Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

vasoulagal

vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
sofakiz έγραψε:
vasoulagal σε ευχαριστω για την καλη τυχη που μου ευχεσαι...απο το στομα σου και στου θεουλη το αυτι γλυκια μου....βασικα καπου στο βαθος του μυαλου μου υπαρχει ακομα μια ελπιδα..!!!δεν ξερω τι θα γινει....το οτι εμεινα εγκυοσ σιγουρα ειναι πολυ θετικο...αλλα το περιμενα πως και πως και επισης το προσπαθησα τοσο πολυ....γι αυτο μου φενετε αδικια ολο αυτο..οχι μονο για εμενα αλλα για ολες τις γυναικες που προσπαθουν να κανουν ενα μικρο θαυματακι και μολις γινει να τους το στερει ο καλος θεουλης...και ειναι αυτο που ποναει ρε παιδια οτι αλλοι προσπαθουν και προσπαθουν χωρις να τα καταφερουν και σε αλλους που τους χαριζονται τοσο ευκολα η τα γεννανε και τα πετανε σε κανενα καδο η πανε και τα ριχνουν...!!!εκει πιο πολυ τρελενομαι εγω...!!!
σοφακι αγαπη μου ακομα με την αγωνια εισαι?? παιρνα απο εναν γιατρο να κανεις εναν υπερυχο να σου φυγει αυτο το ανχος... στο ευχομαι απ την καρδια μου να εχουν παει ολα καλα ! οσο για τα αλλα ολα μεσα στη ζωη ειναι και ειναι πολλα τα αδικα και τα σκληρα αλλα δεν μπορουμε να τα αποτρεψουμε δυστηχως ... περιμενουμε νεα σου σοφακι και μη χανεις την ελπιδα σου

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoulagal έγραψε:
sofakiz έγραψε:
vasoulagal σε ευχαριστω για την καλη τυχη που μου ευχεσαι...απο το στομα σου και στου θεουλη το αυτι γλυκια μου....βασικα καπου στο βαθος του μυαλου μου υπαρχει ακομα μια ελπιδα..!!!δεν ξερω τι θα γινει....το οτι εμεινα εγκυοσ σιγουρα ειναι πολυ θετικο...αλλα το περιμενα πως και πως και επισης το προσπαθησα τοσο πολυ....γι αυτο μου φενετε αδικια ολο αυτο..οχι μονο για εμενα αλλα για ολες τις γυναικες που προσπαθουν να κανουν ενα μικρο θαυματακι και μολις γινει να τους το στερει ο καλος θεουλης...και ειναι αυτο που ποναει ρε παιδια οτι αλλοι προσπαθουν και προσπαθουν χωρις να τα καταφερουν και σε αλλους που τους χαριζονται τοσο ευκολα η τα γεννανε και τα πετανε σε κανενα καδο η πανε και τα ριχνουν...!!!εκει πιο πολυ τρελενομαι εγω...!!!
σοφακι αγαπη μου ακομα με την αγωνια εισαι?? παιρνα απο εναν γιατρο να κανεις εναν υπερυχο να σου φυγει αυτο το ανχος... στο ευχομαι απ την καρδια μου να εχουν παει ολα καλα ! οσο για τα αλλα ολα μεσα στη ζωη ειναι και ειναι πολλα τα αδικα και τα σκληρα αλλα δεν μπορουμε να τα αποτρεψουμε δυστηχως ... περιμενουμε νεα σου σοφακι και μη χανεις την ελπιδα σου
πηρα εχθεσ τηλ και μια αλλη γνωστη μου γυναικολογο αλλα δεν μπορουσε να με δει γιατι ηταν εκτος...οπωσ της εξηγησα τα γεγονοτα μου ειπε οτι προκειται για παλινδρομη..και οτι εχει δικιο ο γιατρος μου...τωρα δεν μπορω να κανω κατι αλλο... θα περιμενω με αγωνια μεχρι αυριο το πρωι....να κανω μια ερωτηση..???στην αποξεση σε κοιμιζουν η οχι..??

vasoulagal

vasoulagal
sofakiz έγραψε:
πηρα εχθεσ τηλ και μια αλλη γνωστη μου γυναικολογο αλλα δεν μπορουσε να με δει γιατι ηταν εκτος...οπωσ της εξηγησα τα γεγονοτα μου ειπε οτι προκειται για παλινδρομη..και οτι εχει δικιο ο γιατρος μου...τωρα δεν μπορω να κανω κατι αλλο... θα περιμενω με αγωνια μεχρι αυριο το πρωι....να κανω μια ερωτηση..???στην αποξεση σε κοιμιζουν η οχι..??
μια γνωστη μου την κοιμησανε αλλα μην τα σκεφτεσαι αυτα τωρα ... περιμενουμε νεα σου γλυκια μου λιγο υπομονη ακομα ...

anatoligew

anatoligew
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μολις διαβασα το κειμενο σου...Ευχομαι πραγματικα ολα να σου πανε καλα κ να δεις το μπιζελακι σου να μεγαλωνει γερο κ δυνατο.!Μην χανεις τις ελπιδες σου κ μην στεναχωριεσαι.!Ολα για καποιο λογο γινονται σε αυτη τη ζωη!Καλη τυχη.!!!!!

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δε σε γνωριζω προσωπικα αλλα σε εχω στο μυαλο μου...και εμεις το παλευαμε 8 μηνες το σπορινι μας και ενω οι χοριακες ηταν οκ η προγεστερονη επεφτε με τρελλους ρυθμους και με προετοιμαζαν για τα χειροτερα!πολυ ασχημο συναισθημα!δοξα τον θεο πηγαν καλα τα πραγματα.ευχομαι πραγματικα και μεσα απο την καρδια μου το ιδιο καλα να πανε και για εσενα οσο και μη το μαρτυρουν οι αριθμοι.πιστευω πως και αυριο δυσκολα θα πει ο γιατρος αν παλλινδρομισε και ισως χρειαστει να κανει 1-2 χοριακες ακομα.να εχεις κουραγιο και δυναμη!

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπορει ο γιατρος σου να εχει δικιο ..........αλλα ειναι και μεγαλος μαλακας. Δεν τα λες αυτα απο το τηλεφωνο χωρις εξετασεςι ακομα και αν εισαι σιγουρος για το αποτελεσμα. Εχω αλλαξει απειρους γιατρους για τετοια και αλλα τοσα αλλα. Δεν μπορουν να καταλαβουν σε τι θεση ειναι η καθε μια? ακου το εχασες τηλεφωνικος. παπ@ρ@. λοιπον. αν εχει συμβει αυτο που δεν το ξερουμε κιολας ειναι ενθαρυντικο οτι εμεινες εγκυος. κλαψε ....χτυπα και το κεφαλι σου δικιο θα εχεις αλλα η κατασταση δεν αλλαζει κοριτσακι μου αν ειναι αυτο ξαναλεω. θα κανεις υπομονη και σε λιγους μηνες ή θα εχεις ενα μωρο αγκαλια ή θα εχεις μια κοιλιτσα φουσκωμενη. κανε υπομονη και να αλλαξεις τον πανιβλακα.

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
olga86 έγραψε:δε σε γνωριζω προσωπικα αλλα σε εχω στο μυαλο μου...και εμεις το παλευαμε 8 μηνες το σπορινι μας και ενω οι χοριακες ηταν οκ η προγεστερονη επεφτε με τρελλους ρυθμους και με προετοιμαζαν για τα χειροτερα!πολυ ασχημο συναισθημα!δοξα τον θεο πηγαν καλα τα πραγματα.ευχομαι πραγματικα και μεσα απο την καρδια μου το ιδιο καλα να πανε και για εσενα οσο και μη το μαρτυρουν οι αριθμοι.πιστευω πως και αυριο δυσκολα θα πει ο γιατρος αν παλλινδρομισε και ισως χρειαστει να κανει 1-2 χοριακες ακομα.να εχεις κουραγιο και δυναμη!
σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου που με σκεφτεσε...ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περναω και ειδικα αυτες οι ωρες τισ αναμονης...!!!!το κουραγιο μου τελειωσε...και η δυναμη επισης....μονο ενα γιατι εχω στο μυαλο μου....τοσες προσπαθειες εκανα..και μετα απο ενα χρονο και υστερα απο τον πρωτο μηνα με αγωγη για προκληση ωορρηξιας ειχαμε το θετικο αποτελεσμα...και να τωρα τα αποτελεσματα....!!!!ειχα αγαπησει αυτο το μωρο....και ας μην ειχα ακουσει ακομα την καρδουλα του να χτυπαει...!!!προσεχα την καθε μου κινηη για να μην του κανω κακο και το χασω....αλλα ετσι μαλλον ηθελε ο θεουλης....μπορει για καποιο λογο να εγινε και αυτο...!!αλλα αυτο το γιατι θα με τρωει...εμενα παλι το αντιθετο...η προγεστερονη ειναι παραπανω απο καλα..η χωριακη ομως.....χαλια.....τελοςπαντων λιγες ωρες ακομα και θα ξερουμε τι γινετε...!!!σε ευχαριστω τοσο πολυ για το ενδιαφερον...ολες σας ευχαριστω...με εχετε συγκινησει τοσο πολυ...!!!!!ευχομαι ο θεος να σας αξιωσει να εχετε στην αγκαλια σας οτι επιθυμειτε.....

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γλυκο μου σοφακι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι ολα καλα....και εγω οπως σου ειχα πει πριν λιγες μερες αλλαξα γιατρο στην αρχη της εγκυμοσυνης γιατι ουτε που μου εδωσε σημασια στο πρωτο ραντεβου....οσα και χρονια να εχουμε εναν γιατρο δεν ειναι ωραιο να φερεται τοσο κοφτα και μαλιστα τηλεφωνικα.....

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ....ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΥΟ...ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.....ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ 4,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ....ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ...ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΑΠΟ 2700 ΗΤΑΝ 3700 ΣΗΜΕΡΑ....ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ UTROGESTAN ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ INNOHEP ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ...!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ...!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ.....ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σοφακι μπραβο κοριτσι μου!!!μακαρι να πάνε όλα καλά για το μωράκι σου, να ειναι γερο και να το κρατησεις σε λιγους μηνες στην αγκαλια σου!!!αισιοδοξία και πολλή προσοχή!!!

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Julie85 έγραψε:σοφακι μπραβο κοριτσι μου!!!μακαρι να πάνε όλα καλά για το μωράκι σου, να ειναι γερο και να το κρατησεις σε λιγους μηνες στην αγκαλια σου!!!αισιοδοξία και πολλή προσοχή!!!
μακαρι julie μυ μακαρι...αλλα τι να πω η αληθεια ειναι οτι εμεινα λιγο αφωνη..μολισ με εβαλε στο μηναχημα και λεει ο γιατροσ δεν το πιστευω....αρχισε η καρδια μου να χτυπαει σαν τρελη.....

iouliana

iouliana
μπραβο ρε Σοφια!ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 3 215994 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 3 215994 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 3 215994 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 3 215994 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 3 215994 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 3 215994 

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
iouliana έγραψε:μπραβο ρε Σοφια!ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 3 215994 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 3 215994 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 3 215994 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 3 215994 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 3 215994 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 3 215994 
σε ευχαριστω ιουλιαννα μου...!!!!να εισαι καλα και εσυ να εχεις μια τελεια τελειομηνη εγκυμοσυνη...!!!!απλα δεν πεταω στα συνεφα καλυτερα να ειμαι λιγοι ψιλοπροσγειωμενη παρα να εχουμε τα ιδια παλι και να ειμαι στα ορια τησ καταθλιψης...!!!!

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε αλλά είχα χαρεί πολύ με τα νέα της εγκυμοσύνης σου και "δαγκώθηκα" όταν είδα αυτό το θέμα! Διαρκώς το τσέκαρα να δω αν είχες νέα! Τελικά γίνονται θαύματα! Μπράβο χίλια μπράβο! Όλα να σας πάνε καλά και να κρατήσετε το μωράκι σας που τόσο επιθυμείτε!!! I love you I love you cheers cheers cheers 

vasoulagal

vasoulagal
sofakiz έγραψε:ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ....ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΥΟ...ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.....ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ 4,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ....ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ...ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΑΠΟ 2700 ΗΤΑΝ 3700 ΣΗΜΕΡΑ....ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ UTROGESTAN ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ INNOHEP ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ...!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ...!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ.....ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....
πππωωωωω τι περασες βρε κοριτσι μου Laughing  δεν το πιστευωωωω χιλια μπραβο χαιρομαι παρα πολυ για σενα και το πολυ δυνατο μωρακι σου μπραβο Very Happy ελπιζω ολα να πανε καλα μεχρι τελους !

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σοφακι μου μπραβο κοριστι μ..ειδες..ολα καλα θα πανε..ν εχεις πιστη κ δυναμη κοριτσι μ..γινονται κ θαυματα...σ ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ με ενα γερο μωρακι στ αγκαλια σου...Smile Smile Smile Smile

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
esprit έγραψε:Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε αλλά είχα χαρεί πολύ με τα νέα της εγκυμοσύνης σου και "δαγκώθηκα" όταν είδα αυτό το θέμα! Διαρκώς το τσέκαρα να δω αν είχες νέα! Τελικά γίνονται θαύματα! Μπράβο χίλια μπράβο! Όλα να σας πάνε καλά και να κρατήσετε το μωράκι σας που τόσο επιθυμείτε!!! I love you I love you cheers cheers cheers 
σε ευχαριστω κοριτσακι μου....ολες σας ευχαριστω....!!!!!ενιωσα ενα τεραστιο βαρος να φευγεια απο μεσα μου την στιγμη που ακουσα αυτον τον ηχο.....ηταν σαν θαυμα....γιατι απο τις εξετασεις και κ.λ.π απλα πηγαιναμε σιγουρα στο γιατρο για να δουμε αν θα χρειαστει αποξεση η εαν θα τα καταφερουμε και με τα φαρμακα να καθαρισουμε.....μακαρι να πανε ολα καλα...!!!!

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoulagal έγραψε:
sofakiz έγραψε:ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ....ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΥΟ...ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.....ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ 4,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ....ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ...ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΑΠΟ 2700 ΗΤΑΝ 3700 ΣΗΜΕΡΑ....ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ UTROGESTAN ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ INNOHEP ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ...!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ...!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ.....ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....
  πππωωωωω τι περασες βρε κοριτσι μου Laughing  δεν το πιστευωωωω χιλια μπραβο χαιρομαι παρα πολυ για σενα και το πολυ δυνατο μωρακι σου μπραβο Very Happyελπιζω ολα να πανε καλα μεχρι τελους !
σε ευχαριστω τοσο πολυ vasoulagal μου.....το τι δυναμη πηρα και το τι αισθανθηκα εκεινη την στιγμ δεν λεγεται...ολοι ειμασταν τρομερα σοκαρισμενοι με ολα αυτα...!!!!αλλα τι να πω....κανω υπομονη ακομα και ειμξαι λιγο επιφυλακτικοι για τουσ λογουσ που ειπαμε....!!!!!να εισαι καλα παντως...με τις συζητησεις μας ενιωθα πολυ ομορφα και επερνα πολυ θαρρος....ολα να σου ερθουν οπως τα επιθυμεις και τα αναζητας....

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι μπραβο, μπραβο ,μπραβο. Χαρηκα παρα πολυ και νευριασα ακομα περισσοτερο με τον γιατρο σου.Mad Mad  Τελος παντων μακαρι να σου πανε ολα καλα και να εχεις το μωρο σου που τοσο πολυ το θες και σε τρομαξε. Μπραβο κοριτσακι μου και παλι. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
reniapa έγραψε:σοφακι μου μπραβο κοριστι μ..ειδες..ολα καλα θα πανε..ν εχεις πιστη κ δυναμη κοριτσι μ..γινονται κ θαυματα...σ ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ με ενα γερο μωρακι στ αγκαλια σου...Smile Smile Smile Smile
σε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ και εσενα....αλλα και ολα τα κοριτσια για τις ευχες που μου δωσατε..!!!!!!!μακαρι να με λυπηθηκε ο καλος θεουλης μας και να καταλαβε ποσο πολυ το θελω αυτο το μωρο.....το δικο μου το μωρο.....το λεω και με πλυμηριζουν τεραστια συναισθηματα χαρας και λυπης...!!!!!!!

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ede έγραψε:Σοφακι μπραβο, μπραβο ,μπραβο. Χαρηκα παρα πολυ και νευριασα ακομα περισσοτερο με τον γιατρο σου.Mad Mad  Τελος παντων μακαρι να σου πανε ολα καλα  και να εχεις το μωρο σου που τοσο πολυ το θες και σε τρομαξε. Μπραβο κοριτσακι μου και παλι. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
αχ ede μου σε ευχαριστω παρα πολυ..!!!αυτος ηταν και ο λογοσ που πηγα και σε δευτερο σημερα...!!!!αλλα και οι δυο ειπαν τα ιδια....!!!!!!μακαρι παναγιτσα μοιυ ολα να πανε τελεια και να μην μου ερθει καμια απογοητευση.....

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofakiz έγραψε:
ede έγραψε:Σοφακι μπραβο, μπραβο ,μπραβο. Χαρηκα παρα πολυ και νευριασα ακομα περισσοτερο με τον γιατρο σου.Mad Mad  Τελος παντων μακαρι να σου πανε ολα καλα  και να εχεις το μωρο σου που τοσο πολυ το θες και σε τρομαξε. Μπραβο κοριτσακι μου και παλι. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
αχ ede μου σε ευχαριστω παρα πολυ..!!!αυτος ηταν και ο λογοσ που πηγα και σε δευτερο σημερα...!!!!αλλα και οι δυο ειπαν τα ιδια....!!!!!!μακαρι παναγιτσα μοιυ ολα να πανε τελεια και να μην μου ερθει καμια απογοητευση.....
κατα πρωτον χαλαρωσε (απο την χαρα σου εισαι σαν τις μουρλες που απαντασε σε ολαLaughing Laughing )Θα συνεχισεις με τον ιδιο? Ψαξε αν θες την γνωμη μου εναν γιατρο να σε παρακολουθει και βρες εναν πιστοποιημενο γιατρο για τους μεγαλους υπερηχους μονο. παρε τα φαρμακα που σου ειπε ο γιατρος σου -και εγω τα ειχα παρει αυτα - . κατι αλλο που εχω απορια...............γιατι οι περισσοτερες κανετε χοριακη συνεχως? Σας το λεει ο γιατρος? Εγω ρε παιδια εκανα μια στην αρχη της εγκυμοσυνης σε ολες τις εγκυμοσυνες μου που ηταν και με διαφορετικους γιατρους και δεν μου ειχαν πει να κανω καθε μερα.

anatoligew

anatoligew
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cheers cheers cheers Μακαρι να σου πανε ολα καλα.!!!Οτι καλυτερο σας ευχομαι.!!!

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ede έγραψε:
sofakiz έγραψε:
κατα πρωτον χαλαρωσε (απο την χαρα σου εισαι σαν τις μουρλες που απαντασε σε ολαLaughing Laughing )Θα συνεχισεις με τον ιδιο? Ψαξε αν θες την γνωμη μου εναν γιατρο να σε παρακολουθει και βρες εναν πιστοποιημενο γιατρο για τους μεγαλους υπερηχους μονο. παρε τα φαρμακα που σου ειπε ο γιατρος σου -και εγω τα ειχα παρει αυτα - . κατι αλλο που εχω απορια...............γιατι οι περισσοτερες κανετε χοριακη συνεχως? Σας το λεει ο γιατρος? Εγω ρε παιδια εκανα μια στην αρχη της εγκυμοσυνης σε ολες τις εγκυμοσυνες μου που ηταν και με διαφορετικους γιατρους και δεν μου ειχαν πει να κανω καθε μερα.
εγω εκανα πολλες για το λογο οτι ηταν ολες σχεδον χαμηλες και την επαναλαμβανα για να βλεπουμε εαν υπαρχει αυξηση..εσενα απο την πρωτη στιγμη μπρει να ηταν ικανοποιητικη η χωριακη σου οποτε και να μην χρειαζεσαι αλλη..!!!!ετσι και αλλιωσ δεν με ταλαιπωρησε αυτο ουτε οικονομικα γιατι μου τις εγραψε ολες ο γιατρος και παρολο που πηγαινα σε ιδιωτικο εργαστηριο και οχι στο νοσοκομειο πληρωνα γυρω στο 1,5 ευρω την φορα...και οσο για τα τρυπηματα δεν εχω προβλημα...ειμαι και τις δουλειας αλλωστε οποτε οσες φορες εχω τρυπησει αλλους τωρσ ηρθε η σειρα μου να μου κανουν τα αντιποινα....

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofakiz έγραψε:
ede έγραψε:
sofakiz έγραψε:
εγω εκανα πολλες για το λογο οτι ηταν ολες σχεδον χαμηλες και την επαναλαμβανα για να βλεπουμε εαν υπαρχει αυξηση..εσενα απο την πρωτη στιγμη μπρει να ηταν ικανοποιητικη η χωριακη σου οποτε και να μην χρειαζεσαι αλλη..!!!!ετσι και αλλιωσ δεν με ταλαιπωρησε αυτο ουτε οικονομικα γιατι μου τις εγραψε ολες ο γιατρος και παρολο που πηγαινα σε ιδιωτικο εργαστηριο και οχι στο νοσοκομειο πληρωνα γυρω στο 1,5 ευρω την φορα...και οσο για τα τρυπηματα δεν εχω προβλημα...ειμαι και τις δουλειας αλλωστε οποτε οσες φορες εχω τρυπησει αλλους τωρσ ηρθε η σειρα μου να μου κανουν τα αντιποινα....
δεν πειραζει να πανε ολα καλα και 2 τρυπηματακια παραπανω ...............παντως ειλικρινα χαρηκα παρα πολυ. Τα εχω περασει και ξερω πως ειναι να ψαχνεις να βρεις καρδιακο χτυπο. Τωρα εσενα που δεν το περιμενες κιολας.......ζορικο το μικρο, σου κανει παιχνιδια απο τωρα. Wink Wink Wink 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις