501 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 Σαβ Οκτ 12, 2013 4:22 am
mariathess
Είναι σε καλό δρόμο!
ευχαριστω πολυ κ σε σενα τα ιδια ευχομαι γραφω μνμ κ πανε αλλου δεν ξερω που τα στελνω εξαφανιζονται..ολα καλα μεχρι τωρα θηλαζω κ ξεχεζω κοριτσια αν δεν απαντησω ξερετε τι σημαινει οσες γεννησατε...παω να δω το μωρο θα επανελθω.....Julie85 έγραψε:χαρωπη νοικοκυρουλα σημερα??? εγω βαριεμαι οικτρα.... (ενα επεισοδιο το χτυπησα και γω για να πω την αμαρτια μου...θα περιμενω την επομενη βδομαδα παλι )ioazon έγραψε:
Μπα,
αισθάνομαι ψοφίμι.
Θα μείνω εντός, θα σιδερώσω, θα τακτοποιήσω λίγο και θα δω καμιά σειρά
οχι οχι...επιασε σου λεω!!! θα το επαναλαβουμε σημερα για να το επιβεβαιωσουμε...!!!Maimou2009 έγραψε:Γεια σας ,γεια σας!θα το ξαναευχηθω γιατι κ οι δικές μου ήσυχες ηταν ή απλα εχω αρχίσει να συνηθίζω!
maraki_iraklio έγραψε:Καλώς το κορίτσι μας!!!Καλά είμαστε...εγώ αραχτή στο σπίτι...έβαλα κοτοπουλάκι στο φούρνο και ένα πλυντήριο κάτι τελευταία ρούχα της μπουμπούς...το απόγεμα θα τα σιδερώσω και θα αράξω να δω και γω με το στεφάνι καμιά σειρά!!!Φιλάκια στα ζουζούνια σου!!
Mαρακι μου πολυ ευχαριστως να τους δωσω πολλα πολλα πολλα φιλακια!! εγω εφαγα φασολακια αλλα για το βραδυ θα κανω πανσετουλες με πιλαφι γτ ο πριγκιπας (ο μεγαλος) δε τρωει πρασινα...
ωραιο πλυσιμο-σιδερωμα ομως δε μπορεις να πεις... σκεψου οτι σ αυτα τα μικροσκοπικα ρουχαλακια θα μπει ενα μικρουτσικο ανθρωπακιιιιιι!!!!!
Ποιες σειρες βλεπετε εσεις ???
εγω greys anatomy, supernatural, the big bang theory και haven...
τελειωσα το fringe, το Sherlock, και πλεον βαρεθηκα το two and a half men οποτε το σταματησα....
Mαρακι μου να σου ζησει το μπουμπουκακι σου!! και μενα 2800 γεννηθηκε η μικρη μου... μια σταλιτσα ε?? πως ειναι η ζωη με το μωρο???mariathess έγραψε:
να μαστε κ μεις!!!2.820 5-10-2013!!!!!!ολη μερα μαμ κακα κ νανια ξεχασα για την ληξιαρχο μας 9.35 πρωι σαββατου!!! φιλιαααααα ποια αλλη γεννησε??????