Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
458 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 458 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioazon έγραψε:
Μπορεί να το αγοράσουμε για τον μπαμπά το χαλί και να το βάλουμε στο σαλόνι, να παίζει εκεί με το χταπόδι....
και μεις ιωαννακι το ιδιο καναμε...
νομιζω οτι τελικα απο αυτα που παιρνουμε, τα περισσοτερα για μας ειναι...χιχιχι
Εβινακι τεεεεεεελειο το δωματιο...!!η αλλαξιερα τι χρωμα ειναι???εγω ψηφιζω λιλα προικα με τα χιιιιλια!!!!

Εβάκι με το καλό και στον 9ο!!! 

Αστεράκι μεγαλωσε ο πριγκηπας,ε????φτου φτου

Κλάραμαρία εγώ την αλλαξιέρα(το στρωματακι) απο τα ΙΚΕΑ την πηρα....το σχεδιακι δεν εχει πολλη σημασια παρολαυτα, γτ απο πανω θα εχεις σελτεδακι..!!!

τσιριτρι μου, ολοκληρη κοπελα η μπεμπουλα!!!!φτου σας!!και γω αναρωτιεμαι ποσο να εφτασε η κορουλα μου..Smile

klaramaria έγραψε:Εγώ πάντως ρε κορίτσια πολυ έντονες κλωτσιες δε νιώθω. Πιο πολυ νιώθω ότι μετακινείται και αλλάζει σχήμα η κοιλια μου! Έχει πολυ γέλιο πάντως Smile
και γω πλεον ετσι τη νιωθω...ε εχουν μεγαλωσει πολυ και δεν εχουν πολυ χωρο για τουμπες..!!!

sophia έγραψε:Αλλα πως τον χαρηκα τον δικο μου πρωι πρωι να καθαριζει μπαλκονι και να σφουγγαριζει...ε μα...να δω ποσο θα αντεξει!!!Εγω καλου κακου ενημερωσα την πεθερα για την πιθανη μετακομιση της σκυλας!!!
Πολυ σωστη σε βρισκω φιλεναδα!!!

georgia78 έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα .συγνωμη που πεταγομαι ετσι αλλα σας διαβαζα και ειπα να σας πω για τα σφουγγαρακιαVery Happy  λοιπον εγω δεν τα επλενα με σφουγγαρακι γιατι μου ειπαν οι μαιες να τα κανω με το χερι μου .να ξερετε οτι τα σφουγγαρια μαζευουν παρα πολλα μικροβια και χτες διαβαζα οτι ειναι το πιο βρωμικο αντικειμενο του σπιτιου για να αποστειρωθει πρεπει να  πλυθει και να μπει στο φουρνο μικροκυματων
στο φουρνο μικροκυματων??????πλακα κανεις!!!!!

evini7 έγραψε:Εγω παντως το iPad θα το πάρω μαζι μ στη κλινική να σας γράψω μόλις μπορέσω!

Πάντως κορίτσια άσχετο αλλα το φόρουμ έχει θέματα. Λέμε τόσα, ανεβάσουμε φωτο κ εδω βλέπω κυκλοφορούν ψυχοπαθεις.... Ειναι λίγο απογοητευτικό...
[/quote]εγω το ζομπι περυσι που γεννησα στη κλινικη δεν ζητησα τον κωδικο του wifi!!!φετος δεν εχει βλακειες... χωρις ιντερνετ δε θα περασουν οι 5 μερες...

Να σας πω και τα δικά μου νεα??το συζητησα χθες αναλυτικα με τον συζυγο, και καταληξαμε οτι τετοιες ωρες κοιτας να νιωθεις ασφαλεια και σιγουρια...και γω μετα την προχθεσινη αντιμετωπιση στο νοσοκομειο μονο ασφαλεια δε νιωθω...!!!
α βοηθησει λιγο και η μαμα μου οσο μπορει οποτε θα παμε στη κλινικη...!!!οταν διακυβευεται η ζωη σου, η ζωη του μωρου σου, και η ψυχολογια σου, δεν τιθεται θεμα οικονομίας...και το λεω εγω που ...με λες και "τσιγγουνα"Embarassed 
με κουρασε πολυ το διλημμα κλινικη-νοσοκομειο (και εσας σας ζαλισα λιγακι Embarassed ) και να φανταστειτε ακομα παλευω μεσα μου για να πω οτι ειναι τελεσιδικη η αποφαση, αλλα αυτο προχθες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ..!! (και στην τελική, δεν υπολογιζω σε τριτο παιδι-αν ερθει ποτέ καλώς να ορισει, αλλα εσκεμμένα όχι τριτο παιδι-,οποτε ειναι η τελευταια φορά που θα χρειαστει να δωσω αυτα τα χρηματα... )
πφφφφφφ

εσεις τι κανετε?? τι θα φατε σημερα??ριχτε καμια ιδεα τι να μαγειρεψω το βραδυ για τον αφεντη Razz

Paramythenia

Paramythenia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Julaki μου γλυκό πολύ σωστή απόφαση πήρες!  Αφού δε νιώθεις ασφάλεια... Εξάλλου η αντιμετώπιση του γιατρού ήταν κατ' εμέ απαράδεκτη! Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι είστε ασφαλείς, μητέρα και κόρη...

Εμείς σήμερα δε μαγειρεύουμε γιατί έχουμε φαγητό από χτες -μοσχαράκι λεμονάτο με λαχανικά, με ένα αυγουλάκι θα είναι οκ για μένα- και αράκα -από την Τετάρτη για τον αντρούλη με 3 κομμάτια πίτσα που περίσσεψαν από την Τετάρτη το βράδυ. Ναι, ναι φάγαμε πίτσα...Embarassed 

Εσυ τι σκέφτεσαι να φτιάξεις;

sophia

sophia
Ξενερωσα τωρα επιασε λογγυξας τη μικρη αλλα ειναι αναποδα...και ημουν σιγουρη πριν 2-3 ειχε ποδια πανω !

Τζουλακι οπου νιωθεις ασφαλεια, αφουν υπαρχουν τα χρηματα φυσικα και να τα δωσεις Smile

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Paramythenia έγραψε:Julaki μου γλυκό πολύ σωστή απόφαση πήρες!  Αφού δε νιώθεις ασφάλεια... Εξάλλου η αντιμετώπιση του γιατρού ήταν κατ' εμέ απαράδεκτη! Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι είστε ασφαλείς, μητέρα και κόρη...

Εμείς σήμερα δε μαγειρεύουμε γιατί έχουμε φαγητό από χτες -μοσχαράκι λεμονάτο με λαχανικά, με ένα αυγουλάκι θα είναι οκ για μένα- και αράκα -από την Τετάρτη για τον αντρούλη με 3 κομμάτια πίτσα που περίσσεψαν από την Τετάρτη το βράδυ. Ναι, ναι φάγαμε πίτσα...Embarassed 

Εσυ τι σκέφτεσαι να φτιάξεις;
ηταν οντως απαραδεκτη!!!και επειδη βιωσα και την αντιμετωπιση στην κλινική (που φυσικά ειναι σαφως καλυτερη γιατί πληρωνονται και πολυ παραπανω,αλλα σημασια εχει εσυ πως το εισπραττεις όχι για ποιο λογο το κανουν αυτοι νομίζω) μου κακοφανηκε παααααρα πολυ και ενω ημουν αποφασισμενη να παω στο νοσοκομειο, λεω να πανε να χεστουν ολοι, χαλάλι τα λεφτα αν ειναι να μου καταστρεψουν τη ψυχολογια...!!! (αφηνω το περιθωριο να ειμαι λιγο υπερβολική και ενδομυχα να μεγαλοποιω την κατασταση επειδη απλα μεσα μου εψαχνα αφορμή να παω στη κλινικη....μπορει να ισχυει και αυτο -για να δειτε τι συνειδητοποιημενο παιδι που ειμαι..Razz )
Μιαμ μιαμ το μοσχαρακι το λεμονατο...δεν εχω ξεπαγωμενο κρεας βεβαια...
εγω εχω 2 μπιφτεκακια γεμιστα απο χθες που τα εκανα με πουρε. σημερα δε ξερω τι συνοδευτικο να κανω...ισως κανενα πιλαφακι...να φαει αυτα ο Τασος το βραδυ. για τον Κων/νο κανω ψαροσουπα με φαναροουρες...βαριεμαι να κανω ο,τιδηποτε άλλο οποτε εγω μαλλον με τοστ ή σαλάτα θα τη βγαλω...γιατι ειμαι και πολυ λιτοδιαιτη πάνω απ ' ολα...Razz Laughing 
οσο για σενα, να θεωρεις τον εαυτο σου πολυ τυχερη που τρωει φαγητο της Τεταρτης ο Παραμυθενιος...εμενα με ΠΟΛΛΗ δυσκολια δευτερη μερα ιδιο φαγητο..και με πολλη δυσκολια και χθεσινο ψωμι...πφφφφφ καλομαθημενοι Razz

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sophia έγραψε:Ξενερωσα τωρα επιασε λογγυξας τη μικρη αλλα ειναι αναποδα...και ημουν σιγουρη πριν 2-3 ειχε ποδια πανω !

Τζουλακι οπου νιωθεις ασφαλεια, αφουν υπαρχουν τα χρηματα φυσικα και να τα δωσεις Smile
Σοφακι μου δεν καταλαβα..σορυ...επιασε λοξυγγας την μικρη και νομιζεις οτι γυρισε με τα ποδια κατω????

τα χρηματα δυστυχως δεν υπαρχουν...σιγουρα δεν υπαρχουν περισσευουμενα Razz θα βγουμε λιγο εκτος προυπολογισμου, θα ζοριστουμε καπου αλλου, θα μας δωσει και οσα μπορει η μαμα μου, και θα μαζευτουν.... επισης μου ειπε η γιατρος οτι ισως μπορουμε να κανουμε διακανονισμο και να τα δωσουμε σε δοσεις...
αλλωστε εδω τα χρηματα δεν ειναι τοσα οσα ειπατε οτι δινετε κατω.εδω ειναι 2,500 καισαρικη (μαζι με αμοιβη γιατρου, κλινικη, αναισθησιολογο) σε μονοκλινο (μονο μονοκλινα εχουν οι 2 κλινικες εδω)
α!ξερει καμια αν δινουν το 1000ρικο επιδομα τοκετου ο ΟΠΑΔ πλεον???

sophia

sophia
Ναι νομιζω πως γυριαε με τα ποδια κατω..ετσι νομιζω τουλαχιστον!!!

Νομιζω τωρα δεν το παιρνεις το 1000 αλλα δεν ειμαι καθολου βεβαιη!!!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μην αγχωνεσαι κοριτσι μου, η ιδεα σου θα 'ναι...αλλα και ετσι να ειναι εχει ακομη 9,5 βδομαδες να ξανακανει τουμπα!!!!δε θα κανει μαϊμουνιά η μικρή ταλιμπανίτσα!!!

και γω νομιζω οτι δε το δινουν πλεον το επιδομα...ελπιζω οτι η Ιωαννα θα ξερει να μου πει σιγουρα...
Σβουρααααααααααα που εισαι????

Paramythenia

Paramythenia
Julie85 έγραψε:Μιαμ μιαμ το μοσχαρακι το λεμονατο...δεν εχω ξεπαγωμενο κρεας βεβαια...
εγω εχω 2 μπιφτεκακια γεμιστα απο χθες που τα εκανα με πουρε. σημερα δε ξερω τι συνοδευτικο να κανω...ισως κανενα πιλαφακι...να φαει αυτα ο Τασος το βραδυ. για τον Κων/νο κανω ψαροσουπα με φαναροουρες...βαριεμαι να κανω ο,τιδηποτε άλλο οποτε εγω μαλλον με τοστ ή σαλάτα θα τη βγαλω...γιατι ειμαι και πολυ λιτοδιαιτη πάνω απ ' ολα...Razz Laughing 
οσο για σενα, να θεωρεις τον εαυτο σου πολυ τυχερη που τρωει φαγητο της Τεταρτης ο Παραμυθενιος...εμενα με ΠΟΛΛΗ δυσκολια δευτερη μερα ιδιο φαγητο..και με πολλη δυσκολια και χθεσινο ψωμι...πφφφφφ καλομαθημενοι Razz
Να φας και το τόστ και τη σαλάτα, τι να σου κάνει μόνο το ένα από τα 2;
Είναι βολικός ο καλός μου ο Παραμυθένιος, τρώει τα πάντα εκτός από ψάρια, φρούτα και γενικά τα πολύ υγιεινά! Προσπαθώ η κακομοίρα να τον βάλω σε πρόγραμμα εδώ και χρόνια αλλά δεν... είναι φαγανός!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ψωνίζω και μουρλαίνομαι!!!

(εδώ Μενίδι, στοκ GB Bianco)

Αντίο!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ατιμες ζαργανες!δεν τρωγανε σημερα!ουφ!

klaramaria

klaramaria
ioazon έγραψε:Ψωνίζω και μουρλαίνομαι!!!

Αντίο!
Ψωνισε Κ για μας!!Razz 

klaramaria

klaramaria
Maimou2009 έγραψε:Ατιμες ζαργανες!δεν τρωγανε σημερα!ουφ!
Μπορει να μη πεινουσαν μωρε οι ζουζουνες!! Δοκιμάστε πιο μετα Κ ελπίζω να μη σας παιδεψουν αλλο Smile

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θέλω να σηκώσω ΟΛΟ το Mothercare! (και το χταπόδι συμφωνεί γιατί κουνιέται!)

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεννάει η φιλενάδα μου (αυτή με ΠΗΤ 12/9)

Γεννητούρια!!!!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωαννα καλα ψωνια!! να της ζησει το μωρακι της φιλης σου...πηγαινε να μπεις στη ψυχολογια!!!

Μαιμουδιτσα μην αγχωνεσαι...θα φανε αργοτερα!!!

sophia

sophia
ioazon έγραψε:Ψωνίζω και μουρλαίνομαι!!!

Αντίο!
Έτσι, έτσι!!!

Maimou2009 έγραψε:Ατιμες ζαργανες!δεν τρωγανε σημερα!ουφ!
Ε μια μέρα κ αυτα...μην εισαι τετοια!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λέτε ε;αντε καλα να δούμε στις 8 τι θα κανουν!η μεγαλη που δεν καλοτρωει έβαλε γραμμάρια κ η μικρη που το πίνει μονορουφι έχασε 20 Rolling Eyes 
Ιωάννα καλα ψώνια!πηραμε κ μεις μερικα φορμακια γιατι οτι μας έφεραν ειναι για αργοτερα.
Πήρα κ σουτιέν χωρις ραφες,τύπου αθλητικό,θα σας πω εντυπώσεις,γιατι οι ραφες μου άφηναν σημάδια κ κοκκινιζε το στήθος μου.
Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 17 417472 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou,
Τα Carriwell τα δοκίμασες;

(Ακόμα όξω βόσκω, μη νομίζετε)

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εεεεεεεεεεε πολλη ησυχία επεσε!!!!!!!!!!!!

mamageorge

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Χάθηκα αλλά είμαστε στο πήγαινε-έλα καθημερινά στην μικρή μας.

Μέχρι προχθές τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά.Μας απασχολούσε μόνο το βάρος.Απο την Τετάρτη το απόγευμα όμως παρουσίασε μετεωρισμό κοιλιάς και είμαστε σε αναμένα κάρβουνα......
Σήμερα που πήγαμε μας είπαν οτι τα πράγματα είναι καλύτερα αλλά θα παραμείνει χωρίς σίτιση για 5-6 μέρες ακόμη(την τρέφουν με ειδικό ορό)

Την προσευχή σας κορίτσια για την μικρούλα μου...........

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια τι κάνετε????
Εμείς χθές τελειώσαμε το βάψιμο απο το σπίτι, στήσαμε κ την κούνια κ σήμερα όλη μέρα καθαρίζουμε, το σιδέρωμα Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 17 517142  απο τις κουρτίνες με τσάκισε σήμερα. Αρχίζω κ δυσκολεύομαι στα πάντα κ την περισσότερη ώρα νιώθω την κοιλιά μου τεντωμένη, έτοιμη να εκραγεί κ εγώ νιώθω πτώμα Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 17 585182.

Εσείς τι κάνετε???

Mamageorge λυπάμαι για την ταλαιπωρία που θα περάσετε, είμαι όμως σίγουρη οτι όλα θα πάνε πολύ καλά. Να σε ρωτήσω κάτι? Τι είναι ο μετεωρισμός κοιλιάς?

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioazon έγραψε:Maimou,
Τα Carriwell τα δοκίμασες;

(Ακόμα όξω βόσκω, μη νομίζετε)
Τα carriwell δεν μου εκατσαν καλα,το xl ηταν μεγάλο κ το large μικρο.οποτε πήρα της tigex ειναι σαν αθλητικό απο πισω.στο δοκιμαστηριο καλα μου εκατσαν θα τα δοκιμάσω μερικές μερες κ θες σας πω

mamageorge έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Χάθηκα αλλά είμαστε στο πήγαινε-έλα καθημερινά στην μικρή μας.

Μέχρι προχθές τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά.Μας απασχολούσε μόνο το βάρος.Απο την Τετάρτη το απόγευμα όμως παρουσίασε μετεωρισμό κοιλιάς και είμαστε σε αναμένα κάρβουνα......
Σήμερα που πήγαμε μας είπαν οτι τα πράγματα είναι καλύτερα αλλά θα παραμείνει χωρίς σίτιση για 5-6 μέρες ακόμη(την τρέφουν με ειδικό ορό)

Την προσευχή σας κορίτσια για την μικρούλα μου...........
Κορίτσι περαστικα στη μικρούλα σου!οι γυναίκες ειμαστε ανθεκτικες θα δεις θα το ξεπεράσει.οσο ειναι στη μονάδα μην ανησυχείς αυτοι ξέρουν.κ εμάς η μικρη μας στην αρχη είχε ενα σωλήνακι στο στομάχι που έβγαιναν κατι υγρα,το αντιμετώπισαν σαν λοιμωξη κ ολα πήγαν καλα.σε μερικές μερες θα τρώει θα δεις.Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 17 417472 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α δεν σας είπα απο βδομάδα οι ζαργανες θα βγουν?Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 17 654316 
Το βράδυ μια χαρα έφαγαν,η μεγαλη ειδικά πεινουσε κ το ήπιε μονορουφι!

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maimou2009 έγραψε:Α δεν σας είπα απο βδομάδα οι ζαργανες θα βγουν?Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 17 654316 
Το βράδυ μια χαρα έφαγαν,η μεγαλη ειδικά πεινουσε κ το ήπιε μονορουφι!

Maimou τέλεια !!!!!!Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 17 186253 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 17 186253
Με το καλό να τις πάρετε κ να τις χαρείτε!!!!

evini7

evini7
Mamageorge, πίστη και δύναμη στη μικρούλα σου. Ευχόμαστε όλες ταχεία ανάρρωση και πολλές αγκαλιτσες με τη μανούλα της!

Ifaki, σε χάσαμε κ σενα... Άντε με το καλο να τελειωσετε το δωμάτιο της μπεμπας σας!

Ιωάννα γύρισες;;; Περιμένουμε φωτο!!!!

Μαϊμού απο βδομάδα;;;; Ουαου!!!! Αυτα ειναι νέα!!!!!!

Εγω απο μεσημέρι κ μετα αλωνιζα, τωρα επέστρεψα, παρηγγειλα στρωμα κ προίκα μπεμπουλας μου!

Κατέληξα σε αυτή http://www.omegahome.gr/discount-bed-linens/-1320.htm?path=33746365&lang=el

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις