Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
61 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 61 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

51Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:53 pm

vasoulagal

vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω μεχρι 12 αυγουστου που ζυγηστηκα στο γιατρο ειχα παρει 300 γραμμαρια . τωρα ομως εχω φουσκωσει αρκετα.. φοβαμαι να ανεβω ζυγαρια . Shocked  τρωω και ολη την ωρα τωρα τελευταια. βασικα πολλα γλυκα ρε κοριτσια . παρα πολλα.. φαι ευτυχως τρωω πολυ λαιτ γιατι ακομα κατι λαδερα η σαλτσες και κρεατικα μου μυριζουν. να φανταστητε εφτιαξα μουσακα και ουτε που τον αγγιξα που ειναι ο αγαπημενος μου. Shocked Shocked  αλλα πολυ γλυκο

52Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:57 pm

ntina_kostas

ntina_kostas
viki1988 έγραψε:καλημερα ομορφες τι κανετε;;;;;;εγω πριν λιγο ξυπνησα και χαζευω τα νεα σας.....
ιολη μου καλα εκανες και πηγες θα ηρεμησεις οσο να 'ναι....ξεκουραση σου ειπαν οχι να εισαι ολη μερα σπιτι....
elin μου ειδες που ολα ειναι μια χαρα...απλα χρειαζεται ξεκουραση.....
ντινα μου τι ωραια που ειδες την μπουμπου σου και ολα κυλανε μια χαρα.....
εγω κοριτσια μου την Τριτη εχω τη β επιπεδου οπου θα δουμε το μωρακι και θα επιβεβαιωσουμε και 100%το φυλο του μωρου...ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!!!!!
εγω απο κιλα κοριτσια ειμαι στα +4 αλλα στο πρωτο τριμηνο δεν ειχα παρει καθολου γιατι δεν μπορουσα να φαω σχεδον τπτ εκτος απο λαχανικα....
Βίκυ μου με το καλό να δείτε το μωράκι σας.Όλα καλά θα πάνε.

kate μου τα βράδια δε μπορούσα να φάω.Ότι έτρωγα,έτρωγα μέχρι τις 3-4 το μεσημέρι.Έπειτα είχα 2 βδομάδες που έτρεχα για το γάμο(μια νύφη σχεδόν πάντα χάνει)

vasoula Μην τη φοβάσαι τη ζυγαριά.Εμένα είναι ο καλύτερος φίλος.Κάθε 2 μέρες ζυγίζομαι.Λογικό είναι γλυκιά μου να φουσκώσεις αφού δεν είσαι μόνη σου τώρα Smile Η ζυγαριά είναι ένας τρόπος για να μην ξεφύγεις κιόλας στα κιλά

53Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Τετ Σεπ 11, 2013 11:58 pm

irenehr

irenehr
Kate και εγώ με προσπάθεια είμαι στα 4,5 - 5 κιλά. Μόλις φάω κάτι βράδυ κατευθείαν ανεβαίνω και μετά προσέχω μερικές μέρες για να επανέλθω! Επίσης ξεκίνησα να παίρνω βάρος από την αρχή γιατί δεν είχα εμετούς ούτε μου κόπηκε ποτέ η όρεξη SadΛίγο προσοχή θέλει και θα τα καταφέρουμε μην στεναχωριέσαι Smile
Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τα κολάν και τις μπλούζες!! Δεν φορούσα ποτέ και πριν την εγκυμοσύνη που ήμουν αδύνατη, πόσο μάλλον τώρα Embarassed
Και εγώ Βασούλα ζυγίζομαι κάθε πρωί για να μη χάσω τη μπάλα!

54Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:04 am

kate_85

kate_85
μου την σπαει ομως που ειμαι καθε 2 μερες στην ζυγαρια και εαν ανεβω στα κιλα εχω τυψεις για μια μπουγατσουλα Embarassed ή κατι τηγανητό που μπορει να εφαγα Mad 

Τεσπα μετα λεω.. δεν πειραζει ας παρω και παραπανω δεν θα σκασω, αφου προσεχω οσο μπορω!

Κ μετα κολλαν ετσι ακριβως ειρηνη, δεν τα πολυ φορουσα κ πριν την εγκυμοσυνη,
μαλλον για 2ο 40ο€ σε τζιν με βλεπω να ακουμπαω!

55Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:07 am

vasoulagal

vasoulagal
εγω θα τα τιμησω τα κολανακια Razz  ρε κοριτσια θα πρεπει να παρω εγκυμοσυνης? αφου εχουν λαστιχακι και ειναι τελειως κατω απο την κοιλια... τι λετε?

56Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:15 am

kate_85

kate_85
οχι ρε συ! παντως 2 κολλαν που ειχα ολα κι'ολα με πατανε στην κοιλια!!! θελει να ειναι ανετα.. ποσο μαλλον κοντα στον Δεκεμβριο που θα εχουμε ενα καρπουζι μπροστα στην κοιλιτσα.
Εαν παρω κολλαν εγκυμοσύνης απο τα Η&Μ με 10€-20€ το πολυ

57Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:19 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Κορίτσια μου σας αφήνω για την ώρα...Έχει να πέσει πενιά Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 517142 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 517142 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 517142 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 517142 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 517142  Τα λέμε αργότερα!!!Φιλιά

58Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:20 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 517142 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 417472 

59Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:23 am

IoliAtore

IoliAtore
Λέτε αυτό με το να βάζεις το λάστιχο κάτω από την κοιλιά, να δουλεύει με τα καλσόν; Διότι νομίζω ότι δυστυχώς τα καλσόν είναι πιο σφιχτα από τα κολάν, μήπως δημιουργούν πρόβλημα...

Εγώ γενικώς επειδή είμαι παχουλούλα Embarassed Embarassed δεν φοράω τζιν και φοράω ούτως ή άλλως ως επί το πλείστον φορέματα. Προσπαθώ να μην είναι πολύ ριχτά διότι φαίνονται σαν τσουβάλια και είναι χειρότερα. Πριν από την εγκυμοσύνη λοιπον φορούσα αυτά τα business τύπου σε ίσια γραμμή και με σακάκι, για τη δουλειά. Είχα επίσης και υφασμάτινα παντελόνια με σακάκι (σαν γυναικειο κοστούμι) με πολλές μπλούζες από μέσα. Τώρα τα παντελόνια γεια σας!!!! Τα ίσια φορέματα επίσης.

Τώρα πια βολεύομαι απίστευτα με φορέματα που δένουν κάτω από το στήθος και είναι αναγκαστικά πιο ριχτά, από το στήθος και κάτω και τα οποία έχουν ΠΟΛΥ μέλλον διότι η κοιλιά χωράει άαααααανετα όσο και να μεγαλώσει. Υπάρχουν και πιο κάζουαλ και πιο επίσημα για δουλειά. Μάλιστα μια φίλη μου τα φοράει και μετά την εγκυμοσύνη.

http://www.laredoute.fr/vente-robe-evolutive-froncee-grossesse-et-allaitement.aspx?productid=324419223&documentid=999999&customertarget=0&offertype=0&prodcolor=1#pos=22_n_n_n_n_n_n&numberpage=1

http://www.laredoute.fr/vente-robe-en-jersey-stretch-de-grossesse.aspx?productid=324450002&documentid=999999&customertarget=0&offertype=0&prodcolor=1#pos=6_n_n_n_n_n_n&numberpage=1

http://www.vertbaudet.com/En/maternity-before-after-dress.htm?ProductId=009703100&t=6

Το μόνο που με ζορίζει είναι τον χειμώνα πρέπει να βάλω καλσόν!!! Έπαιρνα το μεγάλο Νο από τα Μαρκς ν Σπενσερς και ήταν μια χαρά αλλά τώρα; Δεν μπορεί να πιέζει την κοιλιά.... Άραγε θα βρω;;;;

Επίσης να ρωτήσω και το άλλο..... Από εσώρουχα;; (ειδικά τα κάτω...);;;;;;;;;;

60Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:27 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω κοριτσια μου ετσι καθε πρωι ξυπναω και παω ζυγαρια....μολις μπηκα στον 4ο και αρχισα να τρωω δεν ειχα ανεβει...οταν ηταν να παω γιατρο 3 μερες πριν ανεβηκα και τι να δω....ειχα παρει 3 ολοκληρα κιλα μεσα σε ενα μηνα...αφηστε τα...δεν το περιμανα....τωρα αυτο το μηνα εχω παρει αλλο ενα αλλα οχι γεματο ακομα...μεχρι το τελος θα το εχω παρει ολοκληρο σιγουρα.....
οσο για τα ρουχα προς το παρον και εγω κοριτσια μου φοραω παντελονες με μεγαλο λαστιχο και φουστανακια....τωρα οταν θα αρχισουν τα κρυα βλεπουμε....

61Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:32 am

IoliAtore

IoliAtore
Εμένα μου είπε ότι στο εξής, αν προχωρήσουμε, κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσω να χάνω και ο στόχος μου θα είναι είτε να παραμείνω σταθερή (δλδ στα -5 από την αρχή) είτε να βάλω ΤΟ ΠΟΛΥ ένα κιλο τον μήνα. Και μιλάμε με δίδυμα (που ελπίζω να παραμείνουν δίδυμα ως το τέλος).

Ο δε αιματολόγος μου που πάω κάθε μήνα για να παρακολουθώ τα d-dimers και τη δραστικότητα αντι-ΧΑ μου είπε να μην βάλω ΟΥΤΕ ΕΝΑ κιλό.

Ως τώρα δεν ζορίζομαι καθόλου, εξ άλλου για κάποιον μυστήριο λόγο το στομάχι μου φουσκώνει αμέσως, μιλάμε με 3 μπουκιές.. μάλλον πιέζεται (χάθηκε να ήταν έτσι και πριν;;;;Wink αλλά κάποια στιγμή θα αρχίσουν ελπίζω να βάζουν βάρος και τα μωρά.. που σημαίνει ότι για να μείνω στα ίδια ουσιαστικά θα πρέπει να χάνω... Πώς;; scratch 

62Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:39 am

kate_85

kate_85
παντως οποια φιλη/γνωστη που μιλησα
στα κιλα μου πανω-κατω (52με54)
τους ειχαν πει οι γιατροι τους  μεχρι 12-15 κιλα στην εγκυμοσυνη.

Εμενα που εδωσε 10 Mad  το πολυ επειδή ήμουν κ αδύνατη!

Βικυ ετσι την πατησα και εγω μεσα 1 μηνα ( μαζι με διακοπες που δεν προσεχα ετρωγα οτι ηθελα) πηρα 3 κιλα!! ειχα και αλλα 2 βεβαια απο πριν .. και το παλευω απο τις 23/8 που γυρισαμε να βαλω μονο ενα Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 534787  μεχρι τις 25/9 που θα με ζυγισει η γιατρος μου!
Αντε να δουμε!

63Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:45 am

irenehr

irenehr
Ιόλη ούτε τα 5 που έχασες δεν δικαιούσαι να πάρεις πίσω?? Ντροπή Smile
Kate εμένα μου είπε να πάρω μέχρι 12 αν και στο ίντερνετ λέει πως αν έχεις κανονικό BMI προ εγκυμοσύνης δικαιούσαι 11-16.
Το ότι είσαι αδύνατη σου δίνει περιθώριο για περισσότερα κιλά όχι για λιγότερα! Απλά οι γιατροί μας αγχώνουν λίγο για να μη ξεφύγουμε πολύ!

64Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 12:46 am

kate_85

kate_85
irenehr έγραψε:Ιόλη ούτε τα 5 που έχασες δεν δικαιούσαι να πάρεις πίσω?? Ντροπή Smile
Kate εμένα μου είπε να πάρω μέχρι 12 αν και στο ίντερνετ λέει πως αν έχεις κανονικό BMI προ εγκυμοσύνης δικαιούσαι 11-16.
Το ότι είσαι αδύνατη σου δίνει περιθώριο για περισσότερα κιλά όχι για λιγότερα! Απλά οι γιατροί μας αγχώνουν λίγο για να μη ξεφύγουμε πολύ!
Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 35468 

IoliAtore

IoliAtore
Δεν δικαιούμαι αλλά δεν πειράζει μωρέ... ίσα ίσα που αν τα καταφέρω ακόμη καλύτερα!!!!! Εφόσον με διαβεβαίωσε η γιατρός ότι ό,τι και να κάνω εγώ με τα κιλά τα δικά μου, τα μωρά ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ όσα είναι να πάρουν (εφόσον είναι φυσιολογικά μιλάμε τώρα) τότε ό,τι καταφέρω προς τα κάτω ή έστω σταθερή, τόσο το καλύτερο!

Ο οργανισμός της εγκύου φροντίζει πρωτα από όλα το έμβρυο, αυτό παίρνει ό,τι χρειάζεται και ό,τι περισσεύει για τη μητέρα.. ασβέστιο, σίδηρο στον τελευταίο μήνα για να κάνει σιδηραποθήκες, κτλ έτσι και με τα κιλά. Αν είναι φυσιολογικό δεν πα ναχω χάσει εγώ, αυτό θα τα βάλει

Έτσι μου το εξήγησε και η γιατρός και ο πατέρας μου και ησύχασα. Το μόνο που πρεπει είναι να μην κάνω και δίαιτα απίσχνασης γιατί πρέπει να παίρνω τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά.

Οι ζάχαρες, λίπη κοκ δεν προσφέρουν τπτ. Εξ άλλου και για λόγους λιστέρια, σαλμονέλλα και δεν ξέρω τι αλλο, έχω κόψει και πολλά πράγματα (πχ αλλαντικά, από έξω τύπου ντελίβερι δεν τρώω τίποτα πλέον κτλ) οπότε πλέον τρώω αρκετά υγιεινά. Δεν πίστευα ότι θα το καταφέρω ποτέ!!!! Αλλά είναι εύκολο τελικά, και βοηθάει απεριόριστα το γεγονός ότι δεν δουλεύω 16 ώρες πλέον, δεν τρώω όπως έτρωγα ΜΙΑ ΦΟΡΑ την ημέρα στις 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ (οπότε πεινούσα πολύ και έτρωγα κακά πράγματα!!!)

Μάλιστα αν στο εξής μου κόψουν και ζάχαρη (αν φτάσω να κάνω την καμπύλη) ή αλάτι (για την προεκλαμψία) δεν θα με πειράξει καθόλου. Στην εξωσωματική επειδή γύρω στην ωοληψία πρήζεσαι πολύ σου κόβουν εντελώς το αλάτι- δεν είναι και τίποτα δύσκολο.

Τώρα να πείσω και τον σύζυγο! Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 328109 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 328109 

irenehr

irenehr
Εννοείται ότι το μωρό θα πάρει αυτά που χρειάζεται ανεξάρτητα από τα κιλά που θα πάρεις. Για σένα το λέω γιατί βλέπω ότι στην εγκυμοσύνη τα κιλά μπαίνουν πολύ εύκολα οπότε είναι δύσκολο να μείνεις σταθερή μέχρι το τέλος! Καλή τύχη σε όλες μας Smile

IoliAtore

IoliAtore
Ναι σίγουρα... το να μείνω σταθερή σημαίνει ότι θα χάνω, ουσιαστικά. Ανέφερα για τα μωρά διότι είχα ανησυχήσει αρχικά μήπως αν χάνεις κιλά, δεν παίρνουν ό,τι χρειάζονται. Αλλά δεν ισχύει αυτό.
Ωστόσο στις παχουλές Smile είναι πιο εύκολο να μην βάλουν. Έχω και φίλες έτσι που πρόσεχαν βέβαια, αλλά δεν μιλάμε και με τον βούρδουλα.. και δεν έβαλαν.

Επίσης αν τυχον προχωρήσουμε, θα φοβάμαι τόσο πολύ μήν κάνω διαβήτη κύησης ή προεκλαμψία που ο φόβος φυλάει τα έρμα που λένε, είμαι σίγουρη ότι θα προσέχω ΠΟΛΥ Smile Smile

Σε φυσιολογικό ΒΜΙ μην ανησυχείτε πολύ.... λένε οι γιατροί λίγο πιο αυστηρά, απλώς για να μην ξεφύγεις πολύ..

ntina_kostas

ntina_kostas
Ήρθα.Τέλος το σίδερο! Πφφφ

Αισθάνομαι τη μικρή μου να κάνει τούμπες.Είναι η ώρα του παιχνιδιού!!!

IoliAtore

IoliAtore
Τι ωραία!!!! Ζηλεύω!! (με την καλή έννοια...)Razz Razz 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kate_85 έγραψε:παντως οποια φιλη/γνωστη που μιλησα
στα κιλα  μου πανω-κατω (52με54)
τους ειχαν πει οι γιατροι τους  μεχρι 12-15 κιλα στην εγκυμοσυνη.

Εμενα που εδωσε 10 Mad  το πολυ επειδή ήμουν κ αδύνατη!

Βικυ ετσι την πατησα και εγω μεσα 1 μηνα ( μαζι με διακοπες που δεν προσεχα ετρωγα οτι ηθελα) πηρα 3 κιλα!! ειχα και αλλα 2 βεβαια απο πριν .. και το παλευω απο τις 23/8 που γυρισαμε να βαλω μονο ενα Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 534787  μεχρι τις 25/9 που θα με ζυγισει η γιατρος μου!
Αντε να δουμε!
αχ kate μου....ειναι πικρα αυτο με τα κιλα και εμενα μεχρι 10 μου εχει πει...τωρα θα δουμε...πρεπει να προσπαθουμε αλλα οχι και στερουμαστε...θα προσπαθησουμε οσο μπορουμε...τωρα αν βαλουμε και ενα με δυο κιλα παραπανω τι να κανουμε θα τα χασουμε μετα με τοσο τρεξιμο....Smile Smile Smile Smile Smile 

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια σας διαβαζω απο το πρωι κι ολο θελω να απαντησω κι ολο το μυαλο μου ειναι ψιλοζαλισμενο. Μετα το οκ του γιατρου επεστρεψα γραφειο και προσπαθω να βαλω μια ταξη...

Παντως με τα κιλα κοριτσια, εγω σκεφτομαι και το αλλο: να τρωω μεν υγιεινα για το μωρο και για μενα, αλλα να μη μου χαλαω και πολλα χατηρια, εγκυος τωρα ειναι η ευκαιρια μου! Very Happy 

για τα ρουχα και μενα δε μου αρεσουν αυτα που ειναι καθαραεγκυμοσυνης, τα πιο ωραια ειναι τα φορεματακια που λετε με δεσιμο κατω απο το στηθος και μετα αερατα.

ντινα τη νιωθεις να κανει και τουμπες? Shocked εμενα πρεπει να ειναι πολυ του χουζουριου το παιδι! παιδι του μπαμπα του!!! Laughing 

georgia δινε μας πληροφοριες, αλλα ομολογω οτι καπου δεν το επιασα! λες το σκρατς? και τι ειχες ενα σκετο λαστιχο? και στα παντελονια μονο το σκρατς? scratch 

Ιολη οι βολτουλες ειναι οτι πρεπει, παιρνουν αερα και τα μωρακια σου!!!! Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 3 587529 

Αντε βασουλα με το καλο να δεις κι εσυ το φυλο!!!

vasoulagal

vasoulagal
elin1 έγραψε:
Αντε βασουλα με το καλο να δεις κι εσυ το φυλο!!!

σε ευχαριστω πολυ ελιν μου!!

κοριτσια το εχετε νιωσει το μωρακι? εγω κατι καταλαβαινω αυτη τη βδομαδα αλλα δεν ειμαι σηγουρη οτι ειναι αυτο... Shocked 

vasoulagal

vasoulagal
ζηγυστηκα τελικα και εχω παρει συνολο 3,5 κιλα. μου φενονται πολλα για την εβδομαδα που ειμαι εχω ποσο καιρο μπροστα μου ακομα... Shocked  και μενα ο γιατρος μου ηταν καθετος. το πολυ μεχρι 12 κιλα .. μου λεει οτι οταν μια εγκυος βαζει πολλα κιλα, ειναι σαν να παιρνει το ενος χρονου παιδι της στη λαικη, και να του δινει να κουβαλησει σακουλες Shocked Shocked Shocked 

kate_85

kate_85
vasoulagal έγραψε:
κοριτσια το εχετε νιωσει το μωρακι? εγω  κατι καταλαβαινω αυτη τη βδομαδα αλλα δεν ειμαι σηγουρη οτι ειναι αυτο... Shocked 
και εγω ετσι ημουν τις 2 προηγουμενες βδομαδες..
αλλα απο αυτην εβδοαμα ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο και το καταλαβαινω καθε μερα
ειδικα ενα δεν καθομαι σε σωστη σταση τοτε τσουπ "καποιος" σπρωχνει απο μεσα Very Happy 

υπομονη σε κανα 2 βδομαδες (μπορει λίγο νωριτερα ή λιγο αργοτερα)θα εισαι σιγουρη οτι ειναι το νινακι σου!

vasoulagal

vasoulagal
kate_85 έγραψε:
vasoulagal έγραψε:
κοριτσια το εχετε νιωσει το μωρακι? εγω  κατι καταλαβαινω αυτη τη βδομαδα αλλα δεν ειμαι σηγουρη οτι ειναι αυτο... Shocked 
και εγω ετσι ημουν τις 2 προηγουμενες βδομαδες..
αλλα απο αυτην εβδοαμα ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο και το καταλαβαινω καθε μερα
ειδικα ενα δεν καθομαι σε σωστη σταση τοτε τσουπ "καποιος" σπρωχνει απο μεσα Very Happy 

υπομονη σε κανα 2 βδομαδες (μπορει λίγο νωριτερα ή λιγο αργοτερα)θα εισαι σιγουρη οτι ειναι το νινακι σου!
αχχχ αντε μακαριιιιι... η αληθεια ειναι οτι με εχει κυριευσει λιγο το ανχος μεχρι να το δω παλι Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις