Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
442 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 442 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alepouditsa1 έγραψε:Βρε Μαιρη μου τωρα που ειπες κουδουνιστρα να σε ρωτησω κατι.Για τα νεογεννητα αγοραζουμε παιχνιδακια η οχι??Τυπου κουδουνιστρες και τετοια δηλαδη!
τις μαλακές κουδουνίστρες! τα καρουζελ που βάζουν στη κούνια τέτοια αλλά αρχίζουν να τα παρατηρούν από τον 3ο μήνα! εγω της είχα μια μαλακή κουδουνίστρα κ της τη χτυπουσα για να αρχίζει να συνηθίζει τον ήχο από το 3ο μήνα που ξεκαθαρίζουν τα ματάκια τους τα παρατηρούν κ αρχίζουν κ κουνούν ποδαράκια κ χεράκια!!

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alepouditsa1 έγραψε:Με γεια σας κ σας Ολγα μου το καροτσακι.Καλες βολτες να εχει η ζουζουνα σου.Να σου πω την αληθεια μου εφυγε ενα απιστευτο αγχος που ξεμπερδεψα με τα "χοντρα" ψωνια.Τωρα εχω ψηθει να παραγγειλω την ιδια τσαντα αλλαξιερα με σενα στο γκρι χρωμα.Ζηλεψα!!!Ειναι στ'αληθεια τοσο ομορφη κ πρακτικη οσο φαινεται??
καλημερα αλεπουδακι μου!!!να την παρεις αξιζει τα λεφτα της!εχει πολλους χωρους,πολλα τσαντακια και ειναι και σουπερ μοντερνα και οχι μπεμπε!εγω μονο αυτη θα παιρνω εξω μαζι μου και οχι 100 τσαντες!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
olga86 έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλημέρες σας πολλές πολλές κ φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!

Αχ μυρίζει μωρουδίλα , ψώνια, κουδουνίστρες τι τέλειαααα!!! Αλεπουδίτσα μεγεια το καρότσι σας τέλειοο είμαι υπερ του πολυμορφικού!! Μεγεια κ το κρεβατάκι σας κ καλούς ύπνους!!Smile Smile 

Ολγα μεγεια κ σε εσένα!!! Ωραία τα stokke αλλα λίγο τσιμπημένα αν κ παιζει εσύ να το πήρες σε καλή τιμή φαίνεσαι πολύ ψακτηρι!!Laughing Laughing Laughing 

Κέλλυ για κάθισμα αυτοκινητου? εμένα το ρηλάξ είναι φούξια αλλά θα βάλω πάνω καμιά πάνα που ούτως η αλλως έβαζα!

Εφη Θεσσαλονίκη δε πας για ψώνια? μου έχουν πει γνωστές μου εκεί για τα kiddo κ το μωρουδόκοσμο ? κάπως έτσι αλλά βλέπεις τώρα ο΄τι οι τιμές σας στα μαιευτήρια δεν είναι τπτ αρα κ αυτά θα είναι οικονομικά εμείς εδω χωρίς "παζαρι" δε σου κόβουν κ δε μας δίνουν ούτε μια κουδουνίστρα δώρο οπότε ιντερνετ κ πάλι ιντερνετ κ πολυεθνικα!

Λοιπόν να σας πω , με έχουν πιάσει νύστες του 1ου τριμηνου, τωρα είναι από τη κούραση είναι από το καιρό ιδέα δεν έχω! Επίσης έχω μυικούς πόνους σε σημείο που δε μπορω να σηκώσω τα πόδια να τα βάλω στο καναπέ ή στη καρέκλα ή να κάτσω ή ακόμα να ξαπλώσω οι πόνοι αυτοί είναι στο ευαισθητο σημείο κουκου πιου πιου τέλοσπαντων μάλλον καταλάβατε δεν είναι εσωτερικοι μάλλον μυικοι! έχει συμβεί σε κάποια? Εχω γιατρό σήμερα οπότε θα του το πω αλλα ήθελα να σας ρωτήσω!
καλημερα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing !μιση τιμη το πηρα Laughing Laughing Laughing !μη με ρωτησεις πως...δεν αποκαλυπτω τις πηγες μου!!!Laughing Laughing 
ε κατάλαβα πάνω κάτω πως, δε θέλει κ πολύ κλικ κλικ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing μια χαρά πάντως καλά το κάνεις!!

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ολγα μου ενα εχω να πω..εισαι πολυ καπατσα γυναικα..Razz Razz !!Κοριτσια μου δεν χορταινω να ψωνιζω για το μωρο..καποιος να με συγκρατισει!!!

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alepouditsa1 έγραψε:Ολγα μου ενα εχω να πω..εισαι πολυ καπατσα γυναικα..Razz Razz !!Κοριτσια μου δεν χορταινω να ψωνιζω για το μωρο..καποιος να με συγκρατισει!!!
Laughing Laughing Laughing  αλεπουδιτσα μου η δουλεια μου με εκανε ετσι!οταν εχω να κανω ολη μερα με αντρες και οι μισοι ειναι ναυτικοι και φορτηγατζιδες πρεπει να ειμαι διαλλακτική (δεν δουλευω σε κωλομπαρο,λογιστρια ειμαι :Laughing Laughing Laughing  )

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing Laughing λιώνω Όλγα!!! καλά το κάνεις!!!!

Αλεπουδίτσα στείλε κ από δω λίγο γιατί το χασα το shopping therapy βαριέμαι να κουνήσω κ μάλλον θα αρχίσω τα κλικς!!!

efi2013

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alepouditsa1 έγραψε:Το πηρα σε κοκκινο που ειναι καπως ουδετερο. Ναι κ το κρεβατακι απο Πατρα.Θα προσπαθησω αυριο να βαλω φοτο αλλιως θα στο στειλω στο φμπ να παρεις μια ιδεα.Που μενεις Εφη μου μηπως ξερω κανενα μαγαζι να σου προτεινω? Παντως μην αγχωνεσαι ολα θα τα βρειτε.Εχετε χρονο ακομα!

γεια σου αλεπουδάκι!!ασε ασε έχω καταμπερδευτεί μάλλον γιατί είδα πολλά και ξέρεις οι πωλητές λένε το μακρύ τους και το κοντό τους για να πουλήσουν όχι αυτό είναι έτσι εκείνο αλλιώς αυτό ποιο πρακτικό και καταλαβαίνεις...απο Χαλκιδική είμαι αλλα απο Θεσσαλονίκη θα τα πάρω γιατί εδώ είναι απλησίαστα!!αλλά να σου πω προτιμώ από ;internet για να αποφύγω τους κουραστικούς πωλητές!!ακόμη μια ερώτηση το κάθισμα αυτοκινήτου απ'το καρότσι έχει ξεχωριστή βάση για το αυτοκίνητο και πάνω κουμπώνει το καθισματάκι ή είναι μόνο το καθισματάκι και το δένεις κάθε φορά που είναι να πας κάπου???

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έφη υπάρχει αυτό το isofix που λένε που κάποια αυτοκίνητα είναι συμβατά κ κουμπώνει κάτια τέτοιο κάνει πάνω από 100 εκτός κ αν το βρεις οικονομικό πουθενα εδω στο νετ! Προσωπικά δε τη πήραμε το δέναμε με τη ζώνη μάλιστα φοβόμουν λίγο αλλά τελικά είναι εξίσου ασφαλή μας έδειξαν τον τρόπο από κεί που το πήραμε κ δεν ήταν κ πολύ μπελάλίδικο το βγάλε-βάλε! Τώρα, ότι νομίζεις! αα εν τω μεταξύ να έχεις υπόψιν ότι μέχρι τον 6ο μήνα πρέπει να κοιτάζουν το πίσω τζάμι βασικά στο εξωτερικό είναι μέχρι κ το 1ο χρόνο κ παραπάνω αλλά εδω το πάμε μεχρι τον 6ο!

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα Εφη οπως ακριβως τα λεει η Μαιρη ειναι.Το καθισματακι κουμπωνει με τη ζωνη και οπουδηποτε και αν ρωτησα μου ειπαν τη βαση isofix να μην την παρω,ειναι εξισου ασφαλες το καθισματακι.ΟΧΙ περιττα εξοδα!! Αν εχεις ηδη καποια καροτσακια στα υπ'οψιν μπες στο skroutz να δεις που τα πουλανε πιο οικονομικα!

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το κρεβατακι μας!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ολεεεε!!!Τα καταφερα!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 654316 

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχουυυυυυυυ πανεμορφο αλεπουδιτσα μου!!!!ποσο πολυ ομορφο κρεβατακι!!!με γεια σας!!καλους και ηρεμους υπνους να εχει το αγορακι σου!!!

κοριτσια αν θελετε την γνωμη μου για καροτσι παρτε το trilogy της iglesina!δεν παιζεται!!!

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μολις μου ηρθε μια κουτα απο την σουντοκριμ και χαρηκα εγω που την ειδα μεγαλη...μεσα ειχε μια κρεμα 15ml και ενα κουτι γαλα σε σκονη απο τον πρωτο χρονο και μετα Laughing Laughing Laughing  οτι να ναι

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωραιο και το trilogy θα συμφωνησω!Το ειχα μπανισει κι εγω αλλα τελικα πηρα το Graco γτ ηταν πολυ πιο οικονομικο και παναλαφρο!Εμενα απ'οοολα αυτα τα δειγματακια που λεγαμε μονο το μπιμπερο απο τη ΜΑΜ μου ηρθε!!Crying or Very sad Εκτος και αν ηρθε και τπτ αλλο μερες που λειπαμε και δεν μας βρηκαν σπιτι!!

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alepouditsa1 έγραψε:Ωραιο και το trilogy θα συμφωνησω!Το ειχα μπανισει κι εγω αλλα τελικα πηρα το Graco γτ ηταν πολυ πιο οικονομικο και παναλαφρο!Εμενα απ'οοολα αυτα τα δειγματακια που λεγαμε μονο το μπιμπερο απο τη ΜΑΜ μου ηρθε!!Crying or Very sad Εκτος και αν ηρθε και τπτ αλλο μερες που λειπαμε και δεν μας βρηκαν σπιτι!!
της μαμ μου ειχε ερθει και εμενα πρωτο πρωτο!ενα μπιμπερο πανεμορφο ρε!

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι αλλο σου ηρθε Ολγα μου εκτος απο το μπιμπερο και την sudocrem?

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τπτ αλλο ακομα,τα περιμενω

efi2013

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="alepouditsa1"]Το κρεβατακι μας!!

αλεπουδίτσα τέλειο το κρεβατάκι σας!!!κάτι σ'αυτό το στυλ ψάχνω και γω όχι σαν αυτά τα αλλόκοτα τα πολυμορφικά...ενα απλό κρεβατάκι θέλω η γυναίκα...!!!

kellymania

kellymania
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Alepouditsa μου τι ωραίο κρεβατάκι είναι αυτό;;;; Μπράβο, είναι γλύκαLaughing Wink Very Happy !!!
Και το καρότσι σας ΌΛγα είναι ωραίο, κ καλή μάρκα εύγε! Όσο γι αυτό που σας ρώτησα χθες, θέλω βαμβακερό κάλυμμα για το κάθισμα του αυτοκινήτου, κάνα λευκό ή γκρι ή κάτι ουδέτερο τέλος πάντων (να ταιριάζει με το ροζ Rolling Eyes  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 215994 χαχαχα) Σε κάνα site στο ίντερνετ πήρε τίποτα το μάτι σας γιατί για ψώνια ένα είναι σίγουρο: Δεν θα πάω ΠΟΤΕ! affraid  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 517142  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 99132  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 585182  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 93981  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 850933 όλο κάτι κάνω κ... τζίφος!

efi2013

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω κορίτσια για καρότσι μάλλον στο combi family της cam θα καταλήξω γιατί το είδα και από κοντά και μου άρεσε..αν δε βαριόσαστε μπείτε να το δείτε έχει σε πολλά χρώματα και πείτε καμιά γνώμη!!φιλάκια και με γεια σε όλες τις κοπέλες με τα καινούρια τους

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα κοριτσια θα μου δωσουν αυτη την κουνια σε λευκη-ζαχαρι!μου αρεσει παρα πολυ!!

efi2013

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
olga86 έγραψε:εμενα κοριτσια θα μου δωσουν αυτη την κουνια σε λευκη-ζαχαρι!μου αρεσει παρα πολυ!!  

Όλγα μου είναι πολύ ωραία και εσύ πολύ τυχερή που θα σου τα δώσει κάποιος!!!με το ρομαντικό ύφος που απ'ότι κατάλαβα θες να δώσεις στο δωμάτιο της μπέμπας ταιριάζει απόλυτα αυτό το στυλ της κούνιας!!!με το καλό με το καλό! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 265569  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 265569  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 265569  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 265569  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 325318  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 325318  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 325318  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 429657  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 429657  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 429657  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 4 429657 

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kελλυ μου καλησπερα!Εισαι σιγουρη οτι υπαρχει ειδικο καλυμμα για το καθισματακι αυτοκινητου?Δεν εχω δει καπου κατι τετοιο και ειχα σκοπο να χρησιμοποιησω μια απλη βαμβακερη πανα αγκαλιας για εκει οπως και στο πορτ μπεμπε κ στο καροτσι!Οπως και να 'χει ομως οταν ξαναβγω για ψωνια θα ρωτησω και θα σου πω!!Ολγα μου τελειο το κρεβατακι σας..πολυ ρετρο!!

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εφη μου ψηφιζω αυτο δαγκωτο!!Πολυ γλυκουλι!! http://www.irabebe.gr/product/0010882.160/karotsi-combi-family-elegant-ble

katia@

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Τέλεια τα κρεβατάκια για τα μωράκια! Μακάρι να κοιμούνται όλα ήσυχα!

Δεν ξέρω αν δεν είδατε το μήνυμα ή αν απλά δεν βολεύει γιατί σας είχα γράψει οτι τέτοια καλύματα για καρότσια κ καρεκλάκια έχει στα prenatal.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις