Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
548 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 548 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μακάρι κορίτσι μου όλα καλά να πάνε!!!!!!! Χαίρομαι που έχεις καλά νέα!!!! I love you 

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ede έγραψε:
sofakiz έγραψε:
ede έγραψε:
sofakiz έγραψε:
ede έγραψε:Σοφακι μπραβο, μπραβο ,μπραβο. Χαρηκα παρα πολυ και νευριασα ακομα περισσοτερο με τον γιατρο σου.Mad Mad  Τελος παντων μακαρι να σου πανε ολα καλα  και να εχεις το μωρο σου που τοσο πολυ το θες και σε τρομαξε. Μπραβο κοριτσακι μου και παλι. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
αχ ede μου σε ευχαριστω παρα πολυ..!!!αυτος ηταν και ο λογοσ που πηγα και σε δευτερο σημερα...!!!!αλλα και οι δυο ειπαν τα ιδια....!!!!!!μακαρι παναγιτσα μοιυ ολα να πανε τελεια και να μην μου ερθει καμια απογοητευση.....
κατα πρωτον χαλαρωσε (απο την χαρα σου εισαι σαν τις μουρλες που απαντασε σε ολαLaughing Laughing )Θα συνεχισεις με τον ιδιο? Ψαξε αν θες την γνωμη μου εναν γιατρο να σε παρακολουθει και βρες εναν πιστοποιημενο γιατρο για τους μεγαλους υπερηχους μονο. παρε τα φαρμακα που σου ειπε ο γιατρος σου -και εγω τα ειχα παρει αυτα - . κατι αλλο που εχω απορια...............γιατι οι περισσοτερες κανετε χοριακη συνεχως? Σας το λεει ο γιατρος? Εγω ρε παιδια εκανα μια στην αρχη της εγκυμοσυνης σε ολες τις εγκυμοσυνες μου που ηταν και με διαφορετικους γιατρους και δεν μου ειχαν πει να κανω καθε μερα.
εγω εκανα πολλες για το λογο οτι ηταν ολες σχεδον χαμηλες και την επαναλαμβανα για να βλεπουμε εαν υπαρχει αυξηση..εσενα απο την πρωτη στιγμη μπρει να ηταν ικανοποιητικη η χωριακη σου οποτε και να μην χρειαζεσαι αλλη..!!!!ετσι και αλλιωσ δεν με ταλαιπωρησε αυτο ουτε οικονομικα γιατι μου τις εγραψε ολες ο γιατρος και παρολο που πηγαινα σε ιδιωτικο εργαστηριο και οχι στο νοσοκομειο πληρωνα γυρω στο 1,5 ευρω την φορα...και οσο για τα τρυπηματα δεν εχω προβλημα...ειμαι και τις δουλειας αλλωστε οποτε οσες φορες εχω τρυπησει αλλους τωρσ ηρθε η σειρα μου να μου κανουν τα αντιποινα....
δεν πειραζει να πανε ολα καλα και 2 τρυπηματακια παραπανω ...............παντως ειλικρινα χαρηκα παρα πολυ. Τα εχω περασει και ξερω πως ειναι να ψαχνεις να βρεις καρδιακο χτυπο. Τωρα εσενα που δεν το περιμενες κιολας.......ζορικο το μικρο, σου κανει παιχνιδια απο τωρα. Wink Wink Wink 
οντως πολυ ζορικο...φαντασου οτι εαν πανε ολα καλα και βγει γερο (μακαρι παναγια μου) τι εχω να τραβηξω..αλλα χαλαλι του.....

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Mπραβοοοοοο κοπελα μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!συγχαριτητριααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 
ολα θα πανε καλαααααααα!!!!εχω ανατυχιασει απο χαρααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
πιστη να εχεις,αισιοδοξια και ολα θα πανε τελειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

roodie

roodie
roodie έγραψε:Ειλικρινά σου μιλάω, δεν ξέρω κάτι τέτοιο....Αλλά έχω ακούσει ας πούμε οτι στο εργαστήριο μπορεί να γίνει και λάθος. Γι αυτό σκέφτομαι με το φτωχό μου μυαλό οτι αν σου έκανε εναν υπέρηχο θα έβλεπε την ανάπτυξη του εμβρύου.
Αυτό εδώ το θυμάσαι? Όλοι φωνάζανε να μη σου δίνω ελπίδες. Κι όμως η ελπίδα χάνεται πάντα τελευταία. Τελικά όχι μόνο είδατε την ανάπτυξη του αλλά ακούσατε και την καρδούλα του. Καλός ο γιατρός αλλά λίγο Μ@@@ΚΑΣ πες του εκ μέρους μου για τις βλακείες που έλεγε στο τηλέφωνο. Γι αυτό επέμενα οτι δεν υφίσταται διάγνωση απ' το τηλ. Τέλοσπάντων....Τώρα κράτα τη χαρά σου κοπελάρα μου και μάζεψε τα μυαλά σου γιατί το μπόμπιρίνι φαίνεται πως είναι των εκπλήξεων. Ένα ένα βήμα και θετική σκέψη!!!!Να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!!

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pigkoulinaki έγραψε:Mπραβοοοοοο κοπελα μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!συγχαριτητριααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 
ολα θα πανε καλαααααααα!!!!εχω ανατυχιασει απο χαρααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
πιστη να εχεις,αισιοδοξια και ολα θα πανε τελειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε ευχαριστω κοπελαρα μου..να εισαι παντα καλα..και μονο χαρες στην ζωη σου..!!!

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
roodie έγραψε:
roodie έγραψε:Ειλικρινά σου μιλάω, δεν ξέρω κάτι τέτοιο....Αλλά έχω ακούσει ας πούμε οτι στο εργαστήριο μπορεί να γίνει και λάθος. Γι αυτό σκέφτομαι με το φτωχό μου μυαλό οτι αν σου έκανε εναν υπέρηχο θα έβλεπε την ανάπτυξη του εμβρύου.
Αυτό εδώ το θυμάσαι? Όλοι φωνάζανε να μη σου δίνω ελπίδες. Κι όμως η ελπίδα χάνεται πάντα τελευταία. Τελικά όχι μόνο είδατε την ανάπτυξη του αλλά ακούσατε και την καρδούλα του. Καλός ο γιατρός αλλά λίγο Μ@@@ΚΑΣ πες του εκ μέρους μου για τις βλακείες που έλεγε στο τηλέφωνο. Γι αυτό επέμενα οτι δεν υφίσταται διάγνωση απ' το τηλ. Τέλοσπάντων....Τώρα κράτα τη χαρά σου κοπελάρα μου και μάζεψε τα μυαλά σου γιατί το μπόμπιρίνι φαίνεται πως είναι των εκπλήξεων. Ένα ένα βήμα και θετική σκέψη!!!!Να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!!
μπορει και να μην το πιστεψεις αλλα παρολο που δεν σε ξερω σημερα θυμηθηκα τα λογια σου πολλες φορες μετα τον υπερηχο...λεω κοιτα να δεις...καποιος μου το ελεγε...!!!μακαρι να πανε ολα τελεια...ειμαι συμαζεμενη γιατι ποτε δεν ξερεις ακομα και στις καλυτερες περιπτωσεις.....να εισαι καλα για ολα κοριτσακι μου...!!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofakiz έγραψε:ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ....ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΥΟ...ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.....ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ 4,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ....ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ...ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΑΠΟ 2700 ΗΤΑΝ 3700 ΣΗΜΕΡΑ....ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ UTROGESTAN ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ INNOHEP ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ...!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ...!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ.....ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....
Χριστε μου!! Να εισαι καλα κοριτσι μου, ειναι οντως ενα θαυμα ακομη και αυτο που μας περιγραφεις τωρα!!Ολα καλα να πανε και με τη βοηθεια του Θεου να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου..!

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπραβο ρε σοφια!!!!!!σημερα εζησες ενα μικρο θαυμα για καρδιακη λειτουργια με χοριακη 3700 δεν εχει ξαναματαγινει χαχαχαχα.ευχομαι ολα να συνεχισουν να πηγαινουν τελεια και σε λιγους μηνες να κρατας το παιδακι σου αγκαλια.

lia207

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="sofakiz"]ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ....ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΥΟ...ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.....ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ 4,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ....ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ...ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΑΠΟ 2700 ΗΤΑΝ 3700 ΣΗΜΕΡΑ....ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ UTROGESTAN ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ INNOHEP ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ...!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ...!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ.....ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....[/quote

Ξεκινησα απο περιεργια να διαβαζω το θεμα σου και διαβασα ολα τα σχολια με απιστευτη αγωνια μεχρι που ειδα αυτη σου την αναρτηση και χαρηκα παρα πολυ!!! σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου και μην απελπιζεσαι εκτος απο την ιατρικη η πιστη της μανας ειναι που κραταει το μωρακι της καλα....γεματη αισιοδοξια και θετικη σκεψη λοιπον!!!!!!Very Happy Very Happy Very Happy 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο και παλι μπραβο ρε σοφακι μου....δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα για σενα και το σπορακι σου....μπραβο κοριτσαρα.....ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι τελους και να κρατησεις το μωρακι σου υγειεστατο στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!

dina kardoyla

dina kardoyla
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαιρομαι ειλικρινα σαν να σε ξερω Σοφουλα μολις μπηκα σπιτι ανοιξα να δω τι εγινε με το μωρακι σου (εχω χασει μωρακι κ ξερω την αγωνια που ειχες πολυ καλαCrying or Very sad )σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη η παναγια μαζι σαςΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 417472ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:
sofakiz έγραψε:ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ....ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΥΟ...ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.....ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ 4,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ....ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ...ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΑΠΟ 2700 ΗΤΑΝ 3700 ΣΗΜΕΡΑ....ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ UTROGESTAN ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ INNOHEP ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ...!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ...!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ.....ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....
Χριστε μου!! Να εισαι καλα κοριτσι μου, ειναι οντως ενα θαυμα ακομη και αυτο που μας περιγραφεις τωρα!!Ολα καλα να πανε και με τη βοηθεια του Θεου να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου..!
αυτο πιστευω και εγω οτι ειναι ενα θαυμα....και μακαρι να ολοκληρωθει κιολας..και αυριο=μεθαυριο να του λεω ποσο εσκασε την μανουλα του μεχρι να ερθει στον κοσμο...!!!!!να εισαι καλα κουκλα μου για τις ευχες σου..!!

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
olga86 έγραψε:μπραβο ρε σοφια!!!!!!σημερα εζησες ενα μικρο θαυμα για καρδιακη λειτουργια με χοριακη 3700 δεν εχει ξαναματαγινει χαχαχαχα.ευχομαι ολα να συνεχισουν να πηγαινουν τελεια και σε λιγους μηνες να κρατας το παιδακι σου αγκαλια.
σε ευχαριστω ολγα μου...σε ευχαριστω παρα πολυ...αυτο μου ειπαν και οι γιατροι...!!!!οτι παρολο που ειναι πολυ μικρη η χωριακη και δεν δικαιολογει να ακουγεται η καρδουλα του,εμεισ και την ακουσαμε πεντακαθαρα και ειχε και 120 παλμουσ το λεπτο και την ειδαμε να παλετε στον υπερηχο...!!!!

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lia207 έγραψε:
sofakiz έγραψε:ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ....ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΥΟ...ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.....ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ 4,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ....ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ...ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΑΠΟ 2700 ΗΤΑΝ 3700 ΣΗΜΕΡΑ....ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ UTROGESTAN ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ INNOHEP ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ...!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ...!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ.....ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....[/quote

Ξεκινησα απο περιεργια να διαβαζω το θεμα σου και διαβασα ολα τα σχολια με απιστευτη αγωνια μεχρι που ειδα αυτη σου την αναρτηση και χαρηκα παρα πολυ!!! σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου και μην απελπιζεσαι εκτος απο την ιατρικη η πιστη της μανας ειναι που κραταει το μωρακι της καλα....γεματη αισιοδοξια και θετικη σκεψη λοιπον!!!!!!Very Happy Very Happy Very Happy 
οπωσ τα λεσ ειναι κοπελα μου...πιστη χρειαζεται μαλλον....και τποτα αλλο...!!!!

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
viki1988 έγραψε:μπραβο και παλι μπραβο ρε σοφακι μου....δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα για σενα και το σπορακι σου....μπραβο κοριτσαρα.....ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι τελους και να κρατησεις το μωρακι σου υγειεστατο στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!
σε ευχαριστω βικακι μου...να εισαι καλα κουκλα μου...!!!μακαρι παναγιτσα μου δεν λες τιποτα...!!!!!!

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dina kardoyla έγραψε:χαιρομαι ειλικρινα σαν να σε ξερω Σοφουλα μολις μπηκα σπιτι ανοιξα να δω τι εγινε με το μωρακι σου (εχω χασει μωρακι κ ξερω την αγωνια που ειχες πολυ καλαCrying or Very sad )σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη η παναγια μαζι σαςΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 417472ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580
σε ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακι μου....σιγουρα αυτες που εχουν περασει κατι οπωσ εμενα μπορουν να καταλαβουν καλυτερα...!!!!!αυτες οι ωρες της αγωνιας ηταν οτι χειροτερο στην δικη μου περιπτωση..δεν ετρωγα δεν κοιμομουνα τιποτα....αλλα οταν ακουσα αυτον τον ηχο...ηταν η ωραιοτερη στιγμη της ζωης μου μεχρι αυτην την στιγμη..!!!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΜΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ. ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΥΤΑ ΝΕΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!!ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΑΡΑΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 417472 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 417472 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 417472 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 417472 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 

sofakiz

sofakiz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
poppaki έγραψε:ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΜΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ. ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΥΤΑ ΝΕΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!!ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΑΡΑΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 417472 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 417472 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 417472 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 417472 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 ΧΩΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΝΟΜΕΤΡΟ.......!!!!` - Σελίδα 4 50580 
σε ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακι μου.....ολες σας ευχαριστω παρα πολυ που με στηριξατε σε ολο αυτο με τα μηνυματακια σας και με το ενδιαφερον σας....μπορει να μην σας ξερω προσωπικα αλλα οταν δεν εχεις που να τα πεις ολα αυτα γιατι δεν θελεις και τα λες εστω και εδωμεσα και ξερεις οτι καποιος σε ακουει και εχει την αγωνια σου ειναι πολυ σημαντικο...!!!!!να ειστε καλα ολες σας.....

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε σοφακι υπαρχει περιπτωση να εκαναν μ@λ@κια στο μικροβιολογικο????δεν πας απο περιεργεια να κανεις μια χοριακη καπου αλλου???οταν ημουν 5εβδομαδων και 4 ημερων η χοριακη μου ηταν 8900 περιπου και φαινοταν μονο λεκιθικος σακος.μια βδομαδα μετα ακουσαμε και καρδουλα που φανταζομαι οτι η χοριακη θα ηταν πανω απο 20000.νομιζω οτι εκαναν λαθος την μετρηση!

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
olga86 έγραψε:βρε σοφακι υπαρχει περιπτωση να εκαναν μ@λ@κια στο μικροβιολογικο????δεν πας απο περιεργεια να κανεις μια χοριακη καπου αλλου???οταν ημουν 5εβδομαδων και 4 ημερων η χοριακη μου ηταν 8900 περιπου και φαινοταν μονο λεκιθικος σακος.μια βδομαδα μετα ακουσαμε και καρδουλα που φανταζομαι οτι η χοριακη θα ηταν πανω απο 20000.νομιζω οτι εκαναν λαθος την μετρηση!
Αν ειχες 8.900 και μετα απο μια εβδομαδα ακουσατε καρδια ναι ειναι πολυ λογικο να ηταν 20000 και πανω. Αν σκεφτεις οτι στις 48 ωρες διπλασιαζεται γιατι σου κανει εντυπωση που τριπλασιαστηκε σε 7 ημερες? Και η κοπελα εχει κανει πολλες χοριακες. Ολες λαθος σε αυτην ?

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η Ολγα φανταζομαι πως εννοει οτι στη δικη της περιπτωση ηταν η φυσιολογικη πορεια και εξελιξη της χοριακης. Δεν της κανει εντυπωση η δικη της περιπτωση.
Εντυπωση προξενουν οι τιμες χοριακης της Σοφιας, σε συναρτηση με την εβδομαδα που βρισκεται, και με το οτι ακουσε καρδια.

Ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου να πανε ολα καλα ως το τελος!!

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XaroulaTs έγραψε:Η Ολγα φανταζομαι πως εννοει οτι στη δικη της περιπτωση ηταν η φυσιολογικη πορεια και εξελιξη της χοριακης. Δεν της κανει εντυπωση η δικη της περιπτωση.
Εντυπωση προξενουν οι τιμες χοριακης της Σοφιας, σε συναρτηση με την εβδομαδα που βρισκεται, και με το οτι ακουσε καρδια.

ναι τωρα που το λες μαλλον εχεις δικιοEmbarassed Laughing 

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XaroulaTs έγραψε:Η Ολγα φανταζομαι πως εννοει οτι στη δικη της περιπτωση ηταν η φυσιολογικη πορεια και εξελιξη της χοριακης. Δεν της κανει εντυπωση η δικη της περιπτωση.

αυτο ακριβως Laughing Laughing Laughing Laughing !

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μετα τις 8900 δεν εκανα αλλη χοριακη δεν υπηρχε λογος αλλα υποθετω οτι ηταν πανω απο 20000 για να ακουσουμε και καρδουλα!αν εχουν ελαττωματικο μηχανημα ναι μπορει ολες οι χοριακες της σοφιας να ειναι λαθος!

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κατ'αρχην και εγω με αγωνια διαβαζα και ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ με τα νεα σου!! Smile SmileSmile
Να σου πω και εγω την ιστορια μου Smile

Εμεινα εγκυος στα διδυμα μετα απο 20 μηνες υποβοηθουμενης τελικα με τα φαρμακα της εξωσωματικης.
Πρωτη χοριακη 136, δευτερη 220... δεν διπλασιαστηκε. Τριτη μετα απο ποσες ημερες, 1020. Δεν μου λενε κατι (ειχα δυο γιατρους, τον γυναικολογο μου και τον ειδικο εξωσωματικης).
Εγω βεβαια που το ειχα ψαξει τοσα χρονια, ηξερα τι σημαινει.

Οταν πηγε 1020, την επομενη, ειδαμε δυο σακους αλλα ο ενας "οχι πολυ καλα" και τιποτα αλλο.
Πρεπει να παει πανω απο 1000 για να δεις σακο, δεν θυμαμαι ποια κοπελα το ειπε αλλα δεν ειναι πανω απο 8000 Smile

Να μην στα πολυλογω, χασαμε το ενα μωρο... και μειναμε με ενα. Γυρω στις 10 εβδομαδες, αρχιζω να αιμορραγω. Παμε παλι, ΔΥΟ μωρα (συν το 3ο που φαινονταν να απορροφαται). Διδυμα (τριδυμα αρχικα).
Γεννησα τελικα δυο υγιεστατα (και λιγο προωρα) αγορακια το 2005.

Παμε σε αυτην την κυηση. Εγινε η συλληψη φυσιολογικα. Ειμαι πλεον στο τελος των 35. Μου ειχαν αποκλεισει αλλη κυηση. Μου ελεγαν εχεις δυο αγορακια, εισαι οκ, απολαυσε την ζωη σου.
Ελα ομως που ο Θεος ειχε αλλα σχεδια.

Πρωτη χοριακη, 108... σε δυο ημερες 262... 4 ημερες μετα 976 και δυο μερες μετα 2052. Λεω ενταξει, δεν ξερω ποσο ειμαι, να βρω γιατρο (δεν εχω σταθερο κυκλο μα καθολου ομως). Παω στο Ρεα για υπερηχο να δω ποσο ειμαι, ημερα Πεμπτη. Βλεπουμε σακο, λεκ. ασκο και μια αποκολληση διπλασια του εμβρυου (δεν ειχα αιμα). Βρισκω γιατρο του Ρεα, μου λεει ελα να σε δω την Δευτερα. Παω Δευτερα, μου λεει δεν ειναι καλα τα πραγματα (ειχε παλιο μηχανημα σημειωση). Μου λεει η αποκολληση εχει εξαφανιστει αλλα αν επρεπει να στοιχηματισω θα ελεγα οτι η εγκυμοσυνη δεν συνεχιστηκε. Ολα αυτα με εναν υπερηχο 50 δευτερολεπτων. Μας λεει να κανουμε ΚΑΙ αλλη χοριακη και οτι σιγουρα θα εχει πεσει.
Φευγουμε με κλαματα.
Τριτη χοριακη 14000!!!
Αλλαζω γιατρο, με βλεπει Παρασκευη. Καρδουλα και ολα μια χαρα! Η αποκολληση ΔΕΝ εχει εξαφανιστει, αλλα ειναι η μιση και το εμβρυο διπλασιο απο την αποκολληση οποτε να μην φοβαμαι.

Επισης οταν ειμουνα εγκυος στα διδυμα, απο τις 20 εβδομαδες, μας ελεγαν οτι το ενα μωρο θα πεθανει. Πηγαιναμε καθε 3 ημερες με την τσαντα του μαιευτηριου μαζι γιατι λεγανε οτι θα μπαιναμε αμεσα αν ηταν ασχημα τα πραγματα. Τελικα το μωρο αντεξε 15 ακομα εβδομαδες. Ναι εχουμε καποια θεματακια, αλλα πρωτα μου ελεγαν θα πεθανει, μετα οτι θα δεν θα περπατησει ποτε, δεν θα μιλησει ποτε, θα ειναι νοητικα υστερημενο... και το παιδι ναι μεν εχει καποια μικρα κινητικα προβληματα, δεν βαζει γλωσσα μεσα και η ευφυια του μετρηθηκε απο ειδικο οταν ηταν 5 ετων ιση με ενος παιδιου 12-14 ετων!!

Δεν πιστευω κανεναν πλεον!! Smile
Μονο τον Θεο!!

Φιλια πολλα πολλα και ελπιζω να μας πανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!! Smile
Και οταν γεννηθουνε θα τους λεμε "ξερεις τι τραβηξα εγω ε?" Wink Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις