951 Απ: Το σαλονι μας #5 Πεμ Αυγ 08, 2013 6:31 am
trilly
Πρωταγωνιστής!!
ρε θα με πεθανετε λεμε. ποπ κορν και πατατακια με σοκολατα??? πως το συνδυαζετε αυτο τωρα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Άψογα!!trilly έγραψε: ρε θα με πεθανετε λεμε. ποπ κορν και πατατακια με σοκολατα??? πως το συνδυαζετε αυτο τωρα?
Ναι μωρε σιγα και εσυ. Που να δεις να εισαι και σουρωμενη 7 το πρωι τι συνδιαζεις.trilly έγραψε: ρε θα με πεθανετε λεμε. ποπ κορν και πατατακια με σοκολατα??? πως το συνδυαζετε αυτο τωρα?
ede έγραψε:Ναι μωρε σιγα και εσυ. Που να δεις να εισαι και σουρωμενη 7 το πρωι τι συνδιαζεις.trilly έγραψε: ρε θα με πεθανετε λεμε. ποπ κορν και πατατακια με σοκολατα??? πως το συνδυαζετε αυτο τωρα?
μωρε εχω συνδιασει εγω τα κερασακι με το ποτο τα μαρασκινο με μαγιονεζα και φετα......Μουρλια ηταν.trilly έγραψε:τι? καμια πιτσα ή πιτογυρο?ede έγραψε:Ναι μωρε σιγα και εσυ. Που να δεις να εισαι και σουρωμενη 7 το πρωι τι συνδιαζεις.trilly έγραψε: ρε θα με πεθανετε λεμε. ποπ κορν και πατατακια με σοκολατα??? πως το συνδυαζετε αυτο τωρα?
αααα καλα! εσυ δεν πιανεσαι!ede έγραψε:μωρε εχω συνδιασει εγω τα κερασακι με το ποτο τα μαρασκινο με μαγιονεζα και φετα......Μουρλια ηταν.trilly έγραψε:τι? καμια πιτσα ή πιτογυρο?ede έγραψε:Ναι μωρε σιγα και εσυ. Που να δεις να εισαι και σουρωμενη 7 το πρωι τι συνδιαζεις.trilly έγραψε: ρε θα με πεθανετε λεμε. ποπ κορν και πατατακια με σοκολατα??? πως το συνδυαζετε αυτο τωρα?
αληθινο ειναι?ede έγραψε:Ωραια γελασαμε και σημερα.
Μιλαμε για ζωντοβολο οχι αστεια.
τοτε μακαρι να την φωτισει ο Θεος...esprit έγραψε:Τα τρολ διατηρούν την ψυχραιμία τους και συνεχίζουν να προκαλούν τους υπόλοιπους μέχρι να τους κάνουν να εκραγούν απο τα νεύρα τους. Τα ίδια τα τρολ όμως δεν έχουν εκρήξεις θυμού καθώς όλο αυτό που κάνουν το θεωρούν αστείο και το καταδιασκεδάζουν. Οπότε όχι η συγκεκριμένη δεν είναι τρολ. Αλλιώς δεν θα έφτανε σε σημείο να βρίζει όταν πια ένιωσε οτι "στριμώχτηκε" σε μια γωνιά.
Μπα καμια σχεση. η κοπελα δεν ειπε απο την αρχη τι συμβαινει μια λλη ''την καρφωσε'' και πηγε αλλου η κουβεντα. αν εχετε αμφιβολιες κοιταξτε τα προηγουμενα θεματα και ποστ του καθε ενα και ειναι ευκολο να καταλαβεις αν ειναι τρολ . Τρολ δεν ηταν με τιποτα. Απλα δεν ξερει που παν τα 4.esprit έγραψε:Τα τρολ διατηρούν την ψυχραιμία τους και συνεχίζουν να προκαλούν τους υπόλοιπους μέχρι να τους κάνουν να εκραγούν απο τα νεύρα τους. Τα ίδια τα τρολ όμως δεν έχουν εκρήξεις θυμού καθώς όλο αυτό που κάνουν το θεωρούν αστείο και το καταδιασκεδάζουν. Οπότε όχι η συγκεκριμένη δεν είναι τρολ. Αλλιώς δεν θα έφτανε σε σημείο να βρίζει όταν πια ένιωσε οτι "στριμώχτηκε" σε μια γωνιά.
αυτο δεν με εντυπωσιαζει πλεον καθολου. Εδω μεσα τουλαχιστον το εχω διαβασει απειρες φορε και απο μεγαλυτερες γυναικες. που οχι μονο δεν εχουν δουλεια αλλα μενουν σε πεθερικα'μαμαδες αλλα θελουν ενα παιδι σωνει και ντε.giorgiap έγραψε:Κρίμα τότε , γιατί είναι και μικρούλα από όσο λέει στο προφίλ της και δεν έχει συναίσθηση των δυσκολιών που θα πρέπει να αντιμετωπίσει. Το να λες 'κάνω το παιδί και για να το μεγαλώσω έχει ο θεός' δυστυχώς δεν αρκεί...
εγω γιατι δεν το βρησκω αυτο;;που ειναι;ede έγραψε:Αυτος ο Χαρτης ειναι εγγυηση λεμε. με δειχνει να μενω στην Ομονοια οπου απεχω γυρω στα 25 χιλιομετρα αλλα την καλυτερη τοποθεσια την βγαζεισ την καττυ. .............Βουλγαρια
Αράτου στο Αίγιοαγαπη 25 έγραψε:Κορίτσια κοίταξτε λίγο και για μένα!
δΗΛΑΔΗ η καττυ περνει απο Βουλαγαρια ενω μενει Αττικη? Ετσι το ειδα. ειδα ξαφνικα μια στη Βουλγαρια. λεω ποια ειναι αυτη και βλεπω την καττυ Μετα ψαχνω μανιωδως εμενα στην περιοχη μου αφαντη. Πως με βρηκα στην ομονοια μαζι με τα πρεζακια δεν ξερω.esprit έγραψε:Ο χάρτης δεν δείχνει την ακριβη τοποθεσία του κάθε μέλους! Δεν είναι gps
Δείχνει από που παίρνει σήμα η IP του καθενός.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης