Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
26 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 26 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν την κατάλαβα εντελώς την παρόμοιωση του γιατρού σου αλλα τελος πάντων, το ρεζουμέ είναι σιγουρα να μην ξεφύγουμε. Εγω βέβαια είμαι σε αλλη κατηγορία απο εσάς και προσέχω περισσότερο αλλο ευτυχώς ως τωρα δεν μου είναι δύσκολο. Πχ σήμερα η μάνα μου εκανε ισπανική ομελέτα (τορτίγια) με ελαχιστο λάδι ισα να λαδωσει το πυρεξάκι. Έβαλε 6 αβγα, σε στρογγυλο ταψακι, φαγαμε τη μιση 3 άτομα δλδ 1 αβγό ο καθένας. Μεσα είχε λιγες πατατες βραστες σε ροδέλες οχι τηγανιτές και πιπεριές. Ελαχιστο λαδι και ανάλατο. Επίσης μιση ντοματα και μιση φετα ψωμι. Δεν ξερω το θεωρω οκ νομιζω τι λέτε και εσεις; Το απόγ θα φαω 1/2 νεκταρίνι και το πρωι εφαγα 1/2 φετα ψωμι με μιλνερ κ τσαι. Το βραδυ προβλεπεται μικρο μπολ τραχανα ανευ τυριου. Πώς σας φαίνεται;

Βασούλα λες εχεις νιώσει κάτι; Σε ρωτάω γιατι είμαστε ιδια εβδομάδα και εγω ακόμη ΤΙΠΟΤΑ αχ γιατι;;;Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 4 534787 

IoliAtore

IoliAtore
Κι εγω το εχω το αγχος και μετέφερα το ραντεβου μια εβδομάδα νωριτερα δλδ στις 24 αλλα πάλι μακρια μου φαίνεται!!!!! Δλδ Kate κι εσυ απο την εβδ 16 είχες αρχίσει να καταλαβαινεις κάτι απλα δεν ήσουν σιγουρη;

Τι θα γίνει ρε παιδια αύριο 17 εβδ και τιποτα ντιπ εστω το ένα απο τα δυο να εκανε κάτι;

vasoulagal

vasoulagal
IoliAtore έγραψε:Κι εγω το εχω το αγχος και μετέφερα το ραντεβου μια εβδομάδα νωριτερα δλδ στις 24 αλλα πάλι μακρια μου φαίνεται!!!!! Δλδ Kate κι εσυ απο την εβδ 16 είχες αρχίσει να καταλαβαινεις κάτι απλα δεν ήσουν σιγουρη;

Τι θα γίνει ρε παιδια αύριο 17 εβδ και τιποτα ντιπ εστω το ένα απο τα δυο να εκανε κάτι;
μια χαρα το μενου και ο τραχανας θρεπτικοτατος Very Happy  μην ανχονεσαι ιολη μου καθε εγκυμοσυνη εχει τα δικα της αλλοστε και εγω μπορει να μην καταλαβαινω καλα και να ειναι απλα το εντερο... σημερα να φανταστεις δεν εχω νιωσει ΤΙΠΟΤΑ αχ ποτε θα αρχισουν οι κλωτσιτσες να ηρεμουν και οι μαμαδες λιγο Crying or Very sad  ( ο γιατρος εννοουσε οτι με τα κιλα ειναι σαν να βαζουμε βαρος και να ασκουμε πιεση πανω στο μωρο αλλα υπερβαλουν και λιγο για να μας φοβισουν)

vasoulagal

vasoulagal
εσενα ιολη μου τι ειναι τα μωρα σου? δλδ φιλο ξερεις?

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε κοριτσια εγω σας λεω ειμαι στην 22η εβδομαδα και κατι αρχιζω και καταλαβαινω αλλα παλι λιγα πραγματα... ειχα καταλαβει κατι πολυ αχνα στην 18η αλλα μονο για μια φορα...
νομιζω τα αγορια ειναι πιο χαλαρα γενικα!!

kate_85

kate_85
Iολη κάπου στην 16 εβδομάδα κ μετά άρχισα να νιώθω σαν κατι φουσκίτσες να σκάνε κάτω χαμηλά που υποτίθεται βρίσκετε το μωρό..
κ μια φορα ειχα δει ενα κυματισμό στην κοιλια..

Η γυναικολογος μ ειχε πει οταν πηγαμε για τον υπερηχο οτι χλωμο να ειναι το νινι το νωρις... μολις ομως βαλαμε να το δουμε μου λεει...
"μπα... αυτος ηταν, ειναι μπαμπατσικος και τον καταλαβαινεις.. σε 2 βδομαδες το πολυ θα τον καταλαβαινεις καλυτερα"

την τελευταια εβδομαδα νιωθω τα σπρωξιματακια κ παρατηρω(εαν μπορεσω/προλαβω)κατι πολυ μικρα "βουναλακια" να σχηματιζονται στην κοιλιτσα εκει που νιωθω το σπρωξιμο ισα που φαινονται.

Χθες προλαβε κ ο αντρας να το νιωσει βαζοντας το χερι του... κ ειχε να χαμογελο που προλαβε...

vasoulagal

vasoulagal
elin1 έγραψε:Βρε κοριτσια εγω σας λεω ειμαι στην 22η εβδομαδα και κατι αρχιζω και καταλαβαινω αλλα παλι λιγα πραγματα... ειχα καταλαβει κατι πολυ αχνα στην 18η αλλα μονο για μια φορα...
νομιζω τα αγορια ειναι πιο χαλαρα γενικα!!
χαχαχα λεεςςςς? εχεις υσηχο μωρακι ... με καθησηχασες παντως Razz 

irenehr

irenehr
Ιόλη συνήθως το καταλαβαίνεις το μωρό μετά τη 18η εβδομάδα που σχηματίζονται τα οστά...
Εγώ το αισθάνθηκα μια φορά εκείνη τη βδομάδα και μετά από τη 19η και μετά το αισθάνομαι συνέχεια! Υπομονή λοιπόν Smile

vasoulagal

vasoulagal
kate_85 έγραψε:

Χθες προλαβε κ ο αντρας να το νιωσει βαζοντας το χερι του... κ ειχε να χαμογελο που προλαβε...
αχ κοριτσια εμενα ο αντρας μου εχει τρελαθει ... απο τον 2ο μηνα βαζει το αυτι του στην κοιλια μπας και ακουσει τπτ... στην αρχη το εβαζε στο στομαχι .. πολυ γελιο !!! και γενικα ολο με την κιλια μου ασχολητε την χαιδευει την σταυρωνει την φιλαει... εχει χαζεψει σας λεω .χαχαχααχα Laughing Laughing Laughing Laughing 

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kate εισαι τυχερη!!!! Smile 

βασουλα και μενα ειχε βαλει το αυτι στην κοιλια και μου λεει κατι ακουω! του λεω το στομαχι μου θα ειναι!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

vasoulagal

vasoulagal
elin1 έγραψε:kate εισαι τυχερη!!!! Smile 

βασουλα και μενα ειχε βαλει το αυτι στην κοιλια και μου λεει κατι ακουω! του λεω το στομαχι μου θα ειναι!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 
Laughing Laughing Laughing 

kate_85

kate_85
κοριτσια επιτελους σχολαω!!
Σημερα δεν ειχε κ πολυ δουλεια κ μου κανατε super  παρεα!

Σε 10 λεπτα μπαινω λεωφορειο και σε κ σε 1ωρα + θα ειμαι σπιτι!

IoliAtore

IoliAtore
Ωραία με καθησυχάσατε κάπως! Αντε να δούμε! Πάντως εμένα ο αντρας μου με εχει βαλει μεχρι και ακουστικό πανω στην κοιλια, εννοειται ότι άκουσε μονο το εντερο, χα χαααα!

Βασουλα ξερω ότι βαλαμε 2 αγόρια και 1 κορίτσι, έπιασαν τα 2 αρα εχω σιγουρα 1 αγόρι αλλα το αλλο δεν ξερω! Ε ισως τα δούμε στις 9 Οκτ που θα είναι ο τρομερός Β επιπέδου. Αλλα ποσως με απασχολεί.. Ήθελα κορίτσι τουλαχιστον το ένα αλλα έτσι οπως είμαστε παρακαλω να είναι και τα δυο γερά κι ας είναι ο,τι θελει

Η μάνα μου βεβαίως που θελει να ακούσει το ονομα της, μια αγωνια παραπανω την εχει!!! (Αν είναι κορίτσι έτσι θα την εβγαζα πάντως γιατι μου αρεσει το ονομα της μανας μου)

ntina_kostas

ntina_kostas
Τί κάνουν οι εγκυούλες;;;Καλά είστε;Όσες δεν έχετε νιώσει ακόμα τα μωράκια σας μην ανησυχείτε.Εγώ την ένιωσα στη 19η εβδομάδα.Πολύ καλά την αισθάνομαι τις τελευταίες 10 μέρες. Smile

Δε μου λέτε,εσείς σε τί μορφή παίρνετε τις βιταμίνες σας;Σε αναβράζοντα δισκία,κάψουλες ή αμπούλες;

vasoulagal

vasoulagal
ntina_kostas έγραψε:Τί κάνουν οι εγκυούλες;;;Καλά είστε;Όσες δεν έχετε νιώσει ακόμα τα μωράκια σας μην ανησυχείτε.Εγώ την ένιωσα στη 19η εβδομάδα.Πολύ καλά την αισθάνομαι τις τελευταίες 10 μέρες. Smile

Δε μου λέτε,εσείς σε τί μορφή παίρνετε τις βιταμίνες σας;Σε αναβράζοντα δισκία,κάψουλες ή αμπούλες;
αχ βρε κοριτσι... πραγματικα τωρα ειχα σκοπο να μπω να ρωτησω το ιδιο πραγμα .. το σιδηρο το επαιρνα αμπουλα, δεν μου αρεσε καθολου το αλλαξα σημερα σε χαπακι μια χαρα, εχω μεγαααλο προβλημα με το ασβεστιο ομως , στην αρχη ειχα το μασωμενο δεν μου αρεσε σημερα πηρα το αναβραζον τρεις χειροτερα... θα το ξανααλλαξω τωρα να παρω το χαπι αν και εχει 13 ευρω ενω τα αλλα τζαμπα αλλααα.... Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 4 534787 

ntina_kostas

ntina_kostas
Εγώ το σίδηρο το παίρνω σε κάψουλα εξ αρχής.Το ασβέστιο και το μαγνήσιο τα παίρνω αναβράζον αλλά έχουν γεύση λεμόνι κ μου αρέσουν πολύ

vasoulagal

vasoulagal
ntina_kostas έγραψε:Εγώ το σίδηρο το παίρνω σε κάψουλα εξ αρχής.Το ασβέστιο και το μαγνήσιο τα παίρνω αναβράζον αλλά έχουν γεύση λεμόνι κ μου αρέσουν πολύ
τι μαρκα ειναι? εγω δεν παιρνω μαγνησιο

IoliAtore

IoliAtore
Εγώ παίρνω το σίδηρο σε χαπάκι, πέρσι τα έπαιρνα σε υγρή μορφή νομίζω λεγκοφέρ λεγόταν και δεν μου άρεζε καθόλου. Ωστόσο έχω την εντυπωση ότι το χαπάκι με πειράζε περισσότερο στο στομάχι. Είναι τα ταρντυφερόν

Μαγνήσιο και φολικό οξύ σε χαπάκι (τροφοκάρντ και φιλισίν)

Ασβέστιο είπε δεν θα μου δώσει (!) γιατί αντιτίθεται στη δράση του μαγνησίου (; ) και προτιμά λέει να έχουμε στάνταρ τη δράση του μαγνησίου παρά ασβέστιο. Πρέπει να φροντίσω να παίρνω από τη διατροφή μου....

Τώρα με τον τραχανά θα φάω και λίγο γιαούρτι Smile

Μ αρέσει που έγραφα πριν για τη διατροφή ...υπέπεσα σε σφάλμα.. Embarassed Embarassed Embarassed έφαγα ένα μικρό τετραγωνάκι σπανακόπιτα μαζί με το τσάι το απόγευμα διότι με πονούσε το στομάχι, αντί για φρούτο Embarassed 

Βασούλα δεν δίνουν πάντα το μαγνήσιο από νωρίς, μου είπε η γιατρός μου.. εγώ το παίρνω και εν όψει αμνιο για να μην κανω συσπασεις.. ίσως πάρω και γιουτοπάρ δεν ξέρω

94Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 10:35 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Παίρνω το ferro sanol(σίδηρο)
mega calsium sandoz(ασβέστιο)
magnesium sandoz(μαγνήσιο) και
filicine.
Μετά τον 3ο τα παίρνω.Μέχρι τότε μόνο το filicine έπαιρνα.
Ιόλη εγώ ξυπνάω το πρωί γύρω στις 7 και πίνω το σίδηρο γιατί θέλει άδειο στομάχι και τουλάχιστον 1 ώρα πρίν το πρωινό ειδικά αν έχει γαλακτοκομικά.Το μεσημέρι το ασβέστιο και το απόγευμα το μαγνήσιο.Έτσι κάνουν δράση όλα.Το filicine μαζί με το πρωινό.

95Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 11:41 am

vasoulagal

vasoulagal
ασβεστιο και εγω αυτο παιρνω αλλα καμια σχεση με λεμονι δεν μου βγαζει γευστικα ! Shocked  και εγω μεχρι τον τριτο μονο filicine

96Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 10:47 pm

stel87

stel87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΝΟ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ,ΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ.ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ??Rolling Eyes 

97Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 11:04 pm

irenehr

irenehr
Καλημέρα κορίτσια!
Εγώ παίρνω σίδηρο σε αμπούλες (εγώ το επέλεξα γιατί είχα ξαναπάρει παλιότερα λόγω χαμηλού αιματοκρίτη και ήταν το μόνο που δεν με ενοχλούσε στο στομάχι/έντερο).
Ασβέστιο και μαγνήσιο αναβράζοντα αλλά δεν με ενοχλούν η αλήθεια...
Στέλλα συνήθως σίδηρο και ασβέστιο δίνουν σε όλες αλλά ίσως είχες πολύ υψηλό αιματοκρίτη γι αυτό δεν σου έδωσε ή θέλει να παίρνεις ασβέστιο από τη διατροφή σου...φαντάζομαι ξέρει τι κάνει αλλά ρώτα τον για σίγουρα την επόμενη φορά!

98Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 11:26 pm

kate_85

kate_85
Καλημερες!

Eγω επαιρνα utrogestan καθ'ολη την περιοδο των κυκλων των σπερματεγχισεων καιολο το 1ο τριμηνο.

Φυλλικο οξυ επαιρνα ενα μηνα πριν μεινω εγγυος και παιρνω ακομα

κ μου εδωσε μονο σιδηρο πριν το τελος του 1 τριμηνου γιατι ειχα 30 αιματοκριτη.

Αλλα ουτε ασβεστιο ουτε μαγνησιο μου εδωσε.

99Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 11:29 pm

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα κι απο μενα κοριτσαρες Very Happy  στελ τι αιματοκριτη εχεις?

100Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# - Σελίδα 4 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 11:47 pm

irenehr

irenehr
Α ναι ξέχασα να πω ότι παίρνω και φυλλικό οξύ από την αρχή της εγκυμοσύνης σε χαπάκι.
Και προγεστερόνη έπαιρνα το πρώτο τρίμηνο και ξανάρχισα την προηγούμενη εβδομάδα γιατί είχα κάτι πόνους χαμηλά.
Επίσης να σας πω ότι μόλις ξύπνησε ο μικρός και σας στέλνει χαιρετίσματα (από την κοιλιά μου) Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις