Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
613 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 613 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 39]

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εβακι τι χαζη ψυχολογια ειναι αυτη κοριτσι μου???θα πας σημερα, θα δεις την μπεμπουλα σου και ο γιατρος θα σου πει οτι ειναι καλα και αυτη και εσυ!!! δε θελω χαζαααααα!!!!ολα τελεια θα πανε!!!περιμενουμε τα νεα σου μετα το γιατρο!!!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evini7 έγραψε:Έτσι πες της τα Julie! Αχ βρε Μαϊμού, καταλαβαίνω πως το σκέφτεσαι αλλα είμαι σίγουρη μόλις μπουν τα μωρα στο σπίτι θα αλλάξουν ολα!

Ασχετο αλλα δεν σας είπα.
1ον, ροχαλητο τελος, έκανα physiomer χθες και μετα breath right. Επίσης έφαγα πολυ νωρίς κ ελαφρύ βραδινό. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να κοιμάμαι μαζι με την αγάπη μου.
ειδες???την βρηκες τη λυση αμεσα!!!τελεια!!αιντε αγκαλιτσες και χουχουλιασματα το βραδυ!!!

2ον κλείσαμε σήμερα ημερομηνία πολιτικού γάμου επιτέλους, 11/09, μια βδομάδα πριν μπω στο μήνα μου!!!
11/09 γιορτάζω κιόλας, άρα στα γενέθλια μου η επίσημη πρόταση και στη γιορτή μου ο γάμος. Καλο; Δεν θα τα ξεχναω κιόλας.
σωστηηηηηη!!!!εγω εχω αλλη επετειο που "τα φτιαξαμε", αλλη αρραβωνα, αλλη πολιτικου γαμου, αλλη θρησκευτικού γαμου...ενας χαμος!!!

Julie γι αυτο σε πάω, ευχαριστιεσαι τη ζωή! Καλη όρεξη και κοιτα να τα απολαύσεις! Εγω έκανα φακες, μου έπεσε παρα πολυ πιπέρι και βγάζω φωτιές σαν δράκος...
εννοειται οτι πρεπει να ευχαριστιομαστε τη ζωη!!!αλλιως what's the point???φαε λιγο τυρακι να σε "σβησει" , τα γαλακτοκομικά βοηθανε πολυ!!! φακες,ε???εχω μερες να κανω στον μικρο!!μαλλον θα μπουν στο προγραμμα για αυριο!!!

tsiritri

tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΩΩωωωω κι άλλα κουφέτα!!!
Με το καλό Evinaki μου! Και μανούλα!
Ααα επίσης το να τρως νωρίς κ ελαφριά το βράδυ παίζει μεγάλο ρόλο στο ροχαλητό. 
Εμένα μου το έχει κόψει τελείως το βραδινό ο άκαρδος γιατρός...Sad 

Ευάκι όλα καλά θα πάνε βρε μην αγχώνεσαι!!!
Θετική σκέψη!
2 κιλά? Shocked Shocked Shocked  Πολλά δεν είναι???
Μεγαλώνουν τόσο πολύ σε αυτές τις βδομάδες?

Julie μου δεν το φοβάσαι το μαρούλι απέξω?
Εγώ χωριάτικη τρώω και πάλι τρέμει το φιλοκάρδι μου....
Αχχχχχχχ αυτό συζητούσα χτες, έχω πεθυμήσει τις ωραίες σαλάτες που έτρωγα σε ένα μαγαζί (και τεράστιες) και είναι το πρώτο που θέλω να φάω όταν με το καλό γεννηθεί η μπέμπα!
Αααα και goodys φυσικά που στην αρχή τα είχα ταράξει αλλά μετά λίγο το κράξιμο για τα κιλά, λίγο το κράξιμο για το αλάτι, λίγο και το κράξιμο για τα ψωμιά δεν πέρασα ξανά ούτε απέξω Crying or Very sad Crying or Very sad 
Μου φαίνεται όταν γεννήσω αντί να χάνω κιλά θα βάζω με όλα αυτά που έχω επιθυμήσει να φάω!

Paramythenia

Paramythenia
Χαιρετώ σας τσουπρίτσες!

Ζβουρίτσα τέλειος ο υπνόσακος!
Τέλειες και οι θήκες των απλυτων της Julie! Πολύ ωραία ιδέα!

Αχ τα δωματιάκια που βάλατε είναι τρέλα!

Tsiritrακι με το καλό να ξεκινήσετε τις ετοιμασίες!

Evaki όλα καλά θα πάνε, μην κάνεις αρνητικές σκέψεις! Θα αναμένουμε τα νέα σου!

Μαϊμουδάκι μου θα πάρεις τις κορούλες σου στο σπιτάκι, γερές κι από εκεί και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Είσαι μια δυνατή μαμά και θα τα καταφέρεις όπως και να έχει, μην απογοητεύεσαι!

Εvini μου με το καλό!!!Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 28 328109 

Μαρή Julie ceasar's;;; Σλουρπ, μου τρέχουν τα σάλια!
Ας πάω να φάω τις φακές μου...

evini7

evini7
ta aftokollita mas

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

to dentraki ston toixo tis kounias sta xromata afta.

oi petaloudes sto xroma afto tha pane pano apo tin allaxiera

kai ta zoakia afta se roz xroma fysika kai oxi kokkino pou fainetai edo, tha mpoun skorpia kai diakritika stous ypoloipous toixous

eva evaki

eva evaki
H MPEMPOYLA MOU KATAKAPOIO TROPO MEGALWNEI ....O GIATROS MAS EIPE OTI GENNHKA EXEI MEGALH SXESH KAI TO POSO GENNHTHIKE O PATERAS KAI O ANTRAS MOU GENNHTHIKE 4.950..DEN TON ANYSUXEI ..KAI LEW DYKILO GT PRIN DYO MISH EBDOMADES HTANE 1.600 GR!DEN XERW GT ANXONOMAI ETSI APLA AISTHANOMAI KAPOS..ELPIZW NA VGW XAZH..KAI NA EINAI OLA POLU KALA! EVINAKI MOU ME TO KALO KOPELA MOU BUO ANTHOSPARTO SOY EUXOMAI....! MIA ZWH PARAMUTHENIA..!PAREPIPTONTOS KAI EGW 11/9 GIORTAZW...KAI O ANTRAS MOU EXEI GENNETHLIA 11/9 KAI EGW 12/9 SUMFAIROYME SAN ZEYGARI DEN MPOREITE NA PEITE...!

tsiritri

tsiritri
Τέλειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Μου αρέσουν πάρα πολύ!
Ειδικά το δεντράκι νομίζω θα το κλέψω κ εγώ! Very Happy 
Με το καλό να τα παραλάβεις!

Παραμυθένια μου σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 
Καλή όρεξη!

Τι έγινε καλέ σήμερα με τις φακές?
Δεν ζεσταίνεστε αλήθεια?
Η' δεν τις κάνετε σούπα?
Έχω πολύ καιρό να φάω λόγω ζέστης...αν και είναι αγαπημένο φαγητό!

Εγώ έφαγα γεμιστούλια, έβαλα τελικά σταφίδα και κουκουνάρι και μάλλον θα το καθιερώσω!
Φοβόμουν μη βγουν πολύ γλυκά αλλά καμία σχέση!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tsiritri έγραψε:
Julie μου δεν το φοβάσαι το μαρούλι απέξω?
Εγώ χωριάτικη τρώω και πάλι τρέμει το φιλοκάρδι μου....
για το τοξοπλασμα,ε?στον Κων/νο ετρεμα... δεν ετρωγα τιιιιιιιιποτα που να ηταν "επικινδυνο" εξω, ουτε επινα καφε, ουτε κοκα κολα, ουτε τιποτα....ημουν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ εγκυος...!!τωρα στη δευτερη εγκυμοσυνη το παιζω πολυ Άπλα...!!! βλακεια, το ξερω, αλλα νομιζω οτι τη δευτερη φορα εισαι πιο χαλαρος...ας μας πουν και η σοφια και η ποπη τη γνωμη τους βεβαια...μηπως μονο εγω το παιζω μαγκαςEmbarassed 
Αχχχχχχχ αυτό συζητούσα χτες, έχω πεθυμήσει τις ωραίες σαλάτες που έτρωγα σε ένα μαγαζί (και τεράστιες) και είναι το πρώτο που θέλω να φάω όταν με το καλό γεννηθεί η μπέμπα!
Αααα και goodys φυσικά που στην αρχή τα είχα ταράξει αλλά μετά λίγο το κράξιμο για τα κιλά, λίγο το κράξιμο για το αλάτι, λίγο και το κράξιμο για τα ψωμιά δεν πέρασα ξανά ούτε απέξω Crying or Very sad Crying or Very sad 
Μου φαίνεται όταν γεννήσω αντί να χάνω κιλά θα βάζω με όλα αυτά που έχω επιθυμήσει να φάω!
και γω μετα τις καμπυλες ζαχαρου που ηταν παθολογικες προσεχα...αλλα να που τα ξεχνας με τον καιρο και πάλι κυλιεσαι στο βουρκο της σαβουρομάσας!!!βγαλε το αχτι σου κοριτσι μου οταν γεννησεις, και μετα διαιτα να χασεις τα κιλα πριν μεινεις εγκυος στο δευτερο. μη κανεις το δικο μου λαθος και σου κατσικωθουν...Twisted Evil 

Paramythenia έγραψε:Μαρή Julie ceasar's;;; Σλουρπ, μου τρέχουν τα σάλια!
Ας πάω να φάω τις φακές μου...
ΚΑΙ cheeseburger παρακαλω!!!!!αμα ειναι να κανεις την αμαρτια, καντην σωστα!!!και συ φακες??? συνεννοηθηκατε με το εβινι???

Μαιμου οταν ευκαιρησεις πες μας τι σου ειπαν να μη τρως για το θηλασμο!!!

ωχ ΞΥΠΝΗΣΕ

eva evaki

eva evaki
tsiritri έγραψε:Τέλειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Μου αρέσουν πάρα πολύ!
Ειδικά το δεντράκι νομίζω θα το κλέψω κ εγώ! Very Happy 
Με το καλό να τα παραλάβεις!

Παραμυθένια μου σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 
Καλή όρεξη!

Τι έγινε καλέ σήμερα με τις φακές?
Δεν ζεσταίνεστε αλήθεια?
Η' δεν τις κάνετε σούπα?
Έχω πολύ καιρό να φάω λόγω ζέστης...αν και είναι αγαπημένο φαγητό!

Εγώ έφαγα γεμιστούλια, έβαλα τελικά σταφίδα και κουκουνάρι και μάλλον θα το καθιερώσω!
Φοβόμουν μη βγουν πολύ γλυκά αλλά καμία σχέση!
 TA GEMISTA ME STAFIDA KAI KOUKOUNARI EINAI TA AGAPHMENA MOU..TA FTIAXNEI H MANA MOU ETSI STHN ARXH MERIKOI TO AKOUNE KAI SKALONOUN ALLA EINAI TROMERA WRAIA... PW..PW..TA AYTOKOLITAKIA TA ZHLEPSA EINAI PARA POLY OMORFA KAI GLUKA..KRIMA POU DEN MPORW NA KANW AYTA POU KANETE...NA XARW! ALLA STO KAINOURGIO SPITI..THA AYTOSXEDIASW...Razz Razz Razz Razz 

tsiritri

tsiritri
Ευάκι όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου, να σκέφτεσαι θετικά!

4950 ο καλός σου???? Shocked Shocked Shocked

Julie μου λογικό το ακούω στο δεύτερο παιδί να είσαι πιο χαλαρή. Όσο να ναι στην αρχή που δεν ξέρεις φοβάσαι τα πάντα.

Φοβάμαι ότι αν κάνω το λάθος μετά τη γέννα να αρχίσω να τρώω ότι μου έλειψε δε θα μαζεύομαι μετά με τίποτα! Sad

evini7

evini7
Ούτε εγω έχω αντισώματα στο τοξοπλασμα αλλα η γιατρός μου είπε προσοχή στις γάτες. Πλενω καλα καλα τα λαχανικά μου κι αυτο ειναι ολο. Δεν ξέρω γατί αλλα με το συγκεκριμένο δεν πανικοβληθηκα.
Τις φακες τις κάνω σουπε μεν αλλα σφιχτες, δηλ. Αφήνω να πιουν το νεράκι.
Δεν πεθαινω γι αυτες καλοκιριατικα αλλα χρειάζονται.

Οσο για τα αυτοκόλλητα κοιτα στο live wall.gr  έχει πολλα σχέδια και καλές τιμές. Ολα μαζι μου βγήκαν 47€!!!!

Evaki, παρθενακια κι οι 2 σας! Α πα πα γι αυτο τόσο άγχος! Ολα τέλεια θα πανε με την φραουλινα σου!!!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια σας διαβάζω μη νομίζετε αλλα δν ξέρω τι να πρωτο σχολιάσω ,ειναι κ η νυστα που έχω μη με παρεξηγειτε!
Οτι είδα που αγοράσετε,υπνοσακοι,σακοι για τα άπλυτα ,αυτοκολλητα για το δωμάτιο ολα μου άρεσαν πολυ,με γεια!
Εβινι αν δεν κάνω λάθος εσυ παντρευεσαι η ωρα η καλη.
Εβακι μια χαρουλα θα ειναι το μωρακι σου μην αγχωνεσαι τσάμπα.
Γιουλη δεν μου απαγόρευσαν φαγητά κ ουτε μου εχουν πει οτι πείραξε το γάλα μου τις μικρούλες αλλα δεν έχω φάει κ κατι περίεργο.

Paramythenia

Paramythenia
Εβίνι μου υπέροχα τα αυτοκολλητάκια σας! Με το καλό να έρθουν και να ολοκληρώσετε το δωμάτιο της μπεμπούλας!

Κι ο δικός μου αντρούλης 4900 θρεφτάρι βγήκε! Και η πεθερά μου το λέει και φουσκώνει από υπερηφάνεια! Αφού τον αποκαλούσανε μωράκι -michelin!!!

Σήμερα είχα σκεφτεί να κάνω κριθαρότο με γαρίδες αλλά με έπιασε μια επιθυμία για φακές που είχα να φάω πολύ καιρό. Ο Παραμυθένιος όμως δεν τις τρώει το καλοκαίρι. Έφτιαξα λοιπόν για μένα σούπα, αλλά όχι ιδιαίτερα υδαρή και για τον Παραμυθένιο τις έβρασα χωριστά και του έκανα φακορυζοσαλάτα που του αρέσει.

Αχ κι εγώ με το τοξόπλασμα έχω στερηθεί έξω τις σαλάτες που τόσο μου αρέσουν! Ειδικά η cesar's...
Κορίτσια δεν ξέρω αν εσείς το κάνετε αλλά εγώ πλέον τρώω σα να πρόκειται να μου πάρουν το πιάτο! Γενικά τρώω αρκετά αργά αλλά πλέον δε μπορώ να συγκρατηθώ...Embarassed

eva evaki

eva evaki
NAI GENNHTHIKE MEGALOS POLU KAI FYSIOLOGIKA ANARWTIEMAI PWS MPORESAI H PETHERA MOU..Rolling Eyes Rolling Eyes KALA VEVAIA TIS TA XALASAI OLA MESA OMWS !K MOY EIPE O GIATROS OTI EPIREAZEI K TO DIKO MOU TO MWRO ..EGW PALY GENNHTHIKA 2050GR MIKOULI...Razz ! XAZOMARES SKEFTOMAI ALLA ME OLA AYTA EXW FOVITHEI...!EVINAKI MOU APORW PWS TAIRIAXAME EMEIS OI DYO KAI OXI APLA TAIRIAXAME PARATAIRIAXAME!!

Popisofia

Popisofia
ΛΟΙΠΟΝ JULAKI ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΜΕ ΤΑ GOODYS ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ Κ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ...
ΝΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ ΑΠΟ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Κ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ...

ΕΒΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ... ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ...

ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...
Κ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ!!!

ΚΑΛΕ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΘΡΕΦΤΑΡΙ 5500 ΚΙΛΩΝ... ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ???
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3500 ΚΙΛΑ ΔΗΛ ΠΙΟ ΛΙΓΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ??? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

ΤΣΙΡΙΤΡΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ!!!

tsiritri

tsiritri
Ωωωωωωωωωω αυτό το site έχει πολύ πιο ωραία!!!
Κορίτσια έχω μείνει πολύ πίσω...πρέπει να ρίξω τρελό ψάξιμο μου φαίνεται!!!
Evinaki thanks!!! Νομίζω αυτό θα προτιμήσω κ εγώ, έχει πολλά ωραία πραγματάκια!

Το φακόρυζο είναι πολύ θρεπτικό!!!
Εγώ στην ανάγκη για να φάω φακές τις έκανα σαλάτα, κρύες, τις σούρωνα και έβαζα μέσα διάφορα πραγματάκια, συνήθως πιπεριές φλωρίνης ψητές, ανθότυρο, ντομάτα κυβάκια, λαδόξυδο κλπ κλπ. Αλλά το αγαπημένο μου είναι σα σούπα.

Όσο για το φαγητό δε μπορώ να φάω ρε γαμώτο πολύ, αμέσως φουσκώνω αλλά εξακολουθώ να πεινάω Sad Sad Sad 

Κ εμένα κάτι για 4 κιλά μου είχε πει ότι γεννήθηκε, ελπίζω να έκανε λάθος!
Από που θα βγει τόσο μεγάλο παιδί ω ρε??????????
Μέχρι 3.200 δέχομαι ακούς μπέμπα???? Laughing Laughing Laughing 

Evinaki δηλ τρως σαλάτες έξω άνετα? Στο έξω είναι που τις φοβάμαι, γιατί αποκλείεται να δίνουν και ιδιαίτερη προσοχή στο πλύσιμο.
Αν δεν είχα διαβάσει περί τοξοπλάσματος δεν θα το φοβόμουν τόσο πολύ, αλλά αυτό το ίντερνετ που έψαχνα συνέχεια στην αρχή με κατατρόμαξε!

Popisofia

Popisofia
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ!!!

ΕΓΩ ΤΣΙΡΙΤΡΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΩ...
ΤΡΩΩ ΤΟ ΦΑΙ ΜΟΥ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΙΝΑΩ...
ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Κ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΤΡΩΓΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑ Κ ΚΑΟΥΡΕΣ...
ΤΩΡΑ ΤΡΩΩ.

eva evaki

eva evaki
EYXOMAI NA EINAI OLA KALA TI ME EXEI PIASEI....SE MISH WRA FEYGW...! EGW GIA TO AMNIAKO KAI TO RAMA ANXONOMAI XAZOMARES MH SAS TRELAINW KAI SAS TWRA...GENIKA ALIA EIXAN THN TASH TA AGORAKI AKAI VGAINANE MPOLIKA!Razz Razz 

evini7

evini7
tsiritri έγραψε:Ωωωωωωωωωω αυτό το site έχει πολύ πιο ωραία!!!
Κορίτσια έχω μείνει πολύ πίσω...πρέπει να ρίξω τρελό ψάξιμο μου φαίνεται!!!
Evinaki thanks!!! Νομίζω αυτό θα προτιμήσω κ εγώ, έχει πολλά ωραία πραγματάκια!

Το φακόρυζο είναι πολύ θρεπτικό!!!
Εγώ στην ανάγκη για να φάω φακές τις έκανα σαλάτα, κρύες, τις σούρωνα και έβαζα μέσα διάφορα πραγματάκια, συνήθως πιπεριές φλωρίνης ψητές, ανθότυρο, ντομάτα κυβάκια, λαδόξυδο κλπ κλπ. Αλλά το αγαπημένο μου είναι σα σούπα.

Όσο για το φαγητό δε μπορώ να φάω ρε γαμώτο πολύ, αμέσως φουσκώνω αλλά εξακολουθώ να πεινάω Sad Sad Sad 

Κ εμένα κάτι για 4 κιλά μου είχε πει ότι γεννήθηκε, ελπίζω να έκανε λάθος!
Από που θα βγει τόσο μεγάλο παιδί ω ρε??????????
Μέχρι 3.200 δέχομαι ακούς μπέμπα???? Laughing Laughing Laughing 

Evinaki δηλ τρως σαλάτες έξω άνετα? Στο έξω είναι που τις φοβάμαι, γιατί αποκλείεται να δίνουν και ιδιαίτερη προσοχή στο πλύσιμο.
Αν δεν είχα διαβάσει περί τοξοπλάσματος δεν θα το φοβόμουν τόσο πολύ, αλλά αυτό το ίντερνετ που έψαχνα συνέχεια στην αρχή με κατατρόμαξε!
Εδώ tsiritri μ οτι θες, τα έχω ήδη ψάξει εγω.
Λοιπόν έξω τρώω κυρίως ντοματοσαλατες.
Και πάντα πάντα λέω να μου την πλένουν καλα. Στα goodys π.χ. Δεν θα ετρωγα σαλάτα τωρα με τίποτα. Μαρουλακι έφαγα κανά δυο φορές σε πολυ καλα εστιατόρια και πάλι παρακαλώντας τα καλο πλύσιμο!

tsiritri

tsiritri
Ωχ...κατάλαβα....περνάει δηλ το στάδιο να φουσκώνεις γρήγορα ε???
Εδώ τώρα και με το ζόρι κρατιέμαι με τα κιλά με νύχια και με δόντια, αν ανοίξει πιο μετά το στομαχάκι...πάει πάει...με τα κρεμμυδάκια θα με κάνει ο doctor!!!

Μωρέ ντρέπομαι να το πω για το πλύσιμο Embarassed Embarassed άσε που και να το πω φοβάμαι ότι θα με αγνοήσουν Rolling Eyes γιατί φαντάζομαι πως θα τα έχουν ήδη πλυμμένα....
Πάντως σε ένα μαγαζί που έτρωγα συχνά στη γλυφάδα, Evinaki ίσως το ξέρεις στο la strega, που έχει ΤΙΣ σαλάτες, επειδή είμασταν τόσο συχνοί πελάτες και τρώγαμε πολύ, ένα παιδί που δούλευε εκεί κάθε φορά μας ρώταγε "μα θα τα φάτε όλα αυτά?" "μα πως τα καταφέρνετε?" Laughing Laughing Laughing μια δυο τρεις πιάσαμε συζήτηση...μια μέρα λοιπόν πάμε, αρχές της εγκυμοσύνης και μας παίρνει αυτός παραγγελία, απόρησε λοιπόν που δεν πήραμε όλα όσα παίρνουμε άλλες φορές και του εξήγησα ότι αποφεύγω τις σαλάτες γιατί το και το...και τυχαίνει και είναι κ η κοπέλα του έγκυος λίιιιγο λιγότερο από εμένα, και μου λέει ναι ναι το ξέρω για τις σαλάτες μας το είπε και εμάς ο γιατρός, καλύτερα που δεν τρώτε.
Και μου μπαίνουν φυτιλιές γιατί λέω αν ήταν αυτός θα μου έλεγε ας πούμε εδώ φάε μην φοβάσαι ή ότι μην ανυσηχείς θα πως να στην πλύνουν καλά, για να μου πει καλά κάνεις γύρευε τι πλύσιμο κάνουν...βέβαια από την άλλη τόσα χρόνια δεν έχω πάθει, θα έπρεπε να είμαι πολύ γκαντέμω να το πάθω τώρα αλλά φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά που λέει και η παροιμία.

Με έχει πιάσει γλωσσοδιάρροια σήμερα δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά όπως και όλη τη βδομάδα το παίζω τηλεφωνήτρια....δεν έχω καταφέρει να δουλέψω καθόλου....και περιττό να σας πω ότι τσακώθηκα και με δεύτερο πελάτη σήμερα τηλεφωνικώς...άμα λέω εγώ θα του το κλείσω το μαγαζάκι Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

Μα είναι δυνατόν να παίρνει ο άλλος και με το που το σηκώνω το πρώτο που μου λέει να είναι παράπονα ότι δεν πετυχαίνει γραμμή, και τι πράγματα είναι αυτά και τέτοια??? Και να θέλει και μαλακιές?
Που όλη μέρα το ρημάδι το τηλέφωνο σκουλαρίκι το έχω κρεμάσει!
Όοοοοοοοχιιιιι....δε θα συγχιστώ πάλι...εργασία και χαρά! Τρα λα λα τρα λα λα !!!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maimou2009 έγραψε:
Γιουλη δεν μου απαγόρευσαν φαγητά κ ουτε μου εχουν πει οτι πείραξε το γάλα μου τις μικρούλες αλλα δεν έχω φάει κ κατι περίεργο.
δεν εννοουσα οτι πειραξε το γαλα σου τις μικρες...!!θυμαμαι απλα οτι δεν κανεινα τρως καποιες τροφες οταν θηλαζεις...πρασινα κτλ
για να μη πεσουν βαριά στο μωρο...σου ειπαν τιποτα τετοιο???να μη τρως μελιτζανες ας πουμε κτλ??

Ρε κοριτσια αληθεια λετε????τοσο μεγαλα μωρά ηταν οι αντρες σας???ειναι δυνατον 4 και 5 κιλά??και γεννησαν φυσιιολογικα οι πεθερες σας???απαπααααα

εμενα μου φερνουν τωρα τα ξυλα που παραγγειλαμε... η παιδιατρος λεει οτι δε πρεπει να αναβεις τζακι πριν το μωρο να γινει 6 μηνων τουλαχιστον, οποτε δε ξερω καν αν θα τα χρησιμοποιησουμε φετος...ποια ειναι η γνωμη σας??

καλα, τωρα τελευταια μιλάμε για ΠΟΛΛΗ ΠΕΙΝΑ!!! λιμοκτονω ειδικα τα πρωινά... και το απογευμα διαολιζομαι για γλυκακι...πφφφφφφ τι ειναι αυτα????τοσο μα τοσο διαφορετικες οι δυο μου εγκυμοσυνες...

evini7

evini7
La Strega!!!! Αμάν τι είπες τωρα κι έφαγα φακες....
Εγω δεν ντρέπομαι, Ασε που λίγες φορές έφαγα έξω, αλλα χωρις σαλάτα δε μπορω!

Τζάκι γιοκ;;;; Και εγω ονειρευομουν παιχνίδια με τη μπεμπα τα Χριστούγεννα, τζάκι αναμμενο, φωτακια κτλ! Μου χαλασες το ονειρο....

Εγω κορίτσια δεν πειναω, δεν προλαβαίνω να πεινασω, τρώω συνέχεια κι απο λίγο αλλιώς έχω καουρες.

edit

Tsiritri σταματά τη δουλεια άμεσα! Αντιλαμβάνεσαι οτι είσαι στο τελικό στάδιο! Έτσι έκανα κι εγω! Εβριζα ολο το κόσμο....

sophia

sophia
Μαϊμού κάτι έχασα....δημιουργήθηκε θεμΑ με το γάλα σου? Τα γαλακτοκομικά να προσεχείς.

Κορίτσια εγώ από θέμα φόβου κ άγχους είμαι χειρότερα αυτή τη φορά φυσικά παίζει το ρόλο της κ η αποβολή!

Από δουλειές λόγω της Αλεξιας δεν εχω επιλογές κάνω κάποια πράγματα που την πρώτη φορά ούτε να το σκεφτώ. Τότε όμως δούλευα 8 με 12 ώρες την ημέρα μέχρι την 32 εβδομάδα κ γενικά δεν έβαζα πωπω κάτω.

Αναψυκτικά κ σαλάτες, που τις λατρεύω, τα έκοψα κ πάλι! Μαρούλι μόνο στο σπίτι.

Popisofia

Popisofia
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΚΙ?
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ...
ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ?

sophia

sophia
Να ρωτήσω κάτι κάνετε όλες μηνιαίως εξετάσεις?
Εκτός από τα βασικα κάνετε κ τοξοπλασμα κ γλυκοζιωμενη?

Για θυροειδη δε ρωτάω λόγικα κάνουμε όσες έχουμε μόνο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις