Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
611 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 611 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

klaramaria

klaramaria
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tsiritri έγραψε:Sorry για τα πολλα μηνυματα αλλα δε θα αντεξω να τα ξαναχασω Crying or Very sad 

Doc news!
Η μπεμπα 2.800(λες κ το ξερα Very Happy ) εχει εμπεδωθει κ ειναι καθ'ολα ετοιμη!!!
Η εξεταση δε με πονεσε καθολου κ μου ειπε 2-3 φορες οτι πιστευει πως θα εχω καλη γεννα Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 328109 η λεκανη μου βοηθαει λεει, η μπεμπα εχει σωστη θεση κ ολα καλα! Δε θα με ξαναδει, αααν δεν εχω γεννησει μεχρι τελη του μηνα τοτε θα με ξαναδει αλλα οπως μου τα ελεγε καταλαβα οτι με βλεπει για τελος του μηνα να γενναω.Θα γεννηθει λεει γυρω στα 3150, μακρυ κ αδυνατο μωρο! Μου εξηγησε πως μπορει να ξεκινησει ο τοκετος, πονοι,σπασιμο νερων η αιμα! Ειναι καλο λεει το αιμα τωρα κ πιστευει οπως με βλεπει οτι θα δω αιμα. 1 ωρα περπατημα τη μερα ως τις 22 του μηνα απο κει κ μετα 2 ωρες. Αααα κ να μην τρωω τιποτα μετα τις 8.30 το βραδυ ουτε γαλα λεει μονο νερό!!!!
Θελω να δω σε τι θα πεσει μεσα!!!!
Μακαρι σε ολα!!!Very Happy 
Με το καλο τσιριτρακι!! Ολα τελεια να πανε!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 654316 

tsiritri

tsiritri
Έχει τα καλά του έχει και τα κακά του το ύψος!
Εγώ πάντα ήθελα να είμαι πιο ψηλή!
Βλέπεις έπαιζα μπάσκετ μέχρι που τέλειωσα το σχολείο και το λάτρευα κιόλας (τι κρίμα που τα παράτησα  Crying or Very sad άσχετο...) και το 1.70 μου έπεφτε πολύ λίγο!
Τώρα πια στα γεράματα συμβιβάστηκα!

Το τηλ της μαίας το έχω από την αρχή, όποτε είχα καμιά κουλή απορία ή φοβία για κάτι άσχετες ώρες αυτήν έπαιρνα και επικοινωνούσε με το γιατρό η ίδια αν χρειαζόταν. Και μου έδωσε και άλλα 4 τηλέφωνα σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού ή τοκετού.
Αλλά εγώ κατευθείαν τη μαία θα πάρω, την έχω "βολευτεί" Laughing Laughing Laughing 

Όσο για τα ντοκυμαντέρ, εσύ και ο άντρας μου!
Βέβαια αυτός βλέπει με ζώα και μου κάνει και παρομοιώσεις!
Χτες συζητούσαμε για το πως γεννάνε οι αγελάδες, έχει γίνει εξπέρ Laughing Laughing Laughing Laughing 

Εβινάκι δεν υπάρχει η διατροφή σου!!! Laughing Laughing 
Εγώ πάλι έχω πλακωθεί στα γλυκά!
Αφού είδα ότι δεν βάζω τώρα τρελό βάρος, και αφού πολύ δεν μπορώ να φάω γιατί φουσκώνω γρήγορα, ενώ θέλω να φάω δεν μπορώ!
Ενώ με τα γλυκά άλλη φάση...σε πιάνει ρε παιδί μου! (και δεν ήμουν κ ποτέ ιδιαίτερα γλυκατζού).
Χτες μετά το doctor πήγα σούπερ κ πήρα Μόνο σοκολάτες, τσουρεκάκια, 3 συσκευασίες οικογενειακό παγωτό και μερικές σόδες Laughing Laughing Laughing φανταστείτε την ταμία! Laughing Laughing Laughing 
Είχα φτιάξει χτες και μια μηλόπιτα που βγήκε τέλεια και την πλάκωσα μετά με παγωτό βανίλια Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 654316 8.25 είχα φάει την τελευταία μπουκιά Laughing Laughing Laughing κιουρία! Laughing Laughing Laughing 

Διώχτε με να δουλέψω....δε θα προλάβω να βγάλω φου που α ούτε για δείγμα και θα με κυνηγάνε οεεεεοοοοοεεεοοοοο!!!
(Πόση βαρεμάρα Θεέ μου!)

Μαράκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πολύ πολυ!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 417472 
Τι κάνεις ??? Πως είσαι??? Το μωρουλίνι σου????????

klaramaria

klaramaria
Καλημερα κοριτσακια μου!! Διαβαζα τα προηγουμενα για να δω μήπως έχασα καμία γέννα Smileείστε καλα; Γέννησε η παραμυθένια μας ε; Τελεια!! Αντε με το καλο και οι υπόλοιπες! Εμεις μια χαρα τα παμε με το μπεμπουλη! Διάβαζα χτες το βιβλίο της πατσουρου που λεει τις πρώτες σαράντα μέρες οτι τα μώρα τρώνε ολη μερα και κουφαθηκα! Εμενα να ναι καλα ρε κορίτσια ξυπνάει, τρώει κανα δεκάλεπτο ( το πολυ) και κοιμάται δίωρο η τρίωρο. Χτες ήταν ρολοι.. Ξυπνούσε  ολη μερα κι ολη νύχτα ανα τρίωρο! Τι να πω; Μια χαρα νομιζω ειναι! Πολυ ήσυχος μπεμπουλης μεχρι στιγμής! ( φτου φτου μη τον ματιασω κιόλας!!) οκ καποιες μέρες εχουμε πιο πολυ γκρίνια και ξυπνάει πολυ πιο συχνα , αλλα σε γενικές γραμμές ειναι πολυ ήσυχος! Για να δούμε πως θα παει! Προχτές το βράδυ, κοιμήθηκε απο 1 παρα εώς 5 και κατι. Αφου ξυπνούσα ολη την ωρα και κοίταζα αν ειναι καλα! Smile

tsiritri

tsiritri
Αυτά είναι!!!!
Όπως εύκολος ήταν ο τοκετός σου και η εγκυμοσύνη σου άλλο τόσο "εύκολο" και ήσυχο είναι το μωράκι σου!!!
Πολύ χαίρομαι!!!
(Κ εγώ ένα τέτοιο θέλω Laughing Laughing Laughing Laughing )

Γενικά πως σου φαίνεται Μαράκι?
Το έχεις συνειδητοποιήσει ότι είσαι Μαμά????

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
klaramaria έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου!! Διαβαζα τα προηγουμενα για να δω μήπως έχασα καμία γέννα Smileείστε καλα; Γέννησε η παραμυθένια μας ε; Τελεια!! Αντε με το καλο και οι υπόλοιπες! Εμεις μια χαρα τα παμε με το μπεμπουλη! Διάβαζα χτες το βιβλίο της πατσουρου που λεει τις πρώτες σαράντα μέρες οτι τα μώρα τρώνε ολη μερα και κουφαθηκα! Εμενα να ναι καλα ρε κορίτσια ξυπνάει, τρώει κανα δεκάλεπτο ( το πολυ) και κοιμάται δίωρο η τρίωρο. Χτες ήταν ρολοι.. Ξυπνούσε  ολη μερα κι ολη νύχτα ανα τρίωρο! Τι να πω; Μια χαρα νομιζω ειναι! Πολυ ήσυχος μπεμπουλης μεχρι στιγμής! ( φτου φτου μη τον ματιασω κιόλας!!) οκ καποιες μέρες εχουμε πιο πολυ γκρίνια και ξυπνάει πολυ πιο συχνα , αλλα σε γενικές γραμμές ειναι πολυ ήσυχος! Για να δούμε πως θα παει! Προχτές το βράδυ, κοιμήθηκε απο 1 παρα εώς 5 και κατι. Αφου ξυπνούσα ολη την ωρα και κοίταζα αν ειναι καλα! Smile
φτου! Φτου! φτου!

Μερικά μωράκια γεννιούνται στρωμένα. Μια χαρά!

Εσύ πώς αισθάνεσαι;

evini7

evini7
Νατο!!! Ησυχος στη κοιλια, ήσυχος στην εγκυμοσυνη, ήσυχος κι έξω!!!
Μπράβο ρε Μαρακι! Βοηθάς κι εσυ φαντάζομαι με την ψυχραιμία κ την ηρεμία που μεταδιδεις, έτσι χαλαρά....να σας πηγαίνουν ολα υπέροχα!!!

(Τσιριτρι τα βλέπεις, φαντάσου τι θα περάσουμε εμείς....)

tsiritri

tsiritri
evini7 έγραψε:
(Τσιριτρι τα βλέπεις, φαντάσου τι θα περάσουμε εμείς....)
Μη χάνεις τις ελπίδες σου, ποτέ δεν ξέρεις!!!
(Αν και εγώ το ίδιο φοβάμαι μεταξύ μας Laughing Laughing Laughing )

klaramaria

klaramaria
Αχ μακαρι ρε κορίτσια να παει έτσι!! Θα ειναι τελεια νομιζω! Πήγαμε και στη γιατρο και μας είπε ολα καλα Smile τσιριτρακι δε ξέρω αν το εχω συνειδητοποιήσει! Ισως και οχι Smile εχει γέλιο ο άντρας μου που παλεύει με τ δωματιο ακόμη!! Και φυσικα τα ακούω που δεν ηθελα να το φτιάξουμε πιο νωρίς!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 534787 Smile τωρα ειμαστε στη φάση που ψάχνουμε κουρτινοξυλο! ( ευτυχως κουρτίνα εχουμε! ) Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 654316 
Θα γίνουν ολα σιγα σιγα!! Smile εξάλλου ειναι μαζι μας το μωρο, στο δωματιο μας! Smile
Εβινακι δε ξέρω κατα πόσο ειμαι ήρεμη, αλλα αγχωμένη ειμαι σιγουρα! Ελπίζω να μη του το μεταφέρω ..
Smile αχ αντε να γεννήσετε κι εσείς και να πάρετε τα μπεμπακια σας αγκαλιτσα και να τα μύριζετε ολη μερα!! Ειναι τελεια αισθηση!! Εμεις κλείσαμε 2 βδομάδες σημερα!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 654316 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάρτε ένα καινούριο κοιλικοιτσόνι!

klaramaria

klaramaria
Ρε σεις μην αγχωνεστε!! Ολα καλα θα πανε!! Smile Ιωάννα τελεια η κοιλουμπιτσα!!

evini7

evini7
Ρε Ιωάννα τι κοιλια ειναι αυτη;;; Shocked Φτου της!!!
Μεγαλώσατε πολυ ε;; Α ρε χταπόδι!

(Δεν έχω πολλές ελπίδες, η μπεμπα μου κουνιέται, τρανταζεται κ χτυπιεται 20 ώρες το 24ωρο....τόσο καιρο ούτε μια στιγμη δεν τρομαξα οτι δεν την ακούω, παρούσα συνέχεια!!!)

asteraki1989

asteraki1989
Μαρακι μπραβο σας,τι καλο παιδακι εχεις φτου φτου..Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 215994 

Ιωαννα μεγαλωσε η κοιλουμπιτσα και εγινε κοιλουμπα,ωρε μια χταποδινα που θα βγειΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 328109 

εμενα παντως κοριτσια την τελευταια εβδομαδα μου εχει βγαλει τα σκωτιαRazz Razz 
σπρωχνει στα τελευταια κοκαλα του θωρακα και δωστου οσο μπορει χαχαχαχααχχα εχει πλακα απο τη μια,αλλα απτην αλλη Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 534787 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το τρομακτικό δεν είναι η κοιλούμπα!
Το τρομακτικό είναι πως είμαι +7 κιλά μόνο!

Εγώ θα γεννήσω και θα είμαι λες και έκανα 9 μήνες δίαιτα!
Έμεινα έγκυος νταρντάνα, θα γίνω μαμά μανούλι!

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαράκι μπράβο σας, τέλειος ο μπέμπης σας, να συνεχίσει έτσι ήσυχος!!!

Ιωάννα φοβερήηηηηηηηη η κοιλά!!!!!!!!

Εvinaki τι να με κρατήσει εμένα λίγη ζάχαρη στη μπουγάτσα κ ένα κουλούρι για μεσημεριανό?? κ μάλιστα με γαλοπούλα???
Βάλε λίγο σαλαμάκι, κασεράκι, μανούρι, μαγιονέζα, καμιά ντοματούλα, λίγο καλαμπόκι, ελίτσες κ καμιά πατατούλα απο δίπλα κ το συζητάμε το πράγμα. Πείνασα κ μόνο που τα σκέφτηκα....

SOS !!!!!
Το έντερό μου, μου κάνει νερά απο τότε που ήρθα Λάρισα κ η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Καμία συμβουλή για δυσκοιλιότητα κ αιμορροίδες????

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifi έγραψε:Μαράκι μπράβο σας, τέλειος ο μπέμπης σας, να συνεχίσει έτσι ήσυχος!!!

Ιωάννα φοβερήηηηηηηηη η κοιλά!!!!!!!!

Εvinaki τι να με κρατήσει εμένα λίγη ζάχαρη στη μπουγάτσα κ ένα κουλούρι για μεσημεριανό?? κ μάλιστα με γαλοπούλα???
Βάλε λίγο σαλαμάκι, κασεράκι, μανούρι, μαγιονέζα, καμιά ντοματούλα, λίγο καλαμπόκι, ελίτσες κ καμιά πατατούλα απο δίπλα κ το συζητάμε το πράγμα. Πείνασα κ μόνο που τα σκέφτηκα....

SOS !!!!!
Το έντερό μου, μου κάνει νερά απο τότε που ήρθα Λάρισα κ η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Καμία συμβουλή για δυσκοιλιότητα κ αιμορροίδες????
Ειδικεύομαι!
Αιμορροΐδες: βάλε σε δοχειάκι συλλογής ούρων ελαιόλαδο και βάλτο στην κατάψυξη. Μόλις γίνει τούβλο, πάρε λίγο με το δάχτυλο και βάλτο πάνω στην καταραμμένη. (ματζούνι του γυναικολόγου της κουμπάρας μου όταν γέννησε)
Για την δυσκοιλιότητα: η γιατρός μου μου είχε πει μόνο υπόθετο γλυκερίνης. Χρησιμοποίησα πρώτη φορά στην Έδεσσα γιατί είχα τρομερό πρόβλημα και δούλεψε αμέσως. Δεν είναι για κάθε μέρα αλλά 1 φορά που το χρησιμοποίησα δούλεψε.

tsiritri

tsiritri
ifi έγραψε:
Ρε κοπελιά μου άνοιξες την όρεξη!!!!!
Πα πα πα πα πα πα παπα ξεσηκώστρα!!!! Razz 

Όσο για το θέμα του εντέρου, πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο μήπως σου προτείνει κανένα κλυσματάκι.
Τα υπόθετα γλυκερίνης νομίζω κάνουν αλλά εμένα τουλάχιστον δεν μου έκαναν δουλειά και στην αρχή που είχα "στουμπώσει" έκανα κλύσμα κανονικό.
Αν έχεις μέρες να πας δε νομίζω να σε βοηθήσουν φυτικές ίνες και τα συναφή, χειρότερα θα σε πρήξουν.

Ιωάννα ρε συ μεγάλωσε το χταποδοκοιλουτσόνι!!!!!
Φτου φτου !!!
Ωραία και στρογγυλή!!!!

Όσο για τα κιλά μην παίζεις με τον πόνο μας!!!!
Εγώ είμαι στα +10.5 αλλά αυτό που φοβάμαι είναι μην μου μείνουν μετά οι κακές συνήθειες με τα γλυκά κ αντί να χάσω παίρνω!
Συν το ότι θα βγάλω σίγουρα το άχτι μου με μακαρόνια και ψωμούρες!!!

Μαράκι μου δεν πειράζει αφού τον έχετε τον μπεμπάκο στο δωμάτιο σας τώρα όλα θα γίνουν σιγά σιγά και θα ετοιμαστεί το δωματιάκι του και να είναι υπέροχο!!!!
Πέρασαν κιόλας 2 βδομάδες εεε???
Με το καλό να σαραντίσετε κιόλας!!!

Απίστευτο το ότι από την κοιλιά δείχνουν το χαρακτήρα τους πάντως!

sophia

sophia
Καλημεραααααα!!!

Εχουν ερθει οι ειδικες δυναμεις και στηνουμε το δωματιο...θα σας διαβασω και θα σχολιασω μετα!!!!

Φτου φτου μια μεγαλη χταποδοκοιλια!!!!

Μακιαααααα!!!!

asteraki1989

asteraki1989
καλα μιλατε για 7 και 10 κιλα?????????Shocked Shocked Shocked Shocked 
εχω φτασει τα 20 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 
και δεν το πιστευει κανενας οποιος με βλεπει

evini7

evini7
asteraki1989 έγραψε:καλα μιλατε για 7 και 10 κιλα?????????Shocked Shocked Shocked Shocked 
Χαχα! Στα +13 σταμάτησα να ζυγιζομαι....ούτε η γιατρός με ζυγίζει. Μόνο με ρωτάει, στα συν ποσα είμαστε; Κι ολο το ίδιο της απανταω +13....δεν μου φαινονται κιολας οποτε πορευομαι ετσι...
Φοβάμαι να ζυγιστω, τα 15-16 τα έχω σίγουρα, αλλα στη ζυγαριά θα ξανά ανέβω μόλις επιστρέψω απο κλινικη. 7 κιλα πήρα μόνο το πρώτο τρίμηνο εγω...μπράβο σας κορίτσια...
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 534787 

asteraki1989

asteraki1989
evini7 έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:καλα μιλατε για 7 και 10 κιλα?????????Shocked Shocked Shocked Shocked 
Χαχα! Στα +13 σταμάτησα να ζυγιζομαι....ούτε η γιατρός με ζυγίζει. Μόνο με ρωτάει, στα συν ποσα είμαστε; Κι ολο το ίδιο της απανταω +13....δεν μου φαινονται κιολας οποτε πορευομαι ετσι...
Φοβάμαι να ζυγιστω, τα 15-16 τα έχω σίγουρα, αλλα στη ζυγαριά θα ξανά ανέβω μόλις επιστρέψω απο κλινικη. 7 κιλα πήρα μόνο το πρώτο τρίμηνο εγω...μπράβο σας κορίτσια...
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 534787 
να ζυγιστεις τωρα για να ξερεις και ποσα ειχες παρει και ποσα θα χασεις

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ ζυγίζομαι κάθε 5 μέρες και τα καταγράφω και σε μία εφαρμογή στο iPhone.
Άμα αφεθώ θα φτάσω 100 κιλά! Ζε σέλωωωωωωωωωωωωωωω

ΜΑΡΙΑ20

ΜΑΡΙΑ20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 14 523139 
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??
ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ Ε??Embarassed Embarassed 
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΦΑΕΙ ΧΑΧΑ..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 65 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΑΛΩ??ΚΟΝΤΕΥΩ Κ ΟΛΑΣ!!
ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΑΑΑΑVery Happy Very Happy 

tsiritri

tsiritri
Κοριτσάκια ναι τώρα που πλησιάζουν οι μέρες να ζυγιστείτε για να ξέρετε πόσα τελικά πήρατε και πόσα θα χάσετε κατευθείαν με τη γέννα.
Πάντως εγώ είδα ότι τον τελευταίο μήνα δε βάζω τόσο εύκολα βάρος και χαζοχαίρομαι!
Όχι τίποτα άλλο αλλά και όταν έμεινα έγκυος δεν ήμουν στα καλύτερα μου.
Καλά για εμένα είναι τα 58 (ιδανικά θα σας έλεγα τα 55 αλλά έχω να δω τέτοιο νούμερο από το σχολείο!) και έως τα 60 είμαι οκ...από κει και πάνω ζορίζει το θέμα και τα ρούχα μαζί, όταν έμεινα έγκυος ήμουν ήδη 62.5, τώρα είμαι 73 πάνω από 75 ελπίζω να μη φτάσω αλλά μετά θα έχω να κατέβω τουλάχιστον 15...

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μέχρι και το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων άνοιξα και καθάρισα!
Σβουρρρρρ

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
klaramaria έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου!! Διαβαζα τα προηγουμενα για να δω μήπως έχασα καμία γέννα Smileείστε καλα; Γέννησε η παραμυθένια μας ε; Τελεια!! Αντε με το καλο και οι υπόλοιπες! Εμεις μια χαρα τα παμε με το μπεμπουλη! Διάβαζα χτες το βιβλίο της πατσουρου που λεει τις πρώτες σαράντα μέρες οτι τα μώρα τρώνε ολη μερα και κουφαθηκα! Εμενα να ναι καλα ρε κορίτσια ξυπνάει, τρώει κανα δεκάλεπτο ( το πολυ) και κοιμάται δίωρο η τρίωρο. Χτες ήταν ρολοι.. Ξυπνούσε  ολη μερα κι ολη νύχτα ανα τρίωρο! Τι να πω; Μια χαρα νομιζω ειναι! Πολυ ήσυχος μπεμπουλης μεχρι στιγμής! ( φτου φτου μη τον ματιασω κιόλας!!) οκ καποιες μέρες εχουμε πιο πολυ γκρίνια και ξυπνάει πολυ πιο συχνα , αλλα σε γενικές γραμμές ειναι πολυ ήσυχος! Για να δούμε πως θα παει! Προχτές το βράδυ, κοιμήθηκε απο 1 παρα εώς 5 και κατι. Αφου ξυπνούσα ολη την ωρα και κοίταζα αν ειναι καλα! Smile
Τυχερό κορίτσι!εμενα η μικρη στις τρεις ωρες ειναι να φάει,στις δυο ωρες κ σαράντα πέντε λεπτα αρχίζει το κλάμα,ουτε πιπιλαει τα χερια ουτε τιποτα,κατευθείαν κλαίει!
Ο σκατουλοκαδος την προηγούμενη βδομάδα είχε 7 λίρες Αγγλίας με τα μεταφορικά γυρω στα 15 ευρω.

Η Ιωάννα εχει δίκιο τα κακα που κανουν οταν πινουν ξένο βρωμανε πολυ.
Δεν θυμαμαι το αλλο ηθελα να σχολιάσω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις