Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
750 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 750 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

tsiritri

tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ιφι συν-κολοκυθούλα μου Laughing Laughing Laughing Laughing ίδια μέρα έχουμε πητ εε???

Ωραίο και το γκρι ροζ! Αν και δεν είμαι φαν του ροζ αυτές οι παλ αποχρώσεις του μαζί στην πρώτη φώτο μου αρέσουν πολύ. 

Evinaki κ εμένα στην αρχή μου εμφανίζει πολλές και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ανοίγει η φώτο.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φταίω εγώ που μου αρέσει;;;;

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Στο αmazon το βρήκα

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αστερακι και γω δεν το εχω ξανακουσει για ξεφλουδισμα...!!!κανε ενα τηλ στον γιατρό μηπως σου πει να παρεις καμια ειδικη κρεμουλα!!!!πινεις αρκετα υγρα??? μηπως ο μπεμπακος σε αφυδατωνει???

τσιριτρακι μου ωραια τα χρωματα για το δωματιο!!!!αν τα πλαισιωσεις με ροζ λεπτομερειες για τη μικρη πριγκιπισσα μια χαρα!!!

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tsiritri έγραψε:Ιφι συν-κολοκυθούλα μου Laughing Laughing Laughing Laughing ίδια μέρα έχουμε πητ εε???

Ωραίο και το γκρι ροζ! Αν και δεν είμαι φαν του ροζ αυτές οι παλ αποχρώσεις του μαζί στην πρώτη φώτο μου αρέσουν πολύ. 

Evinaki κ εμένα στην αρχή μου εμφανίζει πολλές και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ανοίγει η φώτο.
Τsiritri ούτε εγώ είμαι φαν του ροζ, νομίζω δεν τίποτα ροζ στην κατοχή μου. Όταν μάθαμε οτι είναι κορίτσι είπα οτι το ροζ θα έχει ελάχιστη συμμετοχή. Τώρα σε οτι κ να κοιτάω το ροζ μου αρέσει περισσότερο..

evini7

evini7
ioazon έγραψε:Φταίω εγώ που μου αρέσει;;;;

Στο αmazon το βρήκα
xaxaxa! eleos! pio alternative pethaineis! Razz 

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλησπέρα τσούπρες μου!!!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!Θα βγούμε έξω σήμερα να το γιορτάσουμε!!!

Σοφία μου να χαίρεσαι και εσύ την κορούλα σου την όμορφη!!!!

Ποπάκι μου σπάσιμο να μην κάνουν επισκληρίδιο...ένας από τους λόγους που δεν πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο ήταν αυτός!!!Μην σκας όμως σαν δευτερότοκος τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα!!!

Παραμυθένια εγώ πήρα σουτιέν 80 b και έχει ένα μικρο περιθώριο αύξησης ακόμα του στήθους!

Ιωάννα με γειες τα ψώνια!!!

τσιριτρί μου εγώ έκανα το χρώμα που έχει ο τοίχος με τον μικυ...με λευκα έπιπλα και θα βάλω ροζ πινελιες....λευκά κάδρα λευκό φωτιστικό.Η κουρτίνα είναι λευκή με ροζ απαλό πουά...δεν σκοτείνιασε το δωμάτιο και είναι και μικρούλι!!!!

Ιφι μου λάτρεψα το πρώτο που έβαλες!!!

Αστεράκι πρώτη φορά ακούω και γω για το ξεφλουδισμα....και μένα μόνο η θηλες ξεφλουδίζουν....

Γιούλι μου πολύ έξυπνες οι θήκες για τα άπλυτα!!!Θα το δοκιμάσω...

maraki_iraklio

maraki_iraklio
evini7 έγραψε:
ioazon έγραψε:Φταίω εγώ που μου αρέσει;;;;

Στο αmazon το βρήκα
xaxaxa! eleos! pio alternative pethaineis! Razz 

Είσαι θεότρελη όμως!!!χαχαχα!!!Να πω ότι μου αρέσει θα πω ψέματα!!!

tsiritri

tsiritri
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  καλά έχω πεθάνει με το φορμάκι Ιωάννα! 

Άσχετο.....evini επειδή μου άνοιξε η όρεξη με την κυριούλα που μαγειρεύει στη γειτονιά και έψαχνα μια συνταγή έπεσα πάνω σε αυτό και σε θυμήθηκα για το τραπέζι σου http://www.sintagespareas.gr/sintages/pepper-cake.html#rr_message_link δεν το έχω φάει...δεν ξέρω αν είναι ωραίο, αλλά κοιτάζοντας το μου άνοιξε η όρεξη κι άλλο!!!

Μαράκι με ενθουσίασες που μου λες ότι δε σου σκοτείνιασε!
Μου αρέσουν πολύ αυτά τα χρώματα και φοβόμουν μόνο αυτό, το σκοτείνιασμα!
Κ σκέφτομαι αντί για τεχνοτροπίες που έλεγα στον τοίχο και ζωγραφιές να πάρω τελικά να βάλω αυτοκόλλητα sticky θα τα πάρω αν είναι και αυτά λευκά, γιατί λογικά σε κουβερτούλες και λοιπά πραγματάκια όλο και κάτι θα παίξει ρε ροζ...Πρέπει μέσα στο σκ να έχω κατασταλάξει...τέλος!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
tsiritri έγραψε:Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  καλά έχω πεθάνει με το φορμάκι Ιωάννα! 

Άσχετο.....evini επειδή μου άνοιξε η όρεξη με την κυριούλα που μαγειρεύει στη γειτονιά και έψαχνα μια συνταγή έπεσα πάνω σε αυτό και σε θυμήθηκα για το τραπέζι σου http://www.sintagespareas.gr/sintages/pepper-cake.html#rr_message_link δεν το έχω φάει...δεν ξέρω αν είναι ωραίο, αλλά κοιτάζοντας το μου άνοιξε η όρεξη κι άλλο!!!

Κ σκέφτομαι αντί για τεχνοτροπίες που έλεγα στον τοίχο και ζωγραφιές να πάρω τελικά να βάλω αυτοκόλλητα sticky θα τα πάρω αν είναι και αυτά λευκά, γιατί λογικά σε κουβερτούλες και λοιπά πραγματάκια όλο και κάτι θα παίξει ρε ροζ...Πρέπει μέσα στο σκ να έχω κατασταλάξει...τέλος!
Εγώ θα παραγγείλω αυτά από το στικ ιτ...

τα βρήκα ακριβώς τα ίδια....και την φράση!!!!!και τις πεταλούδες!!!Ακριβούτσικα βγαίνουν βέβαια αλλά χαλάλι!!!!

evini7

evini7
tsiritri έγραψε:Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  καλά έχω πεθάνει με το φορμάκι Ιωάννα! 

Ευχαριστώ τσιριτρι μου, θα κάτσω το απόγευμα να βγάλω το μενού. Αλμυρο κεικ ε; Δεν έχω δοκιμάσει ποτε!

Απο τα δωματια που σκεφτεσαι μου άρεσε αυτο με τα προβατακια, το ζαχαρωνα κι εγω. Τελικά κατέληξα στο ανοιχτό καφέ, ροζ κ μωβ. Τα αυτοκόλλητα (δεντράκι, πεταλούδες κ ζώα του δάσους)  θα μου έρθουν την Τρίτη μόλις στήσω το δωμάτιο θα σας βάλω φωτο.

Μαρακι πολυ πολυ ωραίο με τα δεντράκια αυτα!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Ευχαριστώ πολύ Εβίνι μου!!!!

Θα σας βάλω και γω φωτό μόλις το στήσω!!!

tsiritri

tsiritri
Μαράκι πολύ ωραία αυτά τα σχεδιάκια!!!!

Αχ ναι ρε κορίτσια βάλτε φωτογραφιούλες να πάρω ιδέες!!!

Evinaki κ εσύ στα αυτοκόλλητα κατέληξες τελικά?

evini7

evini7
tsiritri έγραψε:Μαράκι πολύ ωραία αυτά τα σχεδιάκια!!!!

Αχ ναι ρε κορίτσια βάλτε φωτογραφιούλες να πάρω ιδέες!!!

Evinaki κ εσύ στα αυτοκόλλητα κατέληξες τελικά?
Εδώ και πολυ καιρό. Ντραπηκα που αρνήθηκα το δώρο του βαψιματος, αλλα ήμουν στα down μου και δεν είχα όρεξη για μαστορους, μπογιές και μυρωδιές. Είμαι κι όλη τη μέρα μονη μου στο σπίτι και θεώρησα οτι θα κουραζομουν....

Έχω 2-3 βδομάδες που παρηγγειλα τα αυτοκόλλητα, αν δεν έχει το χρωμα που θέλετε αργούν, γι αυτο μην το αφήσετε τελευταία στιγμή!

tsiritri

tsiritri
Καλά έκανες....σίγουρα μια ακαταστασία όταν έχεις μάστορες στο σπίτι υπάρχει, τι μια και δύο και τρεις μη σου πω!
Είναι ωραία τελικά αυτά τα αυτοκολλητάκια, κ εγώ δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!
Ευτυχώς πιάνουν τα χέρια του αμόρε και θα το βάψει αυτός το δωμάτιο και πάλι ο χαμός θα γίνει είμαι σίγουρη!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ θα παραγγείλω αυτούνια

http://www.stickit.gr/index.php?id_product=710&controller=product

sophia

sophia
Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σαςΦθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 875502 

Τσιριτρι εμενα μου αρεσε το πρωτο σαν δωματιο περισσοτερο!

Ιωαννα το φορμακι ΤΕΛΕΙΟ!!!

Τζουλι τι καλο που ειναι "ζηλεψα" σσσσσσσσελω και εγωωωωωωωωωωωωωωΦθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 587529 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 587529 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 587529 
Το κανω εικονα να κρεμεται απο την αλλαξιερα τωρα!!!Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 587529 

tsiritri

tsiritri
Ω ρε ζωάκια!!!!!!!
Ωραία είναι πολύχρωμα και χαρούμενα! Ιωάννα τι χρώμα το δωμάτιο?

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μαι κι εγω!οι ζαργανες μεγαλώνουν.1650 η μικρη 1760 η μεγαλη,σταθερή διαφορα γυρω στα 100 γράμ.!
Μιλούσα με την προϊσταμένη στη μονάδα κ μου εξηγούσε την διαδικασία με το μπιμπερο,στην αρχη τους δίνουν λίγο μπιμπερο κ το υπόλοιπο με το σωλήνακι οπως τωρα κ σιγα σιγα αυξάνουν το μπιμπερο μεχρι να το πίνουν ολο.μαλλον θα πάρω Σπιτι πρωτα τη μια,κ η οδηγίες που δίνουν συνήθως ειναι σιτιση με μπιμπερο για να ξέρουν ποσα ml πίνουν κ να συνεχίσουν να βάζουν βαρος.παρολο που το περίμενα κ το γράφει κ η Πατσουρου για τα πρόωρα ,ξενερωσα.δεν ειναι αυτο που ονειρευομουν!Crying or Very sad 

tsiritri

tsiritri
Μαιμουδάκι πρέπει να φτάσουν συγκεκριμένο βάρος για να τις πάρετε ή παίζουν άλλα πράγματα ρόλο?
Μη στεναχωριέσαι κορίτσι μου, το σημαντικό είναι να τρέφονται σωστά και να μεγαλώνουν, μπορεί στην πορεία να σου πουν να τις θηλάσεις κι όλας...δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση?

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:Μαιμουδάκι πρέπει να φτάσουν συγκεκριμένο βάρος για να τις πάρετε ή παίζουν άλλα πράγματα ρόλο?
Μη στεναχωριέσαι κορίτσι μου, το σημαντικό είναι να τρέφονται σωστά και να μεγαλώνουν, μπορεί στην πορεία να σου πουν να τις θηλάσεις κι όλας...δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση?
Θα πρεπει να φτάσουν δυο κιλα κ να σιτιζονται με μπιμπερο.θα ξεκινήσω να τις θηλασω οσο θα ειμαστε στη μονάδα αλλα συμπληρωματικά κ αφου τρώνε αυτο που πρεπει με το μπιμπερο κ μετα στο σπιτι το ίδιο μεχρι ποτε δεν ξέρω.
Το ξέρω οτι σημασία εχει να μεγαλώνουν αλλα αλλιώς το περίμενα.

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σοφάκι μου για τους σακους λες,ε??ναι ειναι πολυ ομορφοι (ειδικα ο ροζ που πηγα και διαλεξα εγω τα υφασματα..το κατω ειναι καρό ροζ απαλο με ασπρο-δε φαινεται καλα στη φωτο, και ηθελα νεραιδουλα αλλα μονο παπακι βρηκα Razz). βολευουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και δε πιανουν καθολου χωρο...βεβαια εσυ βρε κοριτσι μου εχεις τεραστιο παιδικο...δεν εχεις προβλημα!!!

Ιωαννακι και μενα μ αρεσουν τα τρελουτσικα, αλλα αυτο το φορμακι ειναι πολυ προχώ για τα γουστα μου!!!χαχαχαχα

Επιτελους κοιμηθηκε ο μικρός...δε ξερω τι τον εχει πιασει απ το πρωι....ειναι μες στη τρελα...τον λυπαμαι που δε μπορω να τον βγαλω και καμια βολτα εξω να ξεσκασει...Crying or Very sad 
επισης....μη με κραξετε...παρηγγειλα goody's...δε γινοταν διαφορετικά...δε μπορουσα να αντισταθω...ηταν πάνω απο τις δυναμεις μου...Embarassed Embarassed θα κλαιγομαι παλι μετά για τα κιλά και θα την πληρωσει η καημενη η Παραμυθενια και τα 50 της κιλά!!!!χαχαχαχα

Μαιμουδιτσα μου να σου πω κατι???ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝ...πολυ απλά γιατι θα εχεις τις κορουλες σου στο σπιτι και θα τις ταιζεις και θα τις φροντιζεις...!!!και ενταξει τι εγινε???ας αρχισουν με το μπιμπερο μεχρι να παρουν τα πανω τους και μετα βουυυυυρ για βυζ@κι!!!χαχαχαχ οντως ΠΟΛΥ λογικο μου φαινεται να δινεις γαλα με το μπιμπερο για να ξερεις ποσο τρωνε!!! ολα θα ειναι ονειρικα, γτ ειναι οι κορουλες σου και θα ειναι στο σπιτι τους με τη μαμα και το μπαμπα τους!!!τι πιο τελειο???

sophia

sophia
Maimou2009 έγραψε:Να μαι κι εγω!οι ζαργανες μεγαλώνουν.1650 η μικρη 1760 η μεγαλη,σταθερή διαφορα γυρω στα 100 γράμ.!
Μιλούσα με την προϊσταμένη στη μονάδα κ μου εξηγούσε την διαδικασία με το μπιμπερο,στην αρχη τους δίνουν λίγο μπιμπερο κ το υπόλοιπο με το σωλήνακι οπως τωρα κ σιγα σιγα αυξάνουν το μπιμπερο μεχρι να το πίνουν ολο.μαλλον θα πάρω Σπιτι πρωτα τη μια,κ η οδηγίες που δίνουν συνήθως ειναι σιτιση με μπιμπερο για να ξέρουν ποσα ml πίνουν κ να συνεχίσουν να βάζουν βαρος.παρολο που το περίμενα κ το γράφει κ η Πατσουρου για τα πρόωρα ,ξενερωσα.δεν ειναι αυτο που ονειρευομουν!Crying or Very sad 
Μαιμουδακι καταλαβαινω πως δεν ειναι αυτο που ειχες σχεδιασει αλλα ειλικρινα μη στεναχωριεσαι!Σημασια εχει οτι ειναι υγιεις και δυνατες!Μακαρι να καταφερεις να τις θηλασεις, αν ομως αυτο δε γινει μπορουν ωραιοτατα θα πινουν το γαλατακι σου!Σου χρωσταω μια φωτο...θα τη βαλω αργοτερα τωρα παμε για μαμ και νανι!

Julie85 έγραψε:Σοφάκι μου για τους σακους λες,ε??ναι ειναι πολυ ομορφοι (ειδικα ο ροζ που πηγα και διαλεξα εγω τα υφασματα..το κατω ειναι καρό ροζ απαλο με ασπρο-δε φαινεται καλα στη φωτο, και ηθελα νεραιδουλα αλλα μονο παπακι βρηκα Razz). βολευουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και δε πιανουν καθολου χωρο...βεβαια εσυ βρε κοριτσι μου εχεις τεραστιο παιδικο...δεν εχεις προβλημα!!!

Ναι ειναι τελειοι!!!Σελω σελω!!!

Ιωαννακι και μενα μ αρεσουν τα τρελουτσικα, αλλα αυτο το φορμακι ειναι πολυ προχώ για τα γουστα μου!!!χαχαχαχα

Επιτελους κοιμηθηκε ο μικρός...δε ξερω τι τον εχει πιασει απ το πρωι....ειναι μες στη τρελα...τον λυπαμαι που δε μπορω να τον βγαλω και καμια βολτα εξω να ξεσκασει...Crying or Very sad 
επισης....μη με κραξετε...παρηγγειλα goody's...δε γινοταν διαφορετικά...δε μπορουσα να αντισταθω...ηταν πάνω απο τις δυναμεις μου...Embarassed Embarassed θα κλαιγομαι παλι μετά για τα κιλά και θα την πληρωσει η καημενη η Παραμυθενια και τα 50 της κιλά!!!!χαχαχαχα

Σκυλαααααα το ενα χτυπημα μετα το αλλο!!!Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 27 679259 
Πλακα πλακα κατι παιζει με τa goody's κλεινει το ενα μετα το αλλο..λετε να αλλαξουν επωνυμια κτλ????Θα τρελαθω....αν δεν θα μπορεσω να ξαναφαω chicky's & ceasars:bang: 

Μαιμουδιτσα μου να σου πω κατι???ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝ...πολυ απλά γιατι θα εχεις τις κορουλες σου στο σπιτι και θα τις ταιζεις και θα τις φροντιζεις...!!!και ενταξει τι εγινε???ας αρχισουν με το μπιμπερο μεχρι να παρουν τα πανω τους και μετα βουυυυυρ για βυζ@κι!!!χαχαχαχ οντως ΠΟΛΥ λογικο μου φαινεται να δινεις γαλα με το μπιμπερο για να ξερεις ποσο τρωνε!!! ολα θα ειναι ονειρικα, γτ ειναι οι κορουλες σου και θα ειναι στο σπιτι τους με τη μαμα και το μπαμπα τους!!!τι πιο τελειο???

eva evaki

eva evaki
pw..pw...diavaza posh wra ton ateleiwto eixe..axxa:P Razz  ! MAIMOU SIGOYRA DEN EINAI AYTO POU ONEIREUOSOUN ALLA EINAI GIA TO KALO TOYS AYTO NA SKEFTESAI META APO LIGO DEN THA MPOREIS??EINAI POLY GLUKA TA MWRAKIA SOU......! SVOYRITSA TI TRELO FORMAKI EINAI AYTO? AXAXAXAKOMA GELAW...JULAKI FANTASTIKES OI TSANTOYLES TIS ZHLEPSA (ME THN KALH ENNOIA) ALLA DEN EXW KAI KANENAN NA MOU FTIAXEI...TSIRITRAKI KAI EGW APO XRWMATA PRWTHMO TO PRWTO EINAI POLY OMORFOI OI SYNDIASMOI XRWMATWN KAI HREMOI..POPAKI MOU SYMPASXW EXW TRELATHEI STA ONEIRA DEN ANTEXW ALLO KAI EPIDEI TA PISTEUW H LOLH..FOVAMAI KATHE FORA OTI KATI THA GINEI KAI EGW LEITOYRGW POLY ME TA ONEIRA..PRIN GINEI KATII VLEPW ONEIORA KAI GIA THN EGKUMOSUNH APO ONEIRO TO YPOPSIASTHKA THN IDIA MERA POU EKANA TO TEST! EIDA KATHARA ENA KOKKINO TEST KUHSEIS OTI VGHKE THETIKO KAI MALISTA MOU EKANE ENTIPOSH TO "KOKKINO"KAI TWRA OSO VLEPW TRELAINOMAI...KAI DEN VLEPEIS KAI TIPOTA KALO OLO KAKA ONEIRA! ALLA MHN TRELAINESAI ORMONES EINAI KAI MAS PAIZOUN MHN STENAXWRIESAI THA DEIS PWS OLA TELEIA THA EINAI! EGW PALY SHMERA STIS 5:00 EXW RANTEVOY ME THN FRAOULINA MOU...THA DW TO MWRAKI MOU ANXONOMAI KAI FOVAMAI GIA TO DOPPLER DEN XERW NIOTHW OTI KATI DEN THA PAEI KALA ALLA LEW NA MHN TO SKEFTOMAI..GT TO PROKALW...TI LETE THA EXEI PERASEI TA DUO KILAKIA? MAKARI...ALLA SE FYSIOLOGIKA EPIPEDA...GT ME TO PALIO ZAXARO FOVAMAI...KAI GIA TIS 40 MERES EPIDEI TA FOVAMAI RWTHSA IEREA KAI MOY EXHGISE TA PANTA PERI AYTOY TOY THEMATOS...

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σοφάκι η ceasar's ηταν αυτη που καταναλωθηκε πρώτη και ΑΜΕΣΑ με το που έκατσα!!!χαχαχαχα
μιλάμε για ηδονη..!!!!
εδω ευτυχως δεν εκλεισαν...ακομη!!!

evini7

evini7
Έτσι πες της τα Julie! Αχ βρε Μαϊμού, καταλαβαίνω πως το σκέφτεσαι αλλα είμαι σίγουρη μόλις μπουν τα μωρα στο σπίτι θα αλλάξουν ολα!

Ασχετο αλλα δεν σας είπα.
1ον, ροχαλητο τελος, έκανα physiomer χθες και μετα breath right. Επίσης έφαγα πολυ νωρίς κ ελαφρύ βραδινό. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να κοιμάμαι μαζι με την αγάπη μου.

2ον κλείσαμε σήμερα ημερομηνία πολιτικού γάμου επιτέλους, 11/09, μια βδομάδα πριν μπω στο μήνα μου!!!
11/09 γιορτάζω κιόλας, άρα στα γενέθλια μου η επίσημη πρόταση και στη γιορτή μου ο γάμος. Καλο; Δεν θα τα ξεχναω κιόλας.

Julie γι αυτο σε πάω, ευχαριστιεσαι τη ζωή! Καλη όρεξη και κοιτα να τα απολαύσεις! Εγω έκανα φακες, μου έπεσε παρα πολυ πιπέρι και βγάζω φωτιές σαν δράκος...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις