776 Απ: Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 Σαβ Αυγ 31, 2013 5:10 am
eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
PW..PW...TI WRAIA POU TA LETE POSO SAS ZHLEYW...(ME THN KALH ENNOIA PANTA E?) THA DEIS BINAKI MOU KAI PARAPANW THA PAREIS!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χαχαχαχαχα τρεληηηηηηηParamythenia έγραψε:Μαρή εμένα γιατί με ξεχνάς; Στον 8ο θα μείνω;;;:PJulie85 έγραψε:-Βινακι κοντευουμε και μεις να μπουμε στο μηνα μας!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsiritri στις Σαβ Αυγ 31, 2013 5:17 am, 1 φορά
Χι χι χι!(γελάκι πονηρό!)Julie85 έγραψε:χαχαχαχαχα τρεληηηηηηη
απλα εχω συνδυασει οτι η βινι ειναι μια μερα "πιο εγκυος" απο μενα..!!!
χαχαχαχ εσυ εισαι μικρη εγκυουλα...σου ριχνω ...3 ολοκληρες ημερες!!!
πωπω εγω εχω μαξιμουμ 20 μερες ακομα
αυριο μπαινει ο σεπτεμβρης!!!!ποσες αραγε μεσα σ αυτο το μηνα θα φερουμε στον κοσμο τα παιδακια μας???
ενταξει λοιπον....παω πασοParamythenia έγραψε:
Χι χι χι!(γελάκι πονηρό!)
Σας πληροφορώ κυρία μου ότι με βάση την ΠΗΤ που μου έδωσαν στη β' επιπέδου σας τρώω! Βάση αυτής είμαι 35w1d!
Με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου Julaκι μου, γερό!
Έτσι ακριβώς! Κοντεύω να εκτοπίσω τον Παραμυθένιο από το κρεβάτι!tsiritri έγραψε:Χωρίς έξτρα μαξιλάρια πάντως ούτε εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ.
Τουλάχιστον ένα αγκαλιά μπροστά μου να ακουμπάει πάνω κ η κοιλιά, και μερικές φορές βάζω και ανάμεσα στα πόδια όπως είναι στο πλάι, και αυτό ανακουφίζει πολύ.
10 ευρὠ τα πόσα; dettol πανάκια και σαπούνι έχω σημειώσει κι εγώ να προμηθευτώ.Julie85 έγραψε:στα lidl εχει τα pampers 10 ευρω. εγω πηρα δυο πακετα σημερα. επισης πηρα και υγρα μαντηλάκια ντετόλ, κρεμοσάπουνο ντετολ, και μια μικρη συσκευασια χλωρινης (εχω και μεγαλο μπουκαλι με αντισηπτικο τζελ καβαντζα απο τη γεννα του Κων/νου)
επισης ριξτε στη βαλιτσα σας οδοντοκρεμα/οδοντοβουρτσα και σαμπουαν να μη ψαχνεστε τελευταια στιγμη...!
ΓΚΑΛΟΠ:ποιες εχετε ετοιμασει βαλιτσα???
Εδώ οι ζαργανες γεννήθηκαν στις 32+3 ημέρες κ είχαν κ μαλλια παρακαλώ!Julie85 έγραψε:
Paramythenia έγραψε:10 ευρὠ τα πόσα; dettol πανάκια και σαπούνι έχω σημειώσει κι εγώ να προμηθευτώ.
Βαλίτσα δεν έχω ετοιμάσει, τη Δευτέρα λέω. Θέλω να πάρω ακόμη ένα σουτιέν θηλασμού αλλά δεν ξέρω τι μέγεθος και να σιδερώσω την κουβερτούλα της.
παράλειψή μου!!!10 ευρω η μεγάλη συσκευασια. δεν ειναι στανταρ το ποσα εχουν μεσα.εγω πηρα τα baby-dry Νο5 (απο 11 κιλά+) και εχει μεσα 41 πάνες
εγω παντως ψηφιζω να την φτιαξεις τη βαλιτσα, να βαλεις μεσα αυτο το 1 σουτιεν που εχεις, και (νομιζω οπως ειπε και η Μαιμου) το αλλο να το παρεις αφου γεμισει το στηθος σου για να βρεις το καταλληλο νουμερο...
Τσιριτρακι μη νομιζεις...καμια φορά χαζευω το γιο μου που ειναι 1,5 χρονων και ακομη αναρωτιεμαι...πολυ μεγαλο πραγμα για να το συλλαβει ο ανθρωπινος νους!!!
παντως τις πρωτες μερες που τον φεραμε σπιτι, ενιωθα λες και τον εκλεψα απο καπου και θα ρχοταν οι γονεις του να τον παρουν πισω....οι 9 μηνες της εγκυμοσυνης σβηστηκαν τελειως απο τη μνημη μου...
και μενα οι μερες στο νοσοκομειο γολγοθάς μου φαινονται...ειπε και η Ιωαννα για τα λόχεια που ξεπλενονται στη ντουζιερα...και ανατριχιαζω που το σκεφτομαι...!!!αααααχ τελικά η ρημάδα η κλινική με το μονόκλινο ήταν πολυ καλή πολυτέλεια...
α να σας πω και κατι άλλο???μπαινω you tube και βλεπω μωράκια που γεννιουνται στην εβδομάδα της εγκυμοσυνης που ειμαι , και ειναι απιστευτο το πόσο ολοκληρωμενα μωρά ειναι μεσα στη κοιλιά μας...
Αν η μαμα εχει κανει τις ενέσεις ια τα πνευμονία τα μωρα δεν εχουν κανένα προβλημα παρα μονο να βάλουν βαρος,ειδικά τα κορίτσια ειναι πιο ανθεκτικα.eva evaki έγραψε:32+3GENNHSES MAHMOUDAKI?PW.PW...NA EXW ELPIDES DHLADH?
TI ENESEIS EINAI AYTES MHPOS NA TIS KANW KAI EGW?Maimou2009 έγραψε:Αν η μαμα εχει κανει τις ενέσεις ια τα πνευμονία τα μωρα δεν εχουν κανένα προβλημα παρα μονο να βάλουν βαρος,ειδικά τα κορίτσια ειναι πιο ανθεκτικα.eva evaki έγραψε:32+3GENNHSES MAHMOUDAKI?PW.PW...NA EXW ELPIDES DHLADH?
Φυσικα η καλύτερη θερμοκοιτιδα ειναι η μήτρα αλλα λέμε αν σου τύχει.
Κορτιζονη,αν χρειαζοσουν θα στις έδινε ο γιατρός.με αυτες τα μωρα αναπτύσσουν πιο γρήγορα τα πνευμονια.eva evaki έγραψε:TI ENESEIS EINAI AYTES MHPOS NA TIS KANW KAI EGW?Maimou2009 έγραψε:Αν η μαμα εχει κανει τις ενέσεις ια τα πνευμονία τα μωρα δεν εχουν κανένα προβλημα παρα μονο να βάλουν βαρος,ειδικά τα κορίτσια ειναι πιο ανθεκτικα.eva evaki έγραψε:32+3GENNHSES MAHMOUDAKI?PW.PW...NA EXW ELPIDES DHLADH?
HEXERE O GIATROS OTI THA VGOYN PROWRA TA MWRAKIA SOU?Maimou2009 έγραψε:Κορτιζονη,αν χρειαζοσουν θα στις έδινε ο γιατρός.με αυτες τα μωρα αναπτύσσουν πιο γρήγορα τα πνευμονια.eva evaki έγραψε:TI ENESEIS EINAI AYTES MHPOS NA TIS KANW KAI EGW?Maimou2009 έγραψε:Αν η μαμα εχει κανει τις ενέσεις ια τα πνευμονία τα μωρα δεν εχουν κανένα προβλημα παρα μονο να βάλουν βαρος,ειδικά τα κορίτσια ειναι πιο ανθεκτικα.eva evaki έγραψε:32+3GENNHSES MAHMOUDAKI?PW.PW...NA EXW ELPIDES DHLADH?
Τα διδυμα εχουν μεγάλες πιθανότητες να βγουν πρόωρα οπότε είμασταν προετοιμασμενοι.eva evaki έγραψε:HEXERE O GIATROS OTI THA VGOYN PROWRA TA MWRAKIA SOU?Maimou2009 έγραψε:Κορτιζονη,αν χρειαζοσουν θα στις έδινε ο γιατρός.με αυτες τα μωρα αναπτύσσουν πιο γρήγορα τα πνευμονια.eva evaki έγραψε:TI ENESEIS EINAI AYTES MHPOS NA TIS KANW KAI EGW?Maimou2009 έγραψε:Αν η μαμα εχει κανει τις ενέσεις ια τα πνευμονία τα μωρα δεν εχουν κανένα προβλημα παρα μονο να βάλουν βαρος,ειδικά τα κορίτσια ειναι πιο ανθεκτικα.eva evaki έγραψε:32+3GENNHSES MAHMOUDAKI?PW.PW...NA EXW ELPIDES DHLADH?
A...KATALAVA....THA RWTHSW TON GIATRO MOU NA DW TI THA MOU PEI..FOVAMAI! MPOREI NA PAIRNEI EYKOLA KILAKIA ALLA FOVAMAI GIA TA PNEYMONAKIA THS!Maimou2009 έγραψε:Τα διδυμα εχουν μεγάλες πιθανότητες να βγουν πρόωρα οπότε είμασταν προετοιμασμενοι.eva evaki έγραψε:HEXERE O GIATROS OTI THA VGOYN PROWRA TA MWRAKIA SOU?Maimou2009 έγραψε:Κορτιζονη,αν χρειαζοσουν θα στις έδινε ο γιατρός.με αυτες τα μωρα αναπτύσσουν πιο γρήγορα τα πνευμονια.eva evaki έγραψε:TI ENESEIS EINAI AYTES MHPOS NA TIS KANW KAI EGW?Maimou2009 έγραψε:Αν η μαμα εχει κανει τις ενέσεις ια τα πνευμονία τα μωρα δεν εχουν κανένα προβλημα παρα μονο να βάλουν βαρος,ειδικά τα κορίτσια ειναι πιο ανθεκτικα.eva evaki έγραψε:32+3GENNHSES MAHMOUDAKI?PW.PW...NA EXW ELPIDES DHLADH?
Paramythenia έγραψε:Καλησπερούδια!
Μαϊμού μου το μέγεθος των χοανών παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Μπράβο βρήκες λύση και που το στήθος πλέον αποδίδει περισσότερο! Να φάνε γαλατάκι από τη μαμά οι ζαργανούλες που μεγαλώνουν!
Ευάκι μην αγχώνεσαι βρε! Γιατί να γεννήσεις πρόωρα; Σου έχει εκφράσει κάποιο τέτοιο φόβο ο γιατρός σου; Χαλάρωσε... Αν υπήρχε θέμα θα σου έλεγε να κάνεις τις ενέσεις .MOU EXEI EKFRASEI POLLES FORES GIA TO SPASIMO TWN NERWN OYSIASTIKA TO IDIO DEN EINAI?
Η ντουλάπα του παιδικού καθαρίστηκε, τα ρουχαλάκια πλύθηκαν όλα και τοποθετήθηκαν ανά είδος και μέγεθος.
Μόνο την προίκα για την κούνια έχω τώρα να πλύνω, την οποία και θα βάλω αύριο στο πλυντήριο. Την πάντα λέω να την πλύνω στο χέρι, την κουνουπιέρα όμως θα τη βάλω σε ένα κάλυμα μαξιλαριού, απ' αυτά με το φερμουάρ, και θα μπει και αυτή στο πλυντήριο. Δε νομίζω να πάθει κάτι ε;
Αὐριο θα κάνουμε και την εσωτερική μετακόμιση. Ελπίζω δηλ. γιατί ο Παραμυθένιος όλο μου το αναβάλει... Ήταν να ξεκινήσουμε σήμερα και τώρα ροχαλίζει... Ἀντε να φτιάχνουμε σιγά σιγά το δωμάτιο
Να σπάσουν τα νερά λόγω του ότι το αμνιακό υγρό είναι στα ανώτατα επίπεδα ε; Ναι, μάλλον το ίδιο είναι... Μήπως όμως βλέπει ότι το μωρό αναπτύσσεται κανονικά; Αν έπρεπε να κάνεις τις ενέσεις δε θα στο έλεγε;eva evaki έγραψε:MOU EXEI EKFRASEI POLLES FORES GIA TO SPASIMO TWN NERWN OYSIASTIKA TO IDIO DEN EINAI?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης