Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
60 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 60 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

vasoulagal

vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμενα κοριτσια τα τζινακια μου δεν μου κανουν πια.( ηταν και απο πριν στενα ) εγω εχω σκεφτει να τη βγαζω με φορμιτσες και κολαν. δεν θα παρω ρουχα εγκυμοσυνης δεν μου αρεσουν ! Cool 

IoliAtore

IoliAtore
Αχ τι καλα, χαίρομαι mariameint που σου βγηκε καλη!! Θέλω βέβαια να είμαι σιγουρη για την ασφάλεια αλλα προσωπικά (χωρις όμως να εχω εμπειρια) πίστευα ότι το στρώμα είναι πιο σημαντικο.

Το φτηνή προσωπικά δεν με πειραζει εφόσον είναι ασφαλής και ταιριάζει στον χώρο μου (που ταιριάζει). Απλώς μερικές φίλες μου μου την ειπαν και αισθάνθηκα ασχημα που σκεφτόμουν να παρω φτηνή κούνια και ακριβο καρότσι. Αυτες εκαναν το αντίθετο και μου την ειπαν (σε εισαγωγικά). Όμως το καρότσι δεν το θέλω για μόστρα αλλα για να βολεψει και αυτο που σκέφτομαι είναι λιγο πιο ακριβο απο τον μέσο όρο.

Εφόσον πάντως η κούνια λες ότι την εχεις και σε βόλεψε έκλεισε δεν σκέπτομαι τπτ αλλο!

mariameint

mariameint
Ιόλη, αυτό που λες για το στρώμα είναι πολύ σωστό. Καλά θα κάνεις να πάρεις ένα καλό για το κορμάκι του παιδιού αλλά η κούνια δε χρειάζεται να είναι πανάκριβη. Αρκεί να είναι σταθερή και ασφαλής. Αλοίμονο! Στη Σουηδία κατασκευάζονται όχι στην Κουάλα Λουμπούρ... Άλλωστε η συγκεκριμένη κούνια δεν είναι από τις πιο φτηνές του ΙΚΕΑ.
Όσο για τις φίλες σου, πάω στοίχημα ότι έχουν αγοράσει προίκες με 1,000 ευρώ Razz 
Ένα τιπ πάντως για το καρότσι είναι να λάβεις αρκετά υπόψιν το βάρος του. Βέβαια για δίδυμα δεν υπάρχει τεράστια ποικιλία αλλά σίγουρα πρέπει να είναι γερό. Μην σου μείνει και στο χέρι...

http://www.something-special.gr

irenehr

irenehr
Ούτε εμένα τα τζιν μου κάνουν εδώ και καιρό...οπότε είχα πάρει ένα σορτς εγκυμοσύνης για το καλοκαίρι + φορέματα και μια φούστα με λάστιχο και τώρα για το χειμώνα πήρα ένα τζιν που ήταν σε προσφορά από mothercare (20 ευρώ) και βλέπουμε...δυστυχώς τα δικά μας H&M δεν έχουν τμήμα εγκυμοσύνης οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές...
Ιόλη μην ασχολείσαι με το τι λένε οι άλλοι! Ό,τι θέλει (και μπορεί) παίρνει ο καθένας και δίνεις βαρύτητα όπου κρίνεις ότι είναι πιο σημαντικό!

IoliAtore

IoliAtore
Μωρε εχετε δίκιο!!! Για καροτσι ακόμη και αν είναι διδυμα που το εύχομαι, σκεφτόμουν να παρουμε 2! Μένω σε περιοχή με πολυ στενά ή ανύπαρκτα πεζοδρόμια οπότε ακόμη και το πιο στενό καρότσι για διδυμα δεν χωράει και θα είναι πολυ δυσκολο να το οδήγησεις. Αρα αναγκαστικά πάμε σε κάτι πολυ ελαφρύ και οχι ογκώδες ωστε να μας χωράνε δυο στο οχι πολυ μεγαλο μας πορτ μπαγκαζ. Είχαμε δει το bugaboo bee που είναι παναλαφρο στα 8,5 κιλα και το stokke scoot λιγο πιο βαρύ μεν στα 10 αλλα εχει το μωρό ψηλα. Το τρίο δλδ με κάθισμα, ιζοφιξ και πορτ μπεμπέ είναι γυρω στο χιλιαρικο...εκτός αν πετύχω προσφορα που το είδα και με 600! Αλλα για καρότσι προσωπικά τα δίνω γιατι είμαστε και πολυ μα πολυ της βόλτας και πρωτα ο Θεός θέλω ότι πιο άνετο και βολικό.

Σιγουρα πάντως δεν θα βγαίνω μονη αλλα παντα με τον άντρα μου ή τη μάνα μου ή τον πατέρα μου που μενουν διπλα, ακόμη και με την πεθερά που μένει 10 λεπτα απόσταση. Για διδυμα τα καρότσια είναι πολυ ογκώδη, δεν μπαίνουν στο αυτοκινητο και σιγουρα δεν χωράνε στα πεζοδρόμια μας.. Θα ήταν πιο οικονομικά αλλα τι να γίνει!!

ntina_kostas

ntina_kostas
Γεια σας ζουζούνες!!!Τί κάνετε;Βλέπω ανησυχούμε για τα ρούχα μας τα χειμωνιάτικα;Τί καλύτερο λοιπόν από φορμούλες,γυμναστικής...Και άνετες είναι και ζεστές.Φορεματάκια με κολάν κλπ κλπ Smile Καλά μου είστε;

Σήμερα είδαμε τη μπουμπού μας.Είμαστε μια χαρά.Κοιμόταν μπρούμητα η ψυχή μου και πιπιλούσε το χεράκι της.Είμαστε 600 γραμ περίπου Smile Τώρα πάλι θα πάμε στις αρχές Οκτωβρίου για καμπύλη σακχάρου,αιματολογικές,ούρα κλπ.Τοξόπλασμα κάναμε οπότε σε 2 μήνες πάλι.. Smile

vasoulagal

vasoulagal
ntina_kostas έγραψε:Γεια σας ζουζούνες!!!Τί κάνετε;Βλέπω ανησυχούμε για τα ρούχα μας τα χειμωνιάτικα;Τί καλύτερο λοιπόν από φορμούλες,γυμναστικής...Και άνετες είναι και ζεστές.Φορεματάκια με κολάν κλπ κλπ SmileΚαλά μου είστε;

Σήμερα είδαμε τη μπουμπού μας.Είμαστε μια χαρά.Κοιμόταν μπρούμητα η ψυχή μου και πιπιλούσε το χεράκι της.Είμαστε 600 γραμ περίπου SmileΤώρα πάλι θα πάμε στις αρχές Οκτωβρίου για καμπύλη σακχάρου,αιματολογικές,ούρα κλπ.Τοξόπλασμα κάναμε οπότε σε 2 μήνες πάλι.. Smile
ανα γειασου στα λογια μου ερχεσε για τις φορμουλες Very Happy  οι αγαπημενες μου !! σε λιγες μερουλες εχω κι εγω ραντεβου να δω το νινακι μου , και επιτελους να μαθουμε και το φιλο του Very Happy 

33Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 10:01 am

vasoulagal

vasoulagal
ρε κοριτσια εχω μια απορια .. πλησιαζει ο χειμωνας. εγω τον χειμωνα μαρεσει να κανω μπανακι με πολλλυυυυ ζεστο νερο και να καθομαι και κανα μισαωρο να το απολαμβανω. εχω ακουσει οτι δεν κανει το πολυ ζεστο νερο . ισχυει? confused 

34Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 10:08 am

ntina_kostas

ntina_kostas
vasoulagal έγραψε:ρε κοριτσια εχω μια απορια ..  πλησιαζει ο χειμωνας. εγω τον χειμωνα μαρεσει να κανω μπανακι με πολλλυυυυ ζεστο νερο και να καθομαι και κανα μισαωρο να το απολαμβανω. εχω ακουσει οτι δεν κανει το πολυ ζεστο νερο . ισχυει?   confused 
Ναι δεν κάνει το πολύ ζεστό νερό...Ε γι' αυτό το χειμώνα θα αλλάξεις λίγο τις συνήθειες.Εγώ να φανταστείς έτσι έκανα και τα καλοκαίρια.Αλλά το έκοψα και το συνηθίζω κιόλας

35Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 10:29 am

vasoulagal

vasoulagal
ntina_kostas έγραψε:
vasoulagal έγραψε:ρε κοριτσια εχω μια απορια ..  πλησιαζει ο χειμωνας. εγω τον χειμωνα μαρεσει να κανω μπανακι με πολλλυυυυ ζεστο νερο και να καθομαι και κανα μισαωρο να το απολαμβανω. εχω ακουσει οτι δεν κανει το πολυ ζεστο νερο . ισχυει?   confused 
Ναι δεν κάνει το πολύ ζεστό νερό...Ε γι' αυτό το χειμώνα θα αλλάξεις λίγο τις συνήθειες.Εγώ να φανταστείς έτσι έκανα και τα καλοκαίρια.Αλλά το έκοψα και το συνηθίζω κιόλας
μα γιατι ?????? Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 534787 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 534787 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 534787 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 534787 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 534787 

36Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 12:30 pm

irenehr

irenehr
Χαίρομαι Ντίνα που όλα πηγαίνουν καλώς! Μεγαλώσατε Smile
Εμείς έχουμε ραντεβού σε 8 μέρες...για να δούμε πόσο θα έχουμε πάει! Ήταν 500 γραμμάρια πριν 2 εβδομάδες οπότε το 700αρι το έχουμε πιστεύω Razz
Και μετά και εμείς καμπύλη ζαχάρου κτλ...άντε να περάσει και αυτό γιατί έχω ακούσει ότι είναι αηδία Shocked 
Βασούλα άντε να μάθετε και εσείς το φύλο σιγά σιγά αν και δεν είναι απόλυτο ότι θα το μάθετε τώρα...αν θέλει θα σας το δείξει Smile
Άντε κορίτσια όλα να πηγαίνουν καλά για όλες! Και οι φορμούλες δεν είναι καθόλου κακή ιδέα για το χειμώνα!

37Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 12:50 pm

mariameint

mariameint
Βάσω όντως δεν κάνει το πολύ ζεστό νερό. Νομίζω ότι μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θυμάμαι καλά. Ρώτα και τον γιατρό σου.

irenehr έγραψε:
Και μετά και εμείς καμπύλη ζαχάρου κτλ...άντε να περάσει και αυτό γιατί έχω ακούσει ότι είναι αηδία Shocked 
Ειρήνη έτσι μου λέγανε και μένα και δεν ήξερα τι να περιμένω Shocked  Τελικά κατέληξα ότι ή ήταν πολύ παράξενες αυτές που το λέγανε ή θέλανε να μεγαλοποιήσουν το ότι είναι έγκυες και περνάνε τα πάνδεινα...
Ένα απλό ποτηράκι με ζαχαρόνερο είναι (κάτι σαν πετιμέζι αραιωμένο με νερό) που πρέπει να το πιεις με την ησυχία του το πολύ σε 5 λεπτά. Η συμβουλή μου είναι να μην το αραιώσετε με πολύ νερό γιατί θα έχετε περισσότερη ποσότητα να πιείτε και αυτό ίσως σας χαλάσει.

http://www.something-special.gr

38Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 12:54 pm

irenehr

irenehr
mariameint έγραψε:

Ειρήνη έτσι μου λέγανε και μένα και δεν ήξερα τι να περιμένω Shocked  Τελικά κατέληξα ότι ή ήταν πολύ παράξενες αυτές που το λέγανε ή θέλανε να μεγαλοποιήσουν το ότι είναι έγκυες και περνάνε τα πάνδεινα...
Ένα απλό ποτηράκι με ζαχαρόνερο είναι (κάτι σαν πετιμέζι αραιωμένο με νερό) που πρέπει να το πιεις με την ησυχία του το πολύ σε 5 λεπτά. Η συμβουλή μου είναι να μην το αραιώσετε με πολύ νερό γιατί θα έχετε περισσότερη ποσότητα να πιείτε και αυτό ίσως σας χαλάσει.
Ενθαρρυντικό ακούγεται αυτό Smile Μάλλον έχεις δίκιο! Όσο χάλια και να είναι, 1 ποτήρι είναι θα κατέβει! Συμφωνώ πάντως να μην αραιωθεί πολύ (το ίδιο ακολουθώ με ότι παίρνω και δεν μ'αρέσει η γεύση - πχ αναβράζοντα δισκία). Θα σας πω τις εντυπώσεις μου όταν έρθει η ώρα Smile

39Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 10:03 pm

kate_85

kate_85
Καλημερες!

ntina τι ωραία που είδες την κορούλα σου! Ολα καλά να πάνε!

irenehr αυτήν την καμπύλη ζάχαρου την κάνουμε συγκεκριμένη εβδομάδα ή μηνά της εγκυμοσύνης;

κορίτσια εγώ έχω θέμα με τα ρούχα, ενα τζιν έχω που πήρα και με χωράει, κανένα άλλο παντελόνι  από αυτά που την έβγαλα το καλοκαίρι δεν μου κλείνει ούτε για πλάκα. Τα τζινακια μου αρχισαν να με "πατανε" από το 2ο μήνα.

Απ την μια δεν θελω να ξοδεψω χρηματα γι αυτα αλλα απο την αλλη με το ζορι την εβγαλα το καλοκαιρι με παντελονες κλπ

και δεν μπορώ να φοράω φόρμες στην δουλειά.. φόρμες θα πάρω για το σπιτι.
Τα κολάν θέλουν μπλουζοφορεματα που πρέπει να βρω σε χαμηλή τιμή και  L νούμερο γιατί τα δικά μου όλα είναι S και δεν θέλω να ξεχειλώσω

Η κουμπάρα μου μ είπε να μην δωσω λεφτα για 2ο τζιν και να αγοράσω κανα 2 κολαν εγκυμοσύνης.

Επίσης από κιλά πως είστε ?? ποσά έχετε πάρει  από την αρχή? Εγω τον στοχο για 10 κιλα συνολο νομίζωΜανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 4872  τον έχω χάσει ,
ειμαι ηδη + 6 Razz

40Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 10:31 pm

IoliAtore

IoliAtore
Καλημέρα κορίτσια! Σας γραφω απο ένα καφε διπλα στη θαλασσα οπου με φέρανε με το ζορι οι γονείς μου (φοβόμουν να βγω και να μετακινηθω γιατι η γιατρός ειπε να προσέχω αλλα μάλλον το παράκανα) και είναι πανέμορφα και ήσυχα! Ντίνα τι καλα που είδατε το νινάκι και είναι όλα καλα! Irene μην ανησυχεις για την καμπύλη εκανα πέρσι και δεν ήταν τπτ. Και εγω δεν μπορω τα αναβραζοντα να φανταστείς. Μου δώσανε ένα κιτρινο υγρό με γεύση υποτίθεται λεμόνι αλλα κυριως ήταν ζάχαρη αλλα ήταν παγωμένο καο έτσι δεν ήταν πολυ χαλια. Σιγα!! Kate φορεματακια δεν σε βολεύουν για τη δουλεια; Νομιζω μπορείς να βρεις πολυ κομψά. Απο κιλα κορίτσια παρα την έλλειψη σωματικησ δραστηριότητας είμαι στα μειον πέντε και πολυ χαίρομαι. Κάποια στιγμη βέβαια θα αρχίσω να βάζω (ελπίζω δλδ!!)

41Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 10:38 pm

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια καλημερα!!!!! χθες πηγα γιατρο για τις συσπασεις μου ειπε ενταξει δεν ειναι κατι φοβερο, αλλα να ξεκουραζομαι γενικα. οποτε μου εφυγε αρκετο αγχος...

kate και εγω εχω παρει πανω απο 6 κιλα, το μονο καλο οτι ειχε τυχει να χασω καποια πριν μεινω εγκυος...

42Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 10:46 pm

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια και συγνωμη που πεταγομαι στην ομαδα σαςVery Happy ειδα οτι μιλατε για ρουχα και εχω να σας πω τι εκανα οταν ημουν εγκυος μπας και σας βοηθισω λιγο.οσο αφορα τα τζιν και παντελονια γενικα δεν πηρα ποτε εγκυμοσινης αλλα κανονικα απο φτηνα καταστηματα και αγορασα πολυ πλατυ λαστιχο το οποιο το πηρα σε μια κοπελλα και μου εραψε πανω αυτο το αυτοκολιτο που εχει και στα παπουτσια[δεν ξερω πως το λενε] εραψε και στα τζιν και ετσι ειχα το λαστιχο [οπως το μαρσιπο]και το κολουσα στα παντελονια και ετοιμη.α εκει που ειναι το φερμουαρ και το κουμπι το εβγαζε και μου εβαζε λαστιχο παλι .δεν ξερω αν καταλαβατε αλλα ελπιζω να σας βοηθισα

43Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:06 pm

stel87

stel87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!! ΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ε?? ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2 ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΡΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥΣΜανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 328109 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 328109 
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΙΛΑ ΕΙΠΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 12 ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΒΑΖΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΓΥΟΣ ΕΧΑΣΑ 10 ΚΙΛΑ .ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 29/8 ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ +6 ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΠΑΜΕΜανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 215994 

ΝΑ ΓΕΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΛΙ!!!Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 215994 

44Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:09 pm

irenehr

irenehr
Καλημέρα κορίτσια!
Kate την καμπύλη ζαχάρου συνήθως την κάνεις μεταξύ 24-28 εβδομάδων οπότε συνήθως αρχές του 7ου μήνα.
Ellin είδες που δεν ήταν τίποτα οι συσπάσεις? Ξεκούραση και υπομονή Smile
Από κιλά εγώ είμαι στο +5 από την αρχή της εγκυμοσύνης και ελπίζω να μην βγω πολύ εκτός στόχου...

45Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:17 pm

ntina_kostas

ntina_kostas
Καλημέρα κορίτσια μου.

Τι κάνετε;

Kate  την καμπύλη σακχάρου ο γιατρός μου μου είπε ότι πρέπει να την κάνω μεταξύ 26ης εβδομάδας και 30ης.Εμένα μου είπε στην 26η να την κάνω για να συνδιάσουμε κι άλλες εξετάσεις και να μην ξαναπηγαίνω σε μικροβιολογικό.Κάπου σε 20 μέρες δηλαδή είμαι να κάνω εξετάσεις πάλι.
Κιλά έχω βάλει 2,5 ως τώρα.Έχω σκαμπανεβάσματα στην όρεξη μου.Και έπειτα είχα κάποιο διάστημα με ανακατοσούρες.Βέβαια δεν ήμουν ποτέ αδύνατη ή υπέρβαρη,πάντα κανονική αλλά είπε ο γιατρός να μην ανησυχώ γιατί κάθε εγκυμοσύνη έχει τα δικά.Σημασία έχει η ανάπτυξη του μωρού.

Stel μου αυτό βλέπω και εγώ...Οι κορούλες μας έχουν πολλές επιλογές...Laughing Laughing Laughing 

Elin μου να ξεκουράζεσαι όπως σου είπε κ ο γιατρός και δεν είναι τίποτα.

Καλά σου έκαναν Ιόλη και σε πήρανμε το ζόρι.Δεν είσαι άρρωστη μανάρι μου.Να αλλάζεις λίγο παραστάσεις.Κάνει καλό στην ψυχολογία.

georgia έδωσες πάρα πολύ καλη ιδέα.Θα την ακολουθήσω!!!

46Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:28 pm

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα κοριτσαρες!! 5 μερες μου μεινανε για γιατρο και εχω σκασει ! 35 μερες εχω να δω το νινακι Crying or Very sad  αχχχ ειρηνη μου μη μου λες τετεια εγω μεγαλη αγωνια για το φυλο εχει αργησει παρα πολυ να μου το πει ( αυτο με ψηλιαζει για κοριτσι αχαχαχα)
kate_85 έγραψε:

κορίτσια εγώ έχω θέμα με τα ρούχα, ενα τζιν έχω που πήρα και με χωράει, κανένα άλλο παντελόνι  από αυτά που την έβγαλα το καλοκαίρι δεν μου κλείνει ούτε για πλάκα. Τα τζινακια μου αρχισαν να με "πατανε" από το 2ο μήνα.

Απ την μια δεν θελω να ξοδεψω χρηματα γι αυτα αλλα απο την αλλη με το ζορι την εβγαλα το καλοκαιρι με παντελονες κλπ

και δεν μπορώ να φοράω φόρμες στην δουλειά.. φόρμες θα πάρω για το σπιτι.
Τα κολάν θέλουν μπλουζοφορεματα που πρέπει να βρω σε χαμηλή τιμή και  L νούμερο γιατί τα δικά μου όλα είναι S και δεν θέλω να ξεχειλώσω

Η κουμπάρα μου μ είπε να μην δωσω λεφτα για 2ο τζιν και να αγοράσω κανα 2 κολαν εγκυμοσύνης.

Επίσης από κιλά πως είστε ?? ποσά έχετε πάρει  από την αρχή? Εγω τον στοχο για 10 κιλα συνολο νομίζωΜανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 4872  τον έχω χάσει ,
ειμαι ηδη + 6 Razz
kate μου το ιδιο ακριβως κι εγω με τα τζιν . εγω εχω σκεφτει να τη βγαζω (εκτος απο φορμες ) με κολαν και φαρδια μπλουζακια απο πανω δεν ειναι αναγκη να ειναι μπλουζοφορεμα ! και επειδη εγω μονο με κολαν το χειμωνα ψωφαω απ το κρυο ( Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 534787 ) εχω γκετες για τα ποδια και θα παρω κι αλλες σε διαφορα χρωματακια να συνδιαζω ( εχουν και τα τζαμπο πολυ φτηνες )

47Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:37 pm

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ntina_kostas έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου.

Τι κάνετε;

Kate  την καμπύλη σακχάρου ο γιατρός μου μου είπε ότι πρέπει να την κάνω μεταξύ 26ης εβδομάδας και 30ης.Εμένα μου είπε στην 26η να την κάνω για να συνδιάσουμε κι άλλες εξετάσεις και να μην ξαναπηγαίνω σε μικροβιολογικό.Κάπου σε 20 μέρες δηλαδή είμαι να κάνω εξετάσεις πάλι.
Κιλά έχω βάλει 2,5 ως τώρα.Έχω σκαμπανεβάσματα στην όρεξη μου.Και έπειτα είχα κάποιο διάστημα με ανακατοσούρες.Βέβαια δεν ήμουν ποτέ αδύνατη ή υπέρβαρη,πάντα κανονική αλλά είπε ο γιατρός να μην ανησυχώ γιατί κάθε εγκυμοσύνη έχει τα δικά.Σημασία έχει η ανάπτυξη του μωρού.

Stel μου αυτό βλέπω και εγώ...Οι κορούλες μας έχουν πολλές επιλογές...Laughing Laughing Laughing 

Elin μου να ξεκουράζεσαι όπως σου είπε κ ο γιατρός και δεν είναι τίποτα.

Καλά σου έκαναν Ιόλη και σε πήρανμε το ζόρι.Δεν είσαι άρρωστη μανάρι μου.Να αλλάζεις λίγο παραστάσεις.Κάνει καλό στην ψυχολογία.

georgia έδωσες πάρα πολύ καλη ιδέα.Θα την ακολουθήσω!!!
χαιρομε ντινα μου που βοηθησα.με το καλο τα μωρακια σας!!!!!!αν θυμηθω κανενα αλλο τιπ θα σας ξαναεπισκευτω

48Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:38 pm

ntina_kostas

ntina_kostas
Να θυμηθείς,να θυμηθείς Razz 

49Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:41 pm

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ομορφες τι κανετε;;;;;;εγω πριν λιγο ξυπνησα και χαζευω τα νεα σας.....
ιολη μου καλα εκανες και πηγες θα ηρεμησεις οσο να 'ναι....ξεκουραση σου ειπαν οχι να εισαι ολη μερα σπιτι....
elin μου ειδες που ολα ειναι μια χαρα...απλα χρειαζεται ξεκουραση.....
ντινα μου τι ωραια που ειδες την μπουμπου σου και ολα κυλανε μια χαρα.....
εγω κοριτσια μου την Τριτη εχω τη β επιπεδου οπου θα δουμε το μωρακι και θα επιβεβαιωσουμε και 100%το φυλο του μωρου...ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!!!!!
εγω απο κιλα κοριτσια ειμαι στα +4 αλλα στο πρωτο τριμηνο δεν ειχα παρει καθολου γιατι δεν μπορουσα να φαω σχεδον τπτ εκτος απο λαχανικα....

50Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 2 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:49 pm

kate_85

kate_85
elin1 για τις συσπασεις δεν σου εδωσε μαγνησιο? ετσι εχω ακουσει εαν εχεις πονακια απο συσπασεις δινουν μαγνησιο αλλα μην το δενεις κομπο

irenehr εγω κανονικα στα +4-5 πρεπει να ημουν αλλα ηδη ειμαι +6 και Crying or Very sad 

ntina_kostas ρε συ πως τα χεις καταφερει?τελειωνεις τον 5ο , εαν δεν εχεις μπει ηδη στον 6ο, και εχεις παρει μονο 2.5??Shocked 
ζηλευωRazz 

εγω εαν φαω κατι παραπάνω ή παχυντικο μια μερα, προσεχω τις επομενες 2-3 μερες  γιατι μαζι με την κατακρατηση, αερα μπαινουν, κ εαν δεν προσεξω λιγο, νομιζω οτι θα τερματίσω τουλαχιστον με +15!

vasoulagal εγω εαν δεν κρυβετε ο κ@λοςEmbarassed  κολλαν δεν φοραω ουτε με σφαιρες (ειμαι κομπλεξικη το ξερω!)και με φαρδιες μπλουζες δεν κρυβετε εντελως το εχω δοκιμασει Wink με το μπλουζοφορεμα ομως καλυπτεται μια χαρα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις