Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
575 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 575 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Εγώ πάλι έκανα επίθεση στην μερέντα χτες παρέα με ζεστό άσπρο ψωμάκι!!!Έχω ξεφύγει λέμεεεε!!!Με εκδικήθηκε η ζυγαριά σήμερα βέβαια...+ 700 γρ από την προηγούμενη Τρίτη και +7,700 στο σύνολο!!!
Κοντεύω και πήρα αέρα!!!χαχαχα
+7700 μια χαρά κιλάκια είναι!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι μωρέ μια χαρά είναι...δεν παραπονιέμαι!!!Περίμενα να πάρω περισσότερα για να πω την αλήθεια!!!
Και τα 10 να φτάσω ευχαριστημένη θα είμαι!!

Σας έβαλα και καινούργια φωτό!Η τελευταία νομίζω!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 27 654316

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Ναι μωρέ μια χαρά είναι...δεν παραπονιέμαι!!!Περίμενα να πάρω περισσότερα για να πω την αλήθεια!!!

Σας έβαλα και καινούργια φωτό!Η τελευταία νομίζω!!!!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 27 654316
Είσαι μανούλα μανούλι!
Τέλος!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
ioazon έγραψε:
maraki_iraklio έγραψε:Ναι μωρέ μια χαρά είναι...δεν παραπονιέμαι!!!Περίμενα να πάρω περισσότερα για να πω την αλήθεια!!!

Είσαι μανούλα μανούλι!
Τέλος!
Embarassed Embarassed Embarassed 
Το έχει η ομάδα μας λεμεεεεε!!!!
Φυσάει!!!χαχαχα!!!

tsiritri

tsiritri
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Πως είστε?
Εγώ κλασσικά τρέχω!
Όχι με μωροψώνια, με καταχωρήσεις και φπα....ΕΛΕΟΣ!

Τα τελευταία 3 βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώCrying or Very sad πονάνε πολύ τα κόκαλα μου, από τη μέση και κάτω, λεκάνη, γοφός, πόδια, όπως και να ξαπλώσω πονάω με αποτέλεσμα να μην κοιμάμαι καθόλου καλά...

Ιωάννα τρέχει γαλατάκι???
Δεν παίρνεις να βάλεις μέσα από το σουτιέν αυτά τα επιθέματα για να μη λερώνεσαι (για αυτό δεν είναι αυτά?δεν είμαι και σίγουρη)...

Εβινάκι μου ετοιμαζόμαστε???
Άντε κοριτσάκι μου με το καλό!!!!
Πως είσαι σήμερα?

Μαράκι μου φτου φτου φτου!
7700 ε?
Μια χαρά σε ακούω!
Δε νομίζω να προλάβεις να φτάσεις τα 10.
Με λιγότερα θα γεννήσεις με το καλό και μόλις βγεις από το μαιευτήριο θα τα έχεις χάσει κιόλας! Wink 

Εγώ πλέον είμαι +11 και πάλι καλά με τόσα γλυκά!

Έχω να δηλώσω και εγώ πεθερόπληκτη πλέον και θέλω τη γνώμη σας....
Η πεθερά μου δε ζει, ο πεθερός μου είχε φύγει πριν 2 χρόνια μόνιμα για λουτράκι και έδωσε το σπίτι στον άντρα μου , κάναμε ανακαίνηση και μένουμε πλέον στο πατρικό του.
Τώρα αποφάσισε να γυρίσει πίσω όχι απλά στην Αθήνα αλλά και στην παλιά του γειτονιά και βρήκε ένα σπίτι το οποίο είναι σχεδόν δίπλα....2-3 στενά πιο κάτω.
Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν που είναι στην Αθήνα και παρά το ότι είχε και την αναστάτωση της μετακόμισης, έχει έρθει απροειδοποίητα 3 φορές μέσα σε μια βδομάδα!
Περιττό να σας πω ότι δεν έχω χειρότερο.
Εκτός του ότι εγώ μέσα στο σπίτι κυκλοφορώ όπως να ναι και όπως βολεύομαι, με μπουστάκια, όλη την κοιλούμπα έξω, σορτσάκια κλπ κλπ αμφίεση η οποία δεν είναι κατάλληλη φυσικά για να σε δει ο πεθερός σου, μπορεί να είναι και το σπίτι άνω κάτω αφού δουλεύω και απλώνομαι παντού, χαρτιά, λαπ τοπ, φάκελοι, όλα γύρω γύρω, εεε και το τελευταίο που έχω όρεξη είναι να έχω απρόβλεπτες επισκέψεις.
Την πρώτη φορά μάλιστα που ήρθε άνοιξε κύριος την κάτω πόρτα με κλειδιά που έχει ακόμα και ήρθε και χτυπάει κατευθείαν την πάνω, και να τρέχω εγώ πανικόβλητη να ντυθώ!
Συν του ότι έρχεται και κωλοκάθεται δεν πα να πνίγεσαι, δε πα να κάνεις δουλειές, δεν καταλαβαινει.....
Τώρα και με την μόνωση που έκανε ο άντρας μου, εγώ να είμαι κλειδαμπαρωμένη μέσα μην μπει όοοοολη η σκόνη και να έρχεται ο πεθερός να ανοίγει χύμα τα παράθυρα και να βγαίνει έξω να δει! Να μου αφήνει ορθάνοιχτα τα παράθυρα να μπαίνει μετά μέσα με όλη τη σκόνη και να τρελαίνομαι εγώ!!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 27 679259 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 27 679259 

Τι να κάνω ρε κορίτσια?
Το είπα στον άντρα μου, είναι δύσκολο θέμα το καταλαβαίνω αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό....
Ειδικά όταν με το καλό έρθει το μωρό όπως το πάει κάθε τρεις και λίγο θα τον έχω φάντη μπαστούνι εδώ να το δει....
Θα του το πω μου λέει αλλά τι να του πω?
Κ εγώ από τη μία νευριάζω από την άλλη στεναχωριέμαι κ λίγο για τον άντρα μου γιατί καταλαβαίνω ότι έρχεται σε δύσκολη θέση.
Τι ήθελε κ αυτός ο χριστιανός και ήρθε?
Καλά δεν ήταν εκεί που καθόταν?Twisted Evil 

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Popisofia έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:Καλημέρα!τα ζαργανακια απο τις 12 που φάγανε ζήτησαν πάλι στις 5!
Ευτυχως κ οι δυο μαζι!
Κανω έναν τελευταίο γυρω νανι!σας φιλώ!
ΠΩ ΠΩ 5 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ!!!
ΤΙ ΤΥΧΕΡΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!
ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΦΑΓΕ ΣΤΙΣ 12 Κ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 2 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 7...
ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΖΟΜΠΙ...
Καλα μη νομίζεις!αν δεν το κανουν τρεις τέσσερις νύχτες δεν χαίρομαι!μετα βεβαια χοροπηδουσαν κ τον τελευταίο γύρο νανι τον εκανα με την μεγαλη ξαπλωμενη δίπλα μου γιατι δεν ηθελα την καλαθουνα της?

evini7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!! Ακόμη σπίτι είμαι, ακόμη με πονακια, αλλα τίποτα ανησυχητικό.
Απο χθες έχω κ διαρροια...να δουμε τι θα πει σήμερα κι η γιατρός.
Σοφια περιεκτικα τα νέα σου αλλα καλα ε;

Ποπακι ισως και να έχεις δίκιο στα τα της πεθερας....η πράξη θα το δείξει.
Όσο για το κοριτσάκι πάρε τηλ άμεσα κοινωνικο λειτουργό, ειναι πολυ κρίμα.
Όταν αφήνουμε τέτοιες καταστάσεις γινόμαστε συνένοχοι.
Τι κανει ο μπεμπουλης; Σε ξενυχταει ε;;;
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 27 379767
Βρε τι μου θυμίζει η διαρροια,το μου θυμίζει!
Δέκα μερες ειχα!ο γιατρος είχε πει οτι απο μονη της δεν λέει κατι αλλα πιθανόν ειχα κ συσπασεις αλλα δεν ειχα πάρει χαμπάρι!

Popisofia

Popisofia
ΑΧ ΝΑΙ ΜΕ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ....
ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ Κ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΑΒΑΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΙΑ Κ ΗΘΕΛΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΑ...
ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΣΤΑ... ΧΑΧΑΧΑ...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΠΟΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΩ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΙΤΙΤΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ. ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΕΒΡΙΖΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΩ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟ... ΠΟΥ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Κ Ο ΓΙΟΣ...

ΤΣΙΡΙΤΡΑΚΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΩΡΕΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ...

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ κορίτσια μου,οι ζαργανες εχουν βαρύνει,πρεπει να κοντεύουν το τετρακιλο ,κ η μεση μου μ εχει πεθάνει!
Εχω κ θεμα κ πρεπει να προσέχω,πως ομως;

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλούτσικο ήταν το σεμινάριο!!!

Τσιριτράκι μου τι τραβάς και συ!!!Και γω προτείνω να βάλεις το στεφάνι να του μιλήσει!!!Και γω πολύ άβολα θα ένιωθα στην θέση σου!!!Αν κατσικόνεται κιόλας με τις ώρες είναι δράμα!!!Μα να μην τους κόβει καθόλου βρε παιδί μου???

evini7

evini7
Ωραίο ηταν το σεμινάριο! Μου αρέσει αυτη η μαια.
Τσιριτρι, δυστυχώς η μονη λύση ειναι να μιλήσεις στον άντρα σου. Ξέρω ειναι δύσκολο, εγω κανά δυο φορές που του πέταξα κατι, σκοτεινιάσε το βλέμμα του.
Αλλα τι να κάνεις; Είσαι γυναίκα κιόλας κι αυτός άντρας, δηλ τι; Μετα που θα θηλαζεις θα του ανοίγεις με το βυζι;;;
Αλλιώς κανε τις δουλειές σου κι αστον, δεν θα βαρεθεί; Άλλη λύση ειναι μόλις τον δεις να πεις αα! Κι οτι έφευγα για περπάτημα ή κατι τέτοιο, να καταλάβει οτι έχεις ζωή κ προγραμμα...

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri,
μωρέ σκέφτομαι πως με την τριβή με τη μπλούζα σκληραγωγείται και η θηλή μου (και γενικά είναι σκληραγωγημένες και έλεγα να τις διατηρήσω έτσι). Μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που σκέφτομαι... Rolling Eyes 

Δε βάζεις τον άντρα σου να βάλει λίγο όρια στον πατέρα του; Θα θες να έχεις τον πεθερό σου όλη την ώρα εκεί όταν θα είσαι με το βυζί έξω;;;; Shocked 
Μη λες δύσκολο θέμα. Κι εγώ έχω χάσει τη μάνα μου, αλλά δεν έχω αφήσει τον πατέρα μου να με καβαλήσει κι ας είμαι η αγαπημένη του.

maimou,
ring-sling είναι η λύση!
Έχω χιλιοδιαβάσει! Πάρε ένα για δοκιμή! Μία θα βάζεις τη μία ζαργάνα, μία την άλλη!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλό το σεμινάριο αλλά αισθάνομαι πως τα 'χω μάθει όλα πλέον... (ξερόλας mode on)

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioazon έγραψε:tsiritri,
μωρέ σκέφτομαι πως με την τριβή με τη μπλούζα σκληραγωγείται και η θηλή μου (και γενικά είναι σκληραγωγημένες και έλεγα να τις διατηρήσω έτσι). Μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που σκέφτομαι... Rolling Eyes 

Δε βάζεις τον άντρα σου να βάλει λίγο όρια στον πατέρα του; Θα θες να έχεις τον πεθερό σου όλη την ώρα εκεί όταν θα είσαι με το βυζί έξω;;;; Shocked 
Μη λες δύσκολο θέμα. Κι εγώ έχω χάσει τη μάνα μου, αλλά δεν έχω αφήσει τον πατέρα μου να με καβαλήσει κι ας είμαι η αγαπημένη του.

maimou,
ring-sling είναι η λύση!
Έχω χιλιοδιαβάσει! Πάρε ένα για δοκιμή! Μία θα βάζεις τη μία ζαργάνα, μία την άλλη!
Το σκέφτομαι Ιωάννα κοίταξα στον κατάλογο του mothercare κ εχει το sling του babasling 49 ευρω
http://www.babaslings.com

maraki_iraklio

maraki_iraklio
ioazon έγραψε:Καλό το σεμινάριο αλλά αισθάνομαι πως τα 'χω μάθει όλα πλέον... (ξερόλας mode on)

Ξερόλας mode on και για μένα!!!
Εμείς μαθαίνουμε αρκετά και στην σχολή και μου φαίνονται αυτονόητα τα περισσότερα!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:
ioazon έγραψε:tsiritri,

maimou,
ring-sling είναι η λύση!
Το σκέφτομαι Ιωάννα κοίταξα στον κατάλογο του mothercare κ εχει το sling του babasling 49 ευρω
http://www.babaslings.com
Εγώ ψηφίζω asteraki. Το 'χω πει.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάω για κρουστά!

(Να τους δω να πιούμε καφέ πριν το μάθημα. Μην ψαρώνετε! Razz Razz Razz Razz )

evini7

evini7
Καλα να περάσεις Ιωάννα!

Μόλις μου έστειλαν e-mail απο το Λητω οτι άλλαξαν οι τιμές...δεν διευκρινίζει προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 27 534787 
Ελπίζω προς τα κάτω! Αύριο θα τους πάρω τηλ. Τωρα ειναι κλειστά.

Τι έχω πάθει σήμερα;;; Αλμυρο γλυκο αλμυρο γλυκο κ σταματημό δεν έχει!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Προς τα πάνω. Είναι απλήρωτοι απ' τον ΕΟΠΥΥ για αυτό!

(το διάβασα στο έτερο forum που συμμετέχω)

sophia

sophia
Α ωραία! Σε όλα τα μαιευτήρια φαντάζομαι ε?

sophia

sophia
Δώσε μας λινκ Ιωάννα plz

tsiritri

tsiritri
Ωχχχχ μη μου λετε τετοια για τις τιμες!!!! Τωρα βρηκαν να ανεβουν????? Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 27 679259 

Κοριτσακια μου του το χω ηδη πει του ανδρος...το ξαταλαβαινει εννοειται κ θα του μιλησει αλλα οσο να ναι ζοριζεται. Οποτε εχει ερθει δουλειες κανω αλλα δεν καταλβαινει! Ειδικα προχτες ουτε τους μιλαγα,μα εκανα κατι με τη δουλεια μου κ οντως δεν μπορουσα να μου αποσπασει τιποτα την προσοχη! Γιατι να μην καταλαβαινουν τα αυτονοητα???

Εβινακι πως παμε??? Σημερα εχεις δοκτορ?

Εστειλα κ εγω mail για να κανονισω να παω να δω τα αστεράκι slink, ευγενικοτατη η κοπελα οντως! Μου ειπε οποτε θελω να παρω τηλ να κλεισουμε ραντεβου οποτε θα το κανονισω αμεσα.

Ουφ...εχω κουραστει πολυ με τη δουλεια αυτες τις μερες Crying or Very sad 

tsiritri

tsiritri
Ερωτηση κρισεως, το αστερακι απο ποτε εχει να φανει????
Μηπως ειχαμε τιποτα γεννητουρια???

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:Δώσε μας λινκ Ιωάννα plz
Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον στοιχείο.
Περιμένω να διασταυρώσω. Για το ΙΑΣΩ αναφέρθηκε η κοπέλα. Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο αυτό πάντως.... (η αύξηση)
Να δείτε!

tsiritri,
έχει και μωρά εκεί που έχουν πραγματικό βάρος και θα το βάλεις μέσα και θα δεις πως είναι. Εμένα μου άρεσε πολύ!

tsiritri έγραψε:Ερωτηση κρισεως, το αστερακι απο ποτε εχει να φανει????
Μηπως ειχαμε τιποτα γεννητουρια???
Λες;;;;;;; Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 16 - Σελίδα 27 328109 

sophia

sophia
Αστερακι που εισαι βρε?

Ελεος πια με τις τιμές! Δε φτανει που δίνουμε ένα σκασμό λεφτά!

Εύχομαι να μην ισχύει! Θα κάνω κ εγώ ένα τηλ αύριο!

Έκανα τα πεντικιουρια μου κ είμαι έτοιμη να στηρίξω πόδι στην μαμη κ στο ντοκ !!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:Αστερακι που εισαι βρε?

Ελεος πια με τις τιμές! Δε φτανει που δίνουμε ένα σκασμό λεφτά!

Εύχομαι να μην ισχύει! Θα κάνω κ εγώ ένα τηλ αύριο!

Έκανα τα πεντικιουρια μου κ είμαι έτοιμη να στηρίξω πόδι στην μαμη κ στο ντοκ !!!
Από τώρα;;;
Μέχρι τις 11, 15 Νοέμβρη δεν θα 'χει χαλάσει; Razz Razz Razz 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις