976 Απ: Το σαλονι μας #5 Πεμ Αυγ 08, 2013 11:40 am
αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Ε ενταξει τι αιγιο τι πρεβεζα που μένω το ίδιο ειναι!Alexanda11 έγραψε:Αράτου στο Αίγιοαγαπη 25 έγραψε:Κορίτσια κοίταξτε λίγο και για μένα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Ε ενταξει τι αιγιο τι πρεβεζα που μένω το ίδιο ειναι!Alexanda11 έγραψε:Αράτου στο Αίγιοαγαπη 25 έγραψε:Κορίτσια κοίταξτε λίγο και για μένα!
που καλε? Στην φτερη?Alexanda11 έγραψε:Αράτου στο Αίγιοαγαπη 25 έγραψε:Κορίτσια κοίταξτε λίγο και για μένα!
Ενα τσιγαρο δρομος.αγαπη 25 έγραψε:Ε ενταξει τι αιγιο τι πρεβεζα που μένω το ίδιο ειναι!Alexanda11 έγραψε:Αράτου στο Αίγιοαγαπη 25 έγραψε:Κορίτσια κοίταξτε λίγο και για μένα!
Ναι μαρη!!ede έγραψε:που καλε? Στην φτερη?Alexanda11 έγραψε:Αράτου στο Αίγιοαγαπη 25 έγραψε:Κορίτσια κοίταξτε λίγο και για μένα!
Α, δεν ξέρω, τόσες λεπτομέρειες δεν δείχνει!ede έγραψε:που καλε? Στην φτερη?Alexanda11 έγραψε:Αράτου στο Αίγιοαγαπη 25 έγραψε:Κορίτσια κοίταξτε λίγο και για μένα!
Ναι αυτο ξαναπεστο!ασχετο αλλα η πρεβεζα τον χειμώνα ειναι χαλια!!ede έγραψε:Ενα τσιγαρο δρομος.αγαπη 25 έγραψε:Ε ενταξει τι αιγιο τι πρεβεζα που μένω το ίδιο ειναι!Alexanda11 έγραψε:Αράτου στο Αίγιοαγαπη 25 έγραψε:Κορίτσια κοίταξτε λίγο και για μένα!
Ε, περνάει Ρίο-Αντίρριο, πάει Πάτρα, και πιάνει τελικά στο Αίγιο η IP σουαγαπη 25 έγραψε:Ε ενταξει τι αιγιο τι πρεβεζα που μένω το ίδιο ειναι!Alexanda11 έγραψε:Αράτου στο Αίγιοαγαπη 25 έγραψε:Κορίτσια κοίταξτε λίγο και για μένα!
Αλήθεια για πες!!στανταρ θα τους ξέρω μια οικογένεια είμαστε εμείς εδω!!Alexanda11 έγραψε:Ε, περνάει Ρίο-Αντίρριο, πάει Πάτρα, και πιάνει τελικά στο Αίγιο η IP σουαγαπη 25 έγραψε:Ε ενταξει τι αιγιο τι πρεβεζα που μένω το ίδιο ειναι!Alexanda11 έγραψε:Αράτου στο Αίγιοαγαπη 25 έγραψε:Κορίτσια κοίταξτε λίγο και για μένα!
Καλά είσαι, καλά
Πρέβεζα ε; Ωραία η Πρέβεζα! Έχω γνωστούς εκεί.
καλε απο θεσσαλονικη πρεπει να ειναι η καττυ.ede έγραψε:δΗΛΑΔΗ η καττυ περνει απο Βουλαγαρια ενω μενει Αττικη? Ετσι το ειδα. ειδα ξαφνικα μια στη Βουλγαρια. λεω ποια ειναι αυτη και βλεπω την καττυ Μετα ψαχνω μανιωδως εμενα στην περιοχη μου αφαντη. Πως με βρηκα στην ομονοια μαζι με τα πρεζακια δεν ξερω.esprit έγραψε:Ο χάρτης δεν δείχνει την ακριβη τοποθεσία του κάθε μέλους! Δεν είναι gps
Δείχνει από που παίρνει σήμα η IP του καθενός.
ε και? τι ψυχανεμ΄ζεται το σημα απο που εισαι? Εδω μένει ομως η γυανικα. Δεν ξερω αν πηγε για διακοπες και την βγαζει εκει.demaki88 έγραψε:καλε απο θεσσαλονικη πρεπει να ειναι η καττυ.ede έγραψε:δΗΛΑΔΗ η καττυ περνει απο Βουλαγαρια ενω μενει Αττικη? Ετσι το ειδα. ειδα ξαφνικα μια στη Βουλγαρια. λεω ποια ειναι αυτη και βλεπω την καττυ Μετα ψαχνω μανιωδως εμενα στην περιοχη μου αφαντη. Πως με βρηκα στην ομονοια μαζι με τα πρεζακια δεν ξερω.esprit έγραψε:Ο χάρτης δεν δείχνει την ακριβη τοποθεσία του κάθε μέλους! Δεν είναι gps
Τους Σταμουλάκηδες (του Βαγγέλη του στρατιωτικού, όχι αυτούς με το γραφείο τελετών ), τον Τσόκα με το τυπογραφείο, τον Αρβανίτη με τα τυριά, τον Αθανασόπουλο τον Σπύρο με την γυναίκα του την Κατερίνα τη φιλόλογο.αγαπη 25 έγραψε:
Αλήθεια για πες!!στανταρ θα τους ξέρω μια οικογένεια είμαστε εμείς εδω!!
α νομιζα οτι εκει μενει.εμενα με βγαζει βολο και ειμαι 5 χιλιομετρα απο τον βολο.ede έγραψε:ε και? τι ψυχανεμ΄ζεται το σημα απο που εισαι? Εδω μένει ομως η γυανικα. Δεν ξερω αν πηγε για διακοπες και την βγαζει εκει.demaki88 έγραψε:καλε απο θεσσαλονικη πρεπει να ειναι η καττυ.ede έγραψε:δΗΛΑΔΗ η καττυ περνει απο Βουλαγαρια ενω μενει Αττικη? Ετσι το ειδα. ειδα ξαφνικα μια στη Βουλγαρια. λεω ποια ειναι αυτη και βλεπω την καττυ Μετα ψαχνω μανιωδως εμενα στην περιοχη μου αφαντη. Πως με βρηκα στην ομονοια μαζι με τα πρεζακια δεν ξερω.esprit έγραψε:Ο χάρτης δεν δείχνει την ακριβη τοποθεσία του κάθε μέλους! Δεν είναι gps
Μόνο τον τσοκα! ειναι που τους ξέρω όλους! έχεις έρθει ποτε πρεβεζα!Alexanda11 έγραψε:Τους Σταμουλάκηδες (του Βαγγέλη του στρατιωτικού, όχι αυτούς με το γραφείο τελετών ), τον Τσόκα με το τυπογραφείο, τον Αρβανίτη με τα τυριά, τον Αθανασόπουλο τον Σπύρο με την γυναίκα του την Κατερίνα τη φιλόλογο.αγαπη 25 έγραψε:
Αλήθεια για πες!!στανταρ θα τους ξέρω μια οικογένεια είμαστε εμείς εδω!!
Ποιους ξέρεις, λέγεεεεε
Μια χαρά είσαι! Αφού δεν σε βγάζει Λάρισα ή Κατερίνη, να λες κι ευχαριστώ!demaki88 έγραψε:εμενα με βγαζει βολο και ειμαι 5 χιλιομετρα απο τον βολο.
Αμέεεεε! Πολλές φορές! Είναι η μαμά μου από Θεσπρωτία, και ο μπαμπάς μου από Γιάννενα, και έχουμε "σόγια" εκεί, και όποτε πάμε πάνω, πάντα κάνουμε μια στάση και Πρέβεζα!αγαπη 25 έγραψε:
Μόνο τον τσοκα! ειναι που τους ξέρω όλους! έχεις έρθει ποτε πρεβεζα!
εκει που λεει ''ολα τα μελη μας'' Πατας ΄΄Δες ολη την λιστα '' και βγαζει ενα χαρτη εκει βλεπεις που ειναι το καθε μελος...................α@@@@α μαντολες.nanakaboubou έγραψε:poy το βλεπετε καλε αυτο???
μπραβο μου το σαινι μου επεσε το σιδερο 3 φορα...ede έγραψε:εκει που λεει ''ολα τα μελη μας'' Πατας ΄΄Δες ολη την λιστα '' και βγαζει ενα χαρτη εκει βλεπεις που ειναι το καθε μελος...................α@@@@α μαντολες.nanakaboubou έγραψε:poy το βλεπετε καλε αυτο???
καταλαβε οτι εισαι περιεργη για αυτο φαινεται. Το πρασινο μαρη ειναι επισκεπτης το μπλε μελος.nanakaboubou έγραψε:μπραβο μου το σαινι μου επεσε το σιδερο 3 φορα...ede έγραψε:εκει που λεει ''ολα τα μελη μας'' Πατας ΄΄Δες ολη την λιστα '' και βγαζει ενα χαρτη εκει βλεπεις που ειναι το καθε μελος...................α@@@@α μαντολες.nanakaboubou έγραψε:poy το βλεπετε καλε αυτο???
παει.. τετελεστε...
ελεος ρ πουστη μου με τη γκινια μου ολα στραβα και αναποδα πανε..
εμενα μου λεει επισκεπτης δεν μου λεει ονοματα
Kαλο μπανιο ιουλιανα .iouliana έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!!
τελειωσα το φαγητακι (χοιρινο με μπιζελια) και παω να κολυμπησω!!
Εμένα με βγαζει 28χμ ανατολικότεραede έγραψε:εκει που λεει ''ολα τα μελη μας'' Πατας ΄΄Δες ολη την λιστα '' και βγαζει ενα χαρτη εκει βλεπεις που ειναι το καθε μελος...................α@@@@α μαντολες.nanakaboubou έγραψε:poy το βλεπετε καλε αυτο???
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης