401 Απ: Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! Παρ Σεπ 06, 2013 2:16 am
Julie85
Η ψυχή της παρέας!
και μεις ιωαννακι το ιδιο καναμε...ioazon έγραψε:
Μπορεί να το αγοράσουμε για τον μπαμπά το χαλί και να το βάλουμε στο σαλόνι, να παίζει εκεί με το χταπόδι....
νομιζω οτι τελικα απο αυτα που παιρνουμε, τα περισσοτερα για μας ειναι...χιχιχι
Εβινακι τεεεεεεελειο το δωματιο...!!η αλλαξιερα τι χρωμα ειναι???εγω ψηφιζω λιλα προικα με τα χιιιιλια!!!!
Εβάκι με το καλό και στον 9ο!!!
Αστεράκι μεγαλωσε ο πριγκηπας,ε????φτου φτου
Κλάραμαρία εγώ την αλλαξιέρα(το στρωματακι) απο τα ΙΚΕΑ την πηρα....το σχεδιακι δεν εχει πολλη σημασια παρολαυτα, γτ απο πανω θα εχεις σελτεδακι..!!!
τσιριτρι μου, ολοκληρη κοπελα η μπεμπουλα!!!!φτου σας!!και γω αναρωτιεμαι ποσο να εφτασε η κορουλα μου..
και γω πλεον ετσι τη νιωθω...ε εχουν μεγαλωσει πολυ και δεν εχουν πολυ χωρο για τουμπες..!!!klaramaria έγραψε:Εγώ πάντως ρε κορίτσια πολυ έντονες κλωτσιες δε νιώθω. Πιο πολυ νιώθω ότι μετακινείται και αλλάζει σχήμα η κοιλια μου! Έχει πολυ γέλιο πάντως
Πολυ σωστη σε βρισκω φιλεναδα!!!sophia έγραψε:Αλλα πως τον χαρηκα τον δικο μου πρωι πρωι να καθαριζει μπαλκονι και να σφουγγαριζει...ε μα...να δω ποσο θα αντεξει!!!Εγω καλου κακου ενημερωσα την πεθερα για την πιθανη μετακομιση της σκυλας!!!
στο φουρνο μικροκυματων??????πλακα κανεις!!!!!georgia78 έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα .συγνωμη που πεταγομαι ετσι αλλα σας διαβαζα και ειπα να σας πω για τα σφουγγαρακια λοιπον εγω δεν τα επλενα με σφουγγαρακι γιατι μου ειπαν οι μαιες να τα κανω με το χερι μου .να ξερετε οτι τα σφουγγαρια μαζευουν παρα πολλα μικροβια και χτες διαβαζα οτι ειναι το πιο βρωμικο αντικειμενο του σπιτιου για να αποστειρωθει πρεπει να πλυθει και να μπει στο φουρνο μικροκυματων
[/quote]εγω το ζομπι περυσι που γεννησα στη κλινικη δεν ζητησα τον κωδικο του wifi!!!φετος δεν εχει βλακειες... χωρις ιντερνετ δε θα περασουν οι 5 μερες...evini7 έγραψε:Εγω παντως το iPad θα το πάρω μαζι μ στη κλινική να σας γράψω μόλις μπορέσω!
Πάντως κορίτσια άσχετο αλλα το φόρουμ έχει θέματα. Λέμε τόσα, ανεβάσουμε φωτο κ εδω βλέπω κυκλοφορούν ψυχοπαθεις.... Ειναι λίγο απογοητευτικό...
Να σας πω και τα δικά μου νεα??το συζητησα χθες αναλυτικα με τον συζυγο, και καταληξαμε οτι τετοιες ωρες κοιτας να νιωθεις ασφαλεια και σιγουρια...και γω μετα την προχθεσινη αντιμετωπιση στο νοσοκομειο μονο ασφαλεια δε νιωθω...!!!
α βοηθησει λιγο και η μαμα μου οσο μπορει οποτε θα παμε στη κλινικη...!!!οταν διακυβευεται η ζωη σου, η ζωη του μωρου σου, και η ψυχολογια σου, δεν τιθεται θεμα οικονομίας...και το λεω εγω που ...με λες και "τσιγγουνα"
με κουρασε πολυ το διλημμα κλινικη-νοσοκομειο (και εσας σας ζαλισα λιγακι ) και να φανταστειτε ακομα παλευω μεσα μου για να πω οτι ειναι τελεσιδικη η αποφαση, αλλα αυτο προχθες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ..!! (και στην τελική, δεν υπολογιζω σε τριτο παιδι-αν ερθει ποτέ καλώς να ορισει, αλλα εσκεμμένα όχι τριτο παιδι-,οποτε ειναι η τελευταια φορά που θα χρειαστει να δωσω αυτα τα χρηματα... )
πφφφφφφ
εσεις τι κανετε?? τι θα φατε σημερα??ριχτε καμια ιδεα τι να μαγειρεψω το βραδυ για τον αφεντη