726 Απ: To ''cafe'' μας Τετ Σεπ 04, 2013 12:08 pm
ede
Πρωταγωνιστής!!
οχι σκατοπουλα μας εχετε χεσει αυτοκινητα, μαρμαρα και ασπρορουχα. Εισαι και εσυ στην ομαδα που τα αμολαει ανεξελεκτα?peristeraki έγραψε:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
οχι σκατοπουλα μας εχετε χεσει αυτοκινητα, μαρμαρα και ασπρορουχα. Εισαι και εσυ στην ομαδα που τα αμολαει ανεξελεκτα?peristeraki έγραψε:
Παντως ede θεωρειται μεγαααλη τυχη, λεει, να σε χεσει περιστερι!Κλωτσας την τυχη σου!ede έγραψε:οχι σκατοπουλα μας εχετε χεσει αυτοκινητα, μαρμαρα και ασπρορουχα. Εισαι και εσυ στην ομαδα που τα αμολαει ανεξελεκτα?peristeraki έγραψε:
μπορει να μην σκαμπαζεις απο ιατρικα αλλα εγινες ο ανθρωπος μου! ας ειναι!Lillybell έγραψε:Παντως ede θεωρειται μεγαααλη τυχη, λεει, να σε χεσει περιστερι!Κλωτσας την τυχη σου!ede έγραψε:οχι σκατοπουλα μας εχετε χεσει αυτοκινητα, μαρμαρα και ασπρορουχα. Εισαι και εσυ στην ομαδα που τα αμολαει ανεξελεκτα?peristeraki έγραψε:
Κι εσυ το πουλι μου!!!peristeraki έγραψε:μπορει να μην σκαμπαζεις απο ιατρικα αλλα εγινες ο ανθρωπος μου! ας ειναι!Lillybell έγραψε:Παντως ede θεωρειται μεγαααλη τυχη, λεει, να σε χεσει περιστερι!Κλωτσας την τυχη σου!ede έγραψε:οχι σκατοπουλα μας εχετε χεσει αυτοκινητα, μαρμαρα και ασπρορουχα. Εισαι και εσυ στην ομαδα που τα αμολαει ανεξελεκτα?peristeraki έγραψε:
ωραια να σου τα στειλω να χεζουν εσενα πρωι μεσημερι βραδυ. Λοιπον μια μερα ειχα πρακαρει το αυτοκινητο κατω απο ενα δεντρο. Ενα θα σας πω................δεν μπρουσα να πιασω το χερουλι απο το χεσιμο. Το δεν τζαμι μπροστα? ???????????????/Ευχαριστω δενθελω τετοια τυχη.Lillybell έγραψε:Παντως ede θεωρειται μεγαααλη τυχη, λεει, να σε χεσει περιστερι!Κλωτσας την τυχη σου!ede έγραψε:οχι σκατοπουλα μας εχετε χεσει αυτοκινητα, μαρμαρα και ασπρορουχα. Εισαι και εσυ στην ομαδα που τα αμολαει ανεξελεκτα?peristeraki έγραψε:
Πρωτοχρονια ξημερωμα του "παλι ποτε' ,που λεει και η Αντζελα, με χεζει ενα περιστερι..Λιγο μετα γνωρισα τον - τοτε - ερωτα της ζωης μου...!!!! Μου φερε τυχη το ρημαδοπουλο!!ede έγραψε:ωραια να σου τα στειλω να χεζουν εσενα πρωι μεσημερι βραδυ. Λοιπον μια μερα ειχα πρακαρει το αυτοκινητο κατω απο ενα δεντρο. Ενα θα σας πω................δεν μπρουσα να πιασω το χερουλι απο το χεσιμο. Το δεν τζαμι μπροστα? ???????????????/Ευχαριστω δενθελω τετοια τυχη.Lillybell έγραψε:Παντως ede θεωρειται μεγαααλη τυχη, λεει, να σε χεσει περιστερι!Κλωτσας την τυχη σου!ede έγραψε:οχι σκατοπουλα μας εχετε χεσει αυτοκινητα, μαρμαρα και ασπρορουχα. Εισαι και εσυ στην ομαδα που τα αμολαει ανεξελεκτα?peristeraki έγραψε:
ede έγραψε:επισης..........ναι θα το ομολογησω.............εχω αγορασει αεροβολο απο πακιστανο στα φαναρια με πλαστικα μπιλακια για παρτη τους και εσπασα την λαμπα στο μπαλκονι του απεναντι στο εξοχικο
ναι εχω κανει πολλα με αυτο. και με τον αντρα μου ........ωριαες ημερες με τα αεροβολα να μαζευουν οπι γειτονοι πορτοκαλι μπιλακια και ουτε ενα σκατοπεριστερο να μην πετυχουμε. Αλλα........προσπαθω τι διαολο.............................Lillybell έγραψε:Τςςςςςςς απο σημαδι λεμεεεεede έγραψε:επισης..........ναι θα το ομολογησω.............εχω αγορασει αεροβολο απο πακιστανο στα φαναρια με πλαστικα μπιλακια για παρτη τους και εσπασα την λαμπα στο μπαλκονι του απεναντι στο εξοχικο
εσυ και ο Λουκης ο Λουκ..!
καλα ας μην ειχα τα μωρα και θα ειχες φαει κωλοπουλο το κοκκινο σταρακι για τα ποντικια.peristeraki έγραψε:Lillybell τι ευτυχια! Ede ντροπη σου κ το λες ετσι ανερυθριαστα; (την εμαθα προσφατα την λεξη κ την χρησιμοποιω κιολας! Μα ποσο καλη ειμαι; αχ)
αμιιιιιιιιιιιιιιι . ξερεις ποσο το εχω αξει το θεμα σου? Μιλαμε για μεγαλο προβλημα και ειδικα στον αντρα μου στην δουλεια. ξεριες ποιο ονειρο εχω? να ειστε μαζεμενα να τρωτε σταρι και ψιχουλακια και να περασω με το αυτοκινητο. Θα σας ξεπουπουλιασωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωperisteraki έγραψε:Ελα ελα κοφτο λεμε! (Το τι γελιο εκανα δε λεγεται) ! Υπαρχει οντως κατι τετοιο για τα ποντικια;
Ναι, το βραζουν στα μνημοσυνα των ποντικων πριν το μοιραιο ομως...peristeraki έγραψε:Ελα ελα κοφτο λεμε! (Το τι γελιο εκανα δε λεγεται) ! Υπαρχει οντως κατι τετοιο για τα ποντικια;
ανα μπραβο. πεστα πεστααααααα.Lillybell έγραψε:Ναι, το βραζουν στα μνημοσυνα των ποντικων πριν το μοιραιο ομως...peristeraki έγραψε:Ελα ελα κοφτο λεμε! (Το τι γελιο εκανα δε λεγεται) ! Υπαρχει οντως κατι τετοιο για τα ποντικια;
Ρουφιανευω γιατι εγω το αγαπαω το πουλι!!ede έγραψε:ανα μπραβο. πεστα πεστααααααα.Lillybell έγραψε:Ναι, το βραζουν στα μνημοσυνα των ποντικων πριν το μοιραιο ομως...peristeraki έγραψε:Ελα ελα κοφτο λεμε! (Το τι γελιο εκανα δε λεγεται) ! Υπαρχει οντως κατι τετοιο για τα ποντικια;
αμα χέχει τον απεναντι δεν εχω προβλημα. Εδω μην ερχεσαι κωλοπουλο. Μου χαλασες τα μαρμαρα. παρολα αυτα ειμαι καλη ψυχη...........Σαν να ξερουν οτι τα συμπαθω και προπερσι ηρθε ενα στο μπαλκονι σε ενα δεντρακι που εχω και εκανε φωλια. Μου αφησε και 2 ή τρια αυγα. Για να δειτε τι καλη ειμαι κατα βαθος τα αφησα να μου κανουν το μπαλκονι μαιευτηριο. τα λυπηθηκα. ..............μια στιγμη αδυναμιας ηταν................Lillybell έγραψε:Ρουφιανευω γιατι εγω το αγαπαω το πουλι!!ede έγραψε:ανα μπραβο. πεστα πεστααααααα.Lillybell έγραψε:Ναι, το βραζουν στα μνημοσυνα των ποντικων πριν το μοιραιο ομως...peristeraki έγραψε:Ελα ελα κοφτο λεμε! (Το τι γελιο εκανα δε λεγεται) ! Υπαρχει οντως κατι τετοιο για τα ποντικια;
Μπουρμπουαρ σε εδωσαν μετα τον τοκετο ή τζαμπα πηγες;;ede έγραψε:αμα χέχει τον απεναντι δεν εχω προβλημα. Εδω μην ερχεσαι κωλοπουλο. Μου χαλασες τα μαρμαρα. παρολα αυτα ειμαι καλη ψυχη...........Σαν να ξερουν οτι τα συμπαθω και προπερσι ηρθε ενα στο μπαλκονι σε ενα δεντρακι που εχω και εκανε φωλια. Μου αφησε και 2 ή τρια αυγα. Για να δειτε τι καλη ειμαι κατα βαθος τα αφησα να μου κανουν το μπαλκονι μαιευτηριο. τα λυπηθηκα. ..............μια στιγμη αδυναμιας ηταν................Lillybell έγραψε:Ρουφιανευω γιατι εγω το αγαπαω το πουλι!!ede έγραψε:ανα μπραβο. πεστα πεστααααααα.Lillybell έγραψε:Ναι, το βραζουν στα μνημοσυνα των ποντικων πριν το μοιραιο ομως...peristeraki έγραψε:Ελα ελα κοφτο λεμε! (Το τι γελιο εκανα δε λεγεται) ! Υπαρχει οντως κατι τετοιο για τα ποντικια;
αναθεωρω οοολα τα παραπανωede έγραψε:αμα χέχει τον απεναντι δεν εχω προβλημα. Εδω μην ερχεσαι κωλοπουλο. Μου χαλασες τα μαρμαρα. παρολα αυτα ειμαι καλη ψυχη...........Σαν να ξερουν οτι τα συμπαθω και προπερσι ηρθε ενα στο μπαλκονι σε ενα δεντρακι που εχω και εκανε φωλια. Μου αφησε και 2 ή τρια αυγα. Για να δειτε τι καλη ειμαι κατα βαθος τα αφησα να μου κανουν το μπαλκονι μαιευτηριο. τα λυπηθηκα. ..............μια στιγμη αδυναμιας ηταν................Lillybell έγραψε:Ρουφιανευω γιατι εγω το αγαπαω το πουλι!!ede έγραψε:ανα μπραβο. πεστα πεστααααααα.Lillybell έγραψε:Ναι, το βραζουν στα μνημοσυνα των ποντικων πριν το μοιραιο ομως...peristeraki έγραψε:Ελα ελα κοφτο λεμε! (Το τι γελιο εκανα δε λεγεται) ! Υπαρχει οντως κατι τετοιο για τα ποντικια;
εμ οταν λεω εγω οτι δεν εχουν μπεσα και θελουν ξεπουπολιασμα......................Lillybell έγραψε:Μπουρμπουαρ σε εδωσαν μετα τον τοκετο ή τζαμπα πηγες;;ede έγραψε:αμα χέχει τον απεναντι δεν εχω προβλημα. Εδω μην ερχεσαι κωλοπουλο. Μου χαλασες τα μαρμαρα. παρολα αυτα ειμαι καλη ψυχη...........Σαν να ξερουν οτι τα συμπαθω και προπερσι ηρθε ενα στο μπαλκονι σε ενα δεντρακι που εχω και εκανε φωλια. Μου αφησε και 2 ή τρια αυγα. Για να δειτε τι καλη ειμαι κατα βαθος τα αφησα να μου κανουν το μπαλκονι μαιευτηριο. τα λυπηθηκα. ..............μια στιγμη αδυναμιας ηταν................Lillybell έγραψε:Ρουφιανευω γιατι εγω το αγαπαω το πουλι!!ede έγραψε:ανα μπραβο. πεστα πεστααααααα.Lillybell έγραψε:Ναι, το βραζουν στα μνημοσυνα των ποντικων πριν το μοιραιο ομως...peristeraki έγραψε:Ελα ελα κοφτο λεμε! (Το τι γελιο εκανα δε λεγεται) ! Υπαρχει οντως κατι τετοιο για τα ποντικια;
δεν ξερεις τι τραβηξα να προσπαθω να μην πανε τ αμικρα στο μπαλκονι.γιατι αν τα εβλεπαν πανε τα πουλακια. μωρε δεν τα αφηνα τωρα που το σκεφτομαι.peristeraki έγραψε:αναθεωρω οοολα τα παραπανωede έγραψε:αμα χέχει τον απεναντι δεν εχω προβλημα. Εδω μην ερχεσαι κωλοπουλο. Μου χαλασες τα μαρμαρα. παρολα αυτα ειμαι καλη ψυχη...........Σαν να ξερουν οτι τα συμπαθω και προπερσι ηρθε ενα στο μπαλκονι σε ενα δεντρακι που εχω και εκανε φωλια. Μου αφησε και 2 ή τρια αυγα. Για να δειτε τι καλη ειμαι κατα βαθος τα αφησα να μου κανουν το μπαλκονι μαιευτηριο. τα λυπηθηκα. ..............μια στιγμη αδυναμιας ηταν................Lillybell έγραψε:Ρουφιανευω γιατι εγω το αγαπαω το πουλι!!ede έγραψε:ανα μπραβο. πεστα πεστααααααα.Lillybell έγραψε:Ναι, το βραζουν στα μνημοσυνα των ποντικων πριν το μοιραιο ομως...peristeraki έγραψε:Ελα ελα κοφτο λεμε! (Το τι γελιο εκανα δε λεγεται) ! Υπαρχει οντως κατι τετοιο για τα ποντικια;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης