676 Απ: Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! Δευ Σεπ 09, 2013 12:10 am
sophia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μου εχει λειψει η δουλεια....πειτε με μαζοχα...θελω θελω θελω!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Κι εμένα, ρε γμτ....sophia έγραψε:Μου εχει λειψει η δουλεια....πειτε με μαζοχα...θελω θελω θελω!!!!
Και τι κάνει για πρόωρα;;;;Maimou2009 έγραψε:Το αφρολουτρο-σαμπουαν της mustella που έχω πάρει δεν κανει για πρόωρα.Φτου!
ioazon έγραψε:Κι εμάς ήρθαν τα αυτοκολλητάκια μας!!!
Θα αγοράσουμε και κουρτίνα σήμερα και θα τα βάλω όλα και ζήτωωωωωωωω
Την προηγούμενη Κυριακή τα παρήγγειλα, σήμερα ήρθαν. Κι εμένα τεράστιο είναι (όλα τα ζώα της θάλασσας, της στεριάς, της ζούγκλας κλπ).maraki_iraklio έγραψε:ioazon έγραψε:Κι εμάς ήρθαν τα αυτοκολλητάκια μας!!!
Ζήτω και ξαναζήτωωωωωω!!!!
Άντε να μας βάλεις και συ φωτό!!!Σε πόσες μέρες στα έστειλαν?Εμένα επειδή είναι τεράστιο μπορεί να αργήσει λίγο!!
ioazon έγραψε:Την προηγούμενη Κυριακή τα παρήγγειλα, σήμερα ήρθαν. Κι εμένα τεράστιο είναι (όλα τα ζώα της θάλασσας, της στεριάς, της ζούγκλας κλπ).maraki_iraklio έγραψε:Ζήτω και ξαναζήτωωωωωω!!!!ioazon έγραψε:Κι εμάς ήρθαν τα αυτοκολλητάκια μας!!!
Άντε να μας βάλεις και συ φωτό!!!Σε πόσες μέρες στα έστειλαν?Εμένα επειδή είναι τεράστιο μπορεί να αργήσει λίγο!!
Μου έστειλαν email τη μέρα που τα παρέδωσαν στην Γενική Ταχυδρομική!
σε καταλαβαινω...αχ πόσο σε καταλαβαινω!!!σπιτι ολη μερα ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!! κ σκεψου οτι εγω εχω να πάω στη δουλεια απο Ιουνιο του 2011...sophia έγραψε:Μου εχει λειψει η δουλεια....πειτε με μαζοχα...θελω θελω θελω!!!!
Ναι καλε, μα θα βάλεις και την πάντα σκέψου γυρω γυρω, τα σκεπασματα, ειναι κ σταλιτσες μωρε τα νεογέννητο, τι τα νοιάζει;;tsiritri έγραψε:Να σου πω την αλήθεια μου τα κενά της κούνιας νορμάλ μου φαίνονται, ούτε μεγάλα ούτε μικροσκοπικά, αλλά από την άλλη δεν έχω και κανένα μωρό για να κρίνω...θέλω να πω, όπως το βλέπω με τα δικά μου μάτια τώρα φαίνεται οκ...αλλά μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος?
Μου είπαν και τόσα στα μαγαζιά που σάλταρα!
Αλλά από την άλλη θα μου πεις είναι και λίγο θέμα μάρκετινκ...
Έλα να πέφτουν τα στοιχήματα! Εγω Ποπη σε βλέπω να γεννας το σαββατοκύριακο!!!Popisofia έγραψε:ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΕΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΕΣ!
ΣΟΦΙΑ ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?
ΤΣΙΡΙΤΡΙ ΜΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ...
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΟ...
ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΩ...
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ (ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ...
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΥΤΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΝΙΩΘΩ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟ... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΩ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ 13 ΘΕΜΑ... ΑΚΟΥΣ ΙΩΑΝΝΑ?
Θα κλάψω νομίζω κ δεν είμαι καν εκεί.Maimou2009 έγραψε:Ζαργανες παρελήφθησαν !ειναι στον κατω όροφο στους παππούδες που τις χαζευουν.εγω ανέβηκαν να αποσυμφωρησω το στήθος.
4:30 αλλαγμα 5:00 ταισμα.
Καλα έριξα κλάμα στο δρόμο που πηγαίναμε να τις πάρουμε!ifi έγραψε:Θα κλάψω νομίζω κ δεν είμαι καν εκεί.Maimou2009 έγραψε:Ζαργανες παρελήφθησαν !ειναι στον κατω όροφο στους παππούδες που τις χαζευουν.εγω ανέβηκαν να αποσυμφωρησω το στήθος.
4:30 αλλαγμα 5:00 ταισμα.
Δεν μπορώ να φανταστώ πως νιώθετε...
Εύχομαι αυτή να ήταν η πρώτη κ η τελευταία δυσκολία στη ζωή τους!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης