201 Απ: Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! Τετ Σεπ 04, 2013 4:26 am
eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
NAI NAI TON TELEYTAIO KOITAW TO DOPLER KAI GRAFEI PROVOLH KEFALIKH KAI EXW PATHEI KOKOMPLOKO:x
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χαχαχαχαχαevini7 έγραψε:Αμα φάω τυρί θα φάω φέτα να το ευχαριστηθω, αλλιώς καθόλου, δεν συμβιβαζομαι!Paramythenia έγραψε:Μπορείς να φας cottage που είναι και λίγων λιπαρών...evini7 έγραψε:Α ΟΚ τα ίδια λέμε! Μην τρομαζεις πάντως, ειναι η ροζουλα που μεγαλώνει!
Πάω να φάω τον υπέροχο αρακα μου χωρις φετουλα.....
Εvinaki και σήμερα το ίδιο φαγητό έχουμε!!!
Κι εσυ αρακα ; Εμ τα βλέπετε; Κάπου κατι κάνω λάθος, τρώω οτι κι η Παραμυθένια αλλα τα κιλα κιλα
Έχεις 2 μήνες καιρό ακόμα να γυρίσει από την καλή! Μην ανησυχάς τσάμπα από τώρα!eva evaki έγραψε:NAI NAI TON TELEYTAIO KOITAW TO DOPLER KAI GRAFEI PROVOLH KEFALIKH KAI EXW PATHEI KOKOMPLOKO:x
Σαν τον Παραμυθένιο κι εσύ, ή όλα ή τίποτα! Τα πάντα με μέτρο βρεεεεεεεεεεεεevini7 έγραψε:
Αμα φάω τυρί θα φάω φέτα να το ευχαριστηθω, αλλιώς καθόλου, δεν συμβιβαζομαι!
Κι εσυ αρακα ; Εμ τα βλέπετε; Κάπου κατι κάνω λάθος, τρώω οτι κι η Παραμυθένια αλλα τα κιλα κιλα
Ωχ! Για πες!Paramythenia έγραψε:Σαν τον Παραμυθένιο κι εσύ, ή όλα ή τίποτα! Τα πάντα με μέτρο βρεεεεεεεεεεεεevini7 έγραψε:
Αν είχες το γιατρό μου που είναι κέρβερος θα σου έλεγα αν θα έτρωγες... Βέβαια είμαι και εγώ της υγιεινής διατροφής και ολιγόφαγη οπότε κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι! Πού να σας πω και τι μου είπε τη Δευτέρα αναφορικά με τα κιλά!
WX! PWS TO KANETE KAI SAS STELNOUN DEIGMATA??????ioazon έγραψε:Ωχ! Για πες!Paramythenia έγραψε:Σαν τον Παραμυθένιο κι εσύ, ή όλα ή τίποτα! Τα πάντα με μέτρο βρεεεεεεεεεεεεevini7 έγραψε:
Αν είχες το γιατρό μου που είναι κέρβερος θα σου έλεγα αν θα έτρωγες... Βέβαια είμαι και εγώ της υγιεινής διατροφής και ολιγόφαγη οπότε κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι! Πού να σας πω και τι μου είπε τη Δευτέρα αναφορικά με τα κιλά!
Μου ήρθαν δειγματάκια από τις panes chicco. ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΑΝΕΣ!!!
Mου λέει για ανέβα στη ζυγαριά. Ανεβαίνω, δείχνει 58. Μου λέει πονηρά: τα τσίμπησες τα κιλάκια σου! Σημειωτέον η πρώτη ζύγιση στη δική του ζυγαριά ήταν 53,5 ενώ την προηγούμενη φορά η ζυγαριά είχε δείξει 55,2. Του λέω νομίζετε... (είχα πιει και σχεδόν 2 λίτρα νερό για τον υπέρηχο!)ioazon έγραψε:Μου ήρθαν δειγματάκια από τις panes chicco. ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΑΝΕΣ!!!Ωχ! Για πες!
Μπες στο paneschicco.gr γράψου και ζήτα με email να σου στείλουν δείγματαeva evaki έγραψε:
WX! PWS TO KANETE KAI SAS STELNOUN DEIGMATA??????
Μερικοί γιατροί παραείναι υστερικοί με τα κιλά. Έλεος!Paramythenia έγραψε:Mου λέει για ανέβα στη ζυγαριά. Ανεβαίνω, δείχνει 58. Μου λέει πονηρά: τα τσίμπησες τα κιλάκια σου! Σημειωτέον η πρώτη ζύγιση στη δική του ζυγαριά ήταν 53,5 ενώ την προηγούμενη φορά η ζυγαριά είχε δείξει 55,2. Του λέω νομίζετε... (είχα πιει και σχεδόν 2 λίτρα νερό για τον υπέρηχο!)ioazon έγραψε:Μου ήρθαν δειγματάκια από τις panes chicco. ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΑΝΕΣ!!!Ωχ! Για πες!
Είναι νούμερο ο γιατρός μου, το ξέρω!
Όσο για τις πάνες καταξοδεύτηκε η εταιρεία!!!
Ο δικός μου είναι... Το ομολογώ... Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα λέει σε όσες έχουν παραπάνω κιλάκια...ioazon έγραψε:Μερικοί γιατροί παραείναι υστερικοί με τα κιλά. Έλεος!
EYXARISTW SVOYRAKO MOU!ioazon έγραψε:Μπες στο paneschicco.gr γράψου και ζήτα με email να σου στείλουν δείγματαeva evaki έγραψε:
WX! PWS TO KANETE KAI SAS STELNOUN DEIGMATA??????
Υπέροχα νεάκια!Maimou2009 έγραψε:Να μαι κι εγω!υπεροχα νέα!η μεγαλη πήγε στο κουνακια της κ την ταισα με μπιμπερο!κοιμισμενη έτρωγε,ολα τα μωρα έκλεγαν το δικό μας στη κοσμαρα του.καταπιε μονορουφι τα 25 απο τα 45 μλ μετα γύρισε το κεφάλι σε εμενα κ δεν άνοιγε το στόμα της με τίποτα!
Την πήρε κι ο ΜΠΑΜΠΑΣ της αγκαλιτσα αλλα τα ματια της δεν μας έκανε τη χάρη να τα ανοίξει!θα παει δυο κιλα κ θα την πάρουμε .τωρα ειναι 1870 αλλα δεν θα βάλει εύκολα γραμ οπως τα έβαζε μεχρι τωρα,οπότε θα δει μάθει να τρώει άριστα!
Η μικρη μας μολις τσουπωσει λίγο ακόμη θα παει κι εκείνη σε κουνακια!αυτη τρώει πιο εύκολα!
Πλησιάζει ο καιρός!πηγαμε κ στα Λητω κ τους πήρα κουδούνιστρες να έχουνε,κ μερικα μπιμπερο ακόμη.
Δοκίμασα κ τα σουτιέν της carriwell που ειναι χωρις ραφες κ μου φάνηκαν πολυ καλα αλλα θα περιμένω να φέρουν xl.
Αυτα τα νέα μας!
Mariathess τι π@π@ριες σου λέει ο γιατρός!μη φας το μαχαίρι τσάμπα κοπέλα μου!
Τσιριτρι ποτε θα άραξεις ρε κορίτσι;
Ιωάννα αυτο που λες το ένιωθα με δυο κεφαλιά εκει κατω,φαντασου!
χαχαχαχαχαχαχαtsiritri έγραψε:Ιωάννα το νιώθω κι εγώ αυτό τις τελευταίες μέρες, "σαν να είναι όρθια και να πατάει σταφύλια"!!!
Ω ρε γαλαααα!το θεμα ειναι οτι τόσες μερες δεν κατάφερα να μάζεψω τίποτα στην καταψυξη μου,οτι εβγαζα το πήγαινα στη μονάδα κ το έτρωγαν ολο.δεν ξέρω πως θα καταφέρω να χω δυο μωρα στο Σπιτι κ να αντλω κι ολας γιατι μου παίρνει πολυ χρονο.σκεφτηκα την πρωτη εβδομαδα να φάνε ξένο για να αρχίσω να αποθηκευω.θα το συζήτησω κ με την παιδιατρο.sophia έγραψε:Mαιμουδακι τι υπεροχα νεα!!!Με το καλο να φτασει τα 2000 το κοριτσι σου και να ακολουθησει και η αδερφουλα της!
κοιτα τι μπορεις να κανεις...[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Καλέ, πρέπει να ετοιμάσεις και να φωτογραφίσεις το δωματιάκι πρώτα να το δούμε!Popisofia έγραψε:ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ!!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ...
ΤΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΟΜΩΣ...
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ...
Αχ, ρε κορίτσι...Maimou2009 έγραψε:Ουφ,μου την εχουν σπάσει οι παιδιατροι στη μονάδα.ζητησα να βάλω το μωρο στο στήθος,οχι λένε γιατι θα κουραστεί κ θα χάσει γραμμάρια.
Στην Πατσουρου έχω διαβάσει οτι τα πρόωρα πιο εύκολα συντονίζουν καταποση με αναπνοή οταν θηλαζουν.
Τι στο καλο άλλη παιδιατρικη εχει τελειώσει η Πατσουρου άλλη όλες οι υπόλοιπες;;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης