Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
346 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 346 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 16]

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι κανετε??? τινα πολυ σε ζηλευω και εγω κοριτσι ηθελα πιο πολυ να εχει παρεα η μεγαλη μου τωρα πια.... χαχα αλλα ειναι αγορι λετε να ερωτευτω ξανα??? ολα καλα εχω στρωσει αρκετα και σημερα θα φαω λαχανοντολμαδεσ απο τα χερακια της μαμας μου.... καλα αποτελεσματα να εχετε οσες πατε για αυχενικη και οι υπολοιπες βουρ τωρα για β επιπεδου

elpida87

elpida87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΕΣΤ Α ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΚΟΛΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ...ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑ?

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερααααα κοριτσια...τι κανετε?????που ειστε παλι????μια μερα ακομα γ την αυχενικη..αχ..εχω αγχος..!!!!

Ελπιδακι τ κανεις κοριτσι μ?αντε με το καλο κ εσυ..!!εγω εχω 26 πητ..μια χαρα παμε..αλλα θα μου πει σιγουρα κ ο γιατρος στη αυχενικη ποσο ειμαι ακριβως..!!!Εγω μπορω να σας πω οτι εχω αρχισει να εχω μια δυσφορια ενα πλακωμα στη καρδια...ενα λαχανιασμα συχνα κ το βραδυ δυσκολευομαι να κοιμηθω...κ εχω βγαλει κατι σαν καρουμπες-σπυρια στα ποδια δε ξερω τ ειναι αλλα με ανησυχουν.!!!!!εχει καμμια σας τπτ σχετικο??????

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα κοριτσια!

και εγω λαχανιαζω πολυ ευκολα πλεον αλλα προσπαθω να κινουμαι πολυ γιατι κανει καλο, και ο υπνος επισης με δυσκολευει πολυ

iouliana

iouliana
εντωμεταξυ ρε κοριτσια, δε σας εκνευριζει αφανταστα να σας ολοι να μην κουραζεστε λες και υπαρχει περιπτωση να καθαριστει το σπιτι μονο του ή να μπουν στο σπτι χρηματα μαγικα

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι Ιουλιανα με τσατιζει αφανταστα γιατι εγω εχω και δυο μικρα. Δηλαδη τι να κανω ακριβως για "να μην κουραζομαι"??? Να τα δεσω?
Φυσικα και κουραζομαι Smile

Ρενια, σε τι σταση κοιμασαι? Προσπαθησε να κοιμασαι στο αριστερο πλευρο σου και οχι στην πλατη σου.

Τι μου κανετε σημερα? Εγω εχω νευρα και πονοκεφαλο! Μου εδωσαν ενα καροτσι αλλα δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση Sad Θα δω μηπως μπορω να βρω ανταλλακτικα στο ιντερνετ γιατι τα χερουλια ειναι πολυ φθαρμενα και κολλανε Sad
Να μου πεις με την οικονομικη μου κατασταση σου χαριζαν αλογο και το κοιταζες στα δοντια? Οχι αλλα να ειναι εστω σε μια καλη κατασταση... να μπορω να το πιανω βρε παιδι μου Very Happy

iouliana

iouliana
ειναι πολυ χαλια?

και εμενα μου ειπαν θα μου δωσουν και η αληθεια ειναι οτι ελπιζω να μην αργησει να μου το δωσει για να δω σε τι κατασταση ειναι, η πεθερα μου λεει οτι ειναι πολυ καλο αλλα δεν ειναι εμπιστοσυνης

ntina_kostas

ntina_kostas
Καλησπέρα κορίτσια...Τί κάνετε;Σόρρυ που πετάγομαι σαν την π%^&ή αλλά κάτι διάβασα περί πλακώματος στον ύπνο κλπ.

Ρένια η καλύτερη στάση για νανάκια είναι αριστερά ή δεξιά.Μπορείς και λίγο ανάσκελα αλλά πιέζεται έτσι μιά κεντρική φλέβα και σε κάνει να νιώθεις δυσφορία.Επίσης σε λιγάκι που μπορεί να πονάει η μεσούλα σας και η πλάτη σας θα σας βοηθήσει η στάση στο πλάι.
Το λαχάνιασμα και εγώ το είχα στην αρχή αλλά περνάει μετά το 1ο τρίμηνο το πολύ έντονο και θα το ξανακαταλάβετε στον 7ο πια...

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλες με την αυχενική διαφάνεια.

Smile Smile Smile 

αφροδιτη!

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα κοριτσια! και εγω εχω πιθανη ημερομηνια τοκετου 20/04/2014!

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα!

Ιουλιανα μου το ανοιξα εχθες να το επιθεωρησω και τα χερουλια θελουν πεταμα. Διαβασα στο ιντερνετ και λεει οτι σε ολα τα καροτσια αυτα υπαρχει το προβλημα.
Μετα ειναι σπασμενο το κουμπωμα της ζωνης οποτε θελω και καινουριο κουμπωμα.Κατα τα αλλα ειναι καλο αλλα θεοβρωμικο. Ειναι ακριβο καροτσι και ομορφο ομως. Ειχα το ιδιο στα αγορια αλλα σε διδυμο, το MacLaren XLR
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Το ειχα απο νεογεννητα γιατι ξαπλωνει τελειως. Ειναι ομως λιγο βαρυ και πιανει ολο το πορτ μπαγκαζ. ΑΝ μας ρωτησουν οι γονεις του συντροφου μου τι θελουμε θα ζητησω καροτσι/σετ με καρεκλακι αυτοκινητου και αυτο ισως θα το εχουμε για πιο μεγαλο μετα.

Αφροδιτη καλως ηρθες στην παρεα μας Smile Smile Και εσυ Κρητικια? Ωραια μαζευομαστε πολλες (εγω ομως μενω Αθηνα τωρα).

Φιλιααααα

sofy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια καλημέρα,
Καλώς ήρθες και εσύ Αφροδίτη!
Σήμερα πήγα και εγώ για την αυχενική.. το μωρό είναι μια χαρά και έχει μεγαλώσει πολύ. Το μόνο πρόβλημα είναι ο πλακούντας είναι χαμηλός, επιχείλιος είπε ο γιατρός και μου ειπε ξεκούραση.. αλλά συμβαίνει πολλές φορές και λογικά θα ανέβει.
Μου είπε ότι φαίνεται κορίτσι αλλά να μη το δέσω κι όλας! εγώ πάντως πετάω απο τη χαρά μου.. εντάξει πάνω απ όλα γερό να ναι αλλα αν έχεις ήδη ένα αγοράκι θέλεις το δεύτερο να είναι κοριτσάκι..Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 15 215994

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σοφι μου αντε με το καλο!!
ναι ειναι πολυ νωρις ακομα, θα μεγαλωσει η μητρα και υπαρχει περιπτωση να "τραβηξει" τον πλακουντα επανω!!

Και εγω που εχω δυο αγοραρους, ομολογω οτι μεσα μου, κοριτσακι ηθελα Smile

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλησπεραααααα..ηρθαααααααα...δε με περιμενε καμμια σας?ολες εξω ειστε???????Sad Sad δε πειραζει αυριο θα τ πουμε..!!!!!!Very Happy 
Εγω βρε κοριτσια κοιμαμαι στ πλαι αλλα κ πλ δε βολευομαι..!!!!ουφ..τι να κανουμε θα τ αντεξουμε κ αυτο..πες τα βρε ιουλιανα μ πως ειναι δυνατον να μην κουραζομαστε?δια μαγειας θα μαζευτει το σπιτι..!!!!!

Λοιπον να σας πω τα νεα μου..καναμε σημερα την αυχενικη..περιμεναμε 1 ωρα αλλα νταξει..δε σας λεω οτι με γδυσανε απο τ μεση κ κατω τελειως κ μου φορεσαν μια ρομπα..μη χεσω..τι μαρτυριο κ αυτο..!Embarassed Embarassed 
Βγηκε τελεια η αυχενικη..ολα καλα μου ειπε..φυσιολογικοτατα..πολυ μπουνιδια κοριτσια..πολυ κλωτσιες...εξαφανιζοτανε το μωρο γτ δε ηθελε να κανει της μετρησεις ο γιατρος..χαχα..πολυ γελιο...!το κυνηγουσε ο γιατρος..παλμοι 167 ..ειναι 6,32 εκατοστα..πολυ μακρια θα βγει η ΄'γαιδουρα'..
ειναι κοριτσακι..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 15 215994 Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 15 215994 Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 15 215994 Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 15 215994 Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 15 215994 Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 15 215994 Μανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 15 215994 

Πηραμε αμεσως τις εξετασεις ολες και τις αιματος κ ολα καλα..θα παω τη δευτερα στ γιατρο να της δει κ οκ..!!μου εφυγε κ αυτο το αγχος..Β επιπεδου μου εκλεισαν για 18 δεκεμβριου..πητ=26/4/13 οπως ηταν..!!!!!πολυ ζωηρη ηταν κοριτσια..τρελαθηκαμε με το ανδρα μου..

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/43/l8l1.jpg/

εδω εβαλα τη φωτο απο τ ζουζουνα δε ξερω αν μπορειτε να τη δειτε.δε φενεται κ πολυ καλα ομως...αυτα κοριτσια..θα τα πουμε κ αυριο...φιλια σε ολες...!!!!!!!

elpida87

elpida87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΡΕΝΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑVery Happy ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Ε???ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗΜανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 15 215994 

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elpida87 έγραψε:ΡΕΝΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑVery Happy ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Ε???ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗΜανουλες απριλιου 2014..υπαρχει καμμια?? - Σελίδα 15 215994 
ναι κοριτσακι..!!!!!σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου..να σαι καλα..!!!!!αντε με το καλο κ εσυ..!!!!!!περιμενω αυριο αποτελεσματα..Very Happy Very Happy

elpida87

elpida87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑVery Happy Very Happy ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΡΕΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣMad 

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχου μωρε ψυχουλα μου!!! Τι κεφαλα ειναι αυτη? (ολα εχουν κεφαλα σε αυτην την ηλικια!).

Αντε με το καλο!! Και εσυ ροζουλα!! Smile Smile
Εχετε σκεφτει κανα ονομα?
Φιλιααα

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω ειχα αδυναμια στον μπαμπα Wink

Την Τεταρτη Β' τριμηνο. Εσεις ποτε μπαινετε?

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια τ κανετε??????εμενα μ ειχε πει ο γιατρος οτι 19/10 ξεκιναω β τριμηνο..!οποτε αυριο..αντε να ανοιξουμε το θεμα στ αλλο τριμηνο...Smile

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tintail έγραψε:Αχου μωρε ψυχουλα μου!!! Τι κεφαλα ειναι αυτη? (ολα εχουν κεφαλα σε αυτην την ηλικια!).

Αντε με το καλο!! Και εσυ ροζουλα!! SmileSmile
Εχετε σκεφτει κανα ονομα?
Φιλιααα
κεφαλα ε?????χαχαχαχα..κ πολυ μακρια βρε...!!γαιδουρα..ναι εχουμε σκεφτει ονοματακι..θα παρει τ ονομα της μαμς μου..

'κατερινα'

Πολλα κοριτσια μαζευτηκαν ε????αντε ωραιααααααααα...κανα γαμπρο δε εχει????

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εχει εχει και θα εχουν και καλη διαφορα, 8 1/2 χρονια Wink Wink
Αν βγει ψηλη, να παρει τον Κωστη! Ειναι ουτε 8 ακομα και 1.46 (παπουτσι 37!!) χε χε.

Ελα βρε, σου ειπε οτι μπηκες? Εμενα μου ειπε οτι οταν ΚΛΕΙΣΩ τις 13 θα μπω, δηλαδη την Τεταρτη. Αλλα τελικα ο,τι θελουν Wink Τελικα, στα αγορια μου ειπε οταν κλεισω τις 12. Μπερδευτηκα! Smile

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δε ειναι κ πολυ μεγαλη διαφορα 8.1/2 χρονια...χα
Εγω μετραω τ αυριανη μερα..!!δε ξερω κοριτσι μου εγω θα σ ελεγα να μετρας μεχρι τ 12 κ 6..γτ τ πρωτο τριμηνο εχει 12 κ 6 βδομαδες..!!ετσι ξερω..ετσι μ ειπε ο γιατρος μου..!!αλλα οπως λες,οτι θελουν λενε..!!

Οι αλλες κοπελες ποτε μπαινουν στ β τριμηνο??Ιουλιανα?σοφυ?ελπιδα?οι υπολοιπες??????

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δηλαδη ειμαι Β?? Αχ τι ωραια!! Smile Smile

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αμεεεεεε..β τριμηνο....!!!!!!!!!!!κ αυριο ξεκιναω...!!!Very Happy Very Happy Very Happy

sofy

κορίτσια εγώ σήμερα μπήκα στο β τρίμηνο. Βέβαια με διάθεση αρκετά πεσμένη γιατί με ταλαιπωρεί μια ίωση.. να ναι καλά το αγοράκι μου, κάνει τον γιατρό και προσπαθεί να με κάνει καλά, έχει πολύ πλάκα. Δεν θέλει να βλέπει τη μαμά άρρωστη..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις