Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

tsiritri

tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τσουπ... να μαι πάλι κι εγώωωω....

Γιούλη μου τα προστατευτικά μέσω ίντερνετ θα τα ψάξω, αν βρω θα σου πω αν σε ενδιαφέρει ακόμα μήπως θες.

Κλάραμαρια μου ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να του έρθει να κάνει την έκπληξη!!!!
Επί την ευκαιρία που είπες για φακούς θυμήθηκα μια απορία μου, άραγε όταν γεννάμε μπορούμε να φοράμε φακούς? Rolling Eyes Rolling Eyes 
Γιατί εγώ είμαι τυφλή σχεδόν με 7,5 μυωπία και κυκλοφορώ μονίμως με φακούς.
Με τα γυαλιά δεν έχω καλή σχέση και τα φοράω μόνο λίγο πριν πέσω για ύπνο.
Απορίες που έχει ο κόσμος μεσημεριάτικο ε?

Καλέ Ιωάννα αυτή η κοπέλα είναι έγκυος που τρώει έτσι?
Σε πιο μήνα?

Edit: Evinaki τι καλό γλυκάκι θα φτιάξεις? Πες να μας ανοίξεις την όρεξη!!! Αύριο δεν θα κάνετε και τον πολιτικό?

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωαννακι ωραιο το μαθημα σημερα,ε???καλα για τη διατροφη της κοπελας, δε θελω ουτε καν να μπω στη διαδικασια να απαντησω....ασιτία!!!φτου φτου μακρυά απο μας!!! Razz

sophia έγραψε:Χαχα είσαι τρελοκομείο Γιουλη !

Αλήθεια εμένα πως έπρεπε να με λένε ?
ε...ενταξει λοιπόν...αφού ρωτάς....Βερόνικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 585182 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:Επί την ευκαιρία που είπες για φακούς θυμήθηκα μια απορία μου, άραγε όταν γεννάμε μπορούμε να φοράμε φακούς? Rolling Eyes Rolling Eyes 

Καλέ Ιωάννα αυτή η κοπέλα είναι έγκυος που τρώει έτσι?
Σε πιο μήνα?
Επειδή είμαι γκαβάδι κι εγώ, το 'χω σημειωμένο να το συζητήσω με τη γιατρό μου το θέμα....

Στο μήνα μας, tsiritri, είναι η κοπέλα Shocked 

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tsiritri έγραψε:Γιούλη μου τα προστατευτικά μέσω ίντερνετ θα τα ψάξω, αν βρω θα σου πω αν σε ενδιαφέρει ακόμα μήπως θες.
Ναι, αν βρεις πες μου please.... αν και δεν εχω παραγγειλει ποτέ νκατι μεσω ιντερνετ...Embarassed  (η Ιωάννα τωρα θα ειναι ετσι affraid Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 606100 χαχαχαχχα)

Επί την ευκαιρία που είπες για φακούς θυμήθηκα μια απορία μου, άραγε όταν γεννάμε μπορούμε να φοράμε φακούς? Rolling Eyes Rolling Eyes 

και γω τοσο ειχα αλλα εκανα laser το 2002....γκαβουλιακας κυριολεκτικος....δε βλεπεις τιποτα χωρις γυαλια...πωπω τι μου θυμισες τωρα..
λογικα παιζει ρόλο η ναρκωση και οχι ο τοκετος.αν δηλαδη κανεις ολικη λογικα δε μπορεις να φορας....αν κανεις επισκληριδιο, γτ να πειραζει??

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JULIEEEEEEE,
ΠΟΥ ΖΕΙΣ;;;;; Razz Razz Razz 

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Παραμυθένια είδες όλα καλά με τη μπεμπούλα σου! Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 215994 

Εγώ είμαι καλύτερα σήμερα, ευτυχώς. Αλλά επειδή με πήγε να χθες, αρχισα να ετοιμάζω βαλίτσες σήμερα. Της μπέμπας είναι έτοιμη, λείπουν κάτι λίγα για τη δικιά μου και είμαι οκ.

Μαϊμού, πολλά φιλάκια στις ζαργανούλες σου και στις κοιλίτσες από τις εγκυούλες! Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 315810 

eva evaki

eva evaki
kalhspera fthinopwrines melouses manoulitses pws eiste...? egw olh mera xetheothika na trexw apo to ena ika sto allo kai apo ton ena dhmo ston allo kai telika...TZIFOS...oti gyrisa apo tis 8 to proi!Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 585182 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 585182 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 585182 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 585182 kai na mh paraxwrei kanenas thesh ti pragmata einai ayta ? sto prwto ika pou phga htane o arithmos protereothtas..55 kai egw eixa to 151:whistle:  moy hrthe kolpos! shmera tha paw kai egw sto giatroylh 7:00 p.m na doume to fraouloni...kai na me diafotisei ligo perei prixhmatos ...gia na doume ti tha doume! gioulaki kai egw thelw baftisia..Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 604962 

eva evaki

eva evaki
maraki giati ti exei symvei kai fovasai?

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria-lar,
περασμένα-ξεχασμένα!

Όταν έχεις άντρα μάγειρα.....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tsiritri

tsiritri
Αχ ωραία είμαστε - ήμασταν πολλές γκαβούλιακες! Laughing Laughing 

Γιούλη κ εγώ ήταν να κάνω το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αλλά τελευταία στιγμή πάνω που ήμουν έτοιμη να κλείσω και το είχα αποφασίσει, κότεψα!
Πόσο καιρό ταλαιπωρήθηκες μέχρι να στρώσουν τα μάτια?

Θα προσπαθήσω κ εγώ να θυμηθώ να τον ρωτήσω την άλλη φορά, αλλά κάθε που πάω τα μισά τα ξεχνάω!

Όσο για την κοπέλα σοκ...απανωτά σοκ!!!
Μα πως στέκεται όρθια?

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eva evaki έγραψε:maraki giati ti exei symvei kai fovasai?
Ευάκι μου με το καλό να δεις τη φραουλίτσα σου!
Προχθες το βράδυ έκανα συνέχεια εμετό, είχα διάροια και πόνο στην κοιλιά και το στομάχι. Και το πρωί είχα τραβήγματα χαμηλά και η μπέμπα μου ήταν πολύ ήσυχη (ενώ συνήθως ξεσηκώνει τον τόπο).

tsiritri

tsiritri
ioazon έγραψε:maria-lar,
περασμένα-ξεχασμένα!

Κοπελιά δεν τα κάνουν αυτά.....είναι κρίμα δηλαδή, κρίμα και άδικο....

Ντάξει, αν ήταν ο άντρας μου μαγειρούλης θα είχα πάρει 108 κιλά όχι 8!

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioazon έγραψε:maria-lar,
περασμένα-ξεχασμένα!

Μιαμ μιαμ!!! Στείλε ένα κομμάτι προς τα εδώ.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
5.900 έχω πάρει!
Όχι 8!!! Razz Razz Razz 

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioazon έγραψε:5.900 έχω πάρει!
Όχι 8!!! Razz Razz Razz 
χαχαχαχαχαχαχαχα γεια σου βρε Ιωάννα.
Κι εγώ σταθερά στα +6.5.

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τζουλάκι εμένα δε θα με βαφτίσεις; Wink 

eva evaki

eva evaki
KAPOIA DEN MAS LYPATE KATHOLOU KYRIOS AYTES POY EXOUME ANAGKASTOIKO THEMA AFAGIAS...Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 966307 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 688264 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 4872 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 4872 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 4872 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 4872  PW..PW...KAI TI FOVASAI DHLADH DEN MILHSES ME TON GIATRO?TI SOY EIPE??

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eva evaki έγραψε:KAPOIA DEN MAS LYPATE KATHOLOU KYRIOS AYTES POY EXOUME ANAGKASTOIKO THEMA AFAGIAS...Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 966307 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 688264 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 4872 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 4872 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 4872 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 4872   PW..PW...KAI TI FOVASAI DHLADH DEN MILHSES ME TON GIATRO?TI SOY EIPE??
οχι ενταξει όλα καλά. Έκανα υπέρηχο, είδε κολπικά τον τράχηλο (2εκ) και έκανα και καρδιοτοκογράφημα. Αλλά επειδη έχω κάτι τραβηγματάκια είπα να οργανωθώ για σιγουριά.

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εβακι...νάντια...ασυζητητί (εκρινα με βαση το μαύρο μαλλί)
μαρακι-λαρ εσυ με δυσκολευεις πολυ.... ισως Νίκη...ή Έλλη...αλλα δεν ειμαι 100% κατασταλαγμενη ακομη....δωσε μου λιγο χρονο να το επεξεργαστω και θα σου πω αργοτερα Razz

για τα κιλά που λέτε....αρνουμαι οτι ειναι κιλά εγκυμοσυνης...δε το αποδεχομαι....κλεινω μάτια, αυτιά και απλά το προσπερνω...

τσιριτρακι τι ακριβως εννοεις για τα ματια??? ο γιατρος μου ειχε πει τρεις μερες να μεινω στο σπιτι με χαμηλό φωτισμό και κατα προτιμηση κλειστά πατζουρια. το απογευμα που γυρισαμε απο Θεσ.κη που εκανα το laser ομολογω οτι ζοριζομουν πολυ (δακρυζαν,δεν αντεχα καθολου φως κτλ).Το επομενο πρωι ομως ημουν τοοοοοοοσο τελεια, και τοσο ευτυχισμένη που εννοειται οτι βγηκα εξω...τιποτα...χαλαρά. 7 λεπτά διαδικασια ειναι!!!εισαι χαζη που δε το παιρνεις αποφαση. ξυπνας το πρωι, ανοιγεις τα ματια και ΒΛΕΠΕΙΣ,δεν εχεις θεμα με μακιγιαζ κτλ,τα βραδια μετά απο ξενυχτι δε χρειαζεται να παιδευεσαι βαλε βγαλε φακους-υγρα κτλ, στη θαλασσα βουτας και βλεπεις!!!τι να σου λεω τωρα!!!οταν βρεις ευκαιρια καντο!!

η σοφια δε μας ειπε τη γνωμη της για το ονομα... Razz 

eva evaki

eva evaki
Julie85 έγραψε:εβακι...νάντια...ασυζητητί (εκρινα με βαση το μαύρο μαλλί)
μαρακι-λαρ εσυ με δυσκολευεις πολυ.... ισως Νίκη...ή Έλλη...αλλα δεν ειμαι 100% κατασταλαγμενη ακομη....δωσε μου λιγο χρονο να το επεξεργαστω και θα σου πω αργοτερα Razz AX!EINAI APO TA AGAPHMENA MOU ONOMATA NONA SE EYXARISTW....ALHTHEIA ESY THA VAFTISTEIS??Razz 

για τα κιλά που λέτε....αρνουμαι οτι ειναι κιλά εγκυμοσυνης...δε το αποδεχομαι....κλεινω μάτια, αυτιά και απλά το προσπερνω...

τσιριτρακι τι ακριβως εννοεις για τα ματια??? ο γιατρος μου ειχε πει τρεις μερες να μεινω στο σπιτι με χαμηλό φωτισμό και κατα προτιμηση κλειστά πατζουρια. το απογευμα που γυρισαμε απο Θεσ.κη που εκανα το laser ομολογω οτι ζοριζομουν πολυ (δακρυζαν,δεν αντεχα καθολου φως κτλ).Το επομενο πρωι ομως ημουν τοοοοοοοσο τελεια, και τοσο ευτυχισμένη που εννοειται οτι βγηκα εξω...τιποτα...χαλαρά. 7 λεπτά διαδικασια ειναι!!!εισαι χαζη που δε το παιρνεις αποφαση. ξυπνας το πρωι, ανοιγεις τα ματια και ΒΛΕΠΕΙΣ,δεν εχεις θεμα με μακιγιαζ κτλ,τα βραδια μετά απο ξενυχτι δε χρειαζεται να παιδευεσαι βαλε βγαλε φακους-υγρα κτλ, στη θαλασσα βουτας και βλεπεις!!!τι να σου λεω τωρα!!!οταν βρεις ευκαιρια καντο!!

η σοφια δε μας ειπε τη γνωμη της για το ονομα... Razz 

eva evaki

eva evaki
maria-lar έγραψε:
eva evaki έγραψε:KAPOIA DEN MAS LYPATE KATHOLOU KYRIOS AYTES POY EXOUME ANAGKASTOIKO THEMA AFAGIAS...Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 966307 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 688264 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 4872 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 4872 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 4872 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 4872   PW..PW...KAI TI FOVASAI DHLADH DEN MILHSES ME TON GIATRO?TI SOY EIPE??
οχι ενταξει όλα καλά. Έκανα υπέρηχο, είδε κολπικά τον τράχηλο (2εκ) και έκανα και καρδιοτοκογράφημα. Αλλά επειδη έχω κάτι τραβηγματάκια είπα να οργανωθώ για σιγουριά.
MARAKI EINAI OLA KALA MHN ANYSIXEIS! TA PONAKIA MOU FENONTE FYSIOLOGIKA STH FASH POY EISAI..ANOIGEIS! ALLA KALA EKANES KAI EFTIAXES VALITSA KAI EGW THN ETOIMAZW ..TA PERISSOTERA TA EXW ALLA VAZA AKOMA

sophia

sophia
Julie85 έγραψε:Ιωαννακι ωραιο το μαθημα σημερα,ε???καλα για τη διατροφη της κοπελας, δε θελω ουτε καν να μπω στη διαδικασια να απαντησω....ασιτία!!!φτου φτου μακρυά απο μας!!! Razz

sophia έγραψε:Χαχα είσαι τρελοκομείο Γιουλη !

Αλήθεια εμένα πως έπρεπε να με λένε ?
ε...ενταξει λοιπόν...αφού ρωτάς....Βερόνικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 585182 
WHAAAAAAAAAATTTTTTTTTT?????????????????
ΚΑΛΙΕ ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ioazon έγραψε:5.900 έχω πάρει!
Όχι 8!!! Razz Razz Razz 
Γιατι κυρα σβουρα εμεις που εχουμε παρει 8 τι να κανουμε δλδς ;;;;;
Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 667478 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Julie85 έγραψε:
Popisofia έγραψε:Κ ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ Κ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΖΗΤΑ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΑΣ.
και γω αυτο εννοουσα...να τις δινεις μπιμπερο με γαλα για να παιρνουν κιλά, αλλα να τις βαζεις και στο στηθος απο τωρα για να εξοικειωθουν με τις θηλαστικες κινησεις και το θηλασμο σιγα σιγα..
Θα βάλω τη μικρη να δώ γιατι χθες η μεγαλη χαζευε.

ioazon έγραψε:Γύρισα!!!

Λοιπόν, σήμερα είχε τον γενικό τίτλο "Συμβουλευτική" και συζητήσαμε κυρίως το τι πρέπει να τρώμε (ανέφερε η γυναίκα πως κανονικά στις ανεπτυγμένες χώρες αυτή η συνεδρία γίνεται με το που έχεις το θετικό τεστ, αλλά στην Ελλάδα..... Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Επίσης, συζητήσαμε το πώς να σηκωνόμαστε όταν καθόμαστε κάτω ή στο κρεββάτι ή στον καναπέ, πώς να στεκόμαστε για να μην επιβαρύνουμε τη μέση μας. Μας σύστησε να περπατάμε μισή ωρίτσα 3 φορές την εβδομάδα για καλή φυσική κατάσταση και όταν μπούμε στο μήνα μας, καθημερινά. Γενικώς αυτά.

Έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον αυτά που λέει. Στην ομάδα έχουμε μία κοπέλα που τρώει λες και έχει νευρική ανορεξία affraid affraid affraid 
Ένα ακτινίδιο το πρωί, μια φρυγανιά για δεκατιανό, σαλάτα χωρίς λάδι το μεσημέρι με λίιιιγο φαγητό, 1 φρούτο το απόγευμα και λίγο τυρί και ζαμπόν για βραδυνό. Φρίκαρα! pale  Και πιο πολύ απ' όλους φρίκαρε η μαία!

Ανυπομονώ για την επόμενη εβδομάδα!
Κ πως ζει η κοπέλα ρε παιδί μου,ποσο εχει μικρύνει το στομάχι της;
Η μεγαλη οταν πάω να της αλλάξω πανα μολις της βάζω την καθαρή αμέσως κατουραει
Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 12!!!! - Σελίδα 32 679259 
Κ η μικρη έκανε κατι που απορω πως βγήκε απο τον πωπο τηςLaughing 

evini7

evini7
Χαχα χα! Γιουλη τι λες; Που τα βρίσκεις αυτα τα ονόματα;;; Τελικά μόνο εγω έχω τοοοσο συντηρητικό ονομα! :twisted

Λοιπόν έφτιαξα τρουφακια & ινδοκαρυδακια που ειναι ευκολα και τωρα λέω να κάνω ένα lemon cake μιας κ αύριο το πρωι μετα το δημαρχείο θα έρθουν οι δικοί μας σπίτι για καφε. Το θεωρώ βαρετό αλλα ας όψεται η πεθερουλα που θελει ντε κ καλα να μας ταισει γλυκο κουφετο.

Στο μεταξύ πήγα κ μια παραλιακή για καφέ κ μετα φαγητο. Τελευταίοι έξοδοι!!!!

Πολλές έχουμε γιατρο σημερα ε;;; Άντε κορίτσια μου καλα αποτελέσματα!!

Ιωάννα τι περιέχει η πίτα του συζύγου;

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evini7 έγραψε:Χαχα χα! Γιουλη τι λες; Που τα βρίσκεις αυτα τα ονόματα;;; Τελικά μόνο εγω έχω τοοοσο συντηρητικό ονομα! :twisted

Λοιπόν έφτιαξα τρουφακια & ινδοκαρυδακια που ειναι ευκολα και τωρα λέω να κάνω ένα lemon cake μιας κ αύριο το πρωι μετα το δημαρχείο θα έρθουν οι δικοί μας σπίτι για καφε. Το θεωρώ βαρετό αλλα ας όψεται η πεθερουλα που θελει ντε κ καλα να μας ταισει γλυκο κουφετο.

Στο μεταξύ πήγα κ μια παραλιακή για καφέ κ μετα φαγητο. Τελευταίοι έξοδοι!!!!

Πολλές έχουμε γιατρο σημερα ε;;; Άντε κορίτσια μου καλα αποτελέσματα!!

Ιωάννα τι περιέχει η πίτα του συζύγου;
Αχ και πως θα ήθελα να τα φάω όλα αυτά τα γλυκάκια.
Εβινάκι μου με το καλό, καλά στέφανα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις