76 Απ: Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 Πεμ Σεπ 26, 2013 2:06 am
νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Ελα βρε κατ ζοριστηκε ο καημενος γιαυτο,αντε να ηρεμησει ο ζουζουνις,κατριν κ εσυ αυπνη αποτι διαβασα υπομονη οταν πανε δημοτικο χαλαρωνει η κατασταση.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΧΡΥΣΑ ουουουου!!!!!!!xrysaki! έγραψε:Καλησπερα μανουλες!!Τι κανετε;Να σας ρωτησω κοριτσια τι μποσκοτακια δινετε στα μικρα σας;Θελει να τσιμπολογαει συνεχως κ δεν ξερω τι να του δωσω πλεον..
χελοοουυυυ χελοουυυυυ!!xrysaki! έγραψε:Ναι τωρα καταλαβα ποια ειναι αυτα τα τυρακια catty..Θα παω μια βολτα απο το σουπερ μετα κ θα κοιταξω ολα..
xrysaki! έγραψε:Πω πω πολυκοσμια βλεπω Σας ευχαριστω πολυ κοριτσαρες!!!!!!(Μαρακι μου μας λειπεις)
Χαχαχα μη σκας αμα πεινασει θα φαει ποσα κιλα ειναι ο Γιωργος?Εμενα 11,5 ειναι αδυνατουλα.Ειναι καλυτερα σημερα?kaatrin έγραψε:Νομίζω πως έχω το πιο λιγοφαγο παιδί.όλα αυτά που προαναφερατε δε τα τρώει ποτέ..
Εμένα ειναι 12 μιση κιλα που σημαίνει οτι σε ενα χρόνο πηρε μμμμ 700 γραμμάριαkaatrin έγραψε:.δέκατα έχει κ δε του δίνω ντεπον στα δέκατα.είναι κ ο Γιώργος 11.5 περίπου.αλλα τον βλέπω σαν αδυνατουτσικο...τον ήθελα λίγο πιο δεμένο αλλα πόσο να πιέσεις ένα παιδί να φάει; Δε το κάνω!
Επίσης έχω τέτοια κούραση ( πιο πολύ ψυχολογική που αφήνω το μωρό) που μου φαίνεται ότι θα " μαγειρέψω" τούρτα από το ζαχαροπλαστείο.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης