Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
403 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 403 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
klaramaria έγραψε:
Popisofia έγραψε:JULAKI ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!!
ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ!!!
ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!

ΕΒΙΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.

ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΩΡΑΙΑ ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Κ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!!!
ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΠΕΜΠΑ Κ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΣΚ@ΤΟ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑΤΟ... ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΑΦΗΣΑ...

Κ Η ΚΛΑΡΑΜΑΡΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?
ΕΚΕΙΝΗ ΕΧΕΙ ΠΗΤ ΜΕΘΑΥΡΙΟ...
ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ...
ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!
Έτσι μου εχει πει ποπακι. Οχι μονο φυσιολογικο αλλα και χωρις επισκληριδιο!! (Και να ηθελα δεν κάνουν γενικώς) Προσπαθώ να μη το σκεφτομαι....
Αχ ας πανε ολα καλα και ας αντέξω τους πόνους..γιατι αρχίζω και αγχωνομαι..εσυ ποπακι θα κανεις επισκληριδιο;

Popisofia

Popisofia
ΣΟΦΑΚΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΕΓΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ (ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΙΔΙΟΤΙΚΟ) Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΑΝ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ (ΑΚΟΥΣ ΚΛΑΡΑΜΑΡΙΑ) Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥΣ...

ΕΒΙΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...
Κ ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΑ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...
ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΑΝ ΚΑΘΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΔΙΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ... ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΚΑΤΩ........

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟ!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

Popisofia

Popisofia
ΑΧ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ (ΞΑΝΑ) ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ???

sophia

sophia
Στην Αθηνα Ποπη αυτη ειναι η γραμμη , στην επαρχια μπορει να εχεις απολυτο δικιο και το σεβομαι!

Θα ξανα γινεις καλιε ...λιγες μερες υπομονηΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 328109 

Paramythenia

Paramythenia
Kαλησπερούδια κοριτσούδια!

Το Τζουλάκι μας θήλασε κιόλας!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 328109 Απλά πονάει το κοριτσάκι μας γιατί τις κάνουν απλές παυσίπονες ενέσεις καθώς είναι αλλεργική στη μορφίνη...

Κοριτσάκια που έχετε ραντεβού σήμερα με το καλό να δείτε τις τσουπρίτσες σας!

Όντως στα δημόσια υπάρχει αυτή η πρακτική που αναφέρετε. Εμάς εδώ υπάρχει αναισθησιολόγος που κάνει επισκληρίδιο αλλά δεν την χρησιμοποιούν στη μαιευτική...

Σήμερα αισθάνομαι ότι αντί για κοιλιά έχω μια μπαλίτσα, πραγματικά..Laughing 

Σε λίγο ξεκινά και ο δεύτερος γύρος μαθημάτων και βαριέμαιιιιι

Θα μπω με αγωνία να διαβάσω τα ευχάριστα νέα σας!

Φιλάκια!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Paramythenia στις Τρι Σεπ 24, 2013 7:52 am, 1 φορά

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι υπέροχα νέα είναι αυτά!
Τζουλάκι μου γλυκό να χαίρεσαι τον κορίτσαρό σου! Να είναι πάντα γερή, καλότυχη και ευτυχισμένη! Α! και όμορφη σαν τη μαμά της!!! Wink 
Εβινάκι περαστικά σου.
Με το καλό να δείτε τα μωράκια σας όσες έχετε ραντεβού!
Ευα ωραία κοιλίτσα!!!

Εγώ σήμερα πήγα για καφεδάκι, γύρισα μεσημέρι και ξεράθηκα στον ύπνο. Σπάνια κοιμάμαι μεσημέρι, ελπίζω να κοιμηθώ το βράδυ και να μην κάνω βόλτες σα το βρυκόλακα.

Φιλάκια σε όλες!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλησπέρα τσούπρες!!!
Ετοιμάζομαι και γω για το ραντεβού με το γοργονάκι μου...στις 8 έχουμε ραντεβού αλλά θα μπούμε κατά τις 9 κλασσικά οπότε θα αργήσω να μπω για νέα....πρέπει να περάσω να πάρω και τις εξετάσεις μου πριν οπότε σε κανένα 40 λεπτο θα ξεκινήσουμε!

Σβουρίτσα καλά να περάσεις στην βολτίτσα σου!!!

Σχετικά με την επισκληρίδιο που λέτε... μια και δουλεύω σε δημόσιο νοσοκομείο θα σας πω ότι στα δημόσια κάθε νοσοκομείο έχει την δική του πολιτική....εδώ ας πούμε σε φυσιολογικό τοκετό δεν κάνουν επισκληρίδιο και σε καισαρική κάνουν ενδοραχιαία αναισθησία που είναι το ίδιο πράγμα με την επισκληρίδιο με μόνη διαφορά ότι δεν μπορείς να κουνήσεις από την μέση και κάτω.(Στην επισκληρίδιο έχεις μερικό έλεγχο των άκρων σου)

Καλά αποτελέσματα σε Εβίνι και Ευάκι!!!

tsiritri

tsiritri
Καλησπέρα κουκλίτσες!

Θήλασε κιόλας το κορίτσι???
Μπράβο μπράβο!!!!
Έτσι καλά νέα να έχουμε όλες μας σιγά σιγά κάθε μια με τη σειρά της Very Happy 

Έχω νεότερα από το μέτωπο job!
Το αφεντικό μου αποφάσισε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι πρέπει να κάνουμε συζήτηση τι και πως....αφού πρώτα σχεδόν έχω ξεκάνει τους μισούς πελάτες του γραφείου αφού τους φωνάζω ότι με έχουν τρελάνει, ότι θα μου βγει το παιδί από το στόμα και ότι θα γεννήσω πριν της ώρας μου με αυτούς που έχω μπλέξει Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Τα έχω πει όντως αυτά, εκεί που με παίρνει και με σηκώνει για πλάκες εννοείται Twisted Evil 

Με φωνάζει λοιπόν πριν φύγει και μου ανακοινώνει ότι, πάω και Δευτέρα στο γραφείο και μόλις γυρίσει ο μήνας, από Τρίτη δηλαδή ξεκινάω από το σπίτι.
Τον Οκτώβρη θα κάνω όλη μου τη δουλειά κανονικά από το σπίτι και θα πληρωθώ κανονικά.
Από Νοέμβρη θα μου δίνει ότι θα μου έδινε το ικα, πόσο είναι αλήθεια? Κανένα 600άρι? Για 2 μήνες (ίσως και 3 αν κατάλαβα καλά) αλλά κόβουμε και το τέβε μου για αυτούς τους μήνες.
Μετά όταν γυρίσω βλέπουμε και ίσως ξαναμπώ στο ικα...
Το διάστημα αυτό που θα μου δίνει το 600άρι θα δουλεύω όσο μπορώ....

Οι προβληματισμοί μου πλέον πολλοί...
Από τη μία με τρομάζει το ότι ψάχνει άτομο που να ξέρει από Γ κατηγορίας βιβλία, αυτά που έκανα εγώ ως τώρα δηλαδή....
Γιατί αν αναλάβει πολλές από τις δουλειές μου εγώ μετά τι θα κάνω?
Θα έχω θέση? Κ αν ναι τι? Θα άφησω τις μεγάλες εταιρείες και θα "πέσω" στα μικρά?

Επίσης με αγχώνει το θέμα με την ασφάλεια....φοβάμαι μην το κάνει γαργάρα μετά και δεν έχει σκοπό να μου βάλει τίποτα....

Τέλος ναι μεν από τη μία καλό το ότι θα κάνω όση δουλειά μπορώ, από την άλλη όμως επειδή θα νιώθω "υποχρεωμένη" που μου δίνει αυτά τα λεφτά από την τσέπη του, θα νιώθω άσχημα και θα δουλεύω πολύ και το ξέρω....
Κ εκτός αυτού νιώθω ότι θα ψιλοπαίζεται και η θέση μου και δε θέλω να το διακινδυνεύσω....

Ουφ....αυτά τα "ωραία"...

Καλά αποτελέσματα με τους γιατρούς σας σήμερα Εβινάκι και Μαράκι (έχει και άλλο κοριτσάκι κ το ξεχνάω?)!!!
Θα περιμένουμε νεάκια!!!

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tsiritri έγραψε:Καλησπέρα κουκλίτσες!

Μπράβο μπράβο!!!!

Το αφεντικό μου αποφάσισε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι πρέπει να κάνουμε συζήτηση τι και πως....αφού πρώτα σχεδόν έχω ξεκάνει τους μισούς πελάτες του γραφείου αφού τους φωνάζω ότι με έχουν τρελάνει, ότι θα μου βγει το παιδί από το στόμα και ότι θα γεννήσω πριν της ώρας μου με αυτούς που έχω μπλέξει Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Τα έχω πει όντως αυτά, εκεί που με παίρνει και με σηκώνει για πλάκες εννοείται Twisted Evil 

Με φωνάζει λοιπόν πριν φύγει και μου ανακοινώνει ότι, πάω και Δευτέρα στο γραφείο και μόλις γυρίσει ο μήνας, από Τρίτη δηλαδή ξεκινάω από το σπίτι.
Τον Οκτώβρη θα κάνω όλη μου τη δουλειά κανονικά από το σπίτι και θα πληρωθώ κανονικά.
Από Νοέμβρη θα μου δίνει ότι θα μου έδινε το ικα, πόσο είναι αλήθεια? Κανένα 600άρι? Για 2 μήνες (ίσως και 3 αν κατάλαβα καλά) αλλά κόβουμε και το τέβε μου για αυτούς τους μήνες.

Από τη μία με τρομάζει το ότι ψάχνει άτομο που να ξέρει από Γ κατηγορίας βιβλία, αυτά που έκανα εγώ ως τώρα δηλαδή....
Θα έχω θέση? Κ αν ναι τι? Θα άφησω τις μεγάλες εταιρείες και θα "πέσω" στα μικρά?

Επίσης με αγχώνει το θέμα με την ασφάλεια....φοβάμαι μην το κάνει γαργάρα μετά και δεν έχει σκοπό να μου βάλει τίποτα....

Τέλος ναι μεν από τη μία καλό το ότι θα κάνω όση δουλειά μπορώ, από την άλλη όμως επειδή θα νιώθω "υποχρεωμένη" που μου δίνει αυτά τα λεφτά από την τσέπη του, θα νιώθω άσχημα και θα δουλεύω πολύ και το ξέρω....
Κ εκτός αυτού νιώθω ότι θα ψιλοπαίζεται και η θέση μου και δε θέλω να το διακινδυνεύσω....

Καλά αποτελέσματα με τους γιατρούς σας σήμερα Εβινάκι και Μαράκι (έχει και άλλο κοριτσάκι κ το ξεχνάω?)!!!
Θα περιμένουμε νεάκια!!!

Αχ βρε κορίτσι μου, είτε έτσι είτε αλλιώς θα σε σκάσει αυτή η δουλειά. Δούλεψε από το σπίτι με ηρεμία και βλέπεις...

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:Καλησπέρα κουκλίτσες!

Μπράβο μπράβο!!!!

Θα περιμένουμε νεάκια!!!
Πραγματικά βρε Τσιριτρι μου δεν εχω λόγια!που να μην ηταν κ σόι σου!

klaramaria

klaramaria
ioazon έγραψε:
evini7 έγραψε:Βρε κορίτσια γιατι τόσες διάφορες επαρχία με Αθήνα; Γιατι ας πούμε σε μερικές περιοχές η ΚΤ γίνεται με ολική ναρκωση υποχρεωτικά;
Κ γιατι οχι επισκληριδιος στον ΦΤ εφόσον φυσικα το επιλέξεις;;;
Η μήπως έχει να κανει δημόσιο - ιδιωτικό;
Νομίζω έχει σχέση με το αν μπορούν οι αναισθησιολόγοι να την κάνουν.... γιατί θέλει μία εκπαίδευση
Akribws...

Paramythenia

Paramythenia
Καλησπερούδια και πάλι!

Βρε Τσιριτράκι μου ειλικρινά στενοχωριέμαι με αυτά που περνάς... Όμως δεν κατάλαβα κάτι... Θα κόψεις το ΤΕΒΕ, σωστά; Ποιο 600 του ΙΚΑ θα παίρνεις; Τι είναι αυτό, επίδομα; Άκυρο, συγγνώμη! Τώρα είδα ότι θα σου τα δίνει ο ίδιος!Embarassed 
Πρόσεξε πρώτα να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου και μετά να κόψεις την ασφάλεια. Και στ' αλήθεια πιστεύεις ότι θα μπορούσε να σε αντικαταστήσει;;; Να σε αφήσει άνεργη δηλ;;;; Rolling Eyes 

Πού είναι τα κοριτσάκια μας;;;
Εvini, Μαράκι κρητικό, Εvaki περιμένουμε τα νέα σας, πού ειστε;;;;

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Γυρίσαμε!!!Όλα βαίνουν άψογα!!!Το γοργονάκι μας όπως την υπολόγιζα...2,055γρ και χαίρει άκρας υγείας!Ο πλακούντας μια χαρά την ταΐζει και την φροντίζει!Ραντεβού πάλι σε 2 βδομάδες που θα μου γράψει και τις τελευταίες εξετάσεις!Προεγχειρητικό και καρδιολογικό έλεγχο.Μπήκαμε στην πορεία για τερματισμό καλέεεε!!!!

Τσιριτράκι μου ξεκίνα την δουλειά τώρα από το σπίτι να ηρεμήσεις κάπως και μην σκας...δεν νομίζω να σου την κάνει με την ασφάλεια...θείος σου είναι σε τελική...έλεος!!!!

Πολύ ήσυχες είμαστε σήμερα....έλειψα σχεδόν 3 ώρες και δεν αλλάξατε ούτε καν μια σελίδα!!!

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maraki_iraklio έγραψε:Γυρίσαμε!!!Όλα βαίνουν άψογα!!!Το γοργονάκι μας όπως την υπολόγιζα...2,055γρ και χαίρει άκρας υγείας!Ο πλακούντας μια χαρά την ταΐζει και την φροντίζει!Ραντεβού πάλι σε 2 βδομάδες που θα μου γράψει και τις τελευταίες εξετάσεις!Προεγχειρητικό και καρδιολογικό έλεγχο.Μπήκαμε στην πορεία για τερματισμό καλέεεε!!!!

Τσιριτράκι μου ξεκίνα την δουλειά τώρα από το σπίτι να ηρεμήσεις κάπως και μην σκας...δεν νομίζω να σου την κάνει με την ασφάλεια...θείος σου είναι σε τελική...έλεος!!!!

Πολύ ήσυχες είμαστε σήμερα....έλειψα  σχεδόν 3 ώρες και δεν αλλάξατε ούτε καν μια σελίδα!!!
Μπράβο Μαράκι! Ολα καλά! Μεγάλωσε το κοριτσάκι σου! Σε λίγο καιρό θα την έχεις αγκαλίτσα!
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 215994 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 215994 

Popisofia

Popisofia
JULAKI ΘΗΛΑΣΕΣ???
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΗΡΑΚΛ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΚΟΜΗ???

ΒΡΑ ΤΣΙΡΙΤΡΑΚΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ... ΡΙΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ "ΑΝ" ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΤΟΣΟ???
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ...

Popisofia

Popisofia
Πολύ ήσυχες είμαστε σήμερα....έλειψα σχεδόν 3 ώρες και δεν αλλάξατε ούτε καν μια σελίδα!!![/quote]
ΛΕΙΠΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ...
Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!!!

Paramythenia

Paramythenia
Mαράκι μου τέλεια τα νέα της γοργονίτσας!

Φτάνει ο καιρός που θα την έχετε αγκαλίτσα!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 215994

eva evaki

eva evaki
KALHSPERA GYRISAME KAI EMEIS KATHISTERISA ARKETA STO GIATRO MPORW NA PW..H FRAOULININA EINAI POLY KALA SHMERA HTANE ZWHRHH ZWHRH..EINAI 2.697 GRAMARIAKIA..TO TROFANTO MOU KAI ARKETA PSYLH MOU TONISE...!THN ALLH PEMPTH THA MOU KOPSEI TO RAMA..Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 534787 KAI ME RWTHSE GIA TON TOKETO TOY EIPA NOTI THELW FYSIOLOGIKO KAI MOU TONISE OTI EINAI YPER TOY FYSIOLOGIKOU APLA MOU EIPE KAI TO ENDEXOMENO..OTI AMA MPW FYSIOLOGIKA MPOREI NA GINOUN EPIPLOKES LOGO ZAXAROY STO MWRO KAI NA EXOYME PROVLHMA KAI MOU EIPE OTI EKEINH THN ORA DEN KANOUN INSOYLINH KAI THA MOU THN EXEI STAMATISEI KAI MIA MERA PRIN! AN PALU KANW KAISARIKH THA EINAI ALLIOS ...THA GENNHSW ME RANTEVOY STIS 38 EBDOMADWN..KAI MOU TONISE EPISEIS OTI TO MWRO ANAGKASTIKA THA MPEI MIA MERA STH MONADA GIA NA ELENXOUN TYXON YPOGLUKEMIA POU MPOREI NA EXEI LOGO THS INSOYLINHS...!No No No MOU EIPE OTI APOFASHSW EGW KAI DEN XERW TI NAKANW...!!!!!!!!!!!!!MARAKI MOU Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 50580 GIA THN GORGONITSA SOY...

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι μου μπράβο, μεγάλη μεγάλη η μπεμπούλα σου! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 215994 
Για φτ ή κτ θα δεις εκείνη την ώρα τι πρέπει να γίνει. Ο γιατρός σου τι σε συμβούλεψε;

Paramythenia

Paramythenia
Εvaki μου μεγάλωσε κι εσένα το κορίτσι σου!

Νομίζω ότι έχεις χρόνο να σκεφτείς και να αποφασίσεις αναφορικά με τον τοκετό... ΤΟ συζητήσατε αναλυτικά με το γιατρό σου; Εκείνος τι σε συμβούλεψε;

eva evaki

eva evaki
SAS EYXARISTW POLU NAI EINAI TROFANTH FRAOULINA AYTH..SHMERA MAS TRELANE ME KOLPA..Razz AYTOS MOU EIPE GIA TO RISKO STO FT KAI AYTO SKEFTOMAI TWRA NA RISKARW..TO MWRO?DEN XERW APLA MOU TONISE OTI MPOREI PANW STON TOKETO TO ZAXARO NA KANEISKAMPANEBASMATA KAI EKEINH THN WRA EPIREAZEI TO MWRO ARNHTIKA..AYTO FOBAMAI. MOU EIPE OTI THN PEMPTH POU THA KOPSOUME TO RAMA OTI OPOIADHPOTE STIGMH MPOREI NA SPASOUN KAI TA NERA..GENIKA AN KAI DEN NOMIZW..KAI PALY EGW THA APOFASISW PWS THA GENNHSW! ALLA EINAI TO DHLIMA...!

tsiritri

tsiritri
Μαράκι και Ευάκι συγχαρητήρια για τα κοριτσάκια σας!!!!!!!

Όσο για εμένα και τη δουλειά?
Αφήστε τα....για τα πάντα τον έχω ικανό.... Crying or Very sad 
Δε μπορώ να κάνω κάτι στη δεδομένη φάση, απλά μου έκατσε κάπως και με άγχωσε όλο αυτό, συν του ότι σήμερα βρήκε να λείπει ο άντρας μου, συν του ότι το πρωί είχε έρθει μαμά με γυναίκα να κάνουν γενική καθαριότητα για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά, και πέρασε πριν λίγο από εδώ μια φίλη που είχα να δω πολύ καιρό, μπήκε με χώματα στα παπούτσια έγινε χάλια το σπίτι, κάπνισε αρκετά στο παράθυρο μεν αλλά μπήκε όλος ο καπνός μέσα και μύρισε το σπίτι και εκτός αυτού πήγε στο μπάνιο επειδή ξέρω ότι έχει θέμα με μύκητες κλπ χρειάστηκε να χλωρινιάσω ξανά μανά φουλ το μπάνιο, έριξα και ένα άλλο απορρυπαντικό και με έπιασαν οι αναθυμιάσεις και σκυλοβρωμάει τώρα ο τόπος!!!!
Έχω βάλει μέχρι και ανεμιστήρα στην είσοδο του μπάνιου να φυσάει προς το παράθυρο και δεν ξεμυρίζει να μπορέσω να μπω μέσα να τελειώσω κ το μπάνιο!!!
Μιλάμε πολύ μυρωδιά....πάαααρα πολύ και φοβάμαι πραγματικά μην υπάρχει περίπτωση να επηρρεάσω το μωρό Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 534787 πολλές αναθυμιάσεις....

Πφφφφφφφφφφφφ ΔΕΝ ΤΑ ΖΩ ΕΓΩ ΑΥΤΑ!!!!!!
Πραγματικά τις τελευταίες μέρες είναι λες και με έχουν μουτζώσει!!!!
Αμάν πια!!!!

Το ότι έχω γίνει ο γκρινιάρης της ομάδας το έχετε πάρει χαμπάρι?
Σιγά μην το είχαμε πες! Crying or Very sad 
https://www.youtube.com/watch?v=nx0oQjOsoIA

Paramythenia

Paramythenia
Τι γκρινιάρης βρε Τσιριτράκι μου; Φάση είναι... Μεταβατική φάση... Δε σου έχουν έρθει και όλα βολικά στο θέμα της δουλειάς, υπάρχει κούραση, υπάρχει ένταση, ε δε θέλει και πολύ...

Πες τα να αισθανθείς καλύτερα και μακάρι να μπορούμε να βοηθήσουμε κάπως...
Εγώ θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να επανα-ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου, να σκεφτείς τι θέλεις για εσένα και το μωράκι σας, για εσένα και την οικογένειά σου, για εσένα και τη δουλειά σου...

Κάτι σε χαλάει καλό μου Τσιριτράκι. Είναι η δουλειά, είναι οι ορμόνες που σου το προκαλούν όλο αυτό, μπορεί να είναι και όλα μαζί... Πάντως κάτι σε χαλάει πολύ, προσπάθησε να το βρεις... Είναι κρίμα να είσαι σε αυτή την κατάσταση και να μη μπορείς να χαρείς την εγκυμοσύνη σου, το μωράκι σου...

evini7

evini7
Κορίτσια μόλις γύρισα!
Λοιπόν το μωρακι μας έφτασε πια τα 2.900γρ.
Ολα ειναι μια χαρα αλλα δεν έχει εμπεδωθει καθόλου...ειναι πολυ ψηλά μου είπε κ μαντέψτε....ναι ναι ναι ξεκινάω περπάτημα!
Ποιος εγω;;; Που κόντεψα να σκάσω κλεισμένη.
Η καλύτερη μου, βολτουλες στη θάλασσα κάθε βράδυ!
Ελπίζω μόνο να τα καταφέρει κ να μπει η μικρούλα στη λεκάνη μου καθώς μου είπε οτι θα επρεπε ήδη να έχει μπει...
Ξέρετε, υπαρχει πάντα ο φόβος της καισαρικης, αν κι ελπίζω να τα καταφέρουμε.
Ξεσκονιζω ήδη τα αθλητικά μου!

Μαρακι μεγάλωσε κ το γοργονακι ε; Τέλεια!!!
Ευακι μια χαρα η φραουλινα αλλα δεν καταλαβαίνω αυτο που οι γιατροί μας πετάνε το μπαλάκι...ας σου πει αυτός που ειναι γιατρός τι ειναι καλυτερο για το μωρο...
Εγω αυτο θα του έλεγα.

Τσιριτρακι μου, εντάξει εγω γελαω οπως τα γράφεις αλλα έχει δίκιο η Παραμυθένια.
Βάλε ιεραρχία στα θέλω σου κ κοιτα να χαρείς λιγάκι αυτη τη μοναδική περίοδο που ζεις.
Πόσες φορές θα είμαστε εγκυος άραγε;

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τσιριτράκι εχουν δίκιο τα κοριτσια.
Εβινάκι μου μεγάλη η μπεμπούλα σου! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 - Σελίδα 4 215994  Βουρ περπάτημα λοιπόν.
Κι εγώ την Πέμπτη θα δω αν εμπεδώθηκε η μικρή, αν και είναι ψηλά νομίζω η κοιλιά μου. Το μαγνήσιο στο έκοψε;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις