976 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 Δευ Οκτ 21, 2013 6:49 am
Julie85
Η ψυχή της παρέας!
ετσι ακριβως!!!sophia έγραψε:Καλημέρα σας!
Ζω στον πλανήτη της ζηλιας είναι ξεκάθαρο! Η Αλέξια με θέλει όλο το βράδυ μαζί της!
ΑΠΟ ΤΩΡΑ???ωχ φίλη προβλεπω πολυ ζορι μετα τη γεννα....Αχ τι θα κάνω δεν ξέρω....έκτακτο συμβούλιο με κολλητη ψυχολόγο το μεσημέρι κ νωρίς το απόγευμα επίσκεψη στην κολλητη μαμη κ στον ντοκ να δουμε το τριανταφυλλακι κ να μάθουμε κ τις προθεσεις του :-)
Να οι βόλτες ....καλά εκανες Γιουλακι να ξεσκασει κ ο Κωνσταντίνος.:-):-):-)
Όσο για τη μικρή μπαροβια :-P ξέρεις....υπομονή!
Πάντως πρέπει να είναι όαση να πέφτεις σε φάση που κοιμούνται και τα 2 ε?
οαση απο αποψη ησυχιας, γτ απο αποψη ξεκουρασης.... δε θα το λεγα!!! πεφτεις με τα μουτρα να προλαβεις ολα οσα δε προλαβαινεις με τα μωρα ξυπνητά.... καμια δουλειά, να μαγειρεψω για εμας, να μαγειρεψω για τον μικρο, να πλυνω-αποστειρωσω μπιμπερο, πιπιλες κτλ, να βαλω κανα πλυντηριο, απλωσω, σιδερωσω...και μεχρι να πεις 'ουφ, τελειωσα' ξυπναει το ενα,κλαιει, ξυπναει και το αλλο....!!!!! :p υπομονη...πιστευω κανα δυο χρονακια θα φαμε ζορι, αλλα μετα θα ειναι τελεια που θα μεγαλωνουν μαζι!!!
Μαϊμού χαλαρά κ όσο σε πάει....2 μώρα κ αντλήσεις δεν είναι ότι πιο εύκολο! Ευτυχισμένη ξεκούραστη μαμα ευτυχισμένα κ ξεκούραστα μωρα !
maraki_iraklio έγραψε:Γιουλάκι μου πήγες τον μικρό σου πρίγκιπα βολτούλα!!!Μπράβο μωρέ για να έχει και αυτός λίγο χρόνο μόνος με την μανούλα του!!!
αχ μαρακι μου να βλεπες τη χαρα που ειχε ο καημενουλης!!!!
Σήμερα το πρόγραμμα έχει σπίτι και πάλι σπίτι....στο μενού...φασολάδα!!!
μπλιαχ!!! βεβαια και εγω δε παω πισω...μπαμιες!!
[quote="maraki_iraklio"]
[color=#cc3366]sophia έγραψε:Eυχαριστω Μαρακι, εσυ αυριο σωστα;Σωστά θυμάσαι!!!Αύριο στις 6!!!Εχω 2 κολλητες αιωνες τωρα η μια μαια και η αλλη ψυχολογος-παιδαδωγος...
Μια χαρά σε βρίσκω!!!Πολύ χρήσιμα επαγγέλματα οι κολλητές!
Και μένα η μία είναι μαία και η άλλη μικροβιολόγος!
ωχ...εμένα που οι δυο κολλητες (και μελλουσες νονες της μπεμπας) ειναι δικηγοροι, προμηνυεται κανενα διαζυγιο??????????
Το αλλο σας το ειπα;;;;;;;;Δε θα ξαναφαω αυγα!!!!!!!!!!!Μετα απο 2 μηνες και ....δλδ μετα απο 300 ασπραδια περιπου...ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΦΑΩ ΑΥΓΑ...........ΟΧΙ ΑΥΓΟ ΟΥΤΕ ΚΟΤΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΩ!!!![/u][/size]
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!επιτελους τελος η αυγουλίλα!!!ουτε ζωγραφιστό τωρα πια,ε??το πασχα θα βαψουμε...κουλούρια!!!