126 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 Τρι Σεπ 24, 2013 1:14 pm
eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ONEIRA POLY GLUKA...!!!!!! egw me vlepw na paramenw katheth pantos !!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΤΟΚΕΣ ΤΙ???ioazon έγραψε:Οι πρωτότοκες συνήθως φτάνουν τις 40 εβδομάδες!
Περίπατο και αισιοδοξία!
Μπα, συνήθως είμαι διακριτική.....evini7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Κοιμήθηκα τέλεια, κοινώς σαν βοδι!
Ποπακι άντε με το καλο σήμερα να ακούσεις το πολυπόθητο ΓΕΝΝΑΣ!
Ευχαριστω κ για τις συμβουλές σου, αυτο με το περπάτημα κ την τουαλέτα δεν το είχα σκεφτει καθολου....
Κορίτσια εμένα με θέλετε συμμαθήτρια; Γιατι κι εγω στην ίδια τάξη θα είμαι!
Ιωάννα σε φαντάζομαι πρωτο θρανίο, με γυαλακια κ μπλε τετράδιο να σηκώσεις συνέχεια το χέρι κ να ρωτάς! Χαχα!
Μεγάλωσε η κοιλια σου καλε!!!!
Παραμυθένια βάλε κι εσυ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την klaramaria στις Τρι Σεπ 24, 2013 11:15 pm, 1 φορά
Προσπαθώ αλλά δε μου τη στέλνει με mail το κινητό! Μαμώτο!!!evini7 έγραψε:Μεγάλωσε η κοιλια σου καλε!!!!
Παραμυθένια βάλε κι εσυ!
Μωρέ, ξανακάνε να έρθει το μπεμπέ!!!!klaramaria έγραψε:Και όταν φτάσεις τη δική μου βδομαδα Ιωάννα και μέρα τι θα έχεις πάθει...;
Παρεμπιπτόντως τελεια η κοιλιτσα σου!!!
Καλημερα κοριτσακια μου!! Ποπακι με το καλο να πας στο γιατρο σημερα να σου πει οτι μπαίνεις!! Και σε λίγες ωρες να κρατάς το μωρακι σου αγκαλιτσα!! Αχ με εφαγες κι εσυ!!
Χτες το βράδυ τι έπαθα... Ο άντρας μου ήταν ορεξάτος για σεκς και κάναμε πολυ λίγο, πολυ προσεχτικά αλλα στο τέλος όταν πήγα τουαλέτα είδα πολλές καφε βλενες και κόντεψε να μου ρθει το εγκεφαλικό.. Απ οτι φάνηκε μετα , μαλλον δεν ήταν τιποτα. Γιατι μου σταμάτησαν και τωρα δεν έχω τιποτα.
Ε ήταν η τελευταία φορα νομιζω ..
Καφέ βλέννες;;; Κλαραμαρία έσω έτοιμη!!!!klaramaria έγραψε:Και όταν φτάσεις τη δική μου βδομαδα Ιωάννα και μέρα τι θα έχεις πάθει...;
Παρεμπιπτόντως τελεια η κοιλιτσα σου!!!
Καλημερα κοριτσακια μου!! Ποπακι με το καλο να πας στο γιατρο σημερα να σου πει οτι μπαίνεις!! Και σε λίγες ωρες να κρατάς το μωρακι σου αγκαλιτσα!! Αχ με εφαγες κι εσυ!!
Χτες το βράδυ τι έπαθα... Ο άντρας μου ήταν ορεξάτος για σεκς και κάναμε πολυ λίγο, πολυ προσεχτικά (επειδη Κ καλα βοηθάει..)αλλα στο τέλος όταν πήγα τουαλέτα είδα πολλές καφε βλενες και κόντεψε να μου ρθει το εγκεφαλικό.. Απ οτι φάνηκε μετα , μαλλον δεν ήταν τιποτα. Γιατι μου σταμάτησαν και τωρα δεν έχω τιποτα.
Ε ήταν η τελευταία φορα νομιζω ..
Θα γεννήσουμε και οι δυο χωρίς επισκληρίδιο, Sophia!!!!sophia έγραψε:Καλημερα, καλημερα!!!Ουφ απο τις 8 τωρα εκατσα και εχω και αλλα τοσα!!!
Εβινι εγω ξεκινησα στις 35 εβδομαδες περπατημα στην Αλεξια και εκοψα και το μαγνησιο γιατι ο τραχηλος ηταν μακρυς και σκληρος ...καθε μερα ομως ...μα καθε μερα και 40 +1 σε 3 ωρες μεσα εσκασε μυτη η νεραιδα!!!
Keep walking λοιπον....
Μπραβο και για τα 3 κιλα του ζουζουνιου
Ιωαννα καλως το νεο κοιλο-σβουρονι
Τελειο!!!
Ποπακι περιμενουμε νεα σου!Η μικρη καλα;
Τσιριτρι κοριτσι μου ηρεμησε ...τι θεματα και εσυ!!!Σε λιγο τελειωνει κοιτα να το χαρεις!!!
Χθες ηρθε η μαμη μου το βραδυ για ταινια και φαγητο και ως γνωστον συζητουσαμε...και τι μου λεει "αυτη τη φορα σου υποσχομαι δε θα πονεσεις τοσο ωστε να χρειαστεις επισκληριδιο"...."WHAT??????????????
Για ξανα πες το αυτο κοπελια??????Μηπως εννοεις δε θα πονεσω μεχρι να μου την κανεις??????Δεν ερχομαι μαρη χωρις γραπτη εγγυηση
χαχαχαχχαχαχαχαχαχα τι...χ@#$%^ που ειμαι
Τα δεύτερα γεννιούνται πιο γρήγορα, ντε!sophia έγραψε:Ε μα αυτα και με εκεινα βλεπω ή να μην κανω ή να μη με πιανει!!!!
Όντως μεγάλωσε!!!!!!! Πω πωωωω!!!Paramythenia έγραψε:Για να δούμε αν τα κατάφερα... Τη θυμάστε την παλιά κοιλούμπα; Πάει αυτή! Τώρα έχουμε κοιλάρα!!!
Σοφάκι μην αγχώνεσαι εκ των προτέρων! Αφού υπάρχει η δυνατότητα αν το ζητήσεις θα σου την κάνουν...
Χαχαχαχαχαχαχαχα οχι μωρε το φιλαρακι μου!!!Αυτη θα με ακουει αν ποναω...οποτε!!!ioazon έγραψε:Τα δεύτερα γεννιούνται πιο γρήγορα, ντε!sophia έγραψε:Ε μα αυτα και με εκεινα βλεπω ή να μην κανω ή να μη με πιανει!!!!
(ακόμα και της Popis που έχει αράξει και γουστάρει εκεί μέσα)
Αλήθεια, την χαστούκισες την κυρά-μαμή; Εγώ θα την κλείδωνα στο μπάνιο μέχρι να επανέλθει στην παλιά της θέση περί επισκληριδίου!
Τελεια η κοιλιτσα!!!Paramythenia έγραψε:Για να δούμε αν τα κατάφερα... Τη θυμάστε την παλιά κοιλούμπα; Πάει αυτή! Τώρα έχουμε κοιλάρα!!!
Σοφάκι μην αγχώνεσαι εκ των προτέρων! Αφού υπάρχει η δυνατότητα αν το ζητήσεις θα σου την κάνουν...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης