε:Λογικα ξεκινάει απο κάποια βδομάδα να γίνεται κ ο γιατρός αν δει κάτι να μην πηγαίνει καλα ξαναζηταει.εμενα μου είχαν κοιτάξει την τροφοδοσία προς τα μωρα κ στην Α κ στην Β επιπέδου.το κάνουν σε όλες;
Julie85 έγραψε:ουφ καναμε το ντουζακι μας μαμα και γιος και τωρα φρεσκότατοι γυρίσαμε στη διαδικτυακη μας παρεα!!!Ντοπλερ εμενα μου κανει σε κάθε επισκεψη οπότε δεν εκλεισα ραντεβου συγκεκριμενη εβδομαδα...λετε να κανω λαθος?
Εβινάκι μου πρεπει να το παρεις αποφαση και να πας επιτελους για την καμπυλη...πριν γεννησεις!!!χαχαχαχα
Μην ανησυχεις, το μπουμπουκακι σου θα παρει το χρόνο του και θα βγει όταν θα είναι έτοιμο!!! Σου αρεσε το δωματιο,ε?? χαιρομαι!! οι ροζ πινελιες μπηκαν την περασμενη βδομαδα.μια θεια του αντρα μου μου ειχε κανει μπλε καλαθι για καλλυντικα και μπλε κρεμαστη θηκη απλύτων οταν ημουν εγκυος στον Κων/νο, και τωρα μου εκανε ροζ καλαθι καλλυντικων και ροζ μαξιλαρι-καραμελα!!! κατα τα αλλα, όπως βλεπετε όλο το υπολοιπο δωματιο ειναι ΤΕΡΜΑ ΜΠΛΕ :p
Ψωνια καροτσιού το απογευμα ακουω και χαίρομαι...και οταν ακουω "ευγενικη χορηγια" χαιρομαι ακομη περισσοτερο!!!χαχαχα ποιο λες να παρεις??
εγω λεω να παω το απογευμα μια βολτα αγορα να παρω καμια πανα αγκαλιας ροζ, ή φουξ γτ εχω μονο ασπρες και θελω εντελως κοριτσιστικες για να σπανε την μπλεδίλα γύρω της
Ουπς..καποιος δίπλα μου έκανε στα ύπουλα κάτι βρωμεροοοοοοοοοο...τερμα η φρεσκάδα :p
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης