951 Απ: το " cafe" μας #3# Πεμ Οκτ 10, 2013 12:16 pm
roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αν προσπαθεί κάποια να μου στείλει π.μ να ξέρετε δεν έρχετε. Το βλέπω αλλά δεν ανοιγει κάτι.Ούτε βλέπω από ποιον είναι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ρουντι εχεις κοιταξει για ζωγραφικη δωματιου? Δες εδω http://toixografies.com/roodie έγραψε:Margdimitra δεν είναι αυτοκόλλητο. Είναι ταπετσαρία. Και δεν βγαίνει όσο και να προσπαθήσει ο μπόμπιρας αργότερα. Και θα καλύψει όλο τον τοίχο! Γι αυτό ψιλοαναρωτιέμαι αν θα είναι καλό. Μήπως είναι υπερβολικό.
ναι αυτη εκανα!!στην αρχη θα απελπιστεις θα νομιζεις πως κατι δεν εκανες σωστα αλλα τελικα εσφιξε και ειναι μια χαρα!!εβαλα και τρουφα χρωματιστη απο πανω να γινει πιο παιδικη και μια χαρα!!εσυ μιας και ειναι για επετειο μπορεις να πας να βρεις απο ζαχαροπλαστειο ετοιμα στολιδια ζαχαροπαστας ενα-δυο βρε παιδι μου και οταν σφιξει κοτσαρε τα απο πανω!!θα την κανω σιγουρα και για τα γεννεθλια της κορης μου 27 νοεμβριου αν τελικα δεν γεννησω εκεινη την μερα!!!demaki88 έγραψε:καλημερα!!!!
ρουντι η τουρτα πετυχε τελικα οποτε ουτε θα σου την στειλω ουτε θα την φαω μονη μου αν και πολυ θα το ηθελα γιατι ειναι αλλο πραμα!!!αλλα ειπαμε θα παρω σπιτι οτι περισσεψει!!
Demaki καλημέρα! Τη συνταγή μου την έδωσαν και μένα οι κοπέλες στις μανούλες Μαΐου για να τη φτιάξω στο Μήτσο μου για την επέτειό μας προχθές, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν έτυχε. Θα τη φτιάξω όμως αύριο για να του την κάνω έκπληξη! Βγήκε καλή ε; Τη συνιστάς;
Την ίδια συνταγή δε λέμε; Της Αργυρώς ...
Διευκρινιστικά είπα ρε ''χαζή'' τις διαστάσεις. Φυσικά και δεν θύμωσα...Α! Και μην με παρεξηγήσεις για το χαζή!!!Mamma Tomato έγραψε:Καλά καλέ, δεν είπα και τίποτα, που να ξέρω πόσο είναι το δωμάτιο; Πάντως ψηφίζω αερόστατα αν και αυτό που είπε η νανα είναι σωστό.
Ντεμάκι πολύ στεναχωρέθηκα για την τούρτα. Κρίμα που θα την φάνε άλλοι να ξέρεις. Εγώ μπορεί και να την κατέστρεφα από μόνη μου. Έχω σχέση πάθους-εξάρτησης με τα γλυκά!!!demaki88 έγραψε:καλημερα!!!!
ρουντι η τουρτα πετυχε τελικα οποτε ουτε θα σου την στειλω ουτε θα την φαω μονη μου αν και πολυ θα το ηθελα γιατι ειναι αλλο πραμα!!!αλλα ειπαμε θα παρω σπιτι οτι περισσεψει!!
οι ταπετσαριες οι συγκεκριμενες δεν μου αρεσαν!!μου αρεσουν τα πιο ζουζουνιαρικα..αλλα ειναι και αυτο που ειπε η νανα οτι σε δεσμευει και δεν μπορεις να βαλεις τιποτα απο πανω,εκτως αν εχεις τη δυνατοτιτα να βαλεις κατι που ισως θελησεις σε αλλον τοιχο του δωματιου!!
Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα έντονα. Το θέλω πιο μίνιμαλ και με απαλά χρώματα το δωμάτιο. Κι εκεί ακριβώς διαφωνούμε με τον άντρα μου. Άσε που εκείνος θέλει να κάνουμε όλο το δωματιο με θέμα τον Ολυμπιακό!!!!Βράστα...δεν θα συνενοηθούμε!!!ch.ze έγραψε:Καλημέρα , τι κάνετε ?
Πολύ βροχή εδώ έχουμε κλειστεί σπίτι με την μικρή με τα ανάλογα αποτελέσματα.
roodie εμένα να σου πω την αλήθεια δεν μου πολυ αρέσει η ταπετσαρία αλλά είναι θέμα γούστου θα ήθελα κάτι πιο έντονο με ζωηρά χρώματα
και εγω αγαπητη μου αλλα που το δυσκολα???φτιαχνω αλλη μια αμα λαχει ετσι για να την κατεβασω μονη μου!!!roodie έγραψε:Ντεμάκι πολύ στεναχωρέθηκα για την τούρτα. Κρίμα που θα την φάνε άλλοι να ξέρεις. Εγώ μπορεί και να την κατέστρεφα από μόνη μου. Έχω σχέση πάθους-εξάρτησης με τα γλυκά!!!demaki88 έγραψε:καλημερα!!!!
οι ταπετσαριες οι συγκεκριμενες δεν μου αρεσαν!!μου αρεσουν τα πιο ζουζουνιαρικα..αλλα ειναι και αυτο που ειπε η νανα οτι σε δεσμευει και δεν μπορεις να βαλεις τιποτα απο πανω,εκτως αν εχεις τη δυνατοτιτα να βαλεις κατι που ισως θελησεις σε αλλον τοιχο του δωματιου!!
Κοριτσάκι μου, επειδή η γιαγιά μου είχε παρόμοιο πρόβλημα, ίσως χρειάζεται να φωνάξετε το γιατρό να της επαναρυθμίσει τις δόσεις των φαρμάκων που παίρνει. Ελπίζω να πάει καλύτερα!nanakaboubou έγραψε:καλημερα κοριτσια δυσκολη μερα... ολο βροχη με ηρθε περιοδος μετα απο τοσο καιρο ποναω φρικτα δε μπορω να κουνηθω πολυ αιμα πρωτη φορα λερωσα το κρεβατι... οποτε σηκωνω τη μικρη αισθανομαι λες κ με κλοτσανε στη κοιλια.... το βραδυ θα αρχισω τα χαπια...
η γιαγιακα μου δε ειναι καλα... ταλαιπωρητε εδω κ 10 χρονια με αλτσχαιμερ στα 85 βλεπετε σημερα... 10 χρονια την εχει η μαμα μου σπιτι κ την προσεχει ηταν παντα ησυχη ηρεμη απλα μας ξεχνουσε. ποια ειμαι εγω της λεγαμε? μας κοιτουσε.... ελεγα η αθηνα ειμαι αχχ αθηνουλα μου μετα θυμοταν μετα απο 5 λεπτα παλι ιδια... απο προχτες ομως εχει γινει το πραμα ασχημο.. μιλαει κοριτσια με τα αδεφια της που εχουν πεθανει ολο βλεπει να ανοιγει η πορτα του σπιτιου και περνει φορα να παει να φυγει χθες επεσε κιολας απο την βιασυν της.. μιαλει στα χαρτομαντηλα μιλαει συνεχεια με ενα παιδακι με ποδηλατο και το λεει κατσε να φας δεν κοιμαται καθολου. εχει να κοιμηθει απο προχτες... η μαμα μου την εδωσε χθες λεξοτανιλ και δεν την επιασε η μαμα μου ειναι να σκασει δε μπορει να κανει ρουπι να φυγει... θα παω εγω να κοιμηθω μαζι της σημερα μακαρι να ειναι η μικρη συνεργσιμη και να κοιμηθει καλα να μην εχουμε και το μωρο.!! αυτα!!!
ευχαριστω μητσαινα μου και για τα δυο.. δεν ξερω αν ευθυνετε την δευτερα εκανε ο γιατρος εμβολιο αντιγριπικο την κανει καθε χρονο η μαμα μου υποψιαζετε μηπως ειναι παρενεργειες απο το εμβολιο ο γιατρος παλι ειναι ακαθεκτος πως οχι... στεναχωριεμαι πολυ ειναι πολυ καλουλα ειναι η γαιγια που με εμαθε να κανω πλεξιδακια το εχω πολυ εντονη αναμνηση.. ειναι πολυ ταλαιπωρημενη γενικα αλλα τωρα στεναχωριετε πολυ και η μαμα μου και κουραζετε δεν μπορει να κνει τιποτα πρπει να ειναι συνεχεια πισω της δεν κοιμαται δυο μερες ασε... μακαρι να πανε ολα καλα!!mhtsaina έγραψε:Κοριτσάκι μου, επειδή η γιαγιά μου είχε παρόμοιο πρόβλημα, ίσως χρειάζεται να φωνάξετε το γιατρό να της επαναρυθμίσει τις δόσεις των φαρμάκων που παίρνει. Ελπίζω να πάει καλύτερα!nanakaboubou έγραψε:καλημερα κοριτσια δυσκολη μερα... ολο βροχη με ηρθε περιοδος μετα απο τοσο καιρο ποναω φρικτα δε μπορω να κουνηθω πολυ αιμα πρωτη φορα λερωσα το κρεβατι... οποτε σηκωνω τη μικρη αισθανομαι λες κ με κλοτσανε στη κοιλια.... το βραδυ θα αρχισω τα χαπια...
η γιαγιακα μου δε ειναι καλα... ταλαιπωρητε εδω κ 10 χρονια με αλτσχαιμερ στα 85 βλεπετε σημερα... 10 χρονια την εχει η μαμα μου σπιτι κ την προσεχει ηταν παντα ησυχη ηρεμη απλα μας ξεχνουσε. ποια ειμαι εγω της λεγαμε? μας κοιτουσε.... ελεγα η αθηνα ειμαι αχχ αθηνουλα μου μετα θυμοταν μετα απο 5 λεπτα παλι ιδια... απο προχτες ομως εχει γινει το πραμα ασχημο.. μιλαει κοριτσια με τα αδεφια της που εχουν πεθανει ολο βλεπει να ανοιγει η πορτα του σπιτιου και περνει φορα να παει να φυγει χθες επεσε κιολας απο την βιασυν της.. μιαλει στα χαρτομαντηλα μιλαει συνεχεια με ενα παιδακι με ποδηλατο και το λεει κατσε να φας δεν κοιμαται καθολου. εχει να κοιμηθει απο προχτες... η μαμα μου την εδωσε χθες λεξοτανιλ και δεν την επιασε η μαμα μου ειναι να σκασει δε μπορει να κανει ρουπι να φυγει... θα παω εγω να κοιμηθω μαζι της σημερα μακαρι να ειναι η μικρη συνεργσιμη και να κοιμηθει καλα να μην εχουμε και το μωρο.!! αυτα!!!
Κι όσο για τον πόνο περιόδου, πολλά πολλά περαστικά
καλημερα κοριτσαρα!! ασε ειναι τρομακτικο.. μονο την μαμα μου θυμοταν καλα και λιγο την αδερφη μου.. τους δικους της τον ανδρα της δηλαδη τα αδερφια της της τα δειχναμε σε φοτο δεν θυμοταν...margdimitra έγραψε:Νανάκα μου καλημέρα και περαστικά σου.
Όσο για τη γιαγιά θα συμφωνήσω με τη Μήτσαινα.
Πάντως είναι πολύ θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους που ήξερες γεμάτους ζωή να τα χάνουν με το χρόνο...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης