201 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 Τρι Οκτ 08, 2013 7:10 am
ifi
Η ψυχή της παρέας!
Ήρθα κ εγώ!!!
Τελειώσαμε απο τον γιατρό, είδα τη μπούμπού μου, 2.600 kg στα κιλά κ ραντεβού σε δύο εβδομάδες μου είπε, τον τράχηλο θα τον δει τότε.
Μετά πήγαμε για ψώνια με τη μαμά μου κ πήρα πράγματα για τη βαλίτσα που λείπανε (εσώρουχα μιας χρήσεως, σερβιέτες λοχείας,κλπ.) κ μπανιέρα που μας έλειπε, θερμόμετρο για το μπάνιο, υπόστρωμα ή σελτεδάκι (δεν ξέρω πως ακριβώς το λένε) για την κούνια της μικρης, τσάντα αλλαξιέρα κ μπουκαλάκια για το θήλαστρο. Νομίζω έχω τελειώσει με τα ψώνια.
Παραμυθένια κ Evinaki παρούσες βλέπω.
Μέχρι να περάσει ο καιρός έχουμε κανένα πονάκι και τρέμουμε μην γίνει κάτι κακό κ τελικά όταν έρχεται η ώρα να βγούν δεν βγαίνουν τα σκασμένα...
Τσιριτράκι με το καλό αύριο στο γιατρό να δούμε πόσο είναι κ η δική σου μπουμπού γιατί τα 2.600 της δικής μου, πολλά μου φαίνονται..!!!
Μαράκι Κρητικό εσύ σήμερα θα δεις το γοργονάκι σωστά??
Σοφία όντως διαφορετική φαίνεται η κοιλιά σε σχέση με την προηγούμενη φώτο!!
Αστεράκι με το καλό το δικό σας μωρό τώρα!!!
Φιλιά πολλά στις ζαργανούλες!!
Μόλις ήρθε το ρευμα είχαμε διακοπή κ συμπληρώνω έξτρα σχολια..
Μαιμού καλά αποτελέσματα στις ζαργανοεξετάσεις.
Evini ούτε εγώ θα σκότωνα το στεφάνι μου, κανένα καταγματάκι ίσως...χαχαχα
Τελειώσαμε απο τον γιατρό, είδα τη μπούμπού μου, 2.600 kg στα κιλά κ ραντεβού σε δύο εβδομάδες μου είπε, τον τράχηλο θα τον δει τότε.
Μετά πήγαμε για ψώνια με τη μαμά μου κ πήρα πράγματα για τη βαλίτσα που λείπανε (εσώρουχα μιας χρήσεως, σερβιέτες λοχείας,κλπ.) κ μπανιέρα που μας έλειπε, θερμόμετρο για το μπάνιο, υπόστρωμα ή σελτεδάκι (δεν ξέρω πως ακριβώς το λένε) για την κούνια της μικρης, τσάντα αλλαξιέρα κ μπουκαλάκια για το θήλαστρο. Νομίζω έχω τελειώσει με τα ψώνια.
Παραμυθένια κ Evinaki παρούσες βλέπω.
Μέχρι να περάσει ο καιρός έχουμε κανένα πονάκι και τρέμουμε μην γίνει κάτι κακό κ τελικά όταν έρχεται η ώρα να βγούν δεν βγαίνουν τα σκασμένα...
Τσιριτράκι με το καλό αύριο στο γιατρό να δούμε πόσο είναι κ η δική σου μπουμπού γιατί τα 2.600 της δικής μου, πολλά μου φαίνονται..!!!
Μαράκι Κρητικό εσύ σήμερα θα δεις το γοργονάκι σωστά??
Σοφία όντως διαφορετική φαίνεται η κοιλιά σε σχέση με την προηγούμενη φώτο!!
Αστεράκι με το καλό το δικό σας μωρό τώρα!!!
Φιλιά πολλά στις ζαργανούλες!!
Μόλις ήρθε το ρευμα είχαμε διακοπή κ συμπληρώνω έξτρα σχολια..
Μαιμού καλά αποτελέσματα στις ζαργανοεξετάσεις.
Evini ούτε εγώ θα σκότωνα το στεφάνι μου, κανένα καταγματάκι ίσως...χαχαχα