151 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 Τετ Σεπ 25, 2013 12:08 am
ioazon
Πρωταγωνιστής!!
paramythenia,
μονδέλο-μονδέλο!!!!
μονδέλο-μονδέλο!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Κορίτσια εγώ την έκανα την αμαρτία μου, το ομολογώ. 3 ημέρες δεν πήρα σίδηρο και τις 3 πήγα κανονικά τουαλέτα. Σήμερα τον πήρα... Νιώθω ενοχές αλλά...ioazon έγραψε:Αγόρασα πίτουρο βρώμης επειδή είχα στουμποκώλ και άκουγα από τις φίλες που κάνουν δίαιτα ντουκάν πως "σε στέλνει" άμεσα και μάλλον το αντεράκι μου το φοβήθηκε που το είδε και σήμερα λειτούργησε απροβλημάτιστα.
Ρε έντερο,
να στο κοτσάρω σε μία κορνίζα το πίτουρο βρώμης άμα είναι να εμπνέεσαι!
Στήνομαι για το μαθηματάκι κι εγώ!
tsiritri έγραψε:Καλημερα κουκλιτσες!!!!
Τι πανεμορφες κοιλοιμπιτσες ειναι αυτες??? Φτου φτου σκορδα κ στις 2 σας!!!! Μεγαλωσαν πολυ!!!! Παραμυθενια μου ποσα κιλα + εισαι τωρα??? Μονο του μωρου πρεπει να χεις παρει ε?? Κορμαρα φτου φτου φτου!!! Οχι οτι η χταποδομανα παει πισω δηλαδη!!!
Είμαι στα +4,5 με 5, η μέτρηση ποικίλει ανάλογα με το τι έχω φάει το βράδυ ή αν έχω πάει τουαλέτα. Ξεκίνησα 52, στη δική μου ζυγαριά και τώρα είμαι 56,5.
Ειναι κοιλοιμποφωταγραφιομερα σημερα....κ εγ εβγαλα το πρωι αλλα το κιν μου τα χει παιξει κ θα σας τη βαλω απο το λαπ τοπ το απογευμα.
Άντε να δούμε και τη δική σου!
Οσο για τα καθαριστικα του μπανιου? Εμπλεξα χλωρινη,με παπι απολυμμαντικο και dettol!!!! 3 ωρες εκανε να ξεμυρισει!!! Τοσο χαζη κ εγώ...αλλα με το που ηρθε αρχισε να μυ λεει για γυν/κα προβληματα κ μικροβια καργα και αγχωθηκα!
Μωρέ μην τα χρησιμοποιείς όλα μαζί... Δεν ξέρεις πως αλληλεπιδρούν! εγώ τη χλωρίνη την έχω περιορίσει μόνο στο εσωτερικό της λεκάνης. Στα υπόλοιπα dettol. (Πήρα και για το νοσοκομείο, σας το είπα; )
Ασχετη ερωτηση....ο γιατρος μου εχει δικη του μαια, δεν πληρωνεται εξτρα. Οταν ερθει εκεινη η ωρα ομως εγω θελω κατι να της δωσω, τι??? Χχρήματα η δωρο? Κ αν δωρο τι δωρο? Καμια.ιδεα? Κ αν χρηματα ποσα θα δινατε??
Εγώ θα τις έδινα χρήματα ανάλογα με το πόσο ευχαριστήμένη έμεινα.
Ιωαννα κ εγω ειχα χρησιμοποιησει παλιοτερα αλλα το δικο μου εντερο ειναι πολυ Ατιθασο ουτε συγκινηθηκε καθολου...
Φιλιάααααααααααααtsiritri έγραψε:Παραμυθενια μου αλλο ειναι το πιτουρο, εγω επαιρνα και σταριου μου ειχαν πει ακομη καλυτερο απο της βρωμης αλλα δε με επιασε...
Αααα άλλο είναι... Δεν το γνώριζα...
Ναι δεν ακούγεται...ειναι και θεοβαρετη.Paramythenia έγραψε:Πολύ προβλέψιμη! Άσε που δεν την ακούω!!!
Και η διάλεξη κράτησε μόνο 20 λεπτά!!!
Τα αρνητικά δε της επισκληριδίου ούτε που τα ανέφερε! Άκου δεν επηρεάζει το μωρό! Άσε μας χρυσή μου
υπομονη,οπως και να εχει θα κρατησεις το αγγελουδι σου αγκαλια,ποση διαστολη ειχες?Popisofia έγραψε:ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...
ΕΧΩ ΜΙΑ ΨΙΛΟΔΙΑΣΤΟΛΟΥΛΑ...
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΟΛΠΙΚΟ ΧΑΠΙ (ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ) Κ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ Κ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΟΡΟ.
Εγώ δεν βιάζομαι.Maimou2009 έγραψε:Καλημέρα!αποψε στη βάρδια μου η μεγαλη είχε πονακια οποτε κοιμηθηκα καποια ωρα καθιστη με τη ζαργανουλια αγκαλια ως που να της περάσει.
Παραμυθενια κ Ιωάννα τελειες οι κοιλίτσες σας,ζηλεύω θελω κι εγω!
Εχω αρχίσει κ εχω μωροαμπελοφιλοσοφικοερωτηματα αντε γεννηστε να τα συζητήσουμε!
Α, καλά έκανα και κοιμήθηκα λοιπόν!evini7 έγραψε:Αίσχος το σεμινάριο σήμερα. Ελληνες μαιευτήρες...στη πλειοψηφία ειναι όλοι ίδιοι. Τόσο συμβατικοι....
Ποιος έχει στουμπωκολ; Απο τότε που ξεκίνησα σίδερο κ μαγνήσιο, τρέχω καθημερινά! Ούτε πριν την εγκυμοσυνη δεν ήμουν έτσι!
Μαιμουδακι σημείωνε ερωτήσεις κι ερχόμαστε να συμπληρώσουμε κι εμείς!!!
Περίμενε μας!
Κι εμένα βλαμμένη μου φάνηκε!Paramythenia έγραψε:Πολύ προβλέψιμη! Άσε που δεν την ακούω!!!
Και η διάλεξη κράτησε μόνο 20 λεπτά!!!
Τα αρνητικά δε της επισκληριδίου ούτε που τα ανέφερε! Άκου δεν επηρεάζει το μωρό! Άσε μας χρυσή μου
Ζηλεύωωωωω!sophia έγραψε:Ποπακι με το καλο λοιπον!!!!Αυριο η μεγαλη μερα!!!!!
Στειλε και εσυ σε καποια το τηλ!
Με πηρε τηλ η Γιουλη ειναι μια χαρουλα...δεν ποναει, κοιμηθηκε, πολυ χαρουμενη και καλοδιαθετη!!!!!!!
Την ειδα και ο μεγαλος αδερφος...αλλα δεν συγκινηθηκε ιδιαιτερως ...πιο πολυ τον συγκινησε μια νεαρη δεσποινιδα απο το διπλα δωματιο!
Η μικρη ζουζουνα θηλαζει ανα δυωρο και τα πανε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!
ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ...ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΝΟΥΛΑ....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης