1 To ''cafe'' μας Παρ Αυγ 09, 2013 3:21 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
Το σαλόνι τέλος. Ειναι για τον χειμώνα. Τώρα πίνουμε καφεδάκι. Καλή διαμονή.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
επειδη τον εχω κοψει λογω του τσιγαρου να πιω μια γρανιτα................Εν τω μεταξυ απο τις γρανιτες θα παθω τιποτα ειμαι σιγουρηtoxotina έγραψε:Ολο καφεδωνομαστε που λεει κ η γιαγια μου.θελω κ εγω να βγω γ καφεδάκι αλλα δε το κοβω.ολη μερα δουλεια κ ενα σωρο τρεχαματα.πιειτε εσεις εναν στην υγεια μ βρε κοριτσια
εγω ede οταν ήμουν έγκυος και είχα κόψει το κάπνισμα έπινα ολο φρεντοτσινο.ηταν το μονο που μπορούσα να πιω χωρίς να θέλω να καπνισω.ede έγραψε:επειδη τον εχω κοψει λογω του τσιγαρου να πιω μια γρανιτα................Εν τω μεταξυ απο τις γρανιτες θα παθω τιποτα ειμαι σιγουρηtoxotina έγραψε:Ολο καφεδωνομαστε που λεει κ η γιαγια μου.θελω κ εγω να βγω γ καφεδάκι αλλα δε το κοβω.ολη μερα δουλεια κ ενα σωρο τρεχαματα.πιειτε εσεις εναν στην υγεια μ βρε κοριτσια
Στις εγκυμοσυνες καπνιζα Ενταξει 4-5 τσιαγαρα αλλα μην χρυσωνουμε το χαπι ,......τσιγαρο ειναι. Μονο στους τελευταιους 3 μηνες το εκοβα που οι τυψεις παραηταν μεγαλες. Τωρα να πω την αληθεια επειδη με παρακολουθει ο μεγαλος και οποτε με βλεπει να καπνιζω μου κλαει και λεει ''δεν θεεεεεελωωωωωω να πεθανειςςςςςς'' και εχω χεστει απανω μου ειμαι πιο αποφασισμενη.Dori έγραψε:εγω ede οταν ήμουν έγκυος και είχα κόψει το κάπνισμα έπινα ολο φρεντοτσινο.ηταν το μονο που μπορούσα να πιω χωρίς να θέλω να καπνισω.ede έγραψε:επειδη τον εχω κοψει λογω του τσιγαρου να πιω μια γρανιτα................Εν τω μεταξυ απο τις γρανιτες θα παθω τιποτα ειμαι σιγουρηtoxotina έγραψε:Ολο καφεδωνομαστε που λεει κ η γιαγια μου.θελω κ εγω να βγω γ καφεδάκι αλλα δε το κοβω.ολη μερα δουλεια κ ενα σωρο τρεχαματα.πιειτε εσεις εναν στην υγεια μ βρε κοριτσια
Για ενα τσιγαρο μιλαμε μανα μου? Ουτε θα το συζητούσα. 1 πακέτο .....1 και μισό...... Ενταξει ειμαι απαραδεκτη το ξερω. και φαντασου οτι εκανα και πρωταθλητισμο καποτε ........σκ@τ@ στα μούτρα μου.trilly έγραψε:εγω κανω ενα τσιγαρο την ημερα κατα προτιμηση τοβραδακι στο μπαλκονι, και αν. αμα βγω θα κανω κανα 2. αλλα δεν θελω να το κοψω εστω αυτο το λιγο. οι γιατροι λενε οτι και ενα τσιγαρο βλαπτει, αλλα εμενα μαρεσει ρε κοριτσια. στην εγκυμοσυνη δεν καπνισα καθολου ουτε και οταν θηλασα. ενα μνα μετα που αποθηλασα το ξαναρχισα συνειδητα. βλακεια ή οχι εγω αυτο το ενα τσιγαρο το απολαμβανω!
εσυ εντε ποσα κανεις?
Τωρα το ειδα αυτο! Στα τσεχικα ειναιtrilly έγραψε:...ρε νενα σε ποια γλωσσα το εγραψες το μερος που μενεις??? α χαχαχα!!!
...
Ετσι ειναι τέλεια. Εγω αν βγω για βράδυ ...για μπουζούκια δηλαδή .....εεεεε αστα να πανε.Nena έγραψε:Εγώ ειμαι social smoker. Συνηθως παιρνω πακετο Πεμπτη απογευμα-βραδυ που βγαινουμε, καθιερωμένο. Την Πεμπτη μπορω να καπνισω μεχρι και 7 τσιγαρα - και να φανταστειτε οτι βγαινουμε για χορο, οποτε δεν καθομαστε ολη την ωρα στα τραπεζακια. Αλλά εχει τυχει να εχω καπνισει και το μισο πακετο, ειδικα αν το αργησυμε λίγο.
Όλη την υπόλοιπη βδομάδα ειναι ζητημα αν τελειωνει το πακέτο, στο σπιτι δεν κάνω ουτε το πρωι με τον καφε, ουτε μετα το φαγητο, ουτε το βραδυ. Σπανίως θα κανω 1-2 αν ερθει καμια φιλη μου για καφε. Συνηθως μενω με 3-4 τσιγάρα μεχρι την επομενη Πεμπτη, τα οποια μου τα κάνει τρακα η μανα μου
Στα μπουζουκια κι εγω θα μπορουσα να καπνισω όλο το πακετο. Από τη βαρεμάρα βασικα.ede έγραψε:Ετσι ειναι τέλεια. Εγω αν βγω για βράδυ ...για μπουζούκια δηλαδή .....εεεεε αστα να πανε.Nena έγραψε:Εγώ ειμαι social smoker. Συνηθως παιρνω πακετο Πεμπτη απογευμα-βραδυ που βγαινουμε, καθιερωμένο. Την Πεμπτη μπορω να καπνισω μεχρι και 7 τσιγαρα - και να φανταστειτε οτι βγαινουμε για χορο, οποτε δεν καθομαστε ολη την ωρα στα τραπεζακια. Αλλά εχει τυχει να εχω καπνισει και το μισο πακετο, ειδικα αν το αργησυμε λίγο.
Όλη την υπόλοιπη βδομάδα ειναι ζητημα αν τελειωνει το πακέτο, στο σπιτι δεν κάνω ουτε το πρωι με τον καφε, ουτε μετα το φαγητο, ουτε το βραδυ. Σπανίως θα κανω 1-2 αν ερθει καμια φιλη μου για καφε. Συνηθως μενω με 3-4 τσιγάρα μεχρι την επομενη Πεμπτη, τα οποια μου τα κάνει τρακα η μανα μου
Yo !! mhtsaina! Εφυγε η προηγουμενη ενοικιαστρια...
Τα διάβασα, τα διάβασα τα ευχάριστα λιλλυ μου και χάρηκα πολύ! Άντε με το καλό μα το χαρείτε τώρα και καλή μετακόμιση!Lillybell έγραψε:Yo !! mhtsaina! Εφυγε η προηγουμενη ενοικιαστρια...
Μας εσκασε, αλλαααα μαζεψε τα μπογαλακια της και εφυγε..οχι τιποτε αλλο, αλλα με γλυτωσε απο το να ψαχνω αλλο σπιτι.. ΟΥΦ!: lol:
Μιλαμε για πρωιμες μορφες καρκινου ede οσο κι αν αυτο μας ενοχλει..Ο HPV δεν ειναι απλο παιχνιδακι και μου τη δινει πολυ που διαβαζω "ε και τι εγινε μωρε;; Το 80% των ανθρωπων τον εχουν!"...ede έγραψε:λιλι ειδα την απαντηση σου στο θεμα με το hpv και σοκαρίστηκα.Ηξερα οτι πρεπει να κανει θεραπεια αμεσα αλλα δεν ήξερα την εξέλιξη της. Εχω μεινει αφωνη οχι γιατι δεν το γνωριζει καποια απο εμας αλλα δεν το γνωρίζει μια κοπελα η οποια πάσχει απο αυτό που θεωρητικα το εχει ψάξει απο 10 πλευρες αλλα περισσοτερο αν υπαρχει γιατρος που λεει κανε ελυθερα παιδι γιατι στα 30 θα στα αφαιρεσω.
ο χαρτης κοιμαται με τα τσαρρουχια. Ακομα στην <ομονοια με βγαζει .
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης