Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!!

Έφτασε το Παραμυθάκι?????
Παραμυθένια μου να σας ζήσει, να είναι γερή κ τυχερή σε όλη της τη ζωή!!! Καλή λοχεία να έχεις!!!!Τι ωραία νέα να διαβάζεις το πρωί.
Έχω την εντύπωση οτι η λίστα έχει φτάσει στα μισά....Shocked Shocked Shocked 

Τsiritraki k Μαράκι Κρητικό τέλεια τα νέα.
Με το καλό κορίτσια, να πάρουμε τα μωρά μας αγκαλιά κ οι υπόλοιπες!!

Με γεια τα ψώνια που κάνατε μερικά κορίτσια!!!

Evinaki κ πόνους περιόδου κ αυπνία???
Λίγο υπομονή ακόμη κ έεεεεεερχεται ο λόγος που θα σε κρατάει ξύπνια όλο το βράδυ!!!

Asteraki κ εσύ άυπνη κ με πόνους ε? Λίγο υπομονή.

Μαιμού πως είναι οι ζαργανούλες???
Έχω πάρει 2 συσκευασίες Pampers να υπάρχουν, έτσι απο περιέργεια πόσες φορές την ημέρα χρειάζονται αλλαγή??

Ιωάννα τελικά όλες μας επηρέασες μου φαίνεται, χθές κ*$ο δεν έβαλα κάτω.

Πήρα κ τις εξετάσεις αίματος με εξαίρεση τον αιματοκρίτη, φυσιολογικά τα υπόλοιπα.
Ήπια καφέ, πήρα ένα καλσόν εγκυμοσύνης, άλλαξα ένα νυχτικάκι, πήγα βόλτα στο χωριό της μαμάς μου να δώ τη γιαγιά, κ κανόνισα να πάω σε ένα μάθημα πλεξίματος (4ωρο) σήμερα γιατί έχω τρελαθεί με κάτι τέλεια πλεκτά παπουτσακια που βρίσκω σε μια σελίδα.

evini7

evini7
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα Ιφακι! Με γεια τα πραγματάκια και μπράβο που βολταρες λίγο! Σου άξιζε μετα τη λαχτάρα με το παλιόονειρο...

Ωραία τα πλεκτα παπουτσακια!!!! Στείλε μας φωτο οταν τα φτιάξεις!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini7 έγραψε:Καλημέρα Μαιμου μας! Η γιατρός μου είπε οτι οι πόνοι περιόδου απο μόνοι τους δεν ειναι σημάδι, ασε που έρχονται κ φεύγουν, απλα με ενοχλούν κ μου χαλάνε τον ύπνο.
Εσυ για άντληση σηκώνεσαι ε;; Καλη δύναμη, που την έχεις δηλαδη, άρα στείλε λίγη κ σε μας! Very Happy
Βασικά για ταισμα κ αν το επιτρέψουν οι ζαργανες αντλώ κι ολας.

ifi έγραψε:Καλημέρα!!!!

Έφτασε το Παραμυθάκι?????
Παραμυθένια μου να σας ζήσει, να είναι γερή κ τυχερή σε όλη της τη ζωή!!! Καλή λοχεία να έχεις!!!!Τι ωραία νέα να διαβάζεις το πρωί.
Έχω την εντύπωση οτι η λίστα έχει φτάσει στα μισά....Shocked Shocked Shocked 

Τsiritraki k Μαράκι Κρητικό τέλεια τα νέα.
Με το καλό κορίτσια, να πάρουμε τα μωρά μας αγκαλιά κ οι υπόλοιπες!!

Με γεια τα ψώνια που κάνατε μερικά κορίτσια!!!

Evinaki κ πόνους περιόδου κ αυπνία???
Λίγο υπομονή ακόμη κ έεεεεεερχεται ο λόγος που θα σε κρατάει ξύπνια όλο το βράδυ!!!

Asteraki κ εσύ άυπνη κ με πόνους ε? Λίγο υπομονή.

Μαιμού πως είναι οι ζαργανούλες???
Έχω πάρει 2 συσκευασίες Pampers να υπάρχουν, έτσι απο περιέργεια πόσες φορές την ημέρα χρειάζονται αλλαγή??

Ιωάννα τελικά όλες μας επηρέασες μου φαίνεται, χθές κ*$ο δεν έβαλα κάτω.

Πήρα κ τις εξετάσεις αίματος με εξαίρεση τον αιματοκρίτη, φυσιολογικά τα υπόλοιπα.
Ήπια καφέ, πήρα ένα καλσόν εγκυμοσύνης, άλλαξα ένα νυχτικάκι,  πήγα βόλτα στο χωριό της μαμάς μου να δώ τη γιαγιά, κ κανόνισα να πάω σε ένα μάθημα πλεξίματος (4ωρο) σήμερα γιατί έχω τρελαθεί με κάτι τέλεια πλεκτά παπουτσακια που βρίσκω σε μια σελίδα.
Εάν πίνουν μητρικό γαλα μπορει πολλές φορές την ημέρα να κανουν κακά.εγω που τις ταΐζω άνα τρίωρο τις αλλάζω πριν απο κάθε γεύμα δλδ 8 φορές την ημέρα το λιγότερο.εμενα πίνουν κ ξένο κ δικό μου κ κανουν μια φορά κακά αλλα μέ δοσεις,μπορει να κανουν λίγο να τις αλλάξω κ μετα να ξανακάνουν

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maimou2009 έγραψε:
Εάν πίνουν μητρικό γαλα μπορει πολλές φορές την ημέρα να κανουν κακά.εγω που τις ταΐζω άνα τρίωρο τις αλλάζω πριν απο κάθε γεύμα δλδ 8 φορές την ημέρα το λιγότερο.εμενα πίνουν κ ξένο κ δικό μου κ κανουν μια φορά κακά αλλα μέ δοσεις,μπορει να κανουν λίγο να τις αλλάξω κ μετα να ξανακάνουν[/quote]
Πωπω χαμός δηλαδή κ όλα αυτά επι 2....

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifi έγραψε:
Εάν πίνουν μητρικό γαλα μπορει πολλές φορές την ημέρα να κανουν κακά.εγω που τις ταΐζω άνα τρίωρο τις αλλάζω πριν απο κάθε γεύμα δλδ 8 φορές την ημέρα το λιγότερο.εμενα πίνουν κ ξένο κ δικό μου κ κανουν μια φορά κακά αλλα μέ δοσεις,μπορει να κανουν λίγο να τις αλλάξω κ μετα να ξανακάνουν
Πωπω χαμός δηλαδή κ όλα αυτά επι 2....[/quote]Ναι γι αυτο κινηγαμε τις προσφορές στις πάνες!κ εχω κ σκατουλοκαδο γιατι η μυρωδιά δεν υποφερεται!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα αγαπούλες!!!Μπήκα να σας καλημερίσω πριν φύγω για την καρδιολόγο!!!

Αστεράκι και Εβινάκι υπομονή με τα πονάκια!!!Θα περάσουν...που θα πάει!!!Έρχονται τα λουλούδια σας!!!

Μαιμού η παρέα σου στο ξενύχτι όλο και θα μεγαλώνει!!!Δώσε 2 ρουφιχτά φιλάκια στα ζαργανάκια σου!!!!!

Ιφάκι μου καλημέρα!Ωραία θα περάσεις στο μαθημα πλεξίματος!!!Έχει πλάκα και θα περάσει και η ώρα σου!!!!

Πάω να δω την Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 13 669659 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 13 669659  μου και επιστρέφω!!!!

asteraki1989

asteraki1989
να μαι παλι..αχ βρε κοριτσια ποναω λες και εχω παει με 5 black:oops: Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed (δεν μπορουσα να το εξηγησω αλλιως για να καταλαβετε)δεν μπορω ουτε να κατσω,εγω μυριζομαι να ερχεται ο μπεμπακος μου μεχρι την επομενη εβδομαδα βαση του οτι ποναω πολυ και οσο περνουν οι μερες ποναω περισσοτερο

asteraki1989

asteraki1989
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα αγαπούλες!!!Μπήκα να σας καλημερίσω πριν φύγω για την καρδιολόγο!!!

Αστεράκι και Εβινάκι υπομονή με τα πονάκια!!!Θα περάσουν...που θα πάει!!!Έρχονται τα λουλούδια σας!!!

Μαιμού η παρέα σου στο ξενύχτι όλο και θα μεγαλώνει!!!Δώσε 2 ρουφιχτά φιλάκια στα ζαργανάκια σου!!!!!

Ιφάκι μου καλημέρα!Ωραία θα περάσεις στο μαθημα πλεξίματος!!!Έχει πλάκα και θα περάσει και η ώρα σου!!!!

Πάω να δω την Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 13 669659 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 13 669659  μου και επιστρέφω!!!!
καλημερα μαρακι καλα αποτελεσματαΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 13 417472

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρες!

Σήμερα έκανα επιτέλους τριπλονάνι!
Έπεσα 11.30 και ξύπνησα στις 10! Γιατί μου αξίζει! (l'oreal) Razz Razz Razz 
(ξύπνησα κατά τις 6.30 αλλά άνοιξα το tablet, χάζεψα λίγο και την ξαναέπεσα) Twisted Evil 

maraki_iraklio,
προτιμώ πυτζάμες που να ανοίγουν ως κάτω για τον θηλασμό. Νομίζω πως θα με βολέψουν πιο πολύ, ειδικά τον πρώτο καιρό που δεν θα ξέρω την τύφλα μου (πώς να πιάσω το μωρό, πώς να πιάσω το βυζί κλπ) Laughing 

evini,
ψωνάκια, ε; Εγώ κρατιέμαι! Μπορεί κι εγώ στις τελευταίες βόλτες να ξεμυαλιστώ λίγο όμως!

asteraki & evini,
ετοιμάζεται το "σύστημα"
Λίγο πόνεσε εμένα το κούκου μου και μου κακοφάνηκε. Φαντάζομαι εσείς που είστε και 1 μήνα μπροστά Shocked 

ifi,
άτσα προκοπές!!!! Εγώ είμαι ανεπρόκοπη, το έχω δηλώσει!!! (αν και τα πουλάνε πανάκριβα οι άτιμοι)

Πάντως η μυρωδιά του μητρικού θηλασμού δεν έχει καμία σχέση. Τα είδα και στη φίλη μου το Σάββατο. Σαν γάλα μύριζαν τα κακά. Το ετοιμο γάλα βρωμάει, και αυτό και τα κακά που προκύπτουν από αυτό.

asteraki1989

asteraki1989
ioazon έγραψε:Καλημέρες!

Σήμερα έκανα επιτέλους τριπλονάνι!
Έπεσα 11.30 και ξύπνησα στις 10! Γιατί μου αξίζει! (l'oreal) Razz Razz Razz 
(ξύπνησα κατά τις 6.30 αλλά άνοιξα το tablet, χάζεψα λίγο και την ξαναέπεσα) Twisted Evil 

maraki_iraklio,
προτιμώ πυτζάμες που να ανοίγουν ως κάτω για τον θηλασμό. Νομίζω πως θα με βολέψουν πιο πολύ, ειδικά τον πρώτο καιρό που δεν θα ξέρω την τύφλα μου (πώς να πιάσω το μωρό, πώς να πιάσω το βυζί κλπ) Laughing 

evini,
ψωνάκια, ε; Εγώ κρατιέμαι! Μπορεί κι εγώ στις τελευταίες βόλτες να ξεμυαλιστώ λίγο όμως!

asteraki & evini,
ετοιμάζεται το "σύστημα"
Λίγο πόνεσε εμένα το κούκου μου και μου κακοφάνηκε. Φαντάζομαι εσείς που είστε και 1 μήνα μπροστά Shocked 

ifi,
άτσα προκοπές!!!! Εγώ είμαι ανεπρόκοπη, το έχω δηλώσει!!! (αν και τα πουλάνε πανάκριβα οι άτιμοι)

Πάντως η μυρωδιά του μητρικού θηλασμού δεν έχει καμία σχέση. Τα είδα και στη φίλη μου το Σάββατο. Σαν γάλα μύριζαν τα κακά. Το ετοιμο γάλα βρωμάει, και αυτό και τα κακά που προκύπτουν από αυτό.
καλημερα ιωαννα τι κανεις?Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 13 417472 
δεν ειναι απαραιτητο οτι θα πονουν ολες,εγω προσωπικα εξηγησα πως ποναω και ειναι ολη μερα αυτο τις τελευταιες 2 μερες,αλλες κοπελες πονουν λιγοτερο ή και καθολου,οποτε μην αγχωνεσαιWink 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki,
Να σου πω την αλήθεια,
για κάποιο λόγο δεν φοβάμαι για τίποτα.
Έχω μία αίσθηση πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Αφού αναρωτιέμαι κι εγώ "δεν θα έπρεπε για κάτι να ανησυχώ και να αγχώνομαι";

Αλλά σας συμπονώ που πονάτε.
Θυμάμαι και την Popisofia που πόναγε τόσο καιρό πριν γεννήσει και της δίναμε κουράγιο....
(την έχουν απορρουφήξει τα 2 ζουζούνια της αυτήν, ε; )

tsiritri

tsiritri
Καλημέρα ομορφούλες μου!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy 
Κ εγώ χάρηκα με τα νέα, ειδικά επειδή τον είδα να μου λέει αρκετές φορές ότι θα έχω καλή γέννα.
Αχ μακάρι μακάρι να πέσει μέσα!
Επίσης ξέχασα να σας πω ότι μου είπε ότι δε θα βιαστούμε...όση ώρα μας πάρει, δεν του αρέσει λέει να βιάζει τα πράγματα αν δεν υπάρχει λόγος.
Αυτό να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί το έλεγε, το μυαλό μου πήγε σε τεχνητούς πόνους αλλά ήμουν θολωμένη εκείνη την ώρα που μιλάγαμε για τοκετούς και δεν τον ρώτησα! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 13 911307 
Επίσης συνειδητοποίησα ότι του έχω πει ένα σωρο βλακείες και έχω ξεχάσει να του πω ότι είμαι αλλεργική στην ερυθρομυκίνη αν χρειαστεί. Γιατί μου έδωσαν ένα καρτελάκι που είναι λέει το εισητήριο μου για το μαιευτήριο και να το έχω πάντα μαζί μου και γράφει διάφορα στοιχεία πάνω και μου ήρθε αναλαμπή σήμερα το πρωί!

Όσο για το φαγητό μετά τις 8.30, εδώ και καιρό μου έχει πει όχι βραδινό και η αλήθεια είναι ότι αν κάποια στιγμή έτρωγα αργούσα πολύ να χωνέψω και υπέφερα, αλλά τώρα μου είπε μόνο νερό!
Δεν ρώτησα γιατί μαιμουδάκι μου να σου πω την αλήθεια μιας και ούτως ή άλλως ζορίζομαι....

Εβινάκι κ εσύ μια από τα ίδια με το φαγητό ε?
Της δικιάς σου της αρέσει στην κοιλίτσα της μανούλας και θέλει να μείνει μέσα!!! Εγώ που θέλω να γίνω ελέφαντας να είμαι έγκυος 24 μήνες πόσο μένουν, και αυτή δεν κάθεται???Laughing Laughing Laughing 
Με το καλό τώρα να μεταφερθείς στην από πάνω λίστα!!!
Τα πονάκια όσο να ναι δε μπορεί, θα είναι θετικό σημάδι!

Μαράκι καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου!

Μαιμουδάκι πόσο σου κόστισε ο σκατουλοκάδος με τα μεταφορικά?
Οι σκατουλομηχανές παράγουν φουλ ε???? Laughing Laughing Laughing 
Πόσες φορές τη μέρα περίπου χρειάζονται άλλαγμα??

Αστεράκι μου καλά είναι τα πονάκια, κάνε υπομονή!

Ιωάννα αυτές που πήρα εγώ δεν ανοίγουν τέρμα κάτω αλλά ως τον αφαλό περίπου αν θυμάμαι καλά.
Αν δεν βρεις όπως ακριβώς τις θες πάρε τέτοιες που να ανοίγουν απλά πολύ, δε νομίζω να σε δυσκολέψουν και να χρειάζεται να τις ανοίξεις τέντα.
(Φαντάζομαι!)

Όσο για το κουκού, πριν κάποιες βδομάδες πονούσα πολύ κάτω, τα κόκαλα μου με είχαν ταράξει.
Τώρα δεν πονάω εκεί αλλά έχω ένα άλφα βάρος χαμηλά.
Φαντάζομαι ότι τότε που πονούσα τόσο ήταν όταν έμπαινε το κεφαλάκι στη λεκάνη...(επίσης φαντάζομαι...)

Πρέπει να δουλέψω επειγόντως!!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri,
κόλλα ένα αυτοκόλλητο stick-it πάνω στο καρτελάκι που να λέει "αλλεργική στην ερυθρομυκίνη" Wink Wink Wink 

Για τις πυτζάμες, είμαι και 1,78, ρε γμτ και πολλές φορές τα νούμερα είναι λίγο "τσουρούτικα" οπότε αυτό που στη μέση γυναίκα φτάνει στον αφαλό, σε μένα είναι σαν δανεικό..... (τα προβλήματα της δίμετρης)

asteraki1989

asteraki1989
ioazon έγραψε:asteraki,
Να σου πω την αλήθεια,
για κάποιο λόγο δεν φοβάμαι για τίποτα.
Έχω μία αίσθηση πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Αφού αναρωτιέμαι κι εγώ "δεν θα έπρεπε για κάτι να ανησυχώ και να αγχώνομαι";

Αλλά σας συμπονώ που πονάτε.
Θυμάμαι και την Popisofia που πόναγε τόσο καιρό πριν γεννήσει και της δίναμε κουράγιο....
(την έχουν απορρουφήξει τα 2 ζουζούνια της αυτήν, ε; )
ναι οντως αυτο θα ρωτουσα και εγω που χαθηκε?θα εχει μπλεξει με τα μικρουλια της ..και εγω απτην ημερα που μπηκα στον μηνα μου δεν φοβαμαι τπτ μονο να πανε ολα καλα,αλλα ειναι λιγο σπαστικο να πονας και να προσπαθεις να δεις αν εχεις αλλα συπτωματα ωστε να εισαι για γεννα,αφου λεω θελω να μου σπασουν τα νερα για να ειμαι σιγουρη να φυγω για το νοσοκομειο χαχαχαχαχα..

ειχαμε κανενα νεο απο παραμυθενια?τη σκεφτομαι να ζαχαρωνει με την κουκλα της πω πω αντε να ερθει και η σειρα μας και να πανε σε ολες μας καλα

asteraki1989

asteraki1989
τσιριτρι καλημερα,
μηπως σου ειπε να μην τρως το βραδυ επειδη εχει εμπεδωθει το μωρο και υπαρχει περιπτωση να γεννησεις αμεσα ετσι ωστε να μην εχεις βαρυ στομαχι και λογο του οτι εχεις και καποια θεματα με ορισμενα φαγητα?(δεν ξερω μπορει να λεω και λαλακιες)

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:τσιριτρι καλημερα,
μηπως σου ειπε να μην τρως το βραδυ επειδη εχει εμπεδωθει το μωρο και υπαρχει περιπτωση να γεννησεις αμεσα ετσι ωστε να μην εχεις βαρυ στομαχι και λογο του οτι εχεις και καποια θεματα με ορισμενα φαγητα?(δεν ξερω μπορει να λεω και λαλακιες)
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα!
Μήπως έχει την αίσθηση ο γιατρός πως θα γεννήσεις βράδυ και σε θέλει με άδειο στομάχι για καλύτερα....

tsiritri

tsiritri
ioazon έγραψε:tsiritri,
κόλλα ένα αυτοκόλλητο stick-it πάνω στο καρτελάκι που να λέει "αλλεργική στην ερυθρομυκίνη" Wink Wink Wink 
Το σκέφτηκα κ εγώ να σου πω την αλήθεια Laughing Laughing Laughing 
Θα πάρω βέβαια και το γιατρό να του το πω αλλά με το καρτελάκι μάλλον τίποτα τέτοιο θα κάνω γιατί σιγά μην θυμάμαι εκείνη την ώρα να τους το πω, εδώ τόσους μήνες το ξεχνάω! Rolling Eyes 

Για τις πιτζάμες έχεις δίκιο....δεν το σκέφτηκα....αυτή που μου φτάνει εμένα στον αφαλό θα σου φτάνει εσένα στο στήθος!
Κ με τα παντελόνια έχεις το ίδιο πρόβλημα?

Αστεράκι γιατί να αγχώνεσαι καλέ????
Μια χαρά είσαι και έτσι να μείνεις!!!!
Είτε αγχωθείς είτε όχι το αποτέλεσμα το ίδιο θα είναι στο τέλος!
Απόλαυσε το τώρα όσο πιο ήρεμη μπορείς!
Όσο για το φαγητό και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου, γιατί και οι περισσότεροι τοκετοί ξεκινάνε βράδυ (τι περίεργο κ αυτό...) πω πω...τώρα σκέφτομαι όμως ότι αν με πιάσουν τίποτα πόνοι νωρίς το πρωί θα λυμάξω της πείνας μέχρι να γεννήσω αν έχω να φάω τόσες ώρες! Rolling Eyes Rolling Eyes 
(Η μουρλή που την ώρα του τοκετού θα σκέφτεται το φαγητό! Laughing Laughing Laughing )

Όσο για τα συμπτώματα της γέννας, έχω την αίσθηση ότι όταν έρθει η ώρα δε θα έχουμε αμφιβολίες, θα ξέρουμε ότι είναι αυτό!
Δε μπορεί λογικά θα είναι τόσο έντονα που να μην αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας (και πάλι φαντάζομαι!).

Χτες που μου έλεγε τις περιπτώσεις πως μπορεί να ξεκινήσει ο τοκετός μου είπε πόσο χρόνο έχω στην κάθε περίπτωση αναλυτικά αλλά delete μια που τα είπε μια που τα ξέχασα....κ ο άντρας μου το ίδιο χαϊβάνι!!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri,
γενικά ο κόσμος δεν είναι φτιαγμένος για αυτούς που δεν είναι στον μέσο όρο.
Γενικά ναι, αγοράζεις εσύ μπλουζίτσα με ωραίο μακρύ μανικάκι και εμένα μου είναι τρουακάρ!
Παλιοζωή, ταλαιπωριέμαι.... Razz 

Οι περισσότεροι τοκετοί ξεκινάνε νύχτα επειδή εκείνη την ώρα έχουμε μαζευτεί στα σπίτια μας και είμαστε χαλαρές και στη φωλιά μας (όπως και τα ζωάκια). Απλή βιολογία είναι Wink 
(πόσα ξέρω για να έχω δει ντοκυμαντέρ με παλαβές που γεννάνε στα ρυάκια) Laughing Laughing Laughing 

Αλήθεια, το τηλέφωνο της μαίας του στο έδωσε; Συνήθως αν ψιλιαστείς πως κάτι γίνεται, πρώτα τηλεφωνείς στη μαία Wink 

evini7

evini7
Εγω πιστεύω πως γενικά δεν κανει τωρα στο τελος να τρώμε βράδυ για να μη βαραίνει το στομάχι μας συν αυτο που λες αστερακι, σε περίπτωση τοκετού να είμαστε πιο άνετα! Γενικα θελει μικρα τακτικά γεύματα τωρα...
Φαντάσου να πακωθεις στον μουσακά κ αμέσως μετα να σπάσουν τα νερά! Τρατζικ!
Έτσι κι εγω χθες έφαγα μια μπουγατσουλα με κρεμα αχνη κ κανέλα το πρωι, ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης με γαλοπουλα το μεσημέρι κ 2 κουλουρακια καροτου νωρίς το βράδυ....φανταστική διατροφή....

Τσιριτρακι μάλλον γι αυτο σε πονουσαν τα κόκαλα, κατέβαινε η τσιριτρομικρουλα σου!
Ιωάννα ψήνεται κι η Ροζα προς την σωστη θεση!
Μαρακι Ηράκλειο, καλα αποτελέσματα.
Αυτο με τον γιατρο σου πολυ καλο μου ακούστηκε. Εκμεταλλευσου την υποχώρηση του κ βάλε τον άντρα μέσα! Θα σου κρατάει το χέρι, δεν χρειάζεται να βλέπει το χειρουργείο. Σκέψου μωρε τι χαρα θα πάρει μόλις βγει το μωρακι σας κ το δει!
Θα το έκανα με χίλια!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 13 15419 

Όσο για Ποπακι κ λοιπές φρεσκομανουλες, λογικο ειναι να χρειάζονται λίγες μέρες προσαρμογής! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 13 401147 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 13 429657 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 13 612298

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini,
είπαμε να τρως ελαφριά, όχι σαν πουλάκι, ντε!

Πάω να μαζέψω το σπιτικόν γιατί σήμερα θα έρθουν οι ρεμαλοξαδέρφες μου (τους ρίχνω 11 και 15 χρόνια αντίστοιχα) με τους ρεμαλοκολλητούς τους. Σοβαρές επισκέψεις έχουμε Very Happy 

asteraki1989

asteraki1989
εγω παλι φοβαμαι πως θα παω με γεματο στομαχι αφου ολη μερα ολο κατι τρωω χιχιχι αλλα τα τελευταια βραδια τρωω ενα τοστ με 1 ποτηρι γαλατακι

asteraki1989

asteraki1989
βρε εβινι...τι πουλακι σαν μυρμηγκακι θα ειχα ψοφησειLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

klaramaria

klaramaria
Paramythenia έγραψε:Εσπασαν τα νερα  στις 5 παρα. Απο τις 9 κ μιση το παραμυθακι ειναι κοντα μας.σας στελνουμε ολοι τα φιλια μας
Να σας ζήσει παραμυθένια μου!! Να ναι πάντα καλα και πάντα χαρούμενο!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 13 654316  με το καλο και τα υπόλοιπα κορίτσια!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
klaramaria έγραψε:
Paramythenia έγραψε:Εσπασαν τα νερα  στις 5 παρα. Απο τις 9 κ μιση το παραμυθακι ειναι κοντα μας.σας στελνουμε ολοι τα φιλια μας
Να σας ζήσει παραμυθένια μου!! Να ναι πάντα καλα και πάντα χαρούμενο!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 13 654316  με το καλο και τα υπόλοιπα κορίτσια!!
klaramaria,
πώς πάτε;;;;

evini7

evini7
(Πλάκα κάνετε;;;;; Σας ειπα οτι έφαγα ολόκληρη μπουγατσα με κρεμα κ ζάχαρη! 5 ώρες έκανα να τη χωνεψω....)

Κλαραμαρια!!!! Τι κανείς; Ο μπεμπης σου; Π θηλασμος;;;; Για πες για πες! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 13 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις