Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
584 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 584 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ήρθα κ εγώ!!!

Τελειώσαμε απο τον γιατρό, είδα τη μπούμπού μου, 2.600 kg στα κιλά κ ραντεβού σε δύο εβδομάδες μου είπε, τον τράχηλο θα τον δει τότε.
Μετά πήγαμε για ψώνια με τη μαμά μου κ πήρα πράγματα για τη βαλίτσα που λείπανε (εσώρουχα μιας χρήσεως, σερβιέτες λοχείας,κλπ.) κ μπανιέρα που μας έλειπε, θερμόμετρο για το μπάνιο, υπόστρωμα ή σελτεδάκι (δεν ξέρω πως ακριβώς το λένε) για την κούνια της μικρης, τσάντα αλλαξιέρα κ μπουκαλάκια για το θήλαστρο. Νομίζω έχω τελειώσει με τα ψώνια.

Παραμυθένια κ Evinaki παρούσες βλέπω.
Μέχρι να περάσει ο καιρός έχουμε κανένα πονάκι και τρέμουμε μην γίνει κάτι κακό κ τελικά όταν έρχεται η ώρα να βγούν δεν βγαίνουν τα σκασμένα...

Τσιριτράκι με το καλό αύριο στο γιατρό να δούμε πόσο είναι κ η δική σου μπουμπού γιατί τα 2.600 της δικής μου, πολλά μου φαίνονται..!!!

Μαράκι Κρητικό εσύ σήμερα θα δεις το γοργονάκι σωστά??

Σοφία όντως διαφορετική φαίνεται η κοιλιά σε σχέση με την προηγούμενη φώτο!!

Αστεράκι με το καλό το δικό σας μωρό τώρα!!!

Φιλιά πολλά στις ζαργανούλες!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 9 379767 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 9 379767 

Μόλις ήρθε το ρευμα είχαμε διακοπή κ συμπληρώνω έξτρα σχολια..

Μαιμού καλά αποτελέσματα στις ζαργανοεξετάσεις.

Evini ούτε εγώ θα σκότωνα το στεφάνι μου, κανένα καταγματάκι ίσως...χαχαχα

evini7

evini7
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μπράβο Ιφακι! Τι ωραία νέα! Έκανες κ τα ψώνια, έτοιμη!!!

Όσο για την αναμονή δε με νοιάζει.
Νιώθω τόσο καλα που κατάφερα κ έφερα την εγκυμοσυνη ως εδω, οταν όλοι, σχετικοί κ άσχετοι (εκτός γιατρού μου) μου λέγανε οτι με τόσο κοντό τραχηλο θα βγει πρόωρη...
Την κράτησα μη μου έρθει νωρίς, αν θελει να έρθει αργα, χαλάλι της!!!

Όσο για τους συναδέλφους, έχουν καμία ώρα που φυγανε κ ολο το σπίτι θελει μάζεμα πάλι...
Θα το αφήσω για την αγάπη μου...να το γλυψει το βράδυ. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

tsiritri

tsiritri
Ουφ! Έσκασα στο φαγητό!!!!

Τελικά δεν δούλεψα, αν και φτιάχτηκε το πρόβλημα, πήγα ψώνισα 2 σουτιέν, 1 καλσόν εγκυμοσύνης και 2 σετ πιτζαμάκια για το μαιευτήριο.
Σε χρόνο dt γιατί θυμήθηκα να πάω λίγο πριν το κλείσιμο.
Η μάνα μου, μου είχε πει να πάρω νυχτικό και όχι πιτζαμάκια γιατί λέει θα σε εξετάζει ο γιατρός στο μαιευτήριο μετά τη γέννα, πως θα μπαινοβγάζεις τα παντελόνια συνέχεια?
Αλλά! Αφενώς δε με βολεύουν τα νυχτικά, αφετέρου πόσες φορές θα με δει από κάτω ο γιατρός?
Και αλήθεια πως σε βλέπει αφού έχεις αίμα? Rolling Eyes 
Απορίες......
Πήρα βέβαια καλοκαιρινά γιατί δεν φοράω ποτέ χειμωνιάτικες πιτζάμες, δε μπορώ με ενοχλούν, πόσο μάλλον στο μαιευτήριο που συνήθως είναι σα φούρνοι εκεί μέσα.
Μετά γύρισα να δουλέψω υποτίθεται αλλά είχα γλυκαθεί με την ωραία μέρα και ξαναβγήκα με τα του συζύγου για χλαπακιαρέν σουβλακίων κάτω από τον ήλιο και μετά αφού ήμουν ήδη σκασμένη 2 μπάλες παγωτό και ήρθε και έδεσε!!!
Τώρα υποτίθεται ότι θα κάτσω να δουλέψω!

Μαιμουδάκι καλά αποτελέσματα στα ζαργανάκια σου!!!!

Σοφία όντως η φωτογραφία έφταιγε! Τώρα φαίνεται μια χαρά η κοιλίτσα σου ωραιότατη, και η τελευταία φώτο με την αγκαλιά της μικρούλας σου είναι ΟΛΑ τα λεφτά!!!

Evinaki για τον σύζυγο Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 9 966307 ....ειλικρινά νομίζω πρέπει να τους βάλουμε να κάνουνε παρέα αυτούς τους δύο....κάπου μακριά όμως.....!!!
Δηλαδή εντάξει τι να πω????
Όσο για το κάπνισμα απαγόρευε τους το, είναι πολύ άσχημο αν δεν καπνίζετε εσείς μέσα στο σπίτι, ειδικά τώρα που είσαι έγκυος να σου καπνίζουν μέσα και άντε μετά να ξεμυρίσει....
Εμένα που είχε έρθει προ καιρού η φίλη με τις διάφορες γυναικολογικές ασθένειες που πήγα να ψοφήσω μετά από τις αναθυμιάσεις των απολυμαντικών στο μπάνιο θυμάστε???
Εεε αυτή κάπνιζε, καθόταν στην ακρούλα μπροστά στην ορθάνοιχτη μπαλκονόπορτα και πάλι όταν έφυγε δε μπορούσα να ξεμυρίσω το σπίτι...

Τελικά την παλάμη τη γλιτώνουμε εε?
Θα αρκεστούμε με τα δάχτυλα?
Εεεε κάτι είναι κ αυτό....
Πρέπει να ξετριχιάσω και τα πόδια μου για το γιατρό και βαριέεεεμαιιιιιιιιιιιιιιιι.........

Ιφάκι μου μια χαρά μου φαίνονται τα κιλά της μπεμπούλας σου!!!
Εγώ να σου πω την αλήθεια περιμένω να ακούσω από 2.600 έως 2.800 χοντρικά....όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά!!! Very Happy 
Για τώρα, γιατί μόλις ξεπεράσουμε το 3κιλο θα την αρχίσω μου φαίνεται στη δίαιτα μη μου το κάνει το κουκού καλοκαιρινό Laughing Laughing Laughing 
Αφού τη γλιτώσατε την εξέταση προς το παρόν πάλι καλά....
Για περπάτημα, sex και τα συναφή σου είπε τίποτα?
Μεγειά τα πραγματάκια σας!!!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγκυούλες και μανουλες τι κανετε???
Παραμυθενια μου πως εισαι??? νιωθεις ετοιμη να αγκαλιασεις την κορουλα σου???? αχ σου στελνω οοοοοοοολη μου την θετικη ενεργεια...!!!λίγες ωριτσες εμειναν για να γνωρισεις το παραμυθοκόριτσο!!! Smile

εβινακι μου εσυ πως πας??

αστερακι απορω πραγματικα με τις ορεξεις σου!!χαχαχα στην εγκυμοσυνη στον Κων/νο ειχα και εγω μια κάποια ερωτικη διαθεση....στης μπεμπας όμως ΚΑΘΟΛΟΥ!!!Ουτε κατα διανοια!! Razz

Σοφακι μου γλυκο η μια φωτο πιο ομορφη απο την αλλη....η αληθεια ειναι οτι για καποιον ανεξηγητο λόγο σε εχω συνδυασει τοσο πολυ ως μαμα της Αλεξ, που δυσκολευομαι να σε σκεφτω έγκυο!!χαχαχα

Μαιμουδιτσα εγω παντα στην τσαντα βαζω και αλλαξιες....και εσωρουχα και ρουχα...!!

Ο μπαμπας μας πηρε τον γιο μαζι του στο χωριο οποτε βρηκα ευκαιρια εφοσον εμεινα με την ησυχούλα μου (φτου φτου μη την ματιαξω) να σηκωσω το σπιτι αναποδα...!!! πλυσιμο κουρτινες και υφασματα του καναπε, σκουπες, σφουγγαρισματα...τα πάντα όλα!!! μ΄αρεσει που χθες το βραδυ οση ωρα θηλαζα και εκλειναν τα ματια μου ελεγα απο μέσα μου "αυριο όλη μερα θα κοιμαμαι..." !κουνια που με κουναγε...Razz

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tsiritri έγραψε:Ουφ! Έσκασα στο φαγητό!!!!

Τελικά δεν δούλεψα, αν και φτιάχτηκε το πρόβλημα, πήγα ψώνισα 2 σουτιέν, 1 καλσόν εγκυμοσύνης και 2 σετ πιτζαμάκια για το μαιευτήριο.
Σε χρόνο dt γιατί θυμήθηκα να πάω λίγο πριν το κλείσιμο.
Η μάνα μου, μου είχε πει να πάρω νυχτικό και όχι πιτζαμάκια γιατί λέει θα σε εξετάζει ο γιατρός στο μαιευτήριο μετά τη γέννα, πως θα μπαινοβγάζεις τα παντελόνια συνέχεια?
Αλλά! Αφενώς δε με βολεύουν τα νυχτικά, αφετέρου πόσες φορές θα με δει από κάτω ο γιατρός?
Και αλήθεια πως σε βλέπει αφού έχεις αίμα? Rolling Eyes 
Απορίες......
Πήρα βέβαια καλοκαιρινά γιατί δεν φοράω ποτέ χειμωνιάτικες πιτζάμες, δε μπορώ με ενοχλούν, πόσο μάλλον στο μαιευτήριο που συνήθως είναι σα φούρνοι εκεί μέσα.
Μετά γύρισα να δουλέψω υποτίθεται αλλά είχα γλυκαθεί με την ωραία μέρα και ξαναβγήκα με τα του συζύγου για χλαπακιαρέν σουβλακίων κάτω από τον ήλιο και μετά αφού ήμουν ήδη σκασμένη 2 μπάλες παγωτό και ήρθε και έδεσε!!!
Τώρα υποτίθεται ότι θα κάτσω να δουλέψω!

Μαιμουδάκι καλά αποτελέσματα στα ζαργανάκια σου!!!!

Σοφία όντως η φωτογραφία έφταιγε! Τώρα φαίνεται μια χαρά η κοιλίτσα σου ωραιότατη, και η τελευταία φώτο με την αγκαλιά της μικρούλας σου είναι ΟΛΑ τα λεφτά!!!

Evinaki για τον σύζυγο Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 9 966307 ....ειλικρινά νομίζω πρέπει να τους βάλουμε να κάνουνε παρέα αυτούς τους δύο....κάπου μακριά όμως.....!!!
Δηλαδή εντάξει τι να πω????
Όσο για το κάπνισμα απαγόρευε τους το, είναι πολύ άσχημο αν δεν καπνίζετε εσείς μέσα στο σπίτι, ειδικά τώρα που είσαι έγκυος να σου καπνίζουν μέσα και άντε μετά να ξεμυρίσει....
Εμένα που είχε έρθει προ καιρού η φίλη με τις διάφορες γυναικολογικές ασθένειες που πήγα να ψοφήσω μετά από τις αναθυμιάσεις των απολυμαντικών στο μπάνιο θυμάστε???
Εεε αυτή κάπνιζε, καθόταν στην ακρούλα μπροστά στην ορθάνοιχτη μπαλκονόπορτα και πάλι όταν έφυγε δε μπορούσα να ξεμυρίσω το σπίτι...

Τελικά την παλάμη τη γλιτώνουμε εε?
Θα αρκεστούμε με τα δάχτυλα?
Εεεε κάτι είναι κ αυτό....
Πρέπει να ξετριχιάσω και τα πόδια μου για το γιατρό και βαριέεεεμαιιιιιιιιιιιιιιιι.........

Ιφάκι μου μια χαρά μου φαίνονται τα κιλά της μπεμπούλας σου!!!
Εγώ να σου πω την αλήθεια περιμένω να ακούσω από 2.600 έως 2.800 χοντρικά....όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά!!! Very Happy 
Για τώρα, γιατί μόλις ξεπεράσουμε το 3κιλο θα την αρχίσω μου φαίνεται στη δίαιτα μη μου το κάνει το κουκού καλοκαιρινό Laughing Laughing Laughing 
Αφού τη γλιτώσατε την εξέταση προς το παρόν πάλι καλά....
Για περπάτημα, sex και τα συναφή σου είπε τίποτα?
Μεγειά τα πραγματάκια σας!!!
Τσιριτράκι δεν είπε τίποτα, αλλά να σου πώ τη μαύρη αλήθεια ούτε κ εγω ρώτησα. Το στεφάνι είναι Φλώρινα οπότε...
Πιστευω σε 2 εβδομάδες που θα ξαναπάω, θα κάνει την εξέταση, θα έχει εικόνα απο τον τράχηλο κ θα μου πει.
Εγώ πάντως θα ήθελα 1-2 φορές την εβδομάδα (κ παραπάνω αν γίνετε) έτσι για ξελαμπικάρισμα κ για να νιώσω κ πάλι έστω κ σε κάτι γυναίκα κ όχι μπόγος..

tsiritri

tsiritri
Η αλήθεια Ιφάκι μου είναι ότι έχω αρχίσει κ εγώ και το σκέφτομαι τελευταία αλλά δε ξέρω αν θα τον ρωτήσω....ντρέπομαι!
Εδώ θα μου πεις ολόκληρο παιδί θα βγάλει από μέσα σου, σκέφτεσαι να τον ρωτήσεις αυτό?
Ναι κουλό το ξέρω.....
Βέβαια φαντάζομαι αν δεν μου πει από μόνος του όχι λογικά δεν θα κάνει αλλά ξέρω κ εγώ καμιά φορά?
Το περπάτημα παρακαλάω να μου πει να ξεκινήσω....θέλω να νιώσω λιγάκι το σώμα μου να κινείται, έχω σκουριάσει τόσο καιρό!

Γιούλη μου είναι ήσυχη η κορούλα σου ε?
Φτου της φτου της!
Πάντα έτσι εύχομαι!
Βρε κάτσε να ξεκουραστείς που βρήκες ευκαιρία!!!
Πα πα πα πα πα πα πα.....
Για πες μας για την κορούλα!!!
Πως είναι? Κοιμάται τα βράδια? Εσύ? Η τομή σου?
Η γενικότερη κατάσταση?

Paramythenia

Paramythenia
tsiritri έγραψε:Για τώρα, γιατί μόλις ξεπεράσουμε το 3κιλο θα την αρχίσω μου φαίνεται στη δίαιτα μη μου το κάνει το κουκού καλοκαιρινό Laughing Laughing Laughing
Εμένα που μου τη βγάζουν δηλαδή πάνω από 3 θα μου κάνει το κούκου καλοκαιρινό;;; Έρμη μάνα τι τραβας!!!

Μαϊμουδάκι καλή επιτυχία στην εξέτασή σας!

Εvinaki μη μας ξεχάσεις!

Ιφι μου με γεια τα ψωνάκια σας! Μεγάλωσε και η δική σας μπεμπούλα!Very Happy

Julaki θα έρθει σε μέρες, ώρες, ποιος ξέρει;  Σε αφήνει η μικρή και κάνεις δουλίτσες; Είσαι σουπερ μαμά τελικά!Very Happy

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tsiritri έγραψε:Η αλήθεια Ιφάκι μου είναι ότι έχω αρχίσει κ εγώ και το σκέφτομαι τελευταία αλλά δε ξέρω αν θα τον ρωτήσω....ντρέπομαι!

ρωτα τον κατι γενικο που να τον αναγκασει να το πει απο μονος του...πχ τι μπορει να βοηθησει στην επισπευση του τοκετου?? ή μηπως υπαρχει κάτι που να απαγορευεται???κατι τετοιο ρε παιδι μου για να μην ερθεις σε δυσκολη θεση...εμενα ευτυχως ειναι γυναικα η γυναικολογος και τρελιάρα, οπότε την ρωτησα πολυ ανετα αν και συνηθως ειμαι πολυ κομπλεξικη με τετοια θεματα...

Γιούλη μου είναι ήσυχη η κορούλα σου ε?
Φτου της φτου της!
Πάντα έτσι εύχομαι!
ναι τσιριτρακι μου, ειναι πολυ ησυχη ευτυχως!!!να την στυσω και εγω να μη τη ματιαξω!!!με λυπηθηκε ο θεουλης και μετά το θηρίο τον γιο μου ειπε να μου δωσει ενα ησυχο παιδακι να μην αποτρελαθω!!χαχαχα

Βρε κάτσε να ξεκουραστείς που βρήκες ευκαιρία!!!
Πα πα πα πα πα πα πα.....

Για πες μας για την κορούλα!!!
Πως είναι? Κοιμάται τα βράδια? Εσύ? Η τομή σου?
Η γενικότερη κατάσταση?

η κορουλα τα βραδια ξυπναει, τη θηλαζω, αποκοιμιεται στο στηθος, ζοριζεται, χεζετ@ι, την αλλαζω, ενοχλειται, ξυπναει και κλαιει πάλι οποτε την ξαναβαζω στο στηθος και αποκοιμιεται παλι... το βραδυ απο την εναρξη του ενος θηλασμου εως τον επομενο μεσολαβει περιπου 1,5 με 2 το πολυ ωρες, που ουσιαστικα σημαινει 45 λεπτα υπνου περιπου....συνηθως δινω μια φορά συμπληρωμα μεσα στη βαθια νυχτα για να κοιμηθω κανενα τριωρακι συνεχόμενο να αντεξω τα δυο παιδια την επομενη μερα...!! δε ξερω αν κανω κακο στο θηλασμο ετσι, πάντως δεν αντεχω με τιποτα αλλιως...
Η τομη εκλεισε. εβγαλα και την "πλαστικη" μια βδομαδα ακριβως μετα τη γεννα. η πρωτη βδομαδα ηταν λιγο ζορικη αλλα η δευτερη ηταν μια χαρα...σα να μην εγχειριστηκα!!! (βεβαια στον Κων/νο ημουν απο την πρωτη μερα σαν να μην εγχειριστηκα, τωρα ηθελα παραπανω χρόνο μαλλον...)

Paramythenia έγραψε:
tsiritri έγραψε:Για τώρα, γιατί μόλις ξεπεράσουμε το 3κιλο θα την αρχίσω μου φαίνεται στη δίαιτα μη μου το κάνει το κουκού καλοκαιρινό Laughing Laughing Laughing
Εμένα που μου τη βγάζουν δηλαδή πάνω από 3 θα μου κάνει το κούκου καλοκαιρινό;;; Έρμη μάνα τι τραβας!!!

Μαϊμουδάκι καλή επιτυχία στην εξέτασή σας!

Εvinaki μη μας ξεχάσεις!

Ιφι μου με γεια τα ψωνάκια σας! Μεγάλωσε και η δική σας μπεμπούλα!Very Happy

Julaki θα έρθει σε μέρες, ώρες, ποιος ξέρει;  Σε αφήνει η μικρή και κάνεις δουλίτσες; Είσαι σουπερ μαμά τελικά!Very Happy
δεν ειμαι, αληθεια!!! μαλλον η μικρή είναι σούπερ κορη!!!χιχιχιχι
Κοιριτσακι μου ας ερθει η μικρουλα σου όποτε νιωσει ετοιμη αυτη!!! αρκει να ειναι υγιης!! εμεις θα την περιμενουμε όποτε και αν το αποφασισει!!! Smile

evini7

evini7
Julie, τι καλη η μπεμπουλα που ειναι ήσυχη! Δεν μας είπες αν σου μοιάζει;;

Μαιμου καλα αποτελέσματα για τις ζαργανες, ευκαιρία κ για έξοδο!

Τσιριτρι κ Ιφι ο γιατρός θα σας πει αν χρειαστει σεξ...λογικα το λένε στις 2 τελευταίες βδομάδες.

Το ραντεβου μου ειναι αργα, πρέπει τωρα να σηκωθω, να αποτριχωθω κ να πάω...βαριεμαιιιιιι. Εννοείται θα σας πω νέα μόλις γυρίσω.

Ιωάννα-ληξιαρχε, αν συμφωνούν κ τα κορίτσια θα πρότεινα να βγάλεις το Βινακι απο τη λίστα μιας κ πέρασε η Πητ της...δεν θα ήθελα να τη δώ να ερημωνει εκει πάνω...Crying or Very sad 

Οτι κατι της συνέβη ειναι σίγουρο πλέον, ας ελπίσουμε όμως οτι ειναι είτε κατι πολυ πολυ καλο ή κατι παρωδικο...
Μα να μη γράψει έστω κατι στην Μαιμου..;

Τελοσπαντων, τα λέμε το βράδυ!
Wish me luck!!!!!

Paramythenia

Paramythenia
Καλή επιτυχία κουκλίτσα!
Είμαι σίγουρη ότι τα νέα θα είναι εξαιρετικά!I love you

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σιδέρωσα χταποδορούχα και προικιά! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 9 334590 

Πώς κουράζομαι έτσι, όμως....

Τώρα θα πάω να ταΧΧΧτοποιήσω όλα τα σιδερωμένα και να τελειώσω με την αλλαγή χειμωνιάτικα-καλοκαιρινά γιατί τώρα έχω τις θήκες μες στη μέση. Ευτυχώς είναι ο μαγειρούλης εδώ να βοηθήσει!

ifi,
τελικά για φυσιολογικό πας, ε;

tsiritri,
πήγες σε καμία γνωστή αλυσίδα και ψώνισες πυτζαμούλες; Τι σουτιέν αγόρασες;

Julie,
έχεις κόρη αγγελουδάκι, ε;
Αν σε βοηθάει 1 δόση συμπλήρωμα τη μέρα για να αντέχεις να τη βγάλεις, δεν πειράζει, δώστο! Άμα κάνει όλους τους άλλους θηλασμούς, τα αντισώματα τα παίρνει, τη ζεστασιά και ασφάλεια της μανούλας την έχει.

Μην φρικάρετε με τα κιλά του μωρού. Σημασία έχει να έρχεται με τη σωστή θέση. Άμα έχει σωστή θέση θα κάνει ένα "χλουπ" και θα βγει!

Και μη ντρέπεστε να ρωτήσετε τους γιατρούς σας. Εγώ την ρωτάω κάθε φορά για το σεξ.

evini,
περιμένουμε τα νέα σας!

asteraki1989

asteraki1989
Ti kanete omorfes;egw kommwtirio epitelous koureutika kai perimenw na teleiwsei kai I mama mou
Paramuthenia akoma;;;xaxaxa kouragiooo mana

tsiritri

tsiritri
ioazon έγραψε:Μην φρικάρετε με τα κιλά του μωρού. Σημασία έχει να έρχεται με τη σωστή θέση. Άμα έχει σωστή θέση θα κάνει ένα "χλουπ" και θα βγει!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Δεν υπάρχεις!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

Παραμυθένια μου δικές μου φοβίες είναι αυτές για το καλοκαιρινό κουκού μη σου μεταδίδω και αυτές!!!

Ιωάννα στο Tres Jolie πήγα, έλα καμιά βόλτα μπορεί να βρεις πραγματάκια!
Σουτιέν θηλασμού είχε πολλά μεν αλλά εγώ φοράω "προβληματικό" νούμερο.
Επειδή το κανονικό μου είναι 70D που έχει αρκετά μικρή πλάτη και τώρα παρά τη εγκυμοσύνη εξακολουθώ να φοράω μικρό νούμερο στην πλάτη και τα περισσότερα δε βγαίνουν τόσο στενά, με αποτέλεσμα να έχω πολύ λίγες εναλλακτικές.
Τελικά πήρα ένα που μου κάνει τα μαμ, και ένα άλλο που θα το δώσω να μου το στενέψουν γιατί αυτό που μου κάνει το είχαν μόνο σε μαύρο και ήθελα και άσπρο.
Σχεδόν 45 εουρος και τα 2 είχαν και γύρω στα 40 τα δύο σετ πιτζαμάκια.
Είχαν 40 ευρώ επειδή πήρα καλοκαιρινά, τα χειμωνιάτικα αν δεν είναι σε προσφορά δε νομίζω να συμφέρουν.

Αστεράκι μεγίες το μαλλάκι!

Julie μου ζόρικα τα βράδια σας...ευτυχώς που κατά τα άλλα είναι ήσυχη!!!
Χαίρομαι που κατά τα άλλα στρώνεις σιγά σιγά και η τομούλα σου και όλα!
Υπομονή και θα στρώσει και το θέμα του ύπνου που θα πάει?

Evinaki εύχομαι να επιστρέψεις με πολύ καλά νεάκια!
Τι γολγοθάς και αυτή η αποτρίχωση!!!!

Στεναχωριέμαι κι εγώ με το Βινάκι....ελπίζω ακόμα απλά να μην έχει ίντερνετ και να γεννήθηκε απρόοπτα ο μπεμπάκος της ....
Το μαιμουδάκι είχε κινητό της και δεν της απάντησε?

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:
ioazon έγραψε:Μην φρικάρετε με τα κιλά του μωρού. Σημασία έχει να έρχεται με τη σωστή θέση. Άμα έχει σωστή θέση θα κάνει ένα "χλουπ" και θα βγει!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Δεν υπάρχεις!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

Παραμυθένια μου δικές μου φοβίες είναι αυτές για το καλοκαιρινό κουκού μη σου μεταδίδω και αυτές!!!

Ιωάννα στο Tres Jolie πήγα, έλα καμιά βόλτα μπορεί να βρεις πραγματάκια!
Σουτιέν θηλασμού είχε πολλά μεν αλλά εγώ φοράω "προβληματικό" νούμερο.
Επειδή το κανονικό μου είναι 70D που έχει αρκετά μικρή πλάτη και τώρα παρά τη εγκυμοσύνη εξακολουθώ να φοράω μικρό νούμερο στην πλάτη και τα περισσότερα δε βγαίνουν τόσο στενά, με αποτέλεσμα να έχω πολύ λίγες εναλλακτικές.
Τελικά πήρα ένα που μου κάνει τα μαμ, και ένα άλλο που θα το δώσω να μου το στενέψουν γιατί αυτό που μου κάνει το είχαν μόνο σε μαύρο και ήθελα και άσπρο.
Σχεδόν 45 εουρος και τα 2 είχαν και γύρω στα 40 τα δύο σετ πιτζαμάκια.
Είχαν 40 ευρώ επειδή πήρα καλοκαιρινά, τα χειμωνιάτικα αν δεν είναι σε προσφορά δε νομίζω να συμφέρουν.

Αστεράκι μεγίες το μαλλάκι!

Julie μου ζόρικα τα βράδια σας...ευτυχώς που κατά τα άλλα είναι ήσυχη!!!

Evinaki εύχομαι να επιστρέψεις με πολύ καλά νεάκια!
Τι γολγοθάς και αυτή η αποτρίχωση!!!!

Στεναχωριέμαι κι εγώ με το Βινάκι....ελπίζω ακόμα απλά να μην έχει ίντερνετ και να γεννήθηκε απρόοπτα ο μπεμπάκος της ....
Το μαιμουδάκι είχε κινητό της και δεν της απάντησε?

Ρε, έτσι είναι! Η συνάδελφός μου που γέννησε 20 Μάρτη γέννησε για πλάκα (είναι αυτή που της έσπασαν τα νερά και σε μισή ώρα είχε διαστολή 10 χωρίς καθόλου πόνο) αλλά ο μικρός ερχόταν με το χέρι α λα Superman και της έξυσε όλο το δρόμο προς το κούκου. Πόναγε πιο πολύ το ξύσιμο από το χέρι του Superman, παρά τα ράμματα μου έλεγε!!!

Λοιπόν,
για πυτζάμες έλεγα να πάω πρώτα στο Mall, εδώ στο Μαρούσι να δω τα Intimissimi, Oysho, Calzedonia και δεν ξέρω τι (όλα τα εσωρουχάδικα τελος πάντων,
μετά να πάω τη μέρα που θα κατέβω για τους σελτέδες (Δευτέρα ή Τρίτη) στο στοκ των καταστημάτων Νότα (στη Λεοχάρους στο κέντρο) και αν δεν καλυφθώ, να κατέβω Tres Jolie.

70D = sex bomb! Razz 

asteraki,
beaute ακούω, ε;

Εγώ πάντως τα έχω αφήσει να μακρύνουν τα μαλλιά μου για να μπορώ να τα πιάνω και να μην έχω και την έννοια του μαλλιού μου.... (και αρέσουν σε όλους, εκτός από εμένα που τα θέλω κοντά και τσαχπίνικα) Rolling Eyes 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ!
ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!
Maimou2009 ΓΕΝΝΗΣΗ 14/8 (32w3d) ΚΤ δίδυμα κοριτσάκια (βάρος 1540 & 1430) Ιασώ (Λάρισας) ΠΗΤ 4/10
mamageorge ΓΕΝΝΗΣΗ 20/8 (31w5d) KT  κοριτσάκι (βάρος 1110) Γενική Κλινική (Θεσσαονίκη) 3/10
pely ΓΕΝΝΗΣΗ 30/8 (38w2d) ΚΤ αγοράκι (βάρος 3540) ΠΗΤ 11/9
eua9 ΓΕΝΝΗΣΗ 21/9 (37w) ΚΤ κοριτσάκι (βάρος 2350) Γαία ΠΗΤ 12/10
julie85 ΓΕΝΝΗΣΗ 24/9 (38w) ΚΤ κοριτσάκι (βάρος 2800) Ελευθώ Καβάλας ΠΗΤ 8/10 
klaramaria ΓΕΝΝΗΣΗ 26/9 (40w) ΦΤ αγοράκι (βάρος 3060) ΠΗΤ 26/9
popisofia ΓΕΝΝΗΣΗ 26/9 (39w5d) ΦΤ αγοράκι (βάρος 3730) Γ.Ν.Μυτιλήνης ΠΗΤ 28/9   
maraki85 ΓΕΝΝΗΣΗ 28/9 (39w) ΦΤ;;; αγοράκι (βάρος ____) ΠΗΤ 5/10
Julia G ΓΕΝΝΗΣΗ 30/9 (40w1d) ΦΤ;;;; κοριτσάκι (βάρος ____) Έλενα ΠΗΤ 29/9
maria-lar ΓΕΝΝΗΣΗ 2/10 37w2d ΦΤ κοριτσάκι (βάρος 2390) ΠΓΝ Λάρισας ΠΗΤ 21/10
mariathess ΓΕΝΝΗΣΗ 7/10 39w2d ΚΤ κοριτσάκι (βάρος ____) Έλενα ΠΗΤ 12/10

ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΕΕΕΣΣ!!!
paramythenia 11/10 κοριτσάκι Γ.Ν. Ζακύνθου
evini 7 18/10 κοριτσάκι ΛΗΤΩ
marpap 20/10 κοριτσάκι μάλλον Έλενα
asteraki1989 30/10 αγοράκι Ρίο (Πάτρα)
maraki27 3/11 αγοράκι ΠΓΝΛάρισας
ΜΑΡΙΑ20 4/11 κοριτσάκι Γ.Ν. Δράμας
evaevaki 6/11 κοριτσάκι Ρέα
ifi 8/11 κοριτσάκι ΓΝ Λάρισας
triritri 8/11 κοριτσάκι ΙΑΣΩ
maroula 11/11 κοριτσάκι Γενική (Θεσ/νικη)
sophia 11/11 κοριτσάκι ΡΕΑ
maraki_Iraklio 12/11 κοριτσάκι Μητέρα Κρήτης
siliaki 18/11 αγοράκι Γένεσις (Θεσ/νίκη)
despoinario 19/11 κοριτσάκι Αλεξάνδρα
ioazon 23/11 κοριτσάκι Μητέρα

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini7 έγραψε:Julie, τι καλη η μπεμπουλα που ειναι ήσυχη! Δεν μας είπες αν σου μοιάζει;;

Μαιμου καλα αποτελέσματα για τις ζαργανες, ευκαιρία κ για έξοδο!

Τσιριτρι κ Ιφι ο γιατρός θα σας πει αν χρειαστει σεξ...λογικα το λένε στις 2 τελευταίες βδομάδες.

Το ραντεβου μου ειναι αργα, πρέπει τωρα να σηκωθω, να αποτριχωθω κ να πάω...βαριεμαιιιιιι. Εννοείται θα σας πω νέα μόλις γυρίσω.

Ιωάννα-ληξιαρχε, αν συμφωνούν κ τα κορίτσια θα πρότεινα να βγάλεις το Βινακι απο τη λίστα μιας κ πέρασε η Πητ της...δεν θα ήθελα να τη δώ να ερημωνει εκει πάνω...Crying or Very sad 

Οτι κατι της συνέβη ειναι σίγουρο πλέον, ας ελπίσουμε όμως οτι ειναι είτε κατι πολυ πολυ καλο ή κατι παρωδικο...
Μα να μη γράψει έστω κατι στην Μαιμου..;

Τελοσπαντων, τα λέμε το βράδυ!
Wish me luck!!!!!
Εγκέφαλοι κοριτσιών κομπλε,παει κι αυτο!κοιμησμενες τις πηγαμε ,κοιμοντουσαν κ στην εξεταση κ κοιμησμενες γύρισαν,χαμπάρι,τσάμπα το άγχος!
Της Bini της ειχα στείλει προσωπικό μήνυμα.ηλπιζα τουλαχιστον εμενα να μου απαντήσει,μια που βγάλαμε παρέα την ξαπλα,αλλα δεν....
Κινητο της δεν εχω.ευχομαι να της εχουν παει ολα καλα κ να μπει καποια στιγμή να γράψει.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο για τα κορίτσια σας, maimou!

Κι εμείς την περιμένουμε να μπει τη Bini.
Την έβγαλα από τη λίστα μας, να μην μείνει μόνη της πάνω-πάνω....

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την πέφτω για υπνο γιατι σημερα θα εφαρμόσουμε αλλο σύστημα κ θα ξυπνήσω στις 3 ελπιζω μετα να ξανακοιμηθω!
Για να δούμε θα γεννήσει κανένα κοριτσάκι αυριο;;
Καληνύχτα!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 9 417472 

sophia

sophia
Βρε Julie τρελοκομείο τώρα σε έπιασε να πλύνεις κουρτίνες κτλ? Ας τα τον άλλο μήνα να είναι κ φρέσκα για τα Χριστούγεννα!

Ιφακι μεγάλωσε το κορίτσι σου!

Μπράβο κ στα ήσυχα ζαργανο κοριτσα !

Εύη κ Μαρακι περιμένουμε νέα!

Παραμυθένια r u still here?

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evini7 έγραψε:Julie, τι καλη η μπεμπουλα που ειναι ήσυχη! Δεν μας είπες αν σου μοιάζει;;
νομιζω πως ναι....!!ο γιος ειναι πιστό αντίγραφο του μπαμπα του.... οποτε μαλλον εφερα την ισοπαλία τωρα, αν κ δεν μπορεις ακομα να πεις με βεβαιοτητα!!!χαχαχα 
αντε που εισαι???περιμενουμε τα νεα απ τον ντοκ....

tsiritri έγραψε:Julie μου ζόρικα τα βράδια σας...ευτυχώς που κατά τα άλλα είναι ήσυχη!!!

Μακαρι τσιριτρακι μου,μακαρι!!!!

sophia έγραψε:Βρε Julie τρελοκομείο τώρα σε έπιασε να πλύνεις κουρτίνες κτλ? Ας τα τον άλλο μήνα να είναι κ φρέσκα για τα Χριστούγεννα!
ασε τωρα που βρηκα χρονο κ κουραγιο κ εχει κ καλο καιρο...!!!μετα δε θα στεγνωνουν...!!!πωωωωωω ερχονται Χριστουγεννα!!!!!! τη λατρευω αυτη την εποχη!!!ολα στολισμενα, χουχουλιασμα...τελεια!!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια,
μια μεγάλη αλλαγή που θα φέρει στη ζωή μου το μωρό είναι πως θα αρχίσω κι εγώ να στολίζω τα Χριστούγεννα!
Κανονικά είμαι γκόλουμ. Το μόνο που μου αρέσει από τα Χριστούγεννα είναι το χλαπακιάρεν και οι διακοπές! Very Happy 

sophia

sophia
Φέτος θα είναι τόσο ιδιαίτερα Χριστούγεννα ε?

Θυμάμαι τη πρώτη πρωτοχρονιά με την Αλεξ! Απόφασισαμε να κάτσουμε οι 3 μας σπίτι 11 μηνών το νεραιδακι κ πήγε ο Κώστας κ την πήρε αγκαλιά κ την έφερε στο σαλόνι! Αγκαλιτσα μπήκε ο  χρονος!

Μου λέει κιόλας "να την κρατάω εγω φέτος? Πέρυσι την είχες όλη δίκη σου?" ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ε ναι βρε Σβούρα .....για τα παιδάκια μας όλα!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάντως κι εγώ φέτος τις γιορτές τις σκεφτόμουνα μόνο οι 3 μας!

Πέρυσι που ήμασταν στο καινούριο σπίτι φέραμε και ταΐσαμε 10 άτομα (αν αντέχετε, έχω ανεβασμένες φωτογραφίες στο fb με τη μασαμπούκα). Φέτος ούτε που με νοιάζει. Θέλω μόνο χταπόδι και μαγειρούλη! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 9 325318 

asteraki1989

asteraki1989
Ti kanete;egw exw ponakia apo to mesimeri gia na doume.....

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:Ti kanete;egw exw ponakia apo to mesimeri gia na doume.....
Για να γράφεις τέτοια ώρα στο forum εσύ, κάτι ψήνεται εκεί πέρα... Wink 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις