Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!
Πως είστε?
Εγώ κλασσικά τρέχω!
Όχι με μωροψώνια, με καταχωρήσεις και φπα....ΕΛΕΟΣ!
Τα τελευταία 3 βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ
πονάνε πολύ τα κόκαλα μου, από τη μέση και κάτω, λεκάνη, γοφός, πόδια, όπως και να ξαπλώσω πονάω με αποτέλεσμα να μην κοιμάμαι καθόλου καλά...
Ιωάννα τρέχει γαλατάκι???
Δεν παίρνεις να βάλεις μέσα από το σουτιέν αυτά τα επιθέματα για να μη λερώνεσαι (για αυτό δεν είναι αυτά?δεν είμαι και σίγουρη)...
Εβινάκι μου ετοιμαζόμαστε???
Άντε κοριτσάκι μου με το καλό!!!!
Πως είσαι σήμερα?
Μαράκι μου φτου φτου φτου!
7700 ε?
Μια χαρά σε ακούω!
Δε νομίζω να προλάβεις να φτάσεις τα 10.
Με λιγότερα θα γεννήσεις με το καλό και μόλις βγεις από το μαιευτήριο θα τα έχεις χάσει κιόλας!
Εγώ πλέον είμαι +11 και πάλι καλά με τόσα γλυκά!
Έχω να δηλώσω και εγώ πεθερόπληκτη πλέον και θέλω τη γνώμη σας....
Η πεθερά μου δε ζει, ο πεθερός μου είχε φύγει πριν 2 χρόνια μόνιμα για λουτράκι και έδωσε το σπίτι στον άντρα μου , κάναμε ανακαίνηση και μένουμε πλέον στο πατρικό του.
Τώρα αποφάσισε να γυρίσει πίσω όχι απλά στην Αθήνα αλλά και στην παλιά του γειτονιά και βρήκε ένα σπίτι το οποίο είναι σχεδόν δίπλα....2-3 στενά πιο κάτω.
Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν που είναι στην Αθήνα και παρά το ότι είχε και την αναστάτωση της μετακόμισης, έχει έρθει απροειδοποίητα 3 φορές μέσα σε μια βδομάδα!
Περιττό να σας πω ότι δεν έχω χειρότερο.
Εκτός του ότι εγώ μέσα στο σπίτι κυκλοφορώ όπως να ναι και όπως βολεύομαι, με μπουστάκια, όλη την κοιλούμπα έξω, σορτσάκια κλπ κλπ αμφίεση η οποία δεν είναι κατάλληλη φυσικά για να σε δει ο πεθερός σου, μπορεί να είναι και το σπίτι άνω κάτω αφού δουλεύω και απλώνομαι παντού, χαρτιά, λαπ τοπ, φάκελοι, όλα γύρω γύρω, εεε και το τελευταίο που έχω όρεξη είναι να έχω απρόβλεπτες επισκέψεις.
Την πρώτη φορά μάλιστα που ήρθε άνοιξε κύριος την κάτω πόρτα με κλειδιά που έχει ακόμα και ήρθε και χτυπάει κατευθείαν την πάνω, και να τρέχω εγώ πανικόβλητη να ντυθώ!
Συν του ότι έρχεται και κωλοκάθεται δεν πα να πνίγεσαι, δε πα να κάνεις δουλειές, δεν καταλαβαινει.....
Τώρα και με την μόνωση που έκανε ο άντρας μου, εγώ να είμαι κλειδαμπαρωμένη μέσα μην μπει όοοοολη η σκόνη και να έρχεται ο πεθερός να ανοίγει χύμα τα παράθυρα και να βγαίνει έξω να δει! Να μου αφήνει ορθάνοιχτα τα παράθυρα να μπαίνει μετά μέσα με όλη τη σκόνη και να τρελαίνομαι εγώ!!!
Τι να κάνω ρε κορίτσια?
Το είπα στον άντρα μου, είναι δύσκολο θέμα το καταλαβαίνω αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό....
Ειδικά όταν με το καλό έρθει το μωρό όπως το πάει κάθε τρεις και λίγο θα τον έχω φάντη μπαστούνι εδώ να το δει....
Θα του το πω μου λέει αλλά τι να του πω?
Κ εγώ από τη μία νευριάζω από την άλλη στεναχωριέμαι κ λίγο για τον άντρα μου γιατί καταλαβαίνω ότι έρχεται σε δύσκολη θέση.
Τι ήθελε κ αυτός ο χριστιανός και ήρθε?
Καλά δεν ήταν εκεί που καθόταν?