101 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 Τρι Σεπ 24, 2013 12:25 pm
tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εβινάκι φτάσατε σχεδόν 3 κιλά?????????
Ωωωωω μπράβοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
Εγώ πιστεύω θα κατέβει η μικρούλα σου με το περπάτημα!!!
Θα δεις!!!
Η μόνη μου απορία είναι πως θα περπατάς?
Γιατί εγώ στις ελάχιστες αποστάσεις που κάνω (αυτοκίνητο - πόρτα γραφείου, αυτοκίνητο - πόρτα σπιτιού κλπ) πάω σαν παπί!!!
Ή σαν βάρκα σε τρικυμία όπως το πάρει κανείς!
Αμφιβάλω αν θα καταφέρω να περπατήσω όταν μου πει Εσύ?
Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, να το ξέρετε ότι και μόνο που με "ανέχεστε" και με ακούτε ακόμα είναι πολύ σημαντικό για εμένα και με βοηθάει πολύ!!!
Και ναι έχετε απόλυτο δίκιο....πρέπει να κάτσω να αναθεωρήσω...με στεναχωρεί το ότι δε μπορώ να χαρώ αυτή τη φάση της ζωής μου και είμαι σχεδόν συνέχεια σε αυτή την κατάσταση....
Με τις μυρωδιές των απορρυπαντικών του μπάνιου καμιά ιδέα????
Κατουριέμαι ρε κορίτσια δεν αντέχω....νομίζω θα βγω στο μπαλκόνι να τα κάνω σε καμιά γλαστρούλα δεν ξεμυρίζει με τίποτα!!!!!
Ωωωωω μπράβοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
Εγώ πιστεύω θα κατέβει η μικρούλα σου με το περπάτημα!!!
Θα δεις!!!
Η μόνη μου απορία είναι πως θα περπατάς?
Γιατί εγώ στις ελάχιστες αποστάσεις που κάνω (αυτοκίνητο - πόρτα γραφείου, αυτοκίνητο - πόρτα σπιτιού κλπ) πάω σαν παπί!!!
Ή σαν βάρκα σε τρικυμία όπως το πάρει κανείς!
Αμφιβάλω αν θα καταφέρω να περπατήσω όταν μου πει Εσύ?
Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, να το ξέρετε ότι και μόνο που με "ανέχεστε" και με ακούτε ακόμα είναι πολύ σημαντικό για εμένα και με βοηθάει πολύ!!!
Και ναι έχετε απόλυτο δίκιο....πρέπει να κάτσω να αναθεωρήσω...με στεναχωρεί το ότι δε μπορώ να χαρώ αυτή τη φάση της ζωής μου και είμαι σχεδόν συνέχεια σε αυτή την κατάσταση....
Με τις μυρωδιές των απορρυπαντικών του μπάνιου καμιά ιδέα????
Κατουριέμαι ρε κορίτσια δεν αντέχω....νομίζω θα βγω στο μπαλκόνι να τα κάνω σε καμιά γλαστρούλα δεν ξεμυρίζει με τίποτα!!!!!