276 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 Τετ Ιουλ 31, 2013 5:47 am
maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Julie καλοφόρετα τα ρουχαλάκια της μικρής σου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Εγώ την έχω γλιτώσει αυτή τη φάση γιατί της έχει βάλει πάγο ο γιος της....evini7 έγραψε:
Α! Η πεθερουλίτα μου πήρε χθες και ένα νυχτικάκι ή μάλλον νυχτικάρα!
Το XL παρακαλώ!
Περιττό να πω ότι μου είναι σαν σακί..
με κοίταζε το αμόρε αποχαυνωμένο...
Αλλά μιας και το τελευταίο νούμερο την έψησε η πωλήτρια και μου το πήρε.
ioazon έγραψε:sophia,
μεγειά το κοιλικοιτσόνι!
evini7 έγραψε:ααα! Τσιριτρι δεν θέλω τέτοια! Απλά ζορίζεσαι τώρα και σου φαίνονται όλα μαύρα, αλλά ξέρεις κι εσύ ότι δεν είναι έτσι!
Εμένα η μητέρα μου έχει εξαφανιστεί απο όταν ήμουν 3 ετών, οι φίλες μου κάνουν ζωάρα στα νησιά, το αμόρε δουλεύει
15άωρα κτλ κτλ που τα ξέρετε ήδη.
Και λοιπόν? έχω το κορίτσι μου συντροφιά όλη μέρα και σκέφτομαι θετικά μόνο για αυτή!
Όοοολα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!
Εσύ ζεις το θαύμα τώρα, οι άλλοι απλά χάνουν που δεν το ζουν μαζί σου.
Έλα ανέβα κι ό,τι κι όποτε το θες, εμείς εδώ είμαστε.
Ψηφίζω ατμοκαθαριστή!sophia έγραψε:Μεγάλωσε το κοιλουμπινι μεγάλωσε! Όλοι το καταλαβαίνουν πια!
Τσιριτρακι γλυκό μη στεναχωριεσαι! Να σου πω όσο αφορά τους γονείς δε σε καταλαβαίνω? Απόλυτα έχουν κ με εμένα κάποια θέματα οι δικοί μου κ μας έχουν ζαλίσει κυρίως ο πατέρας μου που είναι πολύ φορτικός! Αφού λέω ευτυχώς που είναι μακριά αν τον είχα κάθε μέρα εδώ θα φορούσα το πουκαμισακι ανάποδα! Έσπασαν τόσο τα νεύρα μου που πλακωθηκα με τη μαμα μου.....αυτή την πλήρωσε!
Οι φίλοι είναι ένα άλλο κομμάτι! Κανε και εσυ την κίνηση σου! Μετά τη γεννά θα είναι πιο δύσκολο! Από τη μια θα θες να μοιραστείς τη χαρά σου κ από την άλλη θα κλειστέις μέσα για ένα διάστημα κ οι φίλες σου θα είναι η παρεα σου.
Άσχετο κατέβασάμε τώρα ριλαξ κάθισμα κ καλαθουνα .....όλα καλά άλλα από την καλακόνα δεν βγαίνει το ύφασμα! Τι να κάνω κορίτσια? Μόνο με ατμόκαθαριστη κ σίδερο ή να τη βγάλω στο μπαλκόνι κ να την πλύνω??????
Τι έγινε;sophia έγραψε:Σκατα διαβασα την ανακοινωση του χαμογελου...γιατι ρε γμτ να συμβαινουν τετοια πραγματα!!!!!!!!!
Γεμάτο σκατοειδήσεις αυτές τις μέρεςsophia έγραψε:Χθες αργα βγηκε ανακοινωνση οτι χαθηκαν 2 αδερφακια 4 και 6 ετων σε ενα χωριο στην Ηλεια και σημερα το πρωι βρεθηκαν το ενα διπλα στο αλλο σε αυλακι!Προφανως επεσε το μικρο και το μεγαλυτερο προσπαθησε να το σωσει!
Συγνωμη κοριτσια ειλικρινα αλλα κλαιω!ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης