Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
488 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 488 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ο γιατρός δεν μου δίνει και πολύ θάρρος για να μην πάρω αέρα και τρώω!!!!Είναι λακωνικός...μου λέει καλά τα πας να συνεχίσεις έτσι...Πάντως έχει ανοιξει η όρεξη μου τελευταία για αμαρτωλές γεύσεις και δεν μου αρέσει!!!Το καλό είναι ότι και γω φουσκώνω με πολύ μικρή ποσότητα.

Λοιπόν σας αφήνω να φάω και να ξαπλώσω το κορμί λιγάκι και θα τα πούμε το απόγεμα!!!

Τσιριτράκι μου αν δεν ξαναμπείς ή δεν σε πετύχω να περάσεις όμορφα πολύ να γεμίσεις μπαταρίες και με το καλό να μας ξανάρθεις!!!Σε φιλώ!!!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sophia έγραψε:Το μονο που θελω να δωρισω αυτη τη στιγμη ειναι λιγα "στολιδια".

μιλαμε τρελη αναμονη!Το σοι μου μεσα ...γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

sophia έγραψε:Λοιπον μιλησα "οτι και να μου πειτε πρεπει ή εσεις ή ο συζυγος να ερθετε απο εδω για την παραλαβη του ασκου....."

Μααααααλιστα!!! Δε θα γκρινιαξω δεν κανει ειναι για καλο!!!Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ασκησεις ηρεμιας!!!!

Να αυτα μου κανουν και παω να φαω την πιτσουλα που ειναι ζεστη ζεστη στο φουρνο!

Εγω καταφερα να πιασω γυρω στις 2 παρά, και μου ειπαν να στειλω κουριερ να παει απο κει να παρει το κιτ και να μου το φερει...(θεσ/κη)

tsiritri έγραψε:Εβινάκι μου ναι δε σκάω...εγώ θα το προσπαθήσω και αν γίνει έγινε...άλλωστε κ εγώ με σκόνη μεγάλωσα όπως και ο αδερφός μου, η μαμά μου δεν κατάφερε να κατεβάσει καθόλου γάλα.
Άλλωστε στο δίμηνο θα γυρίσω γραφείο μάλλον οπότε αν τα καταφέρω ήθελα αυτό το δίμηνο έστω να τη θηλάσω.
Βλέποντας και κάνοντας.
Καλά να είναι τα μωρουλίνια και όλα θα τα βρούμε!
Έπρεπε να πάω να πάρω τίποτα τώρα που έχει και εκπτώσεις αλλά που χρόνος....που όρεξη...
Εσείς αλήθεια πως πάτε από ρουχαλάκια?
Σοφία καλή όρεξη!!!!
Πωωωω πωωωω έχω να φάω πίτσα μη σας πω πόσο καιρό!!!!

Αααα και ξανά μανά στο γνωστό θέμα...πόσα κιλά έχετε πάρει?
Εγώ είμαι +6.

Τσιριτρακι Κυριακή φευγεις ε???αχ τι ωραια!!η Σαντορινη ειναι απο τα λιγα νησιά που δεν εχω παει...!!του χρονου λετε να καταφερω να αφησω τα δυο μωρα και να παω ρομαντικες διακοπές με το στεφάνι?????
Οσο για το γαλα, κι εγω με σκονη μεγαλωσα και μια χαρά νταρντάνα εγινα!!! κοιτα, σιγουρα το καλυτερο ειναι το μητρικο, εγω ζοριστηκα πολυ στον Κων/νο μεχρι να βρω γαλα-σκονη να μη μου κανει ρουκετες!!!και κακα τα ψεματα, ο θηλασμος -αν καταφερεις και καθιερωθει- ειναι και "ευκολος". ουτε κουβαλας μαζι ενα εκατομμυριο πραγματα (θερμο, βρασμενο νερο, μπιμπερο σκονες κτλ), ειναι ΠΑΝΤΑ στην καταλληλη θερμοκρασια όπου κι αν εισαι, και δε ψαχνεις πριζες, μπρικια και θερμαντηρες!!!
για τα κιλα....θα πω μόνο ότι την προηγούμενη φορά ημουν +10, δεν τολμησα να ξαναζυγιστώ απο τοτε...αλι και τρισαλι για αυριο που θα ανεβω στη γιατρο και η γιατρος θα με δειρει....!!!

Maimou2009 έγραψε:
maraki_iraklio έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:Εγώ κορίτσια ήμουν σε +10 κ την επόμενη φορά που ζυγιστηκα ήμουν +13 Shocked 
Το είπα στο γιατρο μου λέει "τρως"
Κουραστικα να ασχολούμαι ,οτι θέλει ας γίνει ,μονο οι εξετάσεις να ειναι καλές .παντος δεν μου φαίνεται που τα βάζω δεν ξέρω!
Τσιριτρακι καλα να περάσεις!

Έχεις και 2 εσύ μην ξεχνιόμαστε!!!Οι περισσότερες παίρνουμε 13-15 με ένα μωρό!!!Μια χαρά τα πας!!!

Σοφάκι φάε και για μένα ένα κομμάτι πίτσα που την λατρεύω!!!

Άσχετο...τις τελευταίες μέρες θέλω σαν τρελή να φάω κινέζικο!!!Κάνει λέτε ή να το αποφύγω?
Εγω δεν θα ετρωγα!ουτε σουβλάκι τρώω απ έξω φοβάμαι το τοξοπλασμα !

Μαιμου συμφωνω και εγω...δεδομενου οτι εχεις 2 μωρα, εισαι ΤΕΛΕΙΑ!!! το τοξοπλασμα και εγω το φοβομουν πολυ....αλλα στη δευτερη εγκυμοσυνη την ειδα πιο χαλαρα και το χτυπαω το πιτογυρο μια στο τοσο Razz

ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΘΕΛΩ ΡΥΖΟΓΑΛΟ!!!! :p

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω απο λαχανιασμα καλα το πάω.κ αυτο το γιουτοπαρ με καταρακωνει με τις ταχυπαλμιες.ουφ!

evini7

evini7
Julie, δεν θα το πιστέψεις! Από το πρωί λιγουρεύομαι ρυζόγαλο! έχω μήνες να φάω αλλά μου κόλλησε σήμερα!
τελικά σηκώθηκα από το κρεβάτι, σωριάστηκα στον καναπέ κι έφαγα μια σαλάτα και για επιδόρπιο γιαούρτι με μέλι...
Ασε και το βλέπω να φτιάχνω ρυζόγαλο βραδιάτικα, δεν νομίζω να ξεκολλήσω από την ιδέα.

Κιλα ε? χμ...ειλικρινά δεν έχω ζυγιστεί εδώ και ένα μήνα! Shocked 
Φοβάμαι, όλο λέω, "την άλλη βδομάδα Ευάκι, θα προσέξεις λίγες μέρες και θα ανέβεις στη ζυγαριά", αλλά που??
τελευταία φορά ήμουν συν7,5 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 32 534787 
Ε, θα το χω πιάσει το δεκάρι!

Όσο για την Σαντορίνη, την αποφεύγω καλοκαιρινούς μήνες, αλλά τον Μάιο ή αρχές Ιουνίου είναι απλά ονειρική!!

tsiritri

tsiritri
Μόνο Αύγουστο έχω πάει Σαντορίνη Sad  καμία άλλη εποχή... Sad 
Γενικά ο Αύγουστος είναι η χειρότερη περίοδος διακοπών πιστεύω....
Το καλύτερο μου εμένα είναι να μπορώ να φεύγω λίγο αρχές καλοκαιριού και μετά πάλι αρχές Σεπτεμβρίου αλλά που????
Μακάρι να βόλευε....όποτε το έχω κάνει έχω καταευχαριστηθεί!

Evinaki λες να τα στρογγύλεψες?
Εγώ έχω πάρει τέτοια φοβία με το γιατρό που ζυγίζομαι σχεδόν κάθε μέρα Shocked 
Αλλά τι να το κάνεις?
Όταν τον ρώτησα μέχρι πόσα κιλά μπορώ να πάρω (βλακεία που τον ρώτησα, λες και δεν ήξερα τι θα επακολουθούσε) μου είπε "Δεν υπάρχει μέχρι πόσο, μπορείς να μην πάρεις και καθόλου εκτός από του μωρού? Αυτό είναι το καλύτερο! Όλα τα άλλα είναι περιττά"....

Julie του χρόνου που να το αφήσεις μωρέ το μικρούλι και για πόσες μέρες?
Για του παραχρόνου σε βλέπω σε ρομαντικές διακοπές!
Εκτός κ αν πάτε λίγες μερούλες.
Τις ρουκέτες τις κάνουν μόνο με τη σκόνη?
Με το μητρικό δε βγάζουν????

Είδες Βινάκι μου?
Και που να δεις πως θα περάσει και αυτός ο μήνας!!!!
Και με το καλό θα έρθει το αγοράκι σου, υγιέστατο και θα σας ξετρελάνει!!!! Very Happy 

Μαράκι σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!
Καλή ξεκούραση!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φάγαμε 200 κιλά αμμοβολή στην παραλία και γυρίσαμε στο δωμάτιο! Shocked 

tsiritri,
προσπάθησέ το με το θηλασμό, έχει 1000 καλά!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioazon έγραψε:Φάγαμε 200 κιλά αμμοβολή στην παραλία και γυρίσαμε στο δωμάτιο! Shocked 

tsiritri,
προσπάθησέ το με το θηλασμό, έχει 1000 καλά!
Ετσι την ειχαμε πατήσει στη Νάξο!ειχαμε πάρει κ περιοδικά κ προσπαθουσαμε να διαβάσουμε αλλα που!αμμοβολη κανονική!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είδα πως έχει ρυπές με 76χλμ/ώρα ταχύτητα!!!!
Και άλλες πληρώνουν για peeling! Razz 

tsiritri

tsiritri
Καλά φέτος έχει κάνει ένα καλοκαίρι άλλο πράγμα με αυτούς τους αέρηδες....

Ιοαζον εννοείται ότι θα το προσπαθήσω....αλλά όχι με 18ωρα....αν χρειαστεί τόσο μακάρι να κάνει δουλειά κανένα θήλαστρο να βγάζω να της δίνω....είναι πρακτικά αδύνατον...ειδικά σε συνδιασμό με την κωλοδουλειά! Δεν παίζει να τα καταφέρω...

sophia

sophia
Julie σοβαρά? Μα για αυτό πηρα κ εγώ τηλ για να κανόνισω παραλαβή με κούριερ άλλα δεν.....
Πρέπει να παω από εκεί λέει απαραιτήτως. Πφφφφφφ! Τί να μου πουν αφού ενημερώθηκα κ εχω καταλήξει.
Ελπίζω μετά να τα δεχθούν με κούριερ γιατί μόνο ο πατέρας μπορεί να τα παραδώσει κ ο Κωστικος δε θα θέλει να φύγει καπάκι.

Μη λέτε για κιλά βρε κόρες κ αύριο θα με ζυγίσει κ θα είναι διπλή η μουρμούρα αφού την προηγούμενη φορά δεν τα σημείωσε!
Τες πα καλά μα είναι το μωρουλι κ θα το αντέξω.

Τσιριτρι πότε θα επιστρέψεις στη δουλειά? Με το σαραντισμό?

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Βγάλατε άκρη με την τράπεζα. Αύριο μεθαύριο θα επικοινωνήσω κι εγώ. Julie στην Αθήνα πήρες τηλ;
Εγώ είχα πάει το μεσημεράκι για καφέ με τα αδέρφια μου. Βράζει η Λάρισα.
Παρασκευή βράδυ έρχεται ο αντρούλης μου. Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 32 604962 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 32 604962 
Επιτέλους, έχω ενα μιση μήνα να τον δω. Crying or Very sad 

Popisofia

Popisofia
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ?
ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΙΣΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ...
ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.

sophia

sophia
Ιωάννα ποια είναι η πιό κοντινή στάση του μετρό?
Μετά πας με τα πόδια? Που να πάρω αυτοκίνητο εκεί!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα που φτιάχνω τη βαλίτσα για το μαιευτήριο σκέφτομαι που να ήξερα τα Χριστούγεννα που ειχαμε φτιάξει βαλίτσες για να πάμε στους γονείς μου οτι η επόμενη φορα θα ηταν για να πάω να γέννησω!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evini7 έγραψε:Julie, δεν θα το πιστέψεις! Από το πρωί λιγουρεύομαι ρυζόγαλο! έχω μήνες να φάω αλλά μου κόλλησε σήμερα!
Ασε και το βλέπω να φτιάχνω ρυζόγαλο βραδιάτικα, δεν νομίζω να ξεκολλήσω από την ιδέα.

Εβινάκι μου είδες συνεννοηση??? εισαι και μακρυα ρε γ@μωτο να μου στειλεις ενα μπωλάκι ...με βλεπω και μενα να φτιαχνω βραδιατικα...βασικα, μηπως να φτιαξω τωρα για να φαει και ο μικρος αντί για φαριν λακτε??

tsiritri έγραψε:

Julie του χρόνου που να το αφήσεις μωρέ το μικρούλι και για πόσες μέρες?
Για του παραχρόνου σε βλέπω σε ρομαντικές διακοπές!
Εκτός κ αν πάτε λίγες μερούλες.
Τις ρουκέτες τις κάνουν μόνο με τη σκόνη?
Με το μητρικό δε βγάζουν????
11 μηνών γαιδάρα θα είναι αυτη Razz και 2,5 χρονών ο Κων/νος....κάθε γιαγιά απο ένα παραμάσχαλα και γω φευγιό με τον συζυγο, που απο τότε που τα φτιαξαμε μόνο ζαγοροχώρια ενα τετραήμερο και λονδινο μετά το γάμο πεντε μερες εχουμε πάει (χαλκιδική και θάσος δε μετράνε, ειναι σε αποσταση αναπνοής)...ε,ενα νησακι πρεπει να το χτυπησουμε του χρονου νομιζω.
με το μητρικό πιο σπάνια βγαζουν ρουκετες. ειναι και πιο ελαφρυ και ευπεπτο. εγω άλλαξα περιπου 7 γαλατα μέχρι να καταλήξω στο ΝΑΝ..

sophia έγραψε:Julie σοβαρά? Μα για αυτό πηρα κ εγώ τηλ για να κανόνισω παραλαβή με κούριερ άλλα δεν.....
Πρέπει να παω από εκεί λέει απαραιτήτως. Πφφφφφφ! Τί να μου πουν αφού ενημερώθηκα κ εχω καταλήξει.
Ελπίζω μετά να τα δεχθούν με κούριερ γιατί μόνο ο πατέρας μπορεί να τα παραδώσει κ ο Κωστικος δε θα θέλει να φύγει καπάκι.

ε λογικά επειδη ειμαι εκτος θεσ/κης γι αυτο το δεχονται με κουριερ. ισως στους "ντοπιους" να θελουν να πας απο κει...

maria-lar έγραψε:Γειά σας κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Βγάλατε άκρη με την τράπεζα. Αύριο μεθαύριο θα επικοινωνήσω κι εγώ. Julie στην Αθήνα πήρες τηλ;
Εγώ είχα πάει το μεσημεράκι για καφέ με τα αδέρφια μου. Βράζει η Λάρισα.
Παρασκευή βράδυ έρχεται ο αντρούλης μου. Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 32 604962 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 32 604962 
Επιτέλους, έχω ενα μιση μήνα να τον δω. Crying or Very sad 
Μαράκι όχι. Θεσ/κη πηρα τηλ!!! Καλως να τον δεχτεις τον αντρούλη σου Smile

Popisofia έγραψε:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ?
ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΙΣΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ...
ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.

ΕΕΕΕΕΕΕ Ποπάκι σε λίγο γεννάς ...αυτή η στιγμή πρέπει να είναι σύντομα Razz χαχαχα

ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΠΛΥΜΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΑΘΟΥΝΕΣ, ΚΑΘ.ΑΥΤ/ΤΟΥ, ΡΙΛΑΞ ΚΤΛ Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 32 654316 Θα πεταχτώ σε μια μοδίστρα να δω αν μπορεί να μου κάνει ένα καλυμμα καλαθούνας ροζ. τουλαχιστον η καλαθουνα να ειναι κοριτσιστικη ρε γ@μωτο, που τα χω όλα μπλε.... Razz

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το καλυμα που εχει η καλαθουνα γυρω γυρω να το πλύνω ή θα μπει λέτε κ δεν θα μπορω να το βάλω;

Paramythenia

Paramythenia
Μαϊμού μου εγώ το έπλυνα στο πλυντήριο.

Τσιριτράκι μου!I love you 
Ετοιμάζεσαι για διακοπούλες ε; Άντε να φύγετε με τον αντρούλη σου να είστε τα 2 σας, εεε τα 3 σας και να ξεκουραστείτε!

Εβινάκι απόλαυσε την ξεκούραση κορίτσι μου, άπλωσε την κορμάρα σου στο κρεβάτι, στον καναπέ, στην καρέκλα, δώστου να καταλάβει!Very Happy 

Σοφάκι αύριο θα δείτε το μικρό ταλιμπανάκι σας ε; Με το καλό!

Μαράκι κρητικό ευχαριστώ για το βίντεο, θα το δω με τον αντρούλη το βράδυ, να ενημερωθούμε, αν και αν είναι να πληρώσουμε τα κέρατα μας για να τα στείλουμε μάλλον μας βλέπω να εγκαταλείπουμε την ιδέα! Δωρεά είπαμε να κάνουμε!

Μαράκι λαρισαίο με το καλό να υποδεχτείς τον αντρούλη σου! Ενάμιση μήνα ε; Πολύ μεγάλο διάστημα. Και όλο αυτό τον καιρό μένεις μόνη σου;

Βινάκι πάμε μαζί λες ε; Ε μα, με έχουν μπερδέψει αυτοί οι γιατροί!!! Είμαι στην 31η ή στην 32η τελικά, ούτε που ξέρω!

Julaki, Ifi φιλάκια πολλά κουκλίτσες μου!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 9 - Σελίδα 32 417472 

Λέω σιγά σιγά να σιδερώσω και τα υπόλοιπα φορμάκια, αύριο να βάλω και σεντονάκια, σελτεδάκια, πάνες κλπ να τελειώνω...

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλησπέρα!!!
Βρε κορίτσια να μην ήμασταν κοντά?
Μου έστειλε η πεθερά 4 μπολ δημητριακών ζεστό ριζόγαλο πριν μισή ώρα!!!

Παραμυθένια μου και 100 ευρώ να σου πιάσει η κούριερ που δεν παίζει...αξίζει τον κόπο αν είναι να σωθεί έστω και ένας άνθρωπος...εδώ θα δώσουμε ένα σορό λεφτά σε άλλες βλακείες...μην το σκέφτεσαι καν!!!Αν κάναμε όλη μας δωρεά θα σώζονταν χιλιάδες άνθρωποι!!!
Έχοντας χάσει την μαμά μου μόλις στα 38 της από Λευχαιμία είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη με το θέμα!!!

Paramythenia

Paramythenia
Μωρέ τα 100 ευρώ πες τα δίνουμε αλλά να πληρώσω ταξί να τα πάει από Ζάκυνθο - Αθήνα δεν παίζει!
Μαράκι μου λυπάμαι για τη μαμάκα σου...Crying or Very sad 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Paramythenia έγραψε:Μωρέ τα 100 ευρώ πες τα δίνουμε αλλά να πληρώσω ταξί να τα πάει από Ζάκυνθο - Αθήνα δεν παίζει!
Μαράκι μου λυπάμαι για τη μαμάκα σου...Crying or Very sad 

Ευχαριστώ γλυκιά μου!!!Γιατί καλέ να πληρώσεις ταξί?Αφού θα αναλάβει η κούριερ την μεταφορα.

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Παραμυθένια μου, μένω με τη μανούλα μου και τα αδέρφια μου. Δε θα την πάλευα μόνη μου.
Μαράκι λυπάμαι πολύ για τη μαμά σου. Έχασα κι εγώ τον μπαμπούλη μου πριν 11 χρόνια σχεδόν στα 45 του και του είχα τρελή αδυναμία.

Paramythenia

Paramythenia
Κι αν γεννήσω ΣΚ; Πού θα βρω κούριερ; Ε ρε κάτι απορίες που έχω!!!

Μαράκι λαρισαίο μου και εσύ είχες απώλεια; Crying or Very sad 

Κοριτσάκια τελείωσα το σίδερο!!! Έβαλα κι ένα ακόμη πλυντήριο -να δω πότε θα το σιδερώσωLaughing - και μου έμειναν μόνο 2 ζευγάρια σεντόνια και μια κουβερτούλα να πλύνω. Αυτά που σιδέρωσα θα τα βάλω ανά είδος και νούμερα σε σακουλίτσες που κλείνουν και θα περιμένουν τη μικρούλα!!!
Πρώτη φορά σιδερώνω με τόση ευχαρίστηση -καλά για τη συγκίνηση δεν το συζητώ... Αν ήταν τα δικά μας ρούχα θα τα άφηνα για τη γυναίκα! Laughing 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Μαράκι μου γλυκό σε ευχαριστώ και λυπάμαι πολύ για τον μπαμπάκα σου...και γω της είχα τρελή αδυναμία. Είμασταν σαν αδερφές!Πάντα μου λείπει και πονάω αλλά κάτι τέτοιες φάσεις την σκέφτομαι και μου λείπει παραπάνω!!!
Τεσπά ας μην πέφτουμε...έχουμε ευχάριστα μπροστά μας και αυτά πρέπει να σκεφτόμαστε!!!

Παραμυθένια μου και τα Σάββατα είναι ανοιχτά οι κούριερ μόνο αν γεννήσεις Κυριακή θα έχεις πρόβλημα νομίζω.

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maimou2009 έγραψε:Το καλυμα που εχει η καλαθουνα γυρω γυρω να το πλύνω ή θα μπει λέτε κ δεν θα μπορω να το βάλω;
εγω μαιμου τα επλυνα ολα στο πλυντηριο σε ελαφρυ προγραμμα και είναι όλα κομπλε!! παρεπιπτοντως πουθενα δεν πουλάνε κάλυμμα καλαθουνας ετοιμο, και η μοδιστρα για να σου φτιαξει καινουριο κάλυμμα, κοστιζει όσο να αγοράσεις καινουρια καλαθουνα...μαζί με το καλάθι!!!
ελεος??μαλλον θα μεινει με την μπλε η μπεμπα!!!

maraki_iraklio έγραψε:Καλησπέρα!!!
Βρε κορίτσια να μην ήμασταν κοντά?
Μου έστειλε η πεθερά 4 μπολ δημητριακών ζεστό ριζόγαλο πριν μισή ώρα!!!

Παραμυθένια μου και 100 ευρώ να σου πιάσει η κούριερ που δεν παίζει...αξίζει τον κόπο αν είναι να σωθεί έστω και ένας άνθρωπος...εδώ θα δώσουμε ένα σορό λεφτά σε άλλες βλακείες...μην το σκέφτεσαι καν!!!Αν κάναμε όλη μας δωρεά θα σώζονταν χιλιάδες άνθρωποι!!!
Έχοντας χάσει την μαμά μου μόλις στα 38 της από Λευχαιμία είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη με το θέμα!!!
μαρακι μου τελικά εγω, η παραμυθενια και η πεθερα σου εκπεμπουμε στο ιδιο μηκος κυματος!!!χαχαχαχα μπραβο την πεθερουλα!!εγω μολις γυρισα απο αγορά με τον μικρό, και ετοιμαζω το τραπεζι για να φαμε τωρα που θα ερθει ο αντρας..ακυρο το ρυζογαλο για σημερα λοιπον Sad
Λυπάμαι πολύ για την μητέρα σου, και γω εχασα τον μπαμπα μου πριν 10 χρόνια σε ηλικία 46 ετών... Crying or Very sad 

maria-lar έγραψε:Παραμυθένια μου, μένω με τη μανούλα μου και τα αδέρφια μου. Δε θα την πάλευα μόνη μου.
Μαράκι λυπάμαι πολύ για τη μαμά σου. Έχασα κι εγώ τον μπαμπούλη μου πριν 11 χρόνια σχεδόν στα 45 του και του είχα τρελή αδυναμία.
Μαράκι λαρισαίικο, σε καταλαβαινω απόλυτα...!!!λυπάμαι πολυ για την απώλεια σου!! τελοσπάντων, βάρυνε λίγο το κλιμα ε??? Smile ελα να σκεφτόμαστε τα μπουμπουκάκια που έρχονται συντομαααααααααααααα

Popisofia

Popisofia
JULIE85 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΩ?
ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΗΤ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ 1.5 ΜΗΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ Κ ΑΔΙΚΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ... ΜΗ ΜΕ ΒΡΙΣΕΤΕ....
ΠΑΛΙ ΒΓΗΚΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΝΟΣ ΔΕΞΙΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ Κ ΕΠΙΜΟΝΑ ΟΠΩΣ ΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ... ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις