101 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Πεμ Σεπ 12, 2013 11:53 pm
kate_85
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Του στέλνουμε κ εμείς να του πεις!!irenehr έγραψε:Επίσης να σας πω ότι μόλις ξύπνησε ο μικρός και σας στέλνει χαιρετίσματα (από την κοιλιά μου)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Του στέλνουμε κ εμείς να του πεις!!irenehr έγραψε:Επίσης να σας πω ότι μόλις ξύπνησε ο μικρός και σας στέλνει χαιρετίσματα (από την κοιλιά μου)
Καλημέρα γλυκιά μου.Κλωτσάει φυσικά αλλά όχι με δύναμη...Σε 2 βδομάδες θα το δείςviki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;;;;;;
ειρηνακι μου να δωσεις πολλα χαιρετησματα και απο μενα στον μπεμπακο σου....
ντινα μου βασουλα μου kate μου elin μου ιολη μου καλη σας μερα.....
λοιπον εγω κοριτσια μου περνω χαπακι σιδηρο καθε πρωι και μεσημερι 1 ωρα πριν το φαγητο ο οποιος περιεχει μεσα και φυλλικο οξυ οποτε δεν παιρνω αλλο χαπι για φυλλικο.....ασβεστιο αναβραζον καθε βραδυ πριν παω για υπνο....και εμενα μου φαινεται πολυ νοστιμο μιας και δεν πινω αναψυκτικα αισθανομαι λες και πινω λεμοναδα που ηταν και απο τα αγαπημενα μου....
και εγω το μωρακι το αισθανομαι απο την 16η εβδομαδα...στην αρχη που και που και δεν ημουν σιγουρη αν ειναι και αυτο αλλα το συζητησα με τη γιατρο και μου ειπε οτι ειναι το μωρο....τωρα το αισθανομαι πιο συχνα αλλα οχι κλωτσιες...αισθανομαι σαν μπουρμπουληθρες και σαν κατι να χτυπαει απο μεσα.....
αχ θα ειναι υπεροχη αισθηση ντινακι μου ε;;;;;;μια χαρα ετσι να κλωτσανε να μας φευγει και εμας η εννοια!!!!!!!!!ntina_kostas έγραψε:
Καλημέρα γλυκιά μου.Κλωτσάει φυσικά αλλά όχι με δύναμη...Σε 2 βδομάδες θα το δείς
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης