Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
260 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 260 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 16]

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσουδια καλημερα!!
Ναι τι εγινε με τον σεισμο βρε κοριτσια? Ολες καλα? Ηταν και μεγαλος!!!

Αντε Ρενια μου κοντευεις!!! Smile
Ιουλιανα μου και εγω. Κοιμαμαι απο τις 10 Shocked Ποια εγω? Η νυχτερινη κουκουβαγια!
Δεν πειραζει ομως, χαλαλι Smile

Νιωθει καμια το μωρο της? Εγω την νιωθω, σαν ψαρακι ενα πραγμα. Ειναι παρα πολυ κινητικη και στον υπερηχο δεν σταματησε δευτερολεπτο. Ιδιως αν σκυψω ή πιεσω κοιλια γινεται μυλος εκει μεσα. Και οσο πιεζε εχθες ο γιατρος με τον υπερηχο, μιλαμε το μισουσε!! Wink
Ναι, παιδι μου ειναι!!

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσιααα...!αυτες οι πρωινες ναυτιες ποτε θα σταματησουν επιτελους...μου ερχετε να βγαλω τα χαπια καθε μερα...

Ιουλιανα κ εγω το εχω παρατηρησει οτι κουραζομαι πιο ευκολα τρ..!ειδικα στ σκαλες που εχω κ πολλες παναθεματες και αν κανω δουλειες λαφασω σαν το σκυλο κοριτσια...που πηγαινα στιβο απο τ δημοτικο κ ειχα αντοχη τοσα χρονια τωρα πανε αυτααααααααααα...αλλα χαλαλι του...Τ νιωσες βρε θυριο τ μωρο δλδ????αντε να κανω κ εγω τ αυχενικη να δω τ μωρο μου..εχω απο τ 20 σεπτεμβρη να τ δω...θα κλεισω μηνα οπου να ναι..

Τ αλλα κοριτσια?????τι θα κανετε σημερα π ειναι κυριακη???????

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλημέρα!

Τίνα νομίζω ότι και εγω το αισθανομαι που και που!

ειδες τσαντιλα με το γιατρο οι πορδές!!

ρενια, θα τελειωσω το αλλο μισο σπιτι τωρα το πρωι και το απογευμα δε ξερω, μαλλον θα ειμαι μονη ολη την ημερα

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιουλιανα μοναχουλα ε?πωπω..εισαι κ μακρια βρε..κ δε μπορω να σ πω να ερθεις εδω να κανουμε παρεα..Rolling Eyes Rolling Eyes 
υπομονη λοιπον..εγω θα παω στ κουνιαδα μ για κανα καφεδακι τρ..οποτε σας φιλωωωωωωωVery Happy Very Happy Very Happy

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω κοριτσια μολις πηγα σε ενα swap απο αλλο φορουμ, εδω Αθηνα.
Πας ο,τι δεν θες απο παιδικα και ανταλασσεις με αλλα.
Δεν βρηκα για τα αγορια (δεν ειχε πολλα για μεγαλα παιδακια) αλλα βρηκα για την μπεμπα 4 σακουλες σουπερ μαρκετ πραγματα! Smile
Το αγαπημενο μου ειναι ενα seesucker ροζ φορεματακι Ralph Lauren γλυκα!!
Γνωρισα και τα κοριτσια απο το φορουμ, περασαμε τελεια!!!

Ναι βρε την ακουσα, αλλα ηξερα τι να ακουσω γιατι ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη. Και ξερω οτι ειναι αυτο γιατι ειναι εκει που ειναι το μωρο και συγκεκριμενο συναισθημα. Ανυπομονω να μεγαλωσει να κλωτσαει κανονικα Smile Smile

Αχ βρε Ρενια, δεν πειραζει. Ακουσε με, μολις αρχισει να περπατα, θα ξανακανεις "στιβο" κανονικα. Βρε συ ξερεις ποσο γρηγορα πανε τα σκασμενα? Πως τα καταφερνουν με τοσο μικρα ποδαρακια!?!?

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρηκες χρησιμα πραγματακια για τη μικρη σου?μπραβοο..μακαρι να καναμε κ εμεις τετοια εδω..Οσο γ τ στιβο σιγουρααααα...δε θα προλαβαινουμε να κατσουμε οχι να τα προλαβαινουμε κιολας...ανυπομονω κ εγω για αυτες τ κλωτσιες..Smile Smile Smile Smile 

Κοριτσια βαριεμαι πολυ...για πειτε μου..ποτε μπαινετε στ β τριμηνο?????εγω 18 ξεκιναω..να δουμε τ θα κανουμε κ με αυτο το φορουμ,να παμε στ αλλο τριμηνο τωρα το θεμα..

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χμμμ εχω μπερδευτει με τα τριμηνα. Οι μισοι λενε οτι ξεκινας στις 13 εβδομαδες, οι αλλοι μισοι στις 14... ποτε λεμε εμεις??

Κοριτσια βρηκα την καρδουλα στο ντοπλερ σημερα! επιτελους βγηκε η μητρα κατω απο το κοκκαλο της λεκανης. Μου εσκασε και δυο κλωτσιες και με κουφανε (γιατι ειχα τα ακουστικα) οποτε την αφησα μονο για 30 δευτερα και το εκλεισα, δεν της αρεσει αλλα για εμενα ειναι καθησυχαστικο. Αρα καλα την νιωθω αριστερα απο εχθες. Αριστερα την βρηκα... διαολακι Wink

Ρενια μου, δυο μαμαδες το οργανωνα μεσα στο φορουμ, γιατι οχι και εσεις???

iouliana

iouliana
Τίνα τον ξαναρωτησα το γιατρο για τα τριμηνα και μου ειπε οτι το β τριμηνο ξεκινα στις 13 και κατι εβδομαδες και εγω να θεωρω οτι μπηκα στον τετερτο απο εχθες που εκλεισα τις 14 εβδομαδες, τωρα αλλου διαβασα οτι το α τριμηνο κλεινει στις 13 εβδομαδες, τι να πω??

iouliana

iouliana
τι εννοεις καλε βρηκες την καρδουλα?

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εννοω την ακουσα με το ντοπλερ.
Ειχα ντοπλερ και στα αγορια, με ηρεμουσε να τους ακουω για λιγακι καθε βραδυ καθοτι ειχα τρελλο αγχος. Δεν το πιστευα οτι ειμουνα επιτελους εγκυος και πιστευα οτι κατι θα παει στραβα.
Το ντοπλερ με εσωσε.

Ριξε μια ματια εδω:
https://www.youtube.com/watch?v=cFQfZ754geM

Αυτο εχω.

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα ο γιατρος μ κοριτσια μ ειπε οτι ξεκιναει τ β τριμηνο στ 18..που θα ειμαι 13 εβδ ακριβως..τωρα δε ξερω γ εσας..!!στ τικερακι ομως που εχω εγω απο κατω λεει παντα..συμφωνει με τ γιατρο..!δε πατε να τ τσεκαρετε κ εσεις εκει στ τικερακι??

Τινα μου αυτο τ ντοπλερ αν επιτρεπετε ποσο τ πηρες??κ ειναι αφοβο για το μωρο??σ κατσε κλωτσιδια ε?χαχαχαχα..σε καταλαβε κ σ εριξε κλλωτσια για να μην ανησυχεις..χαχαχαSmile Smile Smile

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το πηρα 60 ευρω με τα μεταφορικα απο το Αμαζον στην Αγγλια.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001EPBUUY/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Απο αυτους εδω. Ναι ειναι αφοβο, εχει χαρακτηριστει ΟΚ για καθημερινη χρηση. Εγω το χρησιμοποιω λιγακι, δηλαδη 1 λεπτακι ετσι για να ηρεμω.
Μεχρι 5λεπτο κανει.

Εχει πλακα, οταν κλωτσησει το ακους, σου παιρνει τα αυτια. Ακους επισης τον πλακουντα και την ροη του αιματος μεσα απο τον ομφαλιο λωρο.

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πωπω..αλλη φαση φανταζομαι..ε...τελειο συναισθημααα..!!να τ ακους κοριτσι μου να ησυχαζεις αν σ κανει καλο..!!!!!

gallida

gallida
Ki γω είχα πάρει ντοπλεράκι από ελληνικό σάιτ και ομολογώ με καθησύχαζε!Με το καλό μέλλουσες μανούλες!

sofy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημέρα κορίτσια, τι μου κάνετε?
εγω σπίτι σήμερα και  κάνω δουλίτσες.. το μυαλό μου όμως είναι συνέχεια στην Πέμπτη που θα κάνω την αυχενική.. έχω μεγάλη αγωνία, άντε να περάσουν οι μέρες! εσείς πώς περνάτε?Very Happy

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημεραααα τι κανετε???????που χαθηκαμε καλε???????για ελετε παλι να μαζευτουμε...!!!!!!!!!

Ιουλιανα πως εισαι?
Τινα καλα??
Σοφυ??
Ελπιδα?
και οι αλλες κοπελες????

Εγω σημερα δε ξερω τι να μαγειρεψω κοριτσια..εχει παει 12 κ μιση και δε εχω ιδεα..!!εσεις τ καλο θα φατε σημερα?

Σοφυ μου την πεμπτη εχω κ εγω τη αυχενικη μου..12 κ τεταρτο εχω ραντεβου εγω...εσυ ποτε εχεις?????πητ ποτε??????

iouliana

iouliana
Καλημερα κοριτσια,

ρενια σημερα εχω φαγητο για το συζυγο απο εχθες και για μενα λεω να τηγανισω αυγα για μενα, τα λιγουρευομαι ειναι αληθεια...

κανε μια ομελετα...

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα και απο εμενα!!
Τι μου κανετε?
Εγω ειμαι καπως, εχω πιεστει πολυ οικονομικα και στεναχωριεμαι αλλα θα την βρω την ακρη Smile
Ειχα και ενα θεμα με τον πρωην... που λετε... παντα εκανε bitching from the sidelines. Δηλαδη, εβλεπε κατι, αρχιζε να λεει, να λεει να λεει... αλλα ποτε δεν εκανε κατι για αυτο.

Τωρα δεν μπορει πια να ελεγχει που ειμαι και τι κανω οποτε ξεκινησε να προσπαθει να ελεγξει τι κανω μεσω των παιδιων. Τι θα τους φορεσω, που θα τους παω, ποτε θα τους παω (Α! σας κανονισα ραντεβου με τον ταδε γιατρο που θελω να δει τα παιδια - αλλα οχι να τα παει ο ιδιος).
Και μου εχει σπασει τα νευρα... Twisted Evil 

Το Πιπ καλα, ακουσα καρδουλα εχθες το βραδυ, εφαγα και τις κλωτσιες μου και ηρεμησα Wink
Τωρα σε λιγακι θα παω να παρω τα αγορια απο το σχολειο.

Ρενια, φακες με φετα θα κανω και ψωμακι για βουτα... μια χαρα.

Την Πεμπτη ε? Αντε σημερα και μια ακομα!! Περιμενουμε τα ευχαριστα!!
Σας φιλω, παω να ετοιμαστω!!!
Τα λεμε σε λιγακι!

sofy

reniapa έγραψε:καλημεραααα τι κανετε???????που χαθηκαμε καλε???????για ελετε παλι να μαζευτουμε...!!!!!!!!!

Ιουλιανα πως εισαι?
Τινα καλα??
Σοφυ??
Ελπιδα?
και οι αλλες κοπελες????

Εγω σημερα δε ξερω τι να μαγειρεψω κοριτσια..εχει παει 12 κ μιση και δε εχω ιδεα..!!εσεις τ καλο θα φατε σημερα?

Σοφυ μου την πεμπτη εχω κ εγω τη αυχενικη μου..12 κ τεταρτο εχω ραντεβου εγω...εσυ ποτε εχεις?????πητ ποτε??????
Σήμερα μαγείρεψα μοσχάρι λεμονάτο με ριζάκι και για τον μικρό το έκανα κοκκινιστό με χυλοπίτες..είναι δύσκολος στο φαγητο τι να του κάνω..
εγώ έχω ραντεβού την Πέμπτη 9:15. για την ΠΗΤ έχω μπερδευτεί λίγο. ο γιατρός βάση κύκλου μου δίνει 25/4, σύμφωνα με το ύψος του μωρού μου δίνει 23/4 και σε σαιτ που σου κάνει τον υπολογισμό επειδή έχω κύκλο 25 ημερών μου δίνει 24/4. καπου εκεί είναι πάντως. Πρώτη ημ. τελευταίας περιοδου είναι 19/7.

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σοφυ μαζι ειμαστε!! Smile

iouliana

iouliana
ο υπερηχος αναλογα με το μεγεθος του μωρου υπολογιζει ποσων εβδομαδων εισαι πραγματικα και οχι με βαση την τελευταια περιοδο, αν η αποκλιση ειναι πανω απο 6 ημερες ο γιατρος σου διορθωνει την ΠΗΤ που υπολογιστηκε με βαση ενα σταθερο κυκλο 28 ημερων

εγω που ημουν 12w+4d, o υπερηχος με εβγαλε 13w+2d, οποτε δε μου διορθωσε την ΠΗΤ

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια πολυ ωραια τα φαγητα σας..μιαμ μιαμ..θα περασω απ ολες...χαχαχαχα..να αγησετε κ μενα λιγο...δε εχω αυγουλακια γ ομελετα ιουλιανα μου..φακες ηθελα ν κανω τινα αλλα ο ανδρας μ δε τις θελει..θα κανω ρυζακι με τονο κ μαγιονεζα..!!του αρεσει πολυ...!!

Αντε μια μερα ακομα..!εχω φοβερη αγωνια...πως κ πως περιμενω...αντε σοφυ μου εσυ εισαι πιο νωρις να μας πεις..γτ εγω επδ θα παω ηρακλειο δυο ωρες απ δω θα γυρισω το βραδυ σπιτι..οποτε θα σας πω τοτε..!!!!!!να με περιμενετε ε..!μη με ξεχασετε...!!!!!Smile Smile

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εννοειται οτι θα σε περιμενουμε! Smile

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:ο υπερηχος αναλογα με το μεγεθος του μωρου υπολογιζει ποσων εβδομαδων εισαι πραγματικα και οχι με βαση την τελευταια περιοδο, αν η αποκλιση ειναι πανω απο 6 ημερες ο γιατρος σου διορθωνει την ΠΗΤ που υπολογιστηκε με βαση ενα σταθερο κυκλο 28 ημερων

εγω που ημουν 12w+4d, o υπερηχος με εβγαλε 13w+2d, οποτε δε μου διορθωσε την ΠΗΤ
ιουλιαννα ο υπερυχος το μετραει βαση του μεγεθους του μωρου.η πιτ σου ειναι αυτη που σου ειπς αρχικα!!για να καταλαβεις εμενα χθες μετρουσε το ποδαρακι και σε μια μετρηση το εβγαμε μιαμιση βδομαδα μεγαλυτερο δεν ειναι ομως!!αν προσεξεις οταν του μετραει τα μελη του σωματος δεν ταιριαζουν ολα μεταξυ τους στις μερες!!δηλαδη αλλο α γραφει για το κεφαλακι αλλο για το χερακι αλλο για ποδαρακια!!ειναι ολα στο περιπου γιατι και κουνιεται το μικρακι κι δεν μπορει να υπολογισει ακριβως!!

iouliana

iouliana
οχι το μηκος του ποδιου το κεφαλοουριαιο (ή καπως ετσι λεγεται) μηκος λεω, η διορθωση γινεται αρχικα τις πρωτες εβδομαδες κυησης

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις