Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
711 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 711 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε τότε μην ακούς κανέναν Παραμυθένια,αφου έχεις το οκ του γιατρου!
Χταπόδι με μακαρονακι εμεις.
Τα στρωσαμε τα κρεβατακια!τωρα τα λουλουδακια στον τοίχο μείνανε .Δευτερα παίρνω κ τις καλαθουνες κ μετα θα ρίξω μια ματιά για συρταριερα!
Για τις κρεμουλες δεν ξέρω να σε βοηθήσω,θα ξεκινήσω με φρεζυντερμ κ μουστελα κ βλέπουμε.

Paramythenia

Paramythenia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τα στρώσατεεεεεεεεεεεεεεεεεε!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 22 654316 
Σε 6 εβδομάδες θα έχεις τα κοριτσάκια σου!!!

Ωραίο φαγάκι έχετε. Γιάμι!

Α και άλλη απορία: Τι σερβιέτες παίρνουμε; Εννοώ τι ζητάμε και πού τις βρίσκουμε; Πόσο κρατά η μεγάλη ροή αίματος; Υποθέτω μετά μπορούμε να βάλουμε απλές σερβιέτες ε; Πω πω... Τόσους μήνες καλά τις είχα ξεχάσει!

asteraki1989

asteraki1989
οποτε βλεπω αυτο το βιντεο παντα κλαιω ειναι τοσο δυνατο συναισθησμα ουφ με πηραν τα ζουμια πρωι πρωι,μακαρι να ειναι τοσο ευκολη για ολες η γεννα https://www.youtube.com/watch?v=azboHkh9kR8

μαιμουδιτσα κοντευεις πω πω παναγια μουΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 22 534787 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα λοχειας μου δίνουν στο μαιευτήριο ,πήρα μερικές always night .κραταει πιο πολυ απο τέσσερις μερες το πολυ αιμα;δεν έχω ιδέα!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Εντάξει τέλειο το βιντεάκι!!!

Μαιμουδάκι  6 εβδομάδες!!!!affraid Τέλεια!!!Πως νιώθεις αλήθεια???

Εμένα ο γιατρός μου έχει πει ότι ένας καφές την ημέρα δεν βλάπτει.Παρόλα αυτά μέχρι την β επιπέδου δεν έπινα just in case!Τώρα όμως ένα την ημέρα το απόγεμα που ξυπνάω τον πίνω!!!Με την ζέστη τον θέλω βρε παιδί μου!!!

Από φαγητό τώρα...λέω να κάνω μπάμιες με πατατούλα μέσα ή μακαρόνια με σάλτσα...θα δω...

Σερβιέτες και μένα θα έχουν στο μαιευτήριο αλλά θα πάρω και ένα πακέτο δικό μου λοχείας να είμαι καλυμμένη!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Εντάξει τέλειο το βιντεάκι!!!

Μαιμουδάκι  6 εβδομάδες!!!!affraid Τέλεια!!!Πως νιώθεις

Νιώθω περίεργα σαν να μη συμβαίνει σε μένα!εχω αγωνία πως θα περάσουν αυτες οι έξι εβδομαδες.

asteraki1989

asteraki1989
Maimou2009 έγραψε:

Νιώθω περίεργα σαν να μη συμβαίνει σε μένα!εχω αγωνία πως θα περάσουν αυτες οι έξι εβδομαδες.

φυσιολογικα δεν μπορεις μαιμου?γιατι καισαρικη?

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:

φυσιολογικα δεν μπορεις μαιμου?γιατι καισαρικη?
Στα διδυμα κανουν καισαρικη γιατι αν ξεκινήσω φυσιολογικα παίζεται η κατάσταση του μωρου που θα βγει δευτερο κ δεν το ρισκάρουν.

Paramythenia

Paramythenia
maraki_iraklio έγραψε:
Σερβιέτες και μένα θα έχουν στο μαιευτήριο αλλά θα πάρω και ένα πακέτο δικό μου λοχείας να είμαι καλυμμένη!

Άρα ζητάμε σερβιέτες λοχείας; Και πού τις βρίσκουμε, σε φαρμακείο ή σε σμ;

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου τι κανετε??? εγω πηγα νοσοκομειο με φρικτους πόνους στο στομάχι χθες το βραδυ. εφαγα για βραδυ μισο σνίτσελ κοτόπουλο, λίγο πουρέ, αγγουροντομάτα, και ήπια coca-cola!!!βλακεια μου για βραδυ, το ξερω, αλλα ένα γεύμα μπορω μόνο να τρώω με τον αντρα μου.. τεσπα!!!μιλαμε για ΠΟΝΟ και γενικοτερα εχω τρελη ανοχή στον πόνο... ξυπνάω τον Τασο σφαδαζοντας στον πόνο, παιρνουμε τηλ τη μαμα μου, ερχεται να μεινει με το μωρο, παμε στο νοσοκομείο και φυσικά Παρασκευή βραδυ έχει μονο έναν ειδικευόμενο(θρασύτατο παρεπιπτόντως)...!!!με εκραξε για την τηγανίλα βραδιάτικα-δίκιο είχε-, αλλα κυρίως για την κοκακολα. η οποία μου ειπε εκτος απο τίγκα στη ζαχαρη δημιουργεί αέρια-πίεση στο στομάχι, το οποιο εφοσον ειναι στριμωγμενο μαζι με τα υπολοιπα όργανά μου κάτω απο το θώρακα δεν είχε χωρο να διογκωθεί και ήταν λες και θα εκραγει...!!!μου ειπε να πιω μια κουταλιά μαλόξ και σιγά σιγά ο πόνος υποχωρησε!!!το φουσκωμα όμως το έχω ακόμα...φανταστειτε!!!
αυτα τα δικά μου.εσεις τι κανετε???η ιωάννα αεροπορικώς θα πηγαινε??εφτασε άραγε να μας πει τις πρωτες εντυπωσεις??
Μαιμουδίτσα μου σημασία έχει να γεννηθουν με ασφάλεια οι κορούλες σου!!!μη στεναχωριεσαι καθόλου, τίποτα δεν ειναι η καισαρική!!
Ιφι μοντελο!!!φτου φτου!!!
σερβιετες θελει ενα μεγαλο πακετο λοχειας (ΤΕΝΑ) τις πρωτες μέρες στη κλινική και μετά σερβιετες night για περιπου 20 μερες. απο προσωπική εμπειρία μιλάω και απο ό,τι ξέρω και απο φίλες μου...βεβαια ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός...

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια εχει αγοράσει καμία συρταριερα που εχει κ μπανακι;το πανω συρτάρι ανοίγει κανονικα κ το βάθος του ειναι ίδιο με των άλλων συρτάριων;

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κορίτσια, αν κ η κοιλιά μου είναι μεγαλύτερη απο οτι φαίνεται στη φωτο. Γενικά εγώ νομίζω οτι δεν είμαι έτσι, είμαι πρησμένη. Τα πόδια μου με λίγη ορθοστασία γίνονται τεράστια, τα δε δάχτυλα του ποδιου, λες κ είναι μπουρεκάκια.
Πρόσωπο δεν υπάρχει πλεον, χαθηκαν τα χαρακτηριστικά μου, μια φούσκα εχω γίνει.

Παραμυθένια δε νομίζω ένας καφές, να είναι τόσο κακός. Κ εγώ απο τη μέρα που μπήκα στον 6ο πίνω απο κανέναν ελληνικό.
Ωραίο πράγμα ο καφές...!!!
Ανάμεσα σε Frezyderm & Weleda είμαι κ εγώ. Τη Frezyderm την ξέρω, τη χρησιμοποίησε κ η αδερφή μου στα ανηψάκια μου, απλά η weleda είναι φυτική, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια κ είναι κ πιο οικονομική νομίζω. Μάλλον θα παραγγείλω ενα αφρόλουτρο να χρησιμοποιήσουμε εμείς τώρα κ να αποφασίσω μετά για το μωρό.

Μαιμού είπες οτι γεννάς σε 6 εβδομάδες κ με έπιασε τόση χαρά!!!!

Για σερβιέτες λοχείας, αν μπείτε στο site της tena μπορείτε να παραγγείλετε δείγμα δωρεάν κ στελνουν ολόκληρη συσκευασία, εγώ σήμερα το έκανα.

Χθες μου έστειλε η Avene δειγματάκια 3 για το μωρό κ 4 για μένα με μια ωραία επιστολή κ το καλύτερο ήρθε σήμερα, παρέλαβα το μπιμπερό απο τη mam!!!!
Είναι ενα ροζ, μικρούλι, ξετρελάθηκα!!!!
Είναι όμως πλαστικό, κάνει να το χρησιμοποιήσουμε?

Εμείς έχουμε μακαρονάδα με τόνο, ντομάτα κ ελιές, μαγειρεύει το στεφάνι μου σήμερα!!!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Paramythenia έγραψε:

Άρα ζητάμε σερβιέτες λοχείας; Και πού τις βρίσκουμε, σε φαρμακείο ή σε σμ;

παραμυθενια σε σουπερ μαρκετ εχει. πανες ενηλικων. πανε αναλογα με τα κιλά. εχει τρια ειδη (σα χοντρη φουσκωτη σερβιέτα, σα παμπερς με αυτοκολλητα στο πλάι, ή πανα-βρακακι σα τα easy-up)
εγω δοκιμασα τα δυο πρώτα είδη. με βόλεψε το δευτερο με τα αυτοκόλλητα...ούτε εσώρουχο δε χρειάζεται να φοράςEmbarassed 

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Julie85 έγραψε:Κοριτσάκια μου τι κανετε??? εγω πηγα νοσοκομειο με φρικτους πόνους στο στομάχι χθες το βραδυ. εφαγα για βραδυ μισο σνίτσελ κοτόπουλο, λίγο πουρέ, αγγουροντομάτα, και ήπια coca-cola!!!βλακεια μου για βραδυ, το ξερω, αλλα ένα γεύμα μπορω μόνο να τρώω με τον αντρα μου.. τεσπα!!!μιλαμε για ΠΟΝΟ και γενικοτερα εχω τρελη ανοχή στον πόνο... ξυπνάω τον Τασο σφαδαζοντας στον πόνο, παιρνουμε τηλ τη μαμα μου, ερχεται να μεινει με το μωρο, παμε στο νοσοκομείο και φυσικά Παρασκευή βραδυ έχει μονο έναν ειδικευόμενο(θρασύτατο παρεπιπτόντως)...!!!με εκραξε για την τηγανίλα βραδιάτικα-δίκιο είχε-, αλλα κυρίως για την κοκακολα. η οποία μου ειπε εκτος απο τίγκα στη ζαχαρη δημιουργεί αέρια-πίεση στο στομάχι, το οποιο εφοσον ειναι στριμωγμενο μαζι με τα υπολοιπα όργανά μου κάτω απο το θώρακα δεν είχε χωρο να διογκωθεί και ήταν λες και θα εκραγει...!!!μου ειπε να πιω μια κουταλιά μαλόξ και σιγά σιγά ο πόνος υποχωρησε!!!το φουσκωμα όμως το έχω ακόμα...φανταστειτε!!!
αυτα τα δικά μου.εσεις τι κανετε???η ιωάννα αεροπορικώς θα πηγαινε??εφτασε άραγε να μας πει τις πρωτες εντυπωσεις??
Μαιμουδίτσα μου σημασία έχει να γεννηθουν με ασφάλεια οι κορούλες σου!!!μη στεναχωριεσαι καθόλου, τίποτα δεν ειναι η καισαρική!!
Ιφι μοντελο!!!φτου φτου!!!
σερβιετες θελει ενα μεγαλο πακετο λοχειας (ΤΕΝΑ) τις πρωτες μέρες στη κλινική και μετά σερβιετες night για περιπου 20 μερες. απο προσωπική εμπειρία μιλάω και απο ό,τι ξέρω και απο φίλες μου...βεβαια ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός...

Julie πονάς σήμερα?
Μου έκοψες τη χαρά με την κόκα κόλα, εγώ πίνω κρυφά απο το στεφάνι μου εννοείται μισό ποτηράκι περίπου τη βδομάδα, το ξεκίνησα στον 5ο κ είναι η μοναδική χαρά που έχω. Πρώτα έπινα λίτρα ολόκληρα..

Paramythenia

Paramythenia
Julie μου περαστικά κοπέλα μου! Εύχομαι να μην ξαναπεράσεις κάτι παρόμοιο...Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 22 417472 

ifi έγραψε:Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κορίτσια, αν κ η κοιλιά μου είναι μεγαλύτερη απο οτι φαίνεται στη φωτο. Γενικά εγώ νομίζω οτι δεν είμαι έτσι, είμαι πρησμένη. Τα πόδια μου με λίγη ορθοστασία γίνονται τεράστια, τα δε δάχτυλα του ποδιου, λες κ είναι μπουρεκάκια.
Πρόσωπο δεν υπάρχει πλεον, χαθηκαν τα χαρακτηριστικά μου, μια φούσκα εχω γίνει.

Παραμυθένια δε νομίζω ένας καφές, να είναι τόσο κακός. Κ εγώ απο τη μέρα που μπήκα στον 6ο πίνω απο κανέναν ελληνικό.
Ανάμεσα σε Frezyderm & Weleda είμαι κ εγώ. Τη Frezyderm την ξέρω, τη χρησιμοποίησε κ η αδερφή μου στα ανηψάκια μου, απλά η weleda είναι φυτική, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια κ είναι κ πιο οικονομική νομίζω. Μάλλον θα παραγγείλω ενα αφρόλουτρο να χρησιμοποιήσουμε εμείς τώρα κ να αποφασίσω μετά για το μωρό.

Για σερβιέτες λοχείας, αν μπείτε στο site της tena μπορείτε να παραγγείλετε δείγμα δωρεάν κ στελνουν ολόκληρη συσκευασία, εγώ σήμερα το έκανα.

Χθες μου έστειλε η Avene δειγματάκια 3 για το μωρό κ 4 για μένα με μια ωραία επιστολή κ το καλύτερο ήρθε σήμερα, παρέλαβα το μπιμπερό απο τη mam!!!!

Εμείς έχουμε μακαρονάδα με τόνο, ντομάτα κ ελιές, μαγειρεύει το στεφάνι μου σήμερα!!!

Εμείς βλέπουμε μια κομψότατη μανούλα, τώρα τι λες εσύ...Razz 
Τελικά μάλλον προς τη weleda κλίνω. Τι ακριβώς χρειαζόμαστε; Σαμπουάν-αφρόλουτρο (αυτά μαζί δεν είναι; 2 σε 1) και κρέμα συγκάματος. Κρέμα ή λάδι σώματος παίρνουμε;
Αναφορικά με τις tena, οι σερβιέτες λοχείας είναι ίδιες με τις ακράτειας;
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 22 587529 Ιφι μου, θα στείλω κι εγώ!

Κι εγώ δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω το μπιμπεράκι αλλά είναι τέλειο! Όπως και το φαγητάκι που θα φάτε!!!
Εμείς μακαρόνια (ολικής για μένα) με κιμά, το αγαπημένο φαγητό του Παραμυθένιου.

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maimou2009 έγραψε:Κορίτσια εχει αγοράσει καμία συρταριερα που εχει κ μπανακι;το πανω συρτάρι ανοίγει κανονικα κ το βάθος του ειναι ίδιο με των άλλων συρτάριων;

Μαιμού νομίζω εχει το ίδιο βάθος απλά πιστεύω οτι είναι περιττό έξοδο...και χαραμίζεις και ενα συρτάρι

ifi έγραψε:

ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΔΕΝ ΕΠΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΑΦΡΥ ΓΑΛΛΙΚΟ Ή ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ . ΤΩΡΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΩΣ ΧΘΕΣ Embarassed  ΕΠΙΝΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ ΦΡΑΠΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ???ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΜΑΘΑΝ" ΣΤΑ ΦΥΤΙΚΑ...ΧΑΖΗ ΣΚΕΨΗ???

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 22 654316 

ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ..ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗ ΤΕΝΑ...ΓΙΑΤΙ???

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΜΟΝΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ Smile ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΝΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΝΩ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ-ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ-

Paramythenia

Paramythenia
Shocked Shocked Shocked Shocked 

Χελπ μι! Τι από τα παρακάτω επιλέγω;
Σερβιέτες εμμηνόρροιας
Σερβιέτες για ελαφριάς έως μέτριας μορφής διαρροές ούρων
Προστατευτικά εσώρουχα για ελαφριάς έως μέτριας μορφής διαρροές ούρων
Προστασία για βαρύτερης μορφής διαρροές ούρων

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Julie κι εγω το μπανακι το θεωρώ άχρηστο,αλλωστε έχω πάρει ενα που προσαρμόζεται στην μπανιέρα,αλλα δυστυχώς όλες οι συρταριερες που εχουν μήκος 70 πόντους εχουν κ αυτο το χαζό μπανακι το οποίο αφαιρείται .

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ επέλεξα το:
Προστατευτικά εσώρουχα για ελαφριάς έως μέτριας μορφής διαρροές ούρων,
μήπως κ μπου στείλουν τα βρακάκια που είπε η Julie προηγουμένως.

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παραμυθενια ή το προτελευταιο ή το τελευταίο υποθέτω... τα παραγγελνεις μεσω ιντερνετ>? εγω εχω τα ΤΕΝΑ sLIP με επανακολλουμενες ταινιες, κατηγορία super 7 στα 8 σταγονίδια (απορροφητικοτητα), 25 τεμαχια

maimou εφόσον αφαιρειται, μια χαρά...δε σου δεσμευει το συρτάρι

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:Shocked Shocked Shocked Shocked 

Χελπ μι! Τι από τα παρακάτω επιλέγω;
Σερβιέτες εμμηνόρροιας
Σερβιέτες για ελαφριάς έως μέτριας μορφής διαρροές ούρων
Προστατευτικά εσώρουχα για ελαφριάς έως μέτριας μορφής διαρροές ούρων
Προστασία για βαρύτερης μορφής διαρροές ούρων
Το δευτερο επέλεξα αλλα μη σε πάρω στο λαιμό μου

Paramythenia

Paramythenia
Μπερδεύτηκα τώρα...scratch 
Έστειλα ένα με το όνομα του άντρα μου δηλώνοντας το πρό-τελευταίο... Μήπως χρειαζόμαστε όμως κάτι πιο ενισχυμένο; Δε γνωρίζω καθόλου... Θα στείλω κι ένα με το δικό μου όνομα αργότερα, αλλά πρώτα πρέπει να καταλήξω στο τι ακριβώς χρειαζόμαστε...

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Paramythenia έγραψε:Μπερδεύτηκα τώρα...scratch 
Έστειλα ένα με το όνομα του άντρα μου δηλώνοντας το πρό-τελευταίο... Μήπως χρειαζόμαστε όμως κάτι πιο ενισχυμένο; Δε γνωρίζω καθόλου... Θα στείλω κι ένα με το δικό μου όνομα αργότερα, αλλά πρώτα πρέπει να καταλήξω στο τι ακριβώς χρειαζόμαστε...
Σωστό!!! Αυτό θα κάνω κ εγώ, θα περιμένω να παρλάβω πρώτα, να δω τι θα στείλουν κ μετα θα δω τι άλλο θα επιλέξω.

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανούλες, τι κάνετε; Εγώ ζεσταίνομαι....
Ποπάκι περαστικά στο αγγελούδι σου.
Τζουλάκι περαστικά σου. Μην πίνεις κοκα-κολα.
Μαϊμού 6 εβδομάδες; Πωπω, θα εισαι η πρώτη που θα γεννήσει! Με το καλό.
Ιφι, μοντέλο!!!
Στην ΤΕΝΑ εχω στείλει εδω και 3 βδομάδες και δε μου στειλαν κατι ακόμα.

Φιλάκια πολλα!

sophia

sophia
Γυρισα!!Αχ ωραια να πινεις καφεδακι διπλα στη θαλασσα εστω κ αν εισαι στο ΜικρολιμανοΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 22 328109 

Julie παιδι μου το παραεκανες ε???(μιλαω εγω που μολις πηρα τηλ στα goody's:nocomment: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 22 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 22 966307 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 22 966307 )

Παω να δω και εγω στο site της tena!Στην αρχη θυμαμαι φορουσα τις τεραστιες μετα τις always night!

To weleda ειναι 2 σε ενα κοριτσια με αρωμα καλεντουλας!Στην αρχη δε με ξετρελανε το αρωμα αλλα αντικειμενικα ειναι τα καλυτερα!Η κρεμα αλλαγης σουπερ!Εγω ακομη Weleda βαζω στην Αλεξ (νομιζω το εγραψα και εχθες).

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις