276 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 Τετ Οκτ 09, 2013 5:53 am
ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΙΜΟΥ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΙΜΟΥ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μεγάλο τσόγλαν!sophia έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου!Αφου μαζεψα και ταισα κορη, αντρα, σκυλο και ψαρι..μαζεψα δωματια και εβαλα ενα ποτηρι χυμο και εφτιαξα το αναλατο τοστακι μου...λεω ας παρω τη μαμη μου ενα τηλ....σκαει μυτη λοιπον ενα χερακι και μου το παιρνει..."μαμα θα το φαω εγω αυτο δεν πειραζει εσυ φτιαξε αλλο..."
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioazon στις Τετ Οκτ 09, 2013 6:06 am, 1 φορά
Δεν βρήκα γιατί θέλω να ανοίγει διάπλατα για να βεντουζώνει άνετα το χταπόδιmaraki_iraklio έγραψε:Τζούλια να σου ζήσει το μωράκι!!!!Πάντα γερό να είναι!!!
Σβουρίτσα βρήκες πιτζαμούλες τελικά???Βάλε καμιά φωτό από τα ρούχα αν δεν βαριέσαι!!!
Μαιμουδίτσα περιμένω review από τον σκατουλοκάδο!!!Τελικά τον έβαλα και εγώ στην λίστα!!!
Πάμε στην πεθερά γιατί παραπονιέται πως δεν μας βλέπει!
Σας φιλώ!Σμουτς!!!
sophia έγραψε:Φέτος θα είναι τόσο ιδιαίτερα Χριστούγεννα ε?
Θυμάμαι τη πρώτη πρωτοχρονιά με την Αλεξ! Απόφασισαμε να κάτσουμε οι 3 μας σπίτι 11 μηνών το νεραιδακι κ πήγε ο Κώστας κ την πήρε αγκαλιά κ την έφερε στο σαλόνι! Αγκαλιτσα μπήκε ο χρονος!
Μου λέει κιόλας "να την κρατάω εγω φέτος? Πέρυσι την είχες όλη δίκη σου?"
Ε ναι βρε Σβούρα .....για τα παιδάκια μας όλα!
Paramythenia έγραψε:Εσπασαν τα νερα στις 5 παρα. Απο τις 9 κ μιση το παραμυθακι ειναι κοντα μας.σας στελνουμε ολοι τα φιλια μας
Julia να σου ζησει η μικρουλα σου!!!Γερη και καλοτυχη να ειναι παντα!!ο Οκτωβρης σας ηρθε με το πιο ομορφο δωρακι!!!μπραβο για τον θηλασμο!!συνεχισε ετσι κανοντας κουραγιο...σιγα σιγα θα μπειτε σε προγραμμα!!!JuliaG έγραψε:Γεια σας γλυκα μου κοριτσακια...!!!Γεννησα 1/10 και ολα πηγα παρα πολυ καλα..!!!Η μικρη περιμενε να μπει ο Οκτωβριος και να ξεκινησουν τα πρωτοβροχια για να ερθει..!!!Ειναι τελειο ολο αυτο...δεν περιγραφεται με λογια..!!!Δεν σας εχω ξεχασει σας σκεφτομαι συνεχεια να ξερετε αλλα ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος...θηλαζω αποκλειστικα και η μικρη ειναι σχεδον ολη μερα πανω στο στηθος μου..!!!Θα βρουμε τους ρυθμους μας πιστευω και θα επανελθω..!!!
Φιλακια πολλα στις μανουλες και με το καλο και στις υπολοιπες...και μην φοβαστε...ειλικρινα δεν ειναι τιποτα..!!!
Να σας ζήσει τζουλη!καλους θηλασμος κ καλο κουραγιο!θα στρώσει που θα παει!JuliaG έγραψε:Γεια σας γλυκα μου κοριτσακια...!!!Γεννησα 1/10 και ολα πηγα παρα πολυ καλα..!!!Η μικρη περιμενε να μπει ο Οκτωβριος και να ξεκινησουν τα πρωτοβροχια για να ερθει..!!!Ειναι τελειο ολο αυτο...δεν περιγραφεται με λογια..!!!Δεν σας εχω ξεχασει σας σκεφτομαι συνεχεια να ξερετε αλλα ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος...θηλαζω αποκλειστικα και η μικρη ειναι σχεδον ολη μερα πανω στο στηθος μου..!!!Θα βρουμε τους ρυθμους μας πιστευω και θα επανελθω..!!!
Φιλακια πολλα στις μανουλες και με το καλο και στις υπολοιπες...και μην φοβαστε...ειλικρινα δεν ειναι τιποτα..!!!
Ελενακι να.σας ζησει το παραμυθάκι σας!!! Γερο κ Καλοτυχο σε ολη του τη ζωη κ να σας γεμιζει ευτυχια!!!!Paramythenia έγραψε:Εσπασαν τα νερα στις 5 παρα. Απο τις 9 κ μιση το παραμυθακι ειναι κοντα μας.σας στελνουμε ολοι τα φιλια μας
Μια χαρά, ρε συ!tsiritri έγραψε:Sorry για τα πολλα μηνυματα αλλα δε θα αντεξω να τα ξαναχασω
Doc news!
Η μπεμπα 2.800(λες κ το ξερα ) εχει εμπεδωθει κ ειναι καθ'ολα ετοιμη!!!
Η εξεταση δε με πονεσε καθολου κ μου ειπε 2-3 φορες οτι πιστευει πως θα εχω καλη γεννα η λεκανη μου βοηθαει λεει, η μπεμπα εχει σωστη θεση κ ολα καλα! Δε θα με ξαναδει, αααν δεν εχω γεννησει μεχρι τελη του μηνα τοτε θα με ξαναδει αλλα οπως μου τα ελεγε καταλαβα οτι με βλεπει για τελος του μηνα να γενναω.Θα γεννηθει λεει γυρω στα 3150, μακρυ κ αδυνατο μωρο! Μου εξηγησε πως μπορει να ξεκινησει ο τοκετος, πονοι,σπασιμο νερων η αιμα! Ειναι καλο λεει το αιμα τωρα κ πιστευει οπως με βλεπει οτι θα δω αιμα. 1 ωρα περπατημα τη μερα ως τις 22 του μηνα απο κει κ μετα 2 ωρες. Αααα κ να μην τρωω τιποτα μετα τις 8.30 το βραδυ ουτε γαλα λεει μονο νερό!!!!
Θελω να δω σε τι θα πεσει μεσα!!!!
Μακαρι σε ολα!!!
Εμένα μου άρεσαν πολύ αυτά που έχει το αστεράκι και για αυτό πήρα από εκεί.Maimou2009 έγραψε:Ναι απο το amazon στην Ελλάδα εχει διπλάσια τιμή.να ναι καλα η Ιωάννα που μου άνοιξε τα ματιά.λεω να πάρω κ Mei tai μαρσιπο απο κει.ιωαννα ξερεις κατι;
Σας καληνυχτω!
Απ' το κομμένο βραδινό τρως τόσο καιρό;;;;evini7 έγραψε:Κορίτσια μου! Τι κάνετε; Μαρακι κ Τσιριτρι, τέλεια τα νέα σας!!! Ολόκληρες γυναίκες!
Τσιριτρι κι εμένα μου έκοψε το βραδινό μόλις μπήκα στον ένατο....και το έκανα....
Εμπεδωθηκε το μωρακι σου ε; Μπράβο της, καλο κορίτσι, όχι σαν το δικο μου....μου έχει κόψει την αναπνοή κ σήμερα, ειναι πολυ ψηλά! Πάνω απο 3 ώρες περπάτημα και σήμερα...
Έκανα και ψώνια για τη μπουμπου μου!
Δεν μου πήγαινε όρεξη να πάρω τίποτα για μένα!!! Ενώ για τη μικρη ουυυυ! Θέλω να της πάρω τα πάντα!
Νέα απο Παραμυθένια δεν είχαμε αλλα;;;
Πόσο να βγήκε το παραμυθακι μας;
Περιμένουμε λεπτομέρειες για τον τοκετο!
Ωχ ωχ ωχ ποια έφτασε πρώτη στη λίστα;;;;
Βρε μηπως γέννας;evini7 έγραψε:Καλημέρα Αστερακι κ υπόλοιπα κορίτσια.
Εδω δεν βρέχει αλλα η αϋπνία σύννεφο!
Ζήτημα να έχω κοιμηθεί 2-3 ώρες.
Ποναω λες κι έχω περίοδο ρε κορίτσια.
Κι όσο θέλω να είμαι ξεκουραστη για τα επερχομενα τοσο πιο πολυ κουράζομαι κάθε μέρα. Νιώθω εξαντλημένη.
Έχουμε κ το άγχος μας κι ας μην το καταλαβαίνουμε....
Οι υπόλοιπες τι κάνετε;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης