51 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 Τρι Σεπ 24, 2013 1:46 am
mariathess
Είναι σε καλό δρόμο!
ioazon έγραψε:maimou,
τι ωραία που δούλεψε το σύστημα! Είσαι και πιο ξεκούραστη, ε;Λογικό είναι να φοβάσαι!mariathess έγραψε:να ειναι γερο το μπεμπακι της τζουλη κ καλοτυχο!!!αυριο παω στο ελενα κοριτσια να βγαλω καρτα για τα εξωτερικα ιατρεια(νωρις το θυμηθηκα) κ να παρατησω το γιατρο μου τον μ@@@@@@ βρηκα κ μια γιατρο κ ειπα αν μπορει να με αναλαβει κ 8α τα πουμε αυριο λογικα.εμεις εχουμε βαλει κ στοιχηματαγια το ποτε 8α γεννησω εγω λεω κατα τη 1-10 νιω8ω κραμπες κατω στο πιπι μου σαν σφυξιματα κ πετρωνει κ η κοιλαρα μου κ ολο ανασκαφες εκει μεσα μ εχει ξεσκισει εχω αρχισει κ φοβαμαι ρε κοριτσια δεν ξερω πως θα αντιδρασω αν σπασουν νερα κτλ αφηστε που φοβαμαι κ τη γεννα μαμαααα η μανα μου για να μου δινει κουραγιο λεει ψεμματα οτι δεν ποναει κα8ολου κτλ κ δεν την πιστευω γτ κρυφογελαει μετααααα μονο εγω φοβαμαι ρε κοριτσια??απ την αλλη μπορει κ να μεινω εντελως ψυχραιμη κ ολα καλα επισκληριδιο δεν ξερω αν 8α με κανουν αλλος φοβος αυτος Mad Rolling Eyes Sad
Γιατρό γιατί αλλάζεις;;;;
γτ 8υμαστε που σας ελεγα οτι δεν ημουν κα8ολου ευαριστημενη οτι ειπε οπωσδηποτε να κανω καισαρικη οτι το μωρο ειναι αδυνατο κ ποσα αλλα...8α βγαλω καρτα αυριο κ οποτε μου ερ8ει το γεννητουρι 8α παω στα εξωτερικα ιατρεια κ ο 8εος βοη8ος...Ε, ήταν και τα προωράκια μας, μωρέ....maraki_iraklio έγραψε:Παρατήρησα πως την λίστα μας μονοπωλεί η καισαρική τομή so far...έλα να αρχίσουν και οι φυσιολογικοί τοκετοί παρακαλώ!!!
Ποπάκι ακούς!!!Σειρά σου!!!