76 Απ: ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` Παρ Αυγ 30, 2013 6:30 am
Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Μακάρι κορίτσι μου όλα καλά να πάνε!!!!!!! Χαίρομαι που έχεις καλά νέα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
οντως πολυ ζορικο...φαντασου οτι εαν πανε ολα καλα και βγει γερο (μακαρι παναγια μου) τι εχω να τραβηξω..αλλα χαλαλι του.....ede έγραψε:δεν πειραζει να πανε ολα καλα και 2 τρυπηματακια παραπανω ...............παντως ειλικρινα χαρηκα παρα πολυ. Τα εχω περασει και ξερω πως ειναι να ψαχνεις να βρεις καρδιακο χτυπο. Τωρα εσενα που δεν το περιμενες κιολας.......ζορικο το μικρο, σου κανει παιχνιδια απο τωρα.sofakiz έγραψε:εγω εκανα πολλες για το λογο οτι ηταν ολες σχεδον χαμηλες και την επαναλαμβανα για να βλεπουμε εαν υπαρχει αυξηση..εσενα απο την πρωτη στιγμη μπρει να ηταν ικανοποιητικη η χωριακη σου οποτε και να μην χρειαζεσαι αλλη..!!!!ετσι και αλλιωσ δεν με ταλαιπωρησε αυτο ουτε οικονομικα γιατι μου τις εγραψε ολες ο γιατρος και παρολο που πηγαινα σε ιδιωτικο εργαστηριο και οχι στο νοσοκομειο πληρωνα γυρω στο 1,5 ευρω την φορα...και οσο για τα τρυπηματα δεν εχω προβλημα...ειμαι και τις δουλειας αλλωστε οποτε οσες φορες εχω τρυπησει αλλους τωρσ ηρθε η σειρα μου να μου κανουν τα αντιποινα....ede έγραψε:κατα πρωτον χαλαρωσε (απο την χαρα σου εισαι σαν τις μουρλες που απαντασε σε ολα )Θα συνεχισεις με τον ιδιο? Ψαξε αν θες την γνωμη μου εναν γιατρο να σε παρακολουθει και βρες εναν πιστοποιημενο γιατρο για τους μεγαλους υπερηχους μονο. παρε τα φαρμακα που σου ειπε ο γιατρος σου -και εγω τα ειχα παρει αυτα - . κατι αλλο που εχω απορια...............γιατι οι περισσοτερες κανετε χοριακη συνεχως? Σας το λεει ο γιατρος? Εγω ρε παιδια εκανα μια στην αρχη της εγκυμοσυνης σε ολες τις εγκυμοσυνες μου που ηταν και με διαφορετικους γιατρους και δεν μου ειχαν πει να κανω καθε μερα.sofakiz έγραψε:αχ ede μου σε ευχαριστω παρα πολυ..!!!αυτος ηταν και ο λογοσ που πηγα και σε δευτερο σημερα...!!!!αλλα και οι δυο ειπαν τα ιδια....!!!!!!μακαρι παναγιτσα μοιυ ολα να πανε τελεια και να μην μου ερθει καμια απογοητευση.....ede έγραψε:Σοφακι μπραβο, μπραβο ,μπραβο. Χαρηκα παρα πολυ και νευριασα ακομα περισσοτερο με τον γιατρο σου. Τελος παντων μακαρι να σου πανε ολα καλα και να εχεις το μωρο σου που τοσο πολυ το θες και σε τρομαξε. Μπραβο κοριτσακι μου και παλι.
Αυτό εδώ το θυμάσαι? Όλοι φωνάζανε να μη σου δίνω ελπίδες. Κι όμως η ελπίδα χάνεται πάντα τελευταία. Τελικά όχι μόνο είδατε την ανάπτυξη του αλλά ακούσατε και την καρδούλα του. Καλός ο γιατρός αλλά λίγο Μ@@@ΚΑΣ πες του εκ μέρους μου για τις βλακείες που έλεγε στο τηλέφωνο. Γι αυτό επέμενα οτι δεν υφίσταται διάγνωση απ' το τηλ. Τέλοσπάντων....Τώρα κράτα τη χαρά σου κοπελάρα μου και μάζεψε τα μυαλά σου γιατί το μπόμπιρίνι φαίνεται πως είναι των εκπλήξεων. Ένα ένα βήμα και θετική σκέψη!!!!Να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!!roodie έγραψε:Ειλικρινά σου μιλάω, δεν ξέρω κάτι τέτοιο....Αλλά έχω ακούσει ας πούμε οτι στο εργαστήριο μπορεί να γίνει και λάθος. Γι αυτό σκέφτομαι με το φτωχό μου μυαλό οτι αν σου έκανε εναν υπέρηχο θα έβλεπε την ανάπτυξη του εμβρύου.
σε ευχαριστω κοπελαρα μου..να εισαι παντα καλα..και μονο χαρες στην ζωη σου..!!!pigkoulinaki έγραψε:Mπραβοοοοοο κοπελα μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!συγχαριτητριααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
ολα θα πανε καλαααααααα!!!!εχω ανατυχιασει απο χαρααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
πιστη να εχεις,αισιοδοξια και ολα θα πανε τελειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπορει και να μην το πιστεψεις αλλα παρολο που δεν σε ξερω σημερα θυμηθηκα τα λογια σου πολλες φορες μετα τον υπερηχο...λεω κοιτα να δεις...καποιος μου το ελεγε...!!!μακαρι να πανε ολα τελεια...ειμαι συμαζεμενη γιατι ποτε δεν ξερεις ακομα και στις καλυτερες περιπτωσεις.....να εισαι καλα για ολα κοριτσακι μου...!!!roodie έγραψε:Αυτό εδώ το θυμάσαι? Όλοι φωνάζανε να μη σου δίνω ελπίδες. Κι όμως η ελπίδα χάνεται πάντα τελευταία. Τελικά όχι μόνο είδατε την ανάπτυξη του αλλά ακούσατε και την καρδούλα του. Καλός ο γιατρός αλλά λίγο Μ@@@ΚΑΣ πες του εκ μέρους μου για τις βλακείες που έλεγε στο τηλέφωνο. Γι αυτό επέμενα οτι δεν υφίσταται διάγνωση απ' το τηλ. Τέλοσπάντων....Τώρα κράτα τη χαρά σου κοπελάρα μου και μάζεψε τα μυαλά σου γιατί το μπόμπιρίνι φαίνεται πως είναι των εκπλήξεων. Ένα ένα βήμα και θετική σκέψη!!!!Να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!!roodie έγραψε:Ειλικρινά σου μιλάω, δεν ξέρω κάτι τέτοιο....Αλλά έχω ακούσει ας πούμε οτι στο εργαστήριο μπορεί να γίνει και λάθος. Γι αυτό σκέφτομαι με το φτωχό μου μυαλό οτι αν σου έκανε εναν υπέρηχο θα έβλεπε την ανάπτυξη του εμβρύου.
Χριστε μου!! Να εισαι καλα κοριτσι μου, ειναι οντως ενα θαυμα ακομη και αυτο που μας περιγραφεις τωρα!!Ολα καλα να πανε και με τη βοηθεια του Θεου να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου..!sofakiz έγραψε:ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ....ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΥΟ...ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.....ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ 4,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ....ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ...ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΑΠΟ 2700 ΗΤΑΝ 3700 ΣΗΜΕΡΑ....ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ UTROGESTAN ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ INNOHEP ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ...!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ...!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ.....ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....
αυτο πιστευω και εγω οτι ειναι ενα θαυμα....και μακαρι να ολοκληρωθει κιολας..και αυριο=μεθαυριο να του λεω ποσο εσκασε την μανουλα του μεχρι να ερθει στον κοσμο...!!!!!να εισαι καλα κουκλα μου για τις ευχες σου..!!Lillybell έγραψε:Χριστε μου!! Να εισαι καλα κοριτσι μου, ειναι οντως ενα θαυμα ακομη και αυτο που μας περιγραφεις τωρα!!Ολα καλα να πανε και με τη βοηθεια του Θεου να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου..!sofakiz έγραψε:ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ....ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΥΟ...ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.....ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ 4,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ....ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ...ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΑΠΟ 2700 ΗΤΑΝ 3700 ΣΗΜΕΡΑ....ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ UTROGESTAN ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ INNOHEP ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ...!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ...!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ.....ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....
σε ευχαριστω ολγα μου...σε ευχαριστω παρα πολυ...αυτο μου ειπαν και οι γιατροι...!!!!οτι παρολο που ειναι πολυ μικρη η χωριακη και δεν δικαιολογει να ακουγεται η καρδουλα του,εμεισ και την ακουσαμε πεντακαθαρα και ειχε και 120 παλμουσ το λεπτο και την ειδαμε να παλετε στον υπερηχο...!!!!olga86 έγραψε:μπραβο ρε σοφια!!!!!!σημερα εζησες ενα μικρο θαυμα για καρδιακη λειτουργια με χοριακη 3700 δεν εχει ξαναματαγινει χαχαχαχα.ευχομαι ολα να συνεχισουν να πηγαινουν τελεια και σε λιγους μηνες να κρατας το παιδακι σου αγκαλια.
οπωσ τα λεσ ειναι κοπελα μου...πιστη χρειαζεται μαλλον....και τποτα αλλο...!!!!lia207 έγραψε:sofakiz έγραψε:ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ....ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΥΟ...ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.....ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ 4,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ....ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ...ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΑΠΟ 2700 ΗΤΑΝ 3700 ΣΗΜΕΡΑ....ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ UTROGESTAN ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ INNOHEP ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ...!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ...!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ.....ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....[/quote
Ξεκινησα απο περιεργια να διαβαζω το θεμα σου και διαβασα ολα τα σχολια με απιστευτη αγωνια μεχρι που ειδα αυτη σου την αναρτηση και χαρηκα παρα πολυ!!! σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου και μην απελπιζεσαι εκτος απο την ιατρικη η πιστη της μανας ειναι που κραταει το μωρακι της καλα....γεματη αισιοδοξια και θετικη σκεψη λοιπον!!!!!!
σε ευχαριστω βικακι μου...να εισαι καλα κουκλα μου...!!!μακαρι παναγιτσα μου δεν λες τιποτα...!!!!!!viki1988 έγραψε:μπραβο και παλι μπραβο ρε σοφακι μου....δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα για σενα και το σπορακι σου....μπραβο κοριτσαρα.....ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι τελους και να κρατησεις το μωρακι σου υγειεστατο στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!
σε ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακι μου....σιγουρα αυτες που εχουν περασει κατι οπωσ εμενα μπορουν να καταλαβουν καλυτερα...!!!!!αυτες οι ωρες της αγωνιας ηταν οτι χειροτερο στην δικη μου περιπτωση..δεν ετρωγα δεν κοιμομουνα τιποτα....αλλα οταν ακουσα αυτον τον ηχο...ηταν η ωραιοτερη στιγμη της ζωης μου μεχρι αυτην την στιγμη..!!!!!dina kardoyla έγραψε:χαιρομαι ειλικρινα σαν να σε ξερω Σοφουλα μολις μπηκα σπιτι ανοιξα να δω τι εγινε με το μωρακι σου (εχω χασει μωρακι κ ξερω την αγωνια που ειχες πολυ καλα )σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη η παναγια μαζι σας
σε ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακι μου.....ολες σας ευχαριστω παρα πολυ που με στηριξατε σε ολο αυτο με τα μηνυματακια σας και με το ενδιαφερον σας....μπορει να μην σας ξερω προσωπικα αλλα οταν δεν εχεις που να τα πεις ολα αυτα γιατι δεν θελεις και τα λες εστω και εδωμεσα και ξερεις οτι καποιος σε ακουει και εχει την αγωνια σου ειναι πολυ σημαντικο...!!!!!να ειστε καλα ολες σας.....poppaki έγραψε:ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΜΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ. ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΥΤΑ ΝΕΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!!ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΑΡΑΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!
Αν ειχες 8.900 και μετα απο μια εβδομαδα ακουσατε καρδια ναι ειναι πολυ λογικο να ηταν 20000 και πανω. Αν σκεφτεις οτι στις 48 ωρες διπλασιαζεται γιατι σου κανει εντυπωση που τριπλασιαστηκε σε 7 ημερες? Και η κοπελα εχει κανει πολλες χοριακες. Ολες λαθος σε αυτην ?olga86 έγραψε:βρε σοφακι υπαρχει περιπτωση να εκαναν μ@λ@κια στο μικροβιολογικο????δεν πας απο περιεργεια να κανεις μια χοριακη καπου αλλου???οταν ημουν 5εβδομαδων και 4 ημερων η χοριακη μου ηταν 8900 περιπου και φαινοταν μονο λεκιθικος σακος.μια βδομαδα μετα ακουσαμε και καρδουλα που φανταζομαι οτι η χοριακη θα ηταν πανω απο 20000.νομιζω οτι εκαναν λαθος την μετρηση!
ναι τωρα που το λες μαλλον εχεις δικιοXaroulaTs έγραψε:Η Ολγα φανταζομαι πως εννοει οτι στη δικη της περιπτωση ηταν η φυσιολογικη πορεια και εξελιξη της χοριακης. Δεν της κανει εντυπωση η δικη της περιπτωση.
Εντυπωση προξενουν οι τιμες χοριακης της Σοφιας, σε συναρτηση με την εβδομαδα που βρισκεται, και με το οτι ακουσε καρδια.
Ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου να πανε ολα καλα ως το τελος!!
XaroulaTs έγραψε:Η Ολγα φανταζομαι πως εννοει οτι στη δικη της περιπτωση ηταν η φυσιολογικη πορεια και εξελιξη της χοριακης. Δεν της κανει εντυπωση η δικη της περιπτωση.
Εντυπωση προξενουν οι τιμες χοριακης της Σοφιας, σε συναρτηση με την εβδομαδα που βρισκεται, και με το οτι ακουσε καρδια.
Ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου να πανε ολα καλα ως το τελος!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!`
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης