801 Απ: Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! Τρι Σεπ 10, 2013 8:03 am
Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Την έβαλα την μικρη έκανε δυο ρουφιξιες αν βγήκε τίποτα δεν ξέρω,δεν νομίζω .
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μια χαρά δεν είναι τα 8;;;;;sophia έγραψε:
Γιατι κυρα σβουρα εμεις που εχουμε παρει 8 τι να κανουμε δλδς ;;;;;
Είπε πως μόλις έκανε το τεστ και έμεινε έγκυος το πρώτο της άγχος ήταν να μην πάρει κιλά!Maimou2009 έγραψε:Κ πως ζει η κοπέλα ρε παιδί μου,ποσο εχει μικρύνει το στομάχι της;
Αυτά τα κουλά με τα pamperas τα κάνουν πολλές φορές. Ή να σε χ_σουν την ώρα που έχεις αφαιρέσει το pamper και τα έχεις στον αέρα για να τα πλύνεις ας πούμεMaimou2009 έγραψε:
Η μεγαλη οταν πάω να της αλλάξω πανα μολις της βάζω την καθαρή αμέσως κατουραει
Κ η μικρη έκανε κατι που απορω πως βγήκε απο τον πωπο της
Χρυσοχέεεεεραααααα (θείτσα mode on)evini7 έγραψε:Χαχα χα! Γιουλη τι λες; Που τα βρίσκεις αυτα τα ονόματα;;; Τελικά μόνο εγω έχω τοοοσο συντηρητικό ονομα! :twisted
Λοιπόν έφτιαξα τρουφακια & ινδοκαρυδακια που ειναι ευκολα και τωρα λέω να κάνω ένα lemon cake μιας κ αύριο το πρωι μετα το δημαρχείο θα έρθουν οι δικοί μας σπίτι για καφε. Το θεωρώ βαρετό αλλα ας όψεται η πεθερουλα που θελει ντε κ καλα να μας ταισει γλυκο κουφετο.
Στο μεταξύ πήγα κ μια παραλιακή για καφέ κ μετα φαγητο. Τελευταίοι έξοδοι!!!!
Πολλές έχουμε γιατρο σημερα ε;;; Άντε κορίτσια μου καλα αποτελέσματα!!
Ιωάννα τι περιέχει η πίτα του συζύγου;
Πειραματιστείτε!Maimou2009 έγραψε:Την έβαλα την μικρη έκανε δυο ρουφιξιες αν βγήκε τίποτα δεν ξέρω,δεν νομίζω .
Βάλτε και εμενα στο club.ioazon έγραψε:Όλοι οι στραβούλιακες εδώ μαζευτήκαμε;
Ω ρε, για πιλότοι πάμε όλες!maria-lar έγραψε:Βάλτε και εμενα στο club.ioazon έγραψε:Όλοι οι στραβούλιακες εδώ μαζευτήκαμε;
Αχ, τι ωραία!Paramythenia έγραψε:Nι αμί έχω πάρει πλέον τα κιλάκια μου, είμαι στα +4 και νομίζω ότι πλέον γραμμάρια πρέπει να μπαίνουν καθημερινά. Βρε κοριτσια σκεφτείτε ότι η μικρή πήρε σε μία εβδομάδα μόνο 130 gr!
Πριν από λίγο έφυγε η μαία... Σήμερα μάθαμε πως να αλλάζουμε, πως να πλένουμε το μωρό τοπικά, πως να το κάνουμε μπάνιο και στάσεις θηλασμού. Ξεχωρίσαμε και τα ρουχαλάκια που θα φορέσει η μπεμπούλα μόλις γεννηθεί...
Αύριο ολοκληρώνω και τη βαλίτσα. Αχ να πάνε όλα καλά Παναγία μου!
Ευτυχώς με τη μαία μου νιώθω κάπως πιο χαλαρή και ασφαλής...
Μπράβο σας!!!evini7 έγραψε:Γυρίσαμε κι εμείς!!! 2,5 κιλακια, συν 200 γραμμάρια σε μια βδομάδα!
Πολυ καλές όλες οι μετρήσεις!
Σε 2 βδομάδες ξανά, δεν χρειάζεται νωρίτερα μου είπε. Αχ κορίτσια είδαμε κ τα μαλλακια της!
Το σωμα μου λέει πολυ καλο, δεν το βρίσκει υπερβαρο....να μην ανησυχώ για τίποτα.
Μου έγραψε κ μια καλλιέργεια ούρων.
Ολα καλα δηλαδη!!!
Σχετικά με την όραση, εγω ήμουν αετος, τους τελευταίους μήνες όμως δεν βλέπω καλα....
Καινούριες άγνωστες λέξεις!!!sophia έγραψε:Ειδικά σε νεογέννητα κορίτσια καλό είναι να μην βάζουμε!
Οταν αρχίσαμε τις βόλτες έπαιρνα τον αφρό της frezyderm η το νεράκι της aveeno
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης