301 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 Τετ Οκτ 09, 2013 9:40 pm
ifi
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!!
Έφτασε το Παραμυθάκι?????
Παραμυθένια μου να σας ζήσει, να είναι γερή κ τυχερή σε όλη της τη ζωή!!! Καλή λοχεία να έχεις!!!!Τι ωραία νέα να διαβάζεις το πρωί.
Έχω την εντύπωση οτι η λίστα έχει φτάσει στα μισά....
Τsiritraki k Μαράκι Κρητικό τέλεια τα νέα.
Με το καλό κορίτσια, να πάρουμε τα μωρά μας αγκαλιά κ οι υπόλοιπες!!
Με γεια τα ψώνια που κάνατε μερικά κορίτσια!!!
Evinaki κ πόνους περιόδου κ αυπνία???
Λίγο υπομονή ακόμη κ έεεεεεερχεται ο λόγος που θα σε κρατάει ξύπνια όλο το βράδυ!!!
Asteraki κ εσύ άυπνη κ με πόνους ε? Λίγο υπομονή.
Μαιμού πως είναι οι ζαργανούλες???
Έχω πάρει 2 συσκευασίες Pampers να υπάρχουν, έτσι απο περιέργεια πόσες φορές την ημέρα χρειάζονται αλλαγή??
Ιωάννα τελικά όλες μας επηρέασες μου φαίνεται, χθές κ*$ο δεν έβαλα κάτω.
Πήρα κ τις εξετάσεις αίματος με εξαίρεση τον αιματοκρίτη, φυσιολογικά τα υπόλοιπα.
Ήπια καφέ, πήρα ένα καλσόν εγκυμοσύνης, άλλαξα ένα νυχτικάκι, πήγα βόλτα στο χωριό της μαμάς μου να δώ τη γιαγιά, κ κανόνισα να πάω σε ένα μάθημα πλεξίματος (4ωρο) σήμερα γιατί έχω τρελαθεί με κάτι τέλεια πλεκτά παπουτσακια που βρίσκω σε μια σελίδα.
Έφτασε το Παραμυθάκι?????
Παραμυθένια μου να σας ζήσει, να είναι γερή κ τυχερή σε όλη της τη ζωή!!! Καλή λοχεία να έχεις!!!!Τι ωραία νέα να διαβάζεις το πρωί.
Έχω την εντύπωση οτι η λίστα έχει φτάσει στα μισά....
Τsiritraki k Μαράκι Κρητικό τέλεια τα νέα.
Με το καλό κορίτσια, να πάρουμε τα μωρά μας αγκαλιά κ οι υπόλοιπες!!
Με γεια τα ψώνια που κάνατε μερικά κορίτσια!!!
Evinaki κ πόνους περιόδου κ αυπνία???
Λίγο υπομονή ακόμη κ έεεεεεερχεται ο λόγος που θα σε κρατάει ξύπνια όλο το βράδυ!!!
Asteraki κ εσύ άυπνη κ με πόνους ε? Λίγο υπομονή.
Μαιμού πως είναι οι ζαργανούλες???
Έχω πάρει 2 συσκευασίες Pampers να υπάρχουν, έτσι απο περιέργεια πόσες φορές την ημέρα χρειάζονται αλλαγή??
Ιωάννα τελικά όλες μας επηρέασες μου φαίνεται, χθές κ*$ο δεν έβαλα κάτω.
Πήρα κ τις εξετάσεις αίματος με εξαίρεση τον αιματοκρίτη, φυσιολογικά τα υπόλοιπα.
Ήπια καφέ, πήρα ένα καλσόν εγκυμοσύνης, άλλαξα ένα νυχτικάκι, πήγα βόλτα στο χωριό της μαμάς μου να δώ τη γιαγιά, κ κανόνισα να πάω σε ένα μάθημα πλεξίματος (4ωρο) σήμερα γιατί έχω τρελαθεί με κάτι τέλεια πλεκτά παπουτσακια που βρίσκω σε μια σελίδα.